Panáček v reality show

Jste to, co jíte (13.3.) Jiří Bláha (120 kg na 172 cm, 50 let)

14. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

jste-to-co-jite-2017-jiri-blaha-1
V druhém díle 7. řady Jste to, co jíte se divákům představil bodrý amatérský herec z moravských Kunovic, běžným povoláním elektroúdržbář. Jeho jméno jest Jiří Bláha a věkem již překonal půl století. A váhou? Váhou metrák, konkrétně měl na začátku Jste to, co jíte 120 kg při výšce 172 cm. Už jen podle čísel nic moc. Podařilo se Petru Havlíčkovi nastartovat hubnutí Jirky Bláhy nebo byl dalším z mnoha, kdo měl jen spoustu řečí, že chce hubnout, ale skutek utek?

K váze se projedl po svatbě

Když Jirka Bláha povídal o svém stylu stravování, bylo hned divákovi jasné, kde svých 120 kg nabral. Zkrátka, vše, co si dokážete představit, tak to Jirka absolvoval. Takže hodně alkoholu, smažená jídla, kvanta uzenin atd. atd.

Mohlo to být špatným zdravotním stavem, který vyšel Jirkovi v testech poradců Petra Havlíčka. Mohlo to být operací menisku. Mohlo to být i čerstvě dosaženou padesátkou. Zkrátka, Jirka se zapřel a bojoval se svoji váhou jako zarputilý býk. Začal plavat, jezdit na kole, chodit do posilovny. Vše, co mu odborníci pořadu řekli. Navíc zcela omezil alkohol.

15 kilogramů za 4 měsíce

jste-to-co-jite-2017-jiri-blaha-2

Není proto divu, že Jirka Bláha zhodil za 4 měsíce, kdy se mu tvůrci Jste to, co jíte věnovali 15 kilogramů tuku. Jeho pas se zeštíhlil o 22 centimetrů a boky o 10. Ve svém hubnutí pokračoval i po skončení natáčení a tak se nakonec dostal i na svých vysněných 100 kilogramů. Musím uznat, že opravdu prokoukl a držím palce, aby se časem nevrátil do starých kolejích a tedy nenastal u něj jojo efekt.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Bugina
Reagovat

Pán se už za ty 4 měsíce hodně proměnil, opravdu změna na první pohled!!

Reagovat

Chlapi mě nebaví, tento pán už od začátku, tak jsem viděla sotva třetinu. Rovněž mě nebaví tým, kterým se Havlíček obklopil. Většině mužů stačí omezit alkohol a trošku se hýbat, jejich metabolismus pracuje zcela jinak. Otázka je, zda to vydrží.

3
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ajda: proč tě nebaví muži? BTW řeším teď osobně to, že se snažím na 80 % držet jídlo, co bych měl jíst, k tomu se pravidelně pohybuji, chodím do fitka a stejně pořád jedu nahoru. A nemyslím si, že by to bylo tím, že svaly váží jinak než tuk :-)))) Pravda, tento díl mně v tomto ohledu nic nedal.

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Třeba seš v absolutní pohodě :-)
Možná by to chtělo změnit nebo přidat pohybovou aktivitu. Místo fitka (moc jednostranné) pohyb venku – brusle?! Možná přeházet – změnit jídlo.
Ženské mě baví víc, protože…. no holt asi i ze škodolibosti. A jsou zábavnější.

5
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Jojo, hodně chlapům stačí ubrat pivko a knedlíky… (samozřejmě to zjednodušuji). Fakt jim ten metabolismus pracuje jinak a rychleji. Zkrátka taky se raději podívám na ženu. Prostě to Ajda vystihla :-).

6
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ajda: neboj, kardio si taky dopřávám. Pravda, mohl bych ještě více. Snad nastane nějaký zlom a nebo taky ne :-)

Přidat komentář