Panáček v reality show

Jste to, co jíte (27. září) – Jiří Kuntoš: Zhubnout byla otázka života a smrti!

27. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Hned na začátku třetího, ostře sledovaného dílu (sledovanost 977 tisíc diváků)ukázala paní doktorka Cajthamlová svou tvrdost, za kterou ji někteří diváci (+ Matěj Jůza) kritizují. Při „vyhazování“ potravin z lednice si chtěl Jiří Kuntoš ještě dopřát trochu té slaďoučké griotečky, paní lékařka mu ji však odtrhla od pusy se slovy: „No to už mi přijde trapný!“ Našemu tlouštíkovi se sice ve tváři mihnul zděšený výraz, na náladě mu to však neubralo. Ba právě naopak – dodalo mu to ještě více odvahy a elánu zhubnout! No a my se nyní podíváme na to, jak těch osm týdnu pana Jiřího probíhalo…

Exkluzivní duel dr. Cajthamlové s Matějem Jůzou, aktérem druhého dílu – jak si jistě divák povšiml, druhý díl reality show Jste to, co jíte nedopadl z pohledu vztahů mezi doktorkou a aktérem reality show zrovna nejlépe. Co si skutečně Matěj Jůza myslí o dr. Cajthamlové a co mu ona na to řekla? To si přečtete pouze na Panáčkovi v reality show díky Matessovi.

Ve třetím díle se sice neodehrávalo takové drama, jako to bylo před týdnem u Jůzových, za to jsme ale byli svědky toho, že pan Jiří je opravdu poctivý a že není jako paní Ivana z minulého dílu, která před štábem schovávala potraviny.

„Ty bláho, tak to je stolice“


Na začátku pořadu nám pan Jiří zapózoval, aby všem ukázal své vnady. Břicho i prsa se mu třásly ze strany na stranu a já se musím přiznat, že jsem na chvíli musel zavřít oči, neboť se mi opravdu začalo dělat špatně. Další věcí, kdy mi nebylo dobře, tak to byl pohled na „Stůl hrůzy“, který můžeme vídat každý týden. Špekáčky vedle dortu nabádaly opravdu k tomu, abych si alespoň uždíbnul.. no fuuj!! A co teprve, když paní doktorka smíchala kečup s kofolou anebo do igelitového sáčku naházela kuřecí steaky společně s mlíkem, paprikou, bramborami… Pan Jiří to okomentoval slovy: „Ty bláho, tak to je stolice!“ No asi věděl o čem mluví :))

„Vždyť vy máte skoro dvojky“

Následovala všechna potřebná vyšetření, při kterých jsme se například mohli dozvědět, že podle lékařky Cajthamlové má pan Jiří prsa dvojky a že zhubnout už je teď otázka života a smrti! Ani tentokrát nás Prima neušetřila záběrů, kdy trubkou „prolézaly“ kusy Jiřího stolice. To je jako kdyby se milion lidí sešel u pana Kuntoše na WC! Pan Jiří se také účastnil dýchacího kursu, na který ovšem přišel „naostro“ – zapomněl si totiž trenky! Nevim, mně se to teda ještě nikdy nestalo :))

„Volovské“ nakupování kuřecího masa


S novým stylem života souvisí i nakupování zdravých potravin. Pan Jiří stanul u pultu s masem a sháněl hovězí. Místní řezník mu však při pohledu na jeho kyprou postavičku nabídl vepřový bůček. Jirka však odmítl se slovy: „Když to musí bejt hovězí ty vole“. :((

Přepadovka dopadla vcelku dobře

Po šesti týdnech hubnutí, zdravé výživy a běhání přichází na nečekanou kontrolu paní doktorka. Obstojí pan Jiří nebo dopadne jako paní Jůzová? Jak se ukázalo, náš sledovaný soutěžící skoro vůbec nehřeší, a když už, tak že si dá trochu víc bílkovin. Ale i takový malý prohřešek se paní Cajthamlové nezamlouvá…

Žádost o ruku: „Mluvíš z hladu?“


A jak na tom tedy pan Jiří po osmi týdnech hubnutí je? Podařilo se mu shodit 21 kilo a jeho váha nyní činí 144 kg! Z této jedenadvacítky tvořil 16 kilo tuk. Pan Kunotš tedy zhubnul a tak je čas naplnit svůj slib – jede se štábem v zádech požádat svoji přítelkyni o ruku. Ta je sice zaskočená, myslí si, že pan Jiří mluví z hladu. Také se jí nezamlouvá, že se vše uskutečňuje v pracovní době v kanceláři. Přitom takové romantické prostředí – co víc si přát? :)) Nakonec si ale prstýnek přeci jen vzala..

No a my se už příště můžeme těšit na pětadvacetiletou Lucii Geyerovou, která váží 150 kilo! Pořad určitě okoření i její otec, se kterým Lucie podle ukázek asi nemá zrovna nejlepší vztahy. No uvidíme…

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Dan
Reagovat

Ví někdo, jaké povolání má pan Kuntoš? Byl velmi sympatický.

2
Matess
Reagovat

Toto píšou na stránkách Primy: podnikatel (OSVČ), mobilní telefony a stánky s občerstvením.. :)) tak si z toho vyber :)))) mějte se hezky, dobrou noc, matess

3
Matess
Reagovat

Úspěch!! Hubnutí pana Kuntoše sledovalo tuto středu 977 tisíc diváků, což je oproti minule další nárůst!!! :)) jen tak dál primo!! A letiště opět porazilo Horákovi!! :))

4
Chilli
Reagovat

Mě se ještě líbilo, jak říkal paní doktorce, když poprvé kousal kousek mrkvičky: Nepřipadá vám, že to nejsem já? :))

5
DaToX
Reagovat

Ano, paní doktorka neopomenula poznamenat, že pan Jiří má prsa dvojky… asi z ní mluvila závist, že je má větší, než anorektická paní doktorka

6
Hel girl
Reagovat

Pokoušela jsem se vložit příspěvek několikrát tuším ve středu a ve čtvrtek – nešlo to, možná proto je tu tak málo příspěvků na diskusi.

7
puclik
Reagovat

Díl o Jiřím byl takový „super“.Jiří byl skvélý na legrácky.Není náhodou půl úspěchu ,když si človíček dokáže ze sebe dělat srandu?Super pořad.Mají učinkující své webové stránky?Ráda bych se dozvěděla jak se jim daří bojovat s nadváhou dál:Děkuji

8
Matess
Reagovat

Milá puclik,

pokud vás zajímá, jak se jim vede, tak sledujte tyto stránky. Chystáme pro vás dotazovnu, ve které se budete moct psát jak účinkujících, tak snad i přímo paní doktorky na dotazy, které vás zajímají..

Matess

9
Matess
Reagovat

Jinak co se týče přidávání příspěvků. Musíte vždycky stisknout CTRL + F5 a potom příspěvek napsat a odeslat..

10
step
Reagovat

Mě jenom nešlo do hlavy…ten poměr on a ona….nepřišla by mě do něj nějaká žhavá…..

11
Anonymní
Reagovat

Dobrý den paní doktorko.
jsem taky obézní a chtěla bych zhubnout.Bohužel,není to tak lehké.Moc vás prosím o radu.Všichni vás pozdravují z pracoviště,který dobře znáte.

děkuji Jana

12
Luja
Reagovat

I mne se přístup doktorky libi. Kdyby nebyla tvrda, neslo by to. I ja zhubla az dle reklamy na http://www.doformy.cz ( Donutime Vas zhubnout jen za 290 kc za 10 tydnu)
Kdybych nebyla donucena kazdy den se vazit a psat to do tabulky a nasledne odesilat, tak by to neslo. Tu stranku zkuste- tedy aspon mne se libila. Nikomu ji nevnucuju:-)

13
Anonymní
Reagovat

moc se mi pořad líbí

Přidat komentář