Panáček v reality show

Jste to, co jíte 9: Jiří Výška není šířka!

8. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Příjemně naladěný Jirka, odvázaná paní doktorka – to provázelo další, tentokrát již devátý díl reality show Jste to, co jíte. Jiří byl vtipný a paní doktorka Kateřina ho skvěle doplňovala. Byli opravdu sehraná dvojka. Ale Jirko, co ta pusa na závěr…?! :))

Jak to začalo…

Na začátku se nám představil 153-kilový Jirka. Představil nám i svoji lednici – divil jsem se, že byla téměř poloprázdná. Ovšem po zásahu paní doktorky dopadla jako obvykle.. :)) Vlastně jsme se dozvěděli, čím vším Jirka trpí. Možná by se spíš hodila otázka: „Jirko, jakou nemoc vlastně nemáte?“ Protože má nemocná játra, slinivku, žlučník, vysokej tlak, ozývají se ledviny…

U Stolu hrůzy se prý Jirkovi zvednul „kýbl“.. Nevim no, ale to, co vim, je, že paní doktorka zvedla rezavou trubku.. :)) A podala ji svému svěřenci se slovy: „To je vaše céva!“ :) Poté tam nacpal kus buchty a „zalil“ sklenkou vody – názorná ukázka, jak má Jiří zacpané cévy..




A je tu část nakupování. Obvykle ji provádí ing. Petr Havlíček, dneska to však za něj vzala paní doktorka.. A opět si spolu užili spoustu srandy.. Jirka například vůbec některé potraviny nepoznal – kupříkladu kopr.. :))

Ta Jiřina.. Ta to teda vyvedla.. Jiří tak úspěšně hubnul, cvičil a ona ho nachytala skrytou kamerou.. V restauraci, kam ho po roce pozvala na oběd, se zčista jasna z nebe objevila tlačenka.. :)) No a Jiří neodolal a vzal si.. Jedno zhřešení mu ale bylo prominuto…

No a je tu konec pořadu.. Paní doktorka úplně veselá, s panem Jiřím se proběhla okolo benzinové pumpy, a když mu pak změřila tlak, vybuchla v záchvat smích.. :)) Tyhle lidi mám prostě rád – co se smějou všemu, i když to není vůbec vtipný.. Třeba jako já, když někdo řekne „židle“ :))) no nic, to sem ale vůbec nepatří.. :))




…a jak to dopadlo?

Jen tak mimochodem bych ještě mohl zmínit, že Jirkova partnerka od něj dostala autíčko.. A byla z něj úplně unešená :) No ale hlavní je, že Jiří po osmi týdnech hubnutí ze sebe shodil 11,3 kg tuku! A ŽÁDNOU SVALOVOU HMOTU! Však byl také po zásluze odměnen – dostal od doktorky Kateřiny vázu. A další dobrou zprávou bylo, že už může občas jíst libový masíčko – občas je míněno dvanáctkrát do roka :)) A za tuhle skvělou zprávu dostala paní lékařka od Jiřího pusu :-* Tééda Jirko, Jirko… :))

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Liliana
Reagovat

Tenhle díl byl fajn, optimistický a zřejmě byl Jirka první co dodržoval pokyny beze zbytku. Sympatická člověk.

2
Phoebe
Reagovat

Souhlasím. Byl to takový uvolněný díl a nejvíc mě pobavila jeho maminka….To je nějaká hostina ? Tady se někdo vdává ? To jste mi měli říct, já zrovna jedla v práci…. A hned ochutnávala :o)
Držím Jirkovi palce, aby to stáhnul minimálně na 100 kg. Našlápnuto má dobře !!!!

3
Phoebe
Reagovat

Ještě dotaz … Nevšiml jste si někdo, jaký pohyb mu byl naordinován ?

4
Pavlína
Reagovat

Na Jirkovi bylo vidět odhodlání a opravdová snaha zhubnout, když už ho zužovaly závažné zdravotní problémy. Režimu se bez remcání podřídil, sportoval a výsledek se dostavil. Blahopřeju a přeju hodně síly do dalšího hubnutí.
Nejlepší byla ale jeho maminka, s jakou chutí zobala ze Stolu hrůzy …

5
VlaVla
Reagovat

Nevšimnul jsem si, že by Jirka tlačence neodolal. Já to pochopil tak, že jí jenom přivoněl a nakonec jí nechal odnést zpátky.

6
hughhh
Reagovat

jaka jirina ho vzala na obed???

7
aljosa
Reagovat

ja som zase nepochopila preco behal pri dialnici…
nestacila pri pre zaciatok rychla chodza ?

8
aljosa
Reagovat

Na oběd ho vzala partnerka Jiřina – matka jejich syna.
někde jsem četla, že pan Jirka chce shodit jen 10-15 kg, protože tloušťku potřebuje kvůli svému image – dělá předskokana skupině Maxim Turbulence. No , mně by zdraví bylo přednější.

Reagovat

aljosa, já si při jeho pobíhání říkal, jak mu to asi dělá dobře na klouby. Dle mého si tím huntuje spíše zdraví a měl by mu být naordinován jiný druh pohybu. Něco ve stylu bubnování a zpěvu, jako v jednom z minulých dílů :)

10
aljosa
Reagovat

presne tak, keby zhodili aj Maxim turbulence, tiez by sa nic nestalo.

2 Sunicko: som rada ze ho ale neposlali na squash. :-)

11
Scalex
Reagovat

Jiří tlačenku nejedl. Přičichl a vrátil.

A paní doktorka si musela dát jointa, jinak to nevidím, v tomhle díle byla permanentně vysmátá… 8^)

12
jj
Reagovat

Je fajn, že Jirka něco začas se sebou dělat. Přeji mu to, ale když si vzpomenu kolik tam měl léků, že byl mnohokrát v nemocnici i na operaci tak si myslím, že obézní lidé by si měli – stejně jako kuřáci – připlácet na zdravotní pojištění. Jirku bych nakopala do prdele za to, jak svým chováním plýtvá penězi ze zdravotnictví a potom není na léčbu rakoviny apod.

13
Romana
Reagovat

Ahoj JJ.
Nevím proč tady pleteš zdravotnictví???????
Jsou to silná slova,že by jsi někoho nakopala do pr….!Víš jaké odvádím daně státu,kolik si platím na sociální a zdravotní? Je to měsíčně spoustu peněz.A co z toho mám?Nemocná nebývám,léky si převážně kupuji,nebo aspoň na ně doplácím.Také by mě zajímalo,kam jdou moje těžce vydělané peníze.Bezdomovcům,sociálně slabším,nezaměstnaným,kterým se nechce pracovat a nebo feťákům? Víš velice ráda bych tyto peníze věnovala na léčbu rakoviny!
Nechej Jirku být.Je mladý a život má před sebou.Je dobře,že si uvědomil,co ve své životosprávě dělá špatně.Je nás spoustu,kteří to bez lékařské asistence sami nezvládnou,protože neví jak nato.Jsem jedna z nich.
Jirko,držím ti palce a fandím ti!

14
jj
Reagovat

Já mu taky fandím, taky odvádím dost na daních – podnikám tak vím o co go. Tobě to nepřišlo divné, že má takové veliké zdravotní problémy a stejně žere dál a nesnaží se zhubnout a změnit životosprávu?

15
Romana
Reagovat

Nepříjde,
a víš proč? Nemůžeš vědět jestli“žere“.Co ty víš o tom snažení?Kdyby se nesnažil,nikdy se nepřihlásil do Reality.Nemyslíš? Není mu jedno jak vypadá.Víš ono to chtělo veliký kus odvahy se přihlásit,ukázat se a přiznat se před celým národem ke své obezitě.
To co píšeš je u Jirky minulost.Dnes se snaží jak zhubnout,tak změnit životosprávu.

16
mari
Reagovat

Romano, nemůžeš srovnávat svoji lehkou, spíš kosmetickou nadváhu a silnou obezitu Jiřího. Nebyly u něj zmíněny žádné jiné nemoci, než ty, které si způsobil tloušťkou. Aby měl ani ne třicátník léků jako osmdesátiletý děda, to je děs. Rozumím celkem někomu, kdo má rád jídlo, je oplácaný a štíhlá figura mu nestojí za oblíbené pochoutky. Jakmile ale přijdou na řadu vážné zdravotní komplikace, je to o něčem jiném. Jirka je moc sympatický, vzorně se držel pokynů, shodil samé sádlo, ale je před ním ještě dost dlouhá cesta. Přeju mu výdrž.

17
Viktorie
Reagovat

Tak co mu vsichni prejete at zhoubne, je to OK, jenomze pan Jiri je vul, jelikoz vsichni trable si spusobil sam svou pazravosti a zlobou, ti kteri ho znaj, vedi o cem pisi, je to jeden protivnej a lzivej chlap, zavadi kde koho a kdyz mu ma to dojedou,tlaci se jim do prdele. A pry sympaticky. At min zere a vice pracuje, idiotek

18
berunka
Reagovat

Nenapadlo Vás,že člověk může být tlustý ze špatného stravovacího návyku,asi ne na to jste moc hloupí.Mimochodem tu tlačenku si přece nevzal,říkalo se,že odolal.Svou přítelkyni musí hodně milovat,když to pro ni udělal.Držím mu palce.

19
emil
Reagovat

„jiste miluje“-vzdyt on je sam a nema pritelkyni, tota byla jakoze pritelkyne

20
betty
Reagovat

Jirku jsem si zapamatovala moc dobře.Překvapil mě jeho jídelníček hrůza děs Nedivím se že má zničené zdraví a hafo léků .Na druhou stranu jsem mu strašně fandila dietu zvládal na 1 cvičení také.když zhubnul hned jsem to poznala a moooc mu to slušelo stal se z něho fešák.

Přidat komentář