Panáček v reality show

Jste to, co jíte 15: Petra z Koule už není koule! :)

20. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Poslední díl první série reality show Jste to co jíte nám ukázal jednu z nejvzornějších hrdinek tohoto pořadu. Dnes hubla slečna Petra, zpěvačka skupiny se zajímavým názvem Koule. Začínala se 106-ti kilogramy a obvodem břicha 120 centimetrů. Po osm týdnů ale na sobě dřela a výsledek se dostavil. Petra určitě sklízí můj obdiv :) A navíc Petřin názor na celou reality show najdete na konci článku

„Je to jedovatý. Napijte se!“ :)

Petra nepodstoupila těch osm týdnů jen přímo kvůli snížení váhy, ale hlavně také kvůli zlepšení svého zdraví – měla neuvěřitelně vysoký cholesterol, trpěla plynatostí (mimochodem, tohle bylo nejčastější slovo dnešního pořadu) a měla zabržděný metabolismus. Tížilo ji 50 kilo tuku v těle. Při pohledu na Stůl hrůzy se ovšem není čemu divit :) No však se podívejte vlevo i vy :). A u právě zmiňovaného Stolu jsme byli svědky dalšího z řad experimentů paní doktorky Kateřiny. Smíchala vodu, olej a lžíci soli. Tato kombinace je jedovatá, jak nás se vzniklým roztokem stihla obeznámit paní doktorka, nicméně nic jí nebránilo v tom, aby dala Petře alespoň ochutnat.. No a té to samozřejmě moc „nejelo“.. :)

Věštkyně Štěpánka – řekla nám něco zvláštního?

Ne že bych chtěl nějak zasahovat do umění věštců a věštkyň, ale přišlo mi, že většinu informací bych dokázal „vyvěštit“ i já. Například, že Petra zhubne a poté bude mít lepší sexuální život. Naopak informace o cholesterolu a štítné žláze musela opravdu v těch perníčkách vyčíst. Nicméně, že producent za téměř neznámou zpěvačkou nepřijde a že se musí snažit hlavně ona, to bych vydedukoval taky :)

Choreografie pro Koule

Petra pro své snížení váhy dělá opravdu vše a začala se učit i novou taneční choreografii k písničce Dieta. Dokonce uzavřela i s paní doktorkou sázku, že se ji za pět týdnů stihne naučit :). První pokusy jí docela šly, co myslíte? :)

Hlad je hlad, ale chuť, to je víc, útokem žene nás do lednic

Úchylná gramáž aneb Kdo je tady úchylnej?

Petra se musela se svým přítelem Thomasem přestěhovat, ale ani to jí neubralo na elánu, se kterým celou dobu hubla. Naopak byla skvělá – stále se držela jídelníčku a ani při akci skrytá kamera ji paní lékařka Kateřina nenachytala! Schytala to hlavně Petřina kamarádka, neboť na adresu doktorčiny svěřenkyně adresovala, že ta její gramáž je úchylná. Zřejmě jí vadí, že Petra furt něco váží :) Nakonec se ale celá diskuze obrátila ke kamarádčinýmu břichu a doktorka svým nezaměnitelným hlasem pronesla: „Nejste taky úchylná?“ :))

Konec dnešního dílu, konec první série

Dnešní díl končil skvěle – Petra zhubla o 11 kilo a z toho neuvěřitelných deset kilo tvořil tuk! Břicho se jí zmenšilo o 13 centimetrů a cholesterol klesl z devítky na šestku. Paní doktorka Kateřina má opravdu důvod k radosti. A takhle končí první série této reality show, kterou každý týden sledovalo mezi půl milionem a milionem diváků :)

No a jak se na svých osm týdnů hubnutí dívá sama Petra? Je nadšená a šla by do toho klidně znova! No posuďte sami :)

Zdravim, Mates. Hodnocení hubnutí – bylo to rozhodně skvělé! A stále je! Díky pořadu JTCJ se mi OPRAVDU změnil život. Jednak jsem dala do pořádku svůj zdravotní stav a za druhé se cítím, a dovolim si říci, že i jsem, o dost hezčí baba. Navíc se to vyvíjí i po pracovní stránce tím správným směrem, partnerský vztah také doznal určitých změn. Zkrátka mám takový pocit, jakoby mi za každé kilo někdo z hůry posílal odměny. Můj dík patří paní doktorce Kateřine, panu Havlíčkovi a všem ostatním, kteří se podíileli na tvorbě pořadu. Bylo to skvělých osm týdnů. Kdyby se mě někdo zeptal, zda bych do toho šla znovu, bez váhání bych odpověděla ANO!!!
Šťastné a veselé přeje Petra Slaninová.

Na pondělí připravuju speciální článek o ohlédnutí za celou reality show, tak sem určitě nezapomeňte přijít :)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Anonymní
Reagovat

Já si myslím, že Petra to určitě vydrží a podaří se jí to. Držíme palečky.

2
Matess
Reagovat

Petra byla opravdu skvělá :)

3
papka
Reagovat

Petra a Katka z 1. dílu byly uplně nejlepší. Vlastně měly i zezačátku podobnou váhu a skoro stejně se jim podařilo zhubnout. Holky jen tak dál! Držím vám palce! Jste obě hezké baby, tak hubněte, ať jste ještě hezčí. :)

4
hel girl
Reagovat

Můžete mi někdo, prosím, napsat, co vlastně Petře pomohlo proti té plynatosti? Neviděla jsem pořad celý.

5
RENATA
Reagovat

PŘEJI VÁM ABY JSTE TO VYDRŽELA A ZHUBLA TĚCH 30KILO.RÁDA POSLOUCHÁM VAŠI MUZIKU,ALE NIKDE NEMAJ VAŠE CD. RENATA

6
Buris
Reagovat

Tentokráte jsem pořed neviděl, ale domnívám se, že ta plynatost ustoupila po změně jídelníčku.

7
Pindruse
Reagovat

Co sem zachytila, tak plynatost mely na svedomi predevsim sycene mineralni vody – bud kvuli velkemu podilu sodiku nebo CO2, presne nevim, ale o obojim se tam zminovalo. A pak nektere druhy zeleniny.
Na plynatost pomohla zmena jidelnicku a fenyklovy caj.

8
joe
Reagovat

Já jí přeju ať ty kila nabere zpátky a aspoň dvacet navíc a aby prděla do bezvědomí obluda nechutná!!

9
superazo
Reagovat

Může mi někdo říct ten recept na to Mochito? já si ho nestihla zapsat :(

10
Kveta L.
Reagovat

DOBRY VECER TENTO DIL ME VELICE ZAUJAL A CHTELA JSEM NEKOHO POPROSIT ZDA NEKDO NEVI, NEBO NEMA STRUCNY JIDELNICEK PANI PETRY A NECO VICE DO PODROBNA O JEJIM POKUSU HUBNUTI.A JESTLI JI POMOHLA JEN TA DIETA NEBO MUSELA NA SOBE DRIT,CVICIT,…..DEKUJI MOC NESEM MOC NA DOPISOVANI NA INTERNETU BYLA BYCH STASTNA ZA ODPOVED KDYBY JSTE MI POSLALI NA MUJ MAIL…..Guguvce seznam.cz dekuji moc.

11
Kveta L.
Reagovat

DOBRY VECER TENTO DIL ME VELICE ZAUJAL A CHTELA JSEM NEKOHO POPROSIT ZDA NEKDO NEVI, NEBO NEMA STRUCNY JIDELNICEK PANI PETRY A NECO VICE DO PODROBNA O JEJIM POKUSU HUBNUTI.A JESTLI JI POMOHLA JEN TA DIETA NEBO MUSELA NA SOBE DRIT,CVICIT,…..DEKUJI MOC NESEM MOC NA DOPISOVANI NA INTERNETU BYLA BYCH STASTNA ZA ODPOVED KDYBY JSTE MI POSLALI NA MUJ MAIL…..Guguvce seznam.cz dekuji moc.

12
Pepa1
Reagovat

Ahoj,

V první řadě musím pochválit paní doktorku která změnila svůj přístup k lidem. Asi ji hodně lidí kritizovalo. :-)
Pořad je skvělí jindy dost drastický. Bohužel všem zájemcům asi nevihovíte.

četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 500 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 7 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 78,4 – 79,8Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg a dnes má 52Kg. Známí který začal 4.1.2006 z 114Kg má dnes 86Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd…… Pomohu Vás s tím začít a budu Vám radit. Pošlu Vám základní informace: mail: disc@wo.cz pepa1

13
Anonymní
Reagovat

taky jsem hodne sledovala tento porad,ale obcas na ty lidi clovek musi byt drsnej porad mi inspiroval a jeste jsem k tomu nasla super stranku na netu, kde se hubne jen za 290 kc a tam mi donutili kazdy den zapisovat co snim atd.. a zhubla jsem jiz 9 kg. jo zapomnela jsem tu stranku:-) je to http://www.doformy.cz
Obcas na nas bez vule musi byt tvrdsi..

14
Hanina
Reagovat

Ráda bych zjistila adresu do ordinace paní doktorky Cajthamlové.

Přidat komentář