Panáček v reality show

Exkluzivně pro Panáčka: Hubli osm týdnů! A co bylo potom? Výpovědi dvanácti účastníků z reality show Jste to, co jíte!

25. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

První série hubnoucí reality show je za námi a já se rozhodl všechny její účastníky zkontaktovat a každému položit tři stejné otázky. Vůbec to ale nebylo lehké :) Matěj Jůza mě od doby, co jsem o něm tady napsal článek, nesnáší a tak mě ignoroval. Martin Dryák se zase jako první věc zeptal, kolik za tenhle mini rozhovor dostane a někteří se neozvali vůbec. Nicméně i přes tato úskalí se dozvíte, komu je paní doktorka vyloženě nesympatická, kdo už má pouhých 60 kilo, kdo je „na dně“ z toho, že končí seriál Rodinná pouta a mnohem, mnohem víc!

Každému účastníkovi byly položeny tyto tři otázky:

1. Držíte se i po skončení natáčení jídelníčku a rad paní doktorky? A kolik jste ještě zhubl/a?

2. Jaký je váš názor na paní doktorku Cajthamlovou?

3. Kdo z ostatních soutěžících vám byl nejsympatičtější a kdo naopak nejméně?

1. Katka Potůčková – zhubla už téměř čtvrt metráku!


Katka byla první odvážnou, která do této reality show šla. Začínala na váze 105 kilo, po osmi týdnech byla už o deset kilo lehčí. A hned jí začali přicházet nabídky na seznámení. Rekap prvního dílu najdete zde. No a jak Katka odpověděla na moje tři zvídavé otázky? :)

1. Ano držím:) a to nejen rad paní doktorky,ale i pana doktora Havlíčka. V tuto chvili jsem zubla 22 kilo a nemam v planu prestat:)

2. Nezlobte se, ale na tuto otazku nechci odpovidat..

3. Tak na castingu jsem se potkala hned s Romčou Fisherkou a zůstavame myslím dobrý kamarádky, určitě jsem v kontaktu s Matějem a Ivanou Jůzovejma, tam se chystám v lednu Matějovi na maturiťák… Jirka Kuntoš..výbornej, vtipnej chlap! Jirka Výška – už není šířka a taky fajn chlap, Leu jsem nestacila poradne poznat,ale to co jsem stihla…tak taky bomba, trošku divočinka :)

2. Matěj a Ivana Jůzovi – na doktorku jsme změnili názor


Jedni z nejprobíranějších účastníků této reality show. Ivana se v mysli národa zapsala jako ta, která si své potraviny syslila ve skrýších a Matěj zase jako ten, který se veřejně ohradil proti paní doktorce Kateřině. Bohužel, Matěj mé pokusy o položení mu tří otázek ignoroval, ale nakonec si tento článek přečetl a odpovědi nechal v komentářích dole, takže já je sem přetlumočím :). doufám, že to nebude vadit..

1. Dodržuji hlavně rozvržení jídla během dne, i když občas nejím přesnou gramáž. Taky si občas dám něco sladkého – hlavně teď o Vánocích jsem nevynechal cukroví a taky jsem si dal řízek a salát. Celkově jsem zhubl 34kg – mám teď 126 kg a chci hubnout dál a dostat se alespoň pod metrák. :)

2. Můj názor se trochu změnil s následujícími pořady. Zdá se mi, že paní doktorka více lidem věří a taky si s nimi více povídá o tom, co komu vyhovuje nebo tak. Poslední natáčení bylo fajn, paní doktorka reagovala velmi mile a byla příjemná.

3. Nejsypatičtější je mi Katka a Romanka – to jsou dvě kočky, s kterými jsme v kontaktu¨, navzájem si fandíme a taky mi půjdou na Maturák. Další, kdo je super, je Jirka Kuntoš a milý je i Jirka Výška. Nesympatický je mi nejvíce asi pan Wolf, ale to je asi vzájemné a ostatní lidičky znám jen z televize – doufám že se setkáme. Ale kdo mě zaskočil, tak to byla paní Lenka Coufalová a ještě pár lidí, kteří jídlo brali do oka a režim jídla nedodržovali.

I Ivana nechala pod článkem svůj názor. Sice to nejsou odpovědi na mé tři otázky, ale i tak si toho vážím a to, co napsala, sem i tak přetlumočím :)

Jsem ráda, že tento projekt vzniknul. I já jsem poznala, že to právě není to pravé ořechové, co ve svém žívotě dělám a ve spoustě věcech jsem změnila svůj názor. Zkrátka člověk se učí celý život!!! Poznali jsme spoustu perfektních lidí, kteří si myslím již budou patřit do naší rodiny a ráda se s nimi budu setkávat – Kačka, Romča, velmi správný a myslím spravedlivý a opravdový chlap je Jirka Kuntoš a též nesmím zapomenout na Martina a Jirku Výšku a samozřejmě i naši paní doktorku a další. Ráda bych poznala i Michala Wolfa – třeba by změnil názor a nesoudil by nás od boku, když nás nezná! Děkuji tímto všem za všechno a přeji do nového roku 2007 hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky! Mamka Ivana

3. Jirka Kuntoš si dá na Vánoce od jídelníčku pokoj :)

Ve třetím díle požádal Jirka svou přítelkyni o ruku. Začínal na váze 165 kilo, ale dnes už je vše jinak! Podívejte se, jak Jirka odpovídal a co myslíte? – koupí mu paní doktorka zájezd na ostrov Madeira? :)

1. V základu se držím rad, ale přizpůsobil jsem si dávky a skladbu potravy dle svého uvážení. Hlavně mi byla ukázána správná cesta a to jdu stále kupředu, ale teď o svátcích vánočních se na té cestě chvíli zastavím a s Novým rokem půjdu opět na plno. Mám také ještě jednu velkou motivaci a tou je sázka s paní doktorkou, že do roka a do dne zhubnu na cílených 95kg (v sázce je pobyt pro jednu osobu na ostrově Madeira u Portugalska). Dnešní den vážím 131Kg,což je o dalších 12kg méně od skončení natáčení.

2. K paní doktorce mám velkou úctu jako k profesionálce ve svém oboru, ale rád bych, aby ni též byla aplikována nějaká kůra vytrvalosti a odříkání jako je vyžadováno od nás. Mám na mysli konkrétně její zlozvyk kouření, kdy se vsadila, že vydrží a nevydržela. Proto smekám hlubokou poklonu před všema, včetně sebe, kteří jsme pro sebe něco udělali a stále děláme, protože ten, kdo to nezažil, ten nemůže soudit a cítit to, co prožíváme my, hubnoucí. Je to očista do čista.

3. Jsem muž a tak největší sympatie cítím ke Katce a Romaně a ke všem, co tento projekt pojali jako velkou ozdravnou změnu ve svém životě a pochopili, že se pro ně otevírá nová příjemná životní etapa.

4. Lucie Geyerová

Lucka začínala s váhou 147 kilo, po osmi týdnech ale skončila na stočtyřicetidvou. Jak je to možné? Hladověla! A to se nevyplácí. Zhubla totiž pouze svalovou hmotu, takže pro ni měl vlastně pořad opačný efekt. Spíše jí uškodil. Vše si ale zavinila tím, že podváděla :). Bohužel, Lucie má vypnutý telefon a neodpovídá.

5. Michal Wolf – „Počínání Jůzových jsem nepochopil!“


Michal nám v pátém díle ukázal idylku hubnutí. Vystřihl si i baletní číslo s Vlastimilem Harapesem a váha ukázala číslo o deset menší. A jak to má Michal teď? :)

1. Snažím se po skončení natáčení stále dodržovat většinu zásad, které mi doporučila paní doktorka Cajthamlová. Je pravda, že už nejsem tak striktní a občas si dám něco „dobrého“, ale myslím, že to příliš nevadí. Nepřibral jsem. Zhubnul jsem dalších šest kilo.

2. Kateřina Cajthamlová je úžasná žena. Líbilo se mi, že ke snižování váhy přistupovala komplexně. Neodstraňovala pouze důsledky, ale také příčiny a to je jistě velmi důležité. Možná může působit přísně, ale při hubnutí je řád důležitý a jistý „bič“ nezbytný.

3. Nejvíc jsem si sedl asi s Jirkou Kuntošem, s Romanou Fischerovou a s Luckou Geyerovou. Bohužel jsem nepochopil počínání rodiny Jůzových. S Matějem jsem se setkal ještě před odvysíláním, byl v pohodě, ale na té obrazovce mě dost zaskočil.

6. Markéta a Jaroslava Kruntorádovi

V šestém díle hubly snacha s tchýní. Sice nezhubly tolik, ale něco jo :) Zlepšily si zdravotní stav a to je hlavní. Boužel jejich telefonní číslo je mimo provoz a tak patří mezi ty čtyři soutěžící, jež se mi zkontaktovat nepodařilo. :(

7. Lea to vypracovala na 60 kilo!


Určitě si ještě vzpomenete na slib, který se linul z drážního rozhlasu, kde Lea slibovala, že shodí deset kilo. To se jí splnilo a navíc po skončení natáčení shodila dalších několik kil.

1. Ještě jsem zhubla 5 kg a tak mám 60 kg celkem.

2. Je to super ženská a pod maskou přísnosti. Je to žena s otevřeným srdcem pro všechny lidičky.

3. Nemohu určit, kdo byl či nebyl sympatický,myslím, že jsme byli všichni něčím sympatičtí.

8. Romana Fischerová – „Paní doktorku mi seslalo samo nebe“


Obchodnice s čokoládou Romana bojovala s jo-jo efektem i neperspektivním vztahem. Nakonec se jí se vším podařilo zatočit a její nynější váha je naprosto neuvěřitelná!

1. Pro mě celé natáčení bylo velice poučné a motivující. Zbavila jsem se strachu,který mě provázel celý život,začala jsem si vážit sama sebe.A hlavně jsem dokázala/toho čeho jsem se několik měsíců obávala nejvíce/ukončit neperspektivní vztah,který mě ničil po všech stránkách. Dnes vážím 62 kilogramů, což je o 13kilo méně než na začátku pořadu.

2. Paní doktorku Kateřinu mi seslalo samo nebe. Když jsem potřebovala poradit,zvedla jsem telefon,zavolala jsem .Vždy si na mě udělala čas,nikdy mě neodmítla. Ze všech mých úspěchů, ať spojené s váhou,nebo mým životem,má úpřimnou radost,kterou neskrývá. Paní doktorky Kateřiny si nesmírně vážím ,beru ji takovou jaká je a mám ji ráda.

3. To je velice těžká otázka. .Kačenku mám ráda,jsme v kontaktu i se navštěvujeme. S Markétou si často voláme, hodně fandím Matějovi – má celý život před sebou a jen on sám ho může změnit. Lea je sluníčko. Michal Wolf a Jirka Kuntoš nepokazí žádnou srandu.

9. Jiří Výška by klidně šel s paní doktorkou na kafe

Jirka bral těch osm týdnů hubnutí s humorem. Neustále vtipkoval a dostal i od doktorky Kateřiny jako odměnu vázu. To proto, že zhubnul samý tuk a žádné svaly. A my se teď podíváme, jestli už Jiří zase něco nabral a nebo platí heslo, že „Jiří Výška není šířka“? :)

1. Ano dietu držím, hubnu však již pomaleji – od skončení natáčení jsem zhubl další 4kg.

2. Doktorka Cajthamlová je svérázná osoba, které si vážím. Nesouhlasím s názory, že je nepříjemná nebo uštěpačná. Ve výsledku pomáhá lidem. S doktorkou bych šel kdykoli na kafe.

3. Nejsympatičtější ze soutěžících je mi Petra Slaninová – fajn holka, co nezkazí žádnou srandu.
Nejméně sympatický mi nebyl nikdo – všichni si zaslouží obdiv, že zvládli nápor natáčení. (Petra chystá s Jirkou pracovní projekt)

10. Karel Borovanský typ lidí, jako je doktorka, nevyhledává


Karel hubnul se svojí sestrou Petrou. Určitě si vzpomenete na díl, kdy se hrálo o to, kdo skočí do chrudimské kašny :). Během natáčení se Karlovi narodila dcerka Terezka a jeho váha klesla o 17 kilo. Čeho se teď Karel bojí?

1. Po skončení natáčení se určitě snažím držet rad paní doktorky a pana Havlíčka. I když se musím na druhou stranu přiznat, že to nedodržuji na 100%, ale asi tak na75%. Vůbec nelituji, že jsem do projektu šel, ba naopak, jsem velice rád. Ještě od skončení natáčení jsem zhubl 2 kila. Teď mám z původních 123 kilo 21 dole, takže teď vážím 102 kilo, ale pořád pokračuji dál. Přece jenom, Vánoce jsou za dveřmi a tak uvidíme, co to se mnou udělá, ale věřím, že to zvládnu.

2. Paní doktorky si vážím, jako odbornice v tomto oboru. Podle mě se paní doktorka snažila vystupovat jako dominantní a rázná odbornice což se do tohoto pořadu určitě hodí. Na druhou stranu paní doktorka je typ lidí, které moc nevyhledám, ale jako odbornice si jí vážím.

3. Jelikož jsem měl možnost se setkat osobně s panem Výškou, tak asi on mi byl nejvíce sympatický. Je to takový srandista asi jako já, a právě proto se mi líbil.

11. Martin Suchan je „na dně“ – končí mu Rodinná pouta, ve kterých měl hrát


V jedenáctém díle se nám představil milovník seriálu Rodinná pouta Martin. A jelikož jeho velkým snem bylo si v seriálu zahrát, Prima mu tuto možnost poskytla. Jenže soudní spory daly příčinu k tomu, že my Martina v naší pravidelné dávce emocí neuvidíme. Jak se on sám k tomuto faktu staví?

1. Ano, zatím se ale váha zastavila, byl jsem měsíc v pracovní neschopnosti.

2. Veskrze kladný, paní doktorka je můj šálek „zeleného“ čaje.. :)

3. Kačenka a Leila

Martin si přál, abych zveřejnil jeho názor na zničení jeho snu. Tak tady je: „Je možné zmínit to, že jsem jakožto sen měl roli v Rodinných poutech, a nejen že díl, ve kterém jsem účinkoval, nebude odvysílán, ale navíc i Pouta končí…:( Každý měl svůj sen a byl mu splněn..jen mně to nějak nevychází…to přece není fér….:(:(:(„

12. Lenka Coufalová

Lenka se ukázala jako nejhorší případ ze všech pátnácti účastníků této reality show. Hubnutí vůbec nebrala vážně, jídelníček nedodržovala a vše brala od oka. Bohužel její názor jsem nezískal..

13. Martin Dryák – doktorku Cajthamlovou vlastně ignoroval

Martin byl třináctý, který se pustil do boje s nafbytečnými kily. Dříve vypil 71 piv týdně, nakonec se mu to ale podařilo omezit. K paní doktorce měl spíše záporný vztah, nicméně to uvidíte v jeho odpovědi na druhou otázku. Jídlo bral „od oka“, ale nakonec se mu podařilo zhubnout osm kilo. A zhubnul ještě i po skončení natáčení?

1. Po skončení pořadu jsem zhubl cca 3 kg. Radami paní doktorky jsem se neřídil už od začátku natáčení, já jsem jen omezil nadměrnou konzumaci jídla a pití.

2. Paní doktorka asi moc vážně bere svou práci. Na mě působí velice nesympatickým dojmem a dále se k tomu nebudu raději vyjadřovat.

3. Moc pořádů jsem nesledoval. Sympatická mi docela byla Ingrid,kterou jsem poznal i osobně během natáčení.

14. Ingird Horová

Ingrid měla velký sen – stát se policistkou. I kvůli tomu si zavolala na pomoc doktorku Kateřinu Cajthamlovou, která jí ke splnění onoho snu pomohla. Bohužel ne ještě tolik, aby se vše uskutečnilo, ale Ingrid má díky ní velice dobře našlápnuto a při dalších zátěžových testech to určitě zvládne :) Ingrid je poslední z těch čtyře, jež se mi zkontaktovat nepodařilo.. :(

15. Petra Slaninová – chystá pracovní projekt s Jiřím Výškou a stále hubne!


Poslední z účastníků první série reality show Jste to, co jíte jsme viděli ve středu. Ano, byla to zpěvačka skupiny Koule Petra, která se jídelníčku opravdu držela! A výsledek se dostavil. No a kolik ještě zhubla? :)

1. Jidelníčku se držím i nadále, po skončení natáčení jsem zhubla ještě pět kilo a hodlám v tom pokračovat.

2. Paní doktorka je báječná! Velká osobnost a moc jí i panu Havlíčkovi za vše děkuji.

3. Soutežící mi byli sympatičtí téměř všichni, nejvice jsme si ale do oka padli s Jiřím Výškou.Je to fajn chlapík a chystáme i společný pracovní projekt.

A pokud chcete některé soutěžící vidět i „naživo“, zapněte si dneska Primu po seriálu Letiště :)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Romana
Reagovat

Ahoj Matessi,
děkuji za zprávy o tom jak se mají mí kolegové.Všem přeji touto cestou šťastný rok 2007.

2
Matěj
Reagovat

1. Držíte se i po skončení natáčení jídelníčku a rad paní doktorky? A kolik jste ještě zhubl/a?
Dodržuji hlavně rozvržení jídla během dne, i když občas nejím přesnou gramáž. Taky si občas dám něco sladké hlavě teď o Vánocích jsem nevynechal cukrový a taky jsem si dal řízek a salát.
Celkově jsem zhubl 34kg mám teď 126 kg a chci hubnout dál a dostat se alespoň pod metrák ;)

2. Jaký je váš názor na paní doktorku Cajthamlovou?
Můj názor se trochu změnil s následujícími pořady se mi zdá že paní doktorka více lidem věří a taky si více s nimi povídá o tom co komu vyhovuje nebo tak a poslední natáčení bylo fajn paní doktorka reagovala velmi mile a byla příjemná
3. Kdo z ostatních soutěžících vám byl nejsympatičtější a kdo naopak nejméně?
Nejsypatičtější je mi Katka a Romanka – to jsou dvě kočky s kterými jsme v konataktu a navzájem si fandíme a taky mi půjdou na Maturák další kdo je super je Jirka Kuntoš a milý je i Jirka Výška
nesympatický je mi nejvíce asi pan Wolf ale to je asi vzájemné a ostatní lidičky znám jen s televize doufám že se setkáme – ale kdo mě zaskočil tak to byla paní Lenka Coufalová a ještě pár lidí kteří jídlo brali do oka a režim jídla nedodržovali

Veselé Vánoce a Šťastný nový rok !!! ;))

Reagovat

Matess, tak tento vánoční článek se ti chlape zatraceně vyvedl, klobouk dolu a budu se těšit ve středu na sumář televizního sestřihu téhož.

4
mamka Ivana
Reagovat

I já Matess,bych se ráda připojila a odpověděla na tvé otázky :
Jsem ráda ,že tento projekt vniknul i já jsem poznala ,že právě není to pravé ořechové co ve svém žívotě dělám a ve spoustě věcech jsem změnila svůj názor skrátka člověk se učí celý život !!!!Poznali jsme ,spoustu perfektních lidí ,kteří si myslím již budou patřit do naší rodiny a ráda se snimi budu setkávat ,Kačka ,Romča ,velmi správný a myslím spravedlivý a opravdový chlap Jirka Kuntoš téš nesmím zapomenout na Martina a Jirku Výšku a smozřejmě i naší paní doktorkua další.Ráda bych i poznala i Michala Wolfa třeba by změnil názor a nesoudil by nás od boku když nás nezná !Děkuji tím to Všem za všechno a přeji do Nového roku hodně štěstíčka a zdravíčka ,lásky 2007! mamka Ivana

5
jkalz
Reagovat

pěkný přiblížení. jsem zvědav jak budou vypadat na živo v TV.

6
Matess
Reagovat

SUNicko, kuju moc :) to se hezky poslouchá ;)

7
LadyXL
Reagovat

Děkuji za článek!Je super.Děkuji, že sis dal takovou práci všechny kontaktovat a zjistit jejich názory!Držím všem,co to brali vážně, palce a přeji jim, aby jim to vydrželo! K Martinovi D.si neodpustím poznámku,že paní doktorka musí svoji práci brát vážně…-to si z toho má dělat srandu? To snad proboha ne!! Obezita a boj s ní je přeci velice vážná věc.A Martina nechápu, proč do toho šel, když od začátku vše ignoroval…!! A jsem moc ráda, že se postoj Jůzových změnil,fandím jim!
Už se těším na dnešní pořad.

8
MSu
Reagovat

Moje řeč…Martin je trošku mimo,ne? Hned bych mu dala celou tu „snahu“ všech kolem něho zaplatit…

9
Matess
Reagovat

Taky se těšim na dnešní pořad :) Jsem zvědavej, jak budou vypadat „naživo“ :) a děkuju ;)

Touto cestou bych ještě chtěl VŠEM poděkovat za to, že si na mě našli chvilku a pomohli ke vzniku tohoto článku :) Děkuju všem a přeju hodně štěstí v roce 2007! :) Matess – rockys :)

10
joe
Reagovat

Já jim přeju ať zase zpátky přiberou a aspoň dvacet kilo navíc!

11
Spartan
Reagovat

Je to fajn článek a Matessovi díky za něj. Bavilo mě sledovat tenhle pořad. Ke konci mě ale nudilo že byla paní doktorka moc hodná. Kdyby Jůzovi byli v druhé části první série, neměli by problém celou kůru dokončit oba a nebyli by vnímáni jako někdo kdo si neváží pomoci od lidí z tohoto projektu. Myslím že se krytický pohled na ně dost vyhranil i když by jsme našli asi i jiné kteří by si zasloužili ještě přísnější metr než byl použiit na ně. Jsem proto rád že se ozvali alespoň v komentářích pod článkem a díky tomu jsem si snad nejenom já upravil jejich hodnocení v tomto pořadu do méně negativního světla než jak nám je podala TV Prima. Nějaký záporák je vždycky potřeba ale tady vzdávám čest každému kdo se do toho pořadu i jen přihlísil (a jak dříve uvedla Romana)nic z toho finančně neměl. Záporné postavy nejsou ti co neuspějí, ale ti co se o nic ani nepokusí.
PS: díky panáčkovi za komentáře nejen k této RS a mých 94kg Vám přeje vše nej do Nového Roku!

12
Romana
Reagovat

Ahojky,slíbila jsem všem,že se učinkující sejdou.Brzo se tak stane.Pozvání přijal Petr Havlíček,paní doktorka Kateřina i lidičky z natáčecího štábu.Sejde se nás určitě víc ,než jste viděli včera na obrazovce a Matess/který je taky zván/ vás bude všechny určitě rád informovat.
Hezký zbytek posledních dnů v roce všem přeje Romana

13
Matess
Reagovat

Romano děkuju :) a informovat určitě budu ;)

14
lenka
Reagovat

Nejdrive bych chtela vsem ucinkujicim v tomto poradu moc a moc pogratulovat nejenom ke zhozenym kilum, ale taky k jejich odvaze vystoupit v tomto poradu. Vsem drzim palce, at se jim podari dostat se na vytouzenou vahu a hlavne si ji udrzet! Taky dekuji tvurcum poradu, panu Havlickovi a predevsim pani doktorce Cajthamlove za cenne informace a rada bych se zeptala, zda je mozne pani doktorku nejakym zpusobem (nejlepe email, ziji v zahranici) kontaktovat. Vsem preji hodne stesti do noveho roku a hlavne hodne zdravi!!! :)

15
lenka
Reagovat

P.S. Matessi, dekuju za super clanek a vsem se omlouvam, ze pisu bez hacku a carek. US klavesnice je bohuzel nema. :) Krasny den, preje Lenka!

16
LadyXL
Reagovat

Lenko, projdi si diskusi, či starší články.Tam najdeš e-mail na paní doktorku. Napiš jí, určitě ti odpoví a poradí. Já se s ní takto spojila.
Ahoj.

17
luja
Reagovat

taky jsem hodne sledovala tento porad a inspiroval mi a jeste jsem k tomu nasla super stranku na netu, kde se hubne jen za 290 kc a tam mi donutili kazdy den zapisovat co snim atd.. a zhubla jsem jiz 9 kg. jo zapomnela jsem tu stranku:-) je to http://www.doformy.cz

18
luja
Reagovat

taky jsem hodne sledovala tento porad a inspiroval mi a jeste jsem k tomu nasla super stranku na netu, kde se hubne jen za 290 kc a tam mi donutili kazdy den zapisovat co snim atd.. a zhubla jsem jiz 9 kg. jo zapomnela jsem tu stranku:-) je to http://www.doformy.cz

19
lenka
Reagovat

Ahoj „LadyXL“ a „luja“, moc dekuju za radu! Mailik na pani doktorku jsem nasla a urcite ji napisu. Na stranky „Do formy“ jsem taky koukla a vypadaji super! Dekuju za tip a gratuluju k tem -9 kg!!! :)
Krasny den a pevnou vuli, preje
Lenka

20
LadyXL
Reagovat

Lenko není zač..:-) Předpokládám, že jsi spojení na paní doktorku potřebovala kvůli hubnutí. Nevím,jaké máš zkušenosti s dietami a jakou máš vůli. Já už měsíc držím dietu podle paní doktorky a jednou z velkých přdností diety je, že nemám vůbec hlad!! A tím i chutě jsou menší. Zatím nemám na váze velký úbytek, ale zato mám v pase o -3 cm a to je důležité, protože to vypovídá o tom, že jsem zhubla tuk a některý z toho přeměnila na svaly. Váha nejde tak dolů, protože nemohu pořádně zatím cvičit – ze zdravot. důvodů. Ale rotoped už jsem „osedlala“…. Takže pokud chceš začít hubnout, poradit, obrať se buď na paní doktorku nebo na STOB či Diana klub, kde vedou i korespondenční kurz hubnutí! A to jsem jen vyjmenovala, které znám. Stránky „Do formy“ jsem četla a zhubla bych podle nich, jen kdybych měla hodně silnou vůli – a tu kdybych měla, tak bych nejspíš nebyla tak obézní… :-((.
Držím palce a přeji příjemný den.

21
lenka
Reagovat

Ahoj LadyXL!
100 % souhlasim! Radeji hubnout pomalu, dele a nenasilne! Z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz rychle hubnu, tak potom zase rychle pribiram :( Takze urcite bych dala prednost radam pani doktorky!!! Ale jedna vec se mi na strankach „Do formy“ moc libi! Ja nemam potize s vuli, ale s motivaci, a protoze jsem docela soutezivy clovicek (soucasti programu je kazdodenni kontrola kolik clovek vazi, kolik spapal a vypotil), tak vim, ze udelam vsechno proto, abych mohla hlasit nizsi a nizsi cisla (pokud jde o vahu!! nikoliv o spapane kalorie). Urcite s tebou souhlasim, ze mnozstvi prijmu kalorii doporucovane temito stranky je trochu nizke, takze se bojim, ze clovek, ktery timto zpusobem zhubne 5 kg, potom 7 kg pribere! Ja mam doma bezecky pas a predplatila jsem si posilovnu na cely rok, takze se jdu taky trochu zapotit. :)
Zatim preji prijemne „slapani“ a krasny vikend!!!
Lenka

22
LadyXL
Reagovat

Pro Lenku:
Mám právě špatné zkušenosti s rychlým zhubnutím – tedy spíš s tvrdou dietou. Zhubla jsem cca 17 kg za půl roku, ale jedla jsem 4-5tis kJ.Pak jsem přestala – ztráta motivace, později zdravotní důvody kvůli kterým jsem i přestala cvičit. Výsledek – vše zpátky a ještě něco navíc!! A nešlo to zastavit! Prostě se dostavil jojo efekt. Doktoři mi řekli, že je to výsledek tvrdé diety-prostě změna metabolismu. A tak to teď musím pracně dávat dolů, ale snažím se jinak, i když to bude pomalejší. Jo motivace musí být. Mne paní doktorka motivovala tím, že mi při kontrole snížila cenu, protože jsem měla výsledky (úbytek v pase i na pažích a kolem hrudníku), kila tedy moc ne, ale bylo vidět, že vše dodržuji. Rozhodně se už cítím lépe, líp se mi chodí i do kopce. A cvičit půjdu do tělocvičny již brzy taky, až zpevním tělo, zatím mi to nedoporučovali.

23
Ivana
Reagovat

Dobrý večer všem. Chtěla jsem se informovat jestli náhodou někdo neznáte dobrou a ověřenou poradnu na hubnutí i v Brně. Je mi 23 let, vážím 73kg a měřím 168 cm. Myslím, že nemám nijak moc velkou nadváhu, ale vzhledem k věku a tomu, že někdy hubnu někdy zase tloustnu bych chtěla od někloho poradit jak cvičit, jíst no prostě jak zdravě žít. Prosím poraďte mi. Děkuji :) Ivana

24
pavla
Reagovat

Potřebovala bych od vás pomoct. Měřím 165 cm a vážím 45 kg, udělala jsem už všechno co bylo v mých silách abych přibrala ale nedaří se mi to. Můžete mi prosím poradit?

25
Miroslava
Reagovat

vážená paní doktorko, ráda bych Vás touto cestou požádala o zaslání kontaktního emailu na vaší osobu pokud by to bylo možné, měla bych na vás dotaz za kladné vyřízení děkuji

26
Daniel
Reagovat

Dobrý den paní Doktorko,

v dnešním „bulváru“ na netu se objevila Vaše fotka s komentem poukazující na Vaše (dle autora) problémy s postavou.

Jako muž, ktrému se líbí krásné ženy nemohu reagovat jinak než že:

„autor kecá a píše o něčem, čemu nerozumí“

Přeji Vám, ať další díly pořadu i další projekty zvládáte se stejným šarmem a grácií jako doposud.

S pozdravem
Daniel

Přidat komentář