Panáček v reality show

Jste to, co jíte 8: Romana zhubla bez problémů! A za odměnu vyskočila z letadla!

1. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Třicetisedmiletá obchodnice s čokoládou Romana se dnes pokusila zatočit s Jo-jo efektem a na pomoc si zavolala doktorku Kateřinu Cajthamlovou. Tu to samozřejmě hned po příchodu jako magnet táhlo hned k ledničce, ze které nebyla až tak zděšena jako v předchozích dílech. I když nějaké nezdravé potraviny se tam samozřejmě také našly. A to už jsme u Stolu hrůzy – dnes ovšem neuvěřitelně páchne.. Všechny ty kombinace dohromady vytvářily opravdu libou vůni.. :( Za to Stůl přátelský už byl plný jen samých zdravých potravin a hlavně nesolených minerálek, protože Romana měla přesolené ledviny a tak je pro ni nutné obsah této anorganické sloučeniny rapidně snížit! No a jak to bylo dál?…

„Pokud se přihlásíš, tak tě neznám!“

Martinino předsevzetí je 15 kilo. Její jo-jo efekt se objevoval hlavně kvůli nestabilnímu vztahu s jejím přítelem. Ten sám jí řekl, že pokud se do tohoto pořadu přihlásí, tak ji znát nebude. Jejich vztah byl ale opravdu zvláštní. Romanina dcera říká, že sem přijede jednou za týden, užije si a jede domů.. Pak vůbec nemá potřebu ji vidět…

Romana je poctivá i pilná!

Ale Romana mu určitě ukáže a zhubne! Na každý týden si přichystala jedny kalhoty, do kterých zhubne. :) Začala doma cvičit, neboť má problémy se zády od věčného sezení v autě. Také začala navštěvovat fitko a hrát squash. To je prý nejlepší způsob na hubnutí.. Po pěti týdnech přišla opět skrytá kamera. Romana se však nachytat nedala – objednala si totiž lososa se špenátem, kterého má od paní doktorky poveleného. Však ji také za to pochválila.

Za odměnu nepojede k moři!

No a je tady výsledek. Jak to dopadlo? Romana vypadá velice dobře a i výsledek se dostavil. Sice to není těch vysněných 15 kilo, ale i devět je určitě slušných. Romana tedy zhubla a přichází její přání… Ráda by si skočila padákem. A ne sama, rovnou i s její dcerou, kterou pak za odměnu nechá doma a nepojede s ní na dovolenou. Ta je sice v šoku, prý nikdy neskočí!! Po přistání ale říká: „Super, skočila bych si ještě jednou!“ Takže: Nikdy neříkej nikdy!“

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
Dan
Reagovat

I když ale soutěžící už vědí z předchozích dílů, že vždycky v tuto dobu na ně známí přichystají tuto past, i přesto se ale ještě nachytají.

– nemyslim si, ze to vedi z predchozich dilu, podle mne se to natacelo paralelne vedle sebe …

2
Scalex
Reagovat

V článku je pár nepřesností:

1. jak píše Dan, jednotlivé díly se natáčely víceméně paralelně (plus mínus pár týdnů), takže poučit se z minulých dílů skutečně nejde.

2. Paní Romana skutečně neměla přeslazené ledviny, nic takového neexistujte. Ledviny měla přesolené, takže nejde o to, že by ty minerálky byly slazené, ale o to, že to vůbec byly MINERÁLKY, které ač jsou sladké, obsahují značné procento soli. Proto byla Romana nucena ochutnat, kolik soli do sebe dostává a proto dostala obyčejnou stolní vodu.

3. Asi by stálo za to se zmínit, že po 4 letech neperspektivního vztahu poslala Romana svého „přítele“ k vodě. Což jí pomůže psychicky.

Jinak to Romana zvládla dobře, jen škoda těch šesti centimetrů, co zhubla přes prsa. Ale to je jen můj horňácký povzdech. 8^)

3
aljosa
Reagovat

tych 6 cm mohla zhubnut aj na chrbte… :-) a nevsimla som si teda zadny dram. ubytek.
Tento dil sa mi pacil. ucinkujuci spolupracovala a vysledek se dostavil. Odhodlani je nejdulezitejsi, to se mi opet potvrdilo.

4
Romana
Reagovat

Ahojky,
výborné téma. Já a má prsa.
Upřímně řečeno „škoda,že jen 6cm“.Chápu, že se najdou ti ,co mi je závidí.Není co závidět.Bolest zad,špatné držení těla děla své.A ti co mají stejný problém chápou o čem píšu a co tím chci říct.
Všechny díly odvysílané do včerejšího večera se natáčely ve stejnou dobu .Když běžel první díl s Kačenkou ,všichni jsme měli natáčení za sebou.Nikdo netušil a ba ani nevěděl,kdy příjde „přepadovka“ a jestli vůbec nějaká pěpadovka příjde.
Celý život nesladím ani čaj,kafe ani nemám potřebu pít sladké minerálky.Sůl byl ten zádrhel.Proto jsem měla stravu nesolenou.A úpřimně ji nesolím dodnes.Děkuji paní lékařce Kateřině za pomoc ,jak stravovací tak i duševní.
Romana

5
bejby
Reagovat

Romano, díl s Vámi se mi extrémně líbil a držím pěstičky v osobním životě, abyste už nemusela procházet podobnými stavy „nahoru dolů“ protože to je pro tělo asi ta největší zátěž ;-)

mějte se krásně !

PS : Na svůj věk vypadáte naprosto parádně :-)

6
Matess
Reagovat

Když jsem kontaktoval Katku z 1. dílu Jste to, co jíte, tak mo řekla, že mezi vysíláním pořadu a skončením natáčení uplynuly pouhé dva týdny!! Takže jestliže tohle byl díl 8osmý, tak už Romana musela ty předešlé vidět.. Jo a přesolené a přeslazené – to jsou slova, který se mi furt pletou, tak se omlouvám.. :) pak to opravím :) Matess

7
maja
Reagovat

také si myslím, že se všechny díly točily v létě, a to najednou a nyní se postupně vysílají, takže sice Romana předchozí díly vidět mohla, ale ne se z nich poučit.. protože její byl už dávno hotový.. jinka je škoda, že zde nejsou články podrobnější, je fajn to číst..

8
Romana
Reagovat

Matessi,
špatné počty.Proměna všech zůčastněných proběhla v jeden den.Možná se Katka točila v pondělí a já na řadu přišla v pátek,ale o přepadovce jsme opravdu nikdo nevěděli .Dokonce den přepadu nebyl hlášen,ani jako dnem natáčecím.Jen pro vysvětlení.
Všem děkuji za milá slovíčka ,plná energie,povzbuzení i obdivu.
Romana

9
polda
Reagovat

Přeju ji áť zase nakyne!,Zas jedna zrůda co se zviditelňuje přes svoje špeky!!Hnuuuus!!

10
paradox
Reagovat

poldo, jsi chudák :D:D:D:D

11
Matess
Reagovat

majo, děkujuu :)) ale někdo zase říká, že jsou moc články dlouhý.. Píšu tedy jen souhrn toho nejzajímavějšího, co se v tom díle stalo :)

12
kačis
Reagovat

romano , nemohla byste tady zveřejnit váš jidelniíček?? mam problem taky s bříškem atd.. a moc by mi pomohlo , kdybych věděla ,co a jak jist. jakmile totiž nemam přesně stanoveno co jist a jak tak mě to ani nebavi a nejde mi to …….velice děkuji…

13
petule
Reagovat

vypadá to,že pan polda je opravdu chytrý polda.
Jinak je to fajn počteníčko!

14
Major
Reagovat

Nejdřív se vyžere jak prasnice ,pak jde dělat komedii do televizi a pak si myslí jak je úžasná !Nakopnout jí do tý její tlustý prdele ať neotravuje!!

15
petule
Reagovat

Uber plyn!!

16
ganjys
Reagovat

Majore Poldo…. je mi vás líto

17
paradox
Reagovat

Navrhuju poldu majora ignorovat, dělá mu nejspíš dobře naše pozornost. Je to chudák. MOžná i ten rozejítý chlap. Podle popisu z TV mu nic z vlastností bývalého ROmany nechybí.

ROmčo, jak se ti daří váhu držet? Sportem?

18
Major
Reagovat

Ta už neudrží ani svojí stolici natož váhu!!

19
Romana
Reagovat

Ahojky všem!
Mám pro vás radostnou zprávu,brzy budou stránky „tlouštíků“ dodělány/dle informací Míši Volfa/Zde potom budeme všichni v kontaktu.Dozvíte se jak se nám daří v životě i jak zápasíme s váhou.
Svůj jídelníček bych vám ráda dala k dispozici,ale je vytvořen “ na míru“.To co funguje na mě nemusí platit na vás.Ale body můžu nějaké všeobecné napsat.
Je známo,že 1dl přírodní štávy /nejrychlejší je z citrusových plodů/zředím s 2dl vody a vypiju to na lačno-tímto probouzíme svuj metabolizmus.
Šálek zeleného čaje s cereálním pečivem a lučinou taky není špatné ke snídani.
Od snídaně se snažim jíst každé 2hodiny v malém množství.Obědy a večeře jím z dezertních talířku.A před každým jídlem vypiju 3dl vody.Snad vám to maliko pomůže.
Na co nesmím při hubnutí zapomenout! Mít ráda sama sebe a věřit si! Pomáhá to.

20
hubnu
Reagovat

Romano,gratuluju,taky hubnu i když mi to nejde tak rychle.Vím jak je to těžké, už 10 měsíců se držím.

21
mari
Reagovat

Využiju toho, že sem Romana chodí, mám jednu drobnou připomínku. Při závěrečném převažování vyšlo najevo, že jste zhubla 9 kilo, což údajně znamenalo změnu z velikosti 44 na 38. A to se mi právě nezdá, mám zkušenost, že změna o 1 velikost mě „stojí“ 7 kg. Jinak Vám to moc sluší, jen vydržte. Musí být hrozné pohybovat se celý den mezi čokoládou a vědět, že já ji mám zapovězenou. Nebo už na ni naopak nemáte ani pomyšlení, jako cukráři nejedí sladké?

22
Romana
Reagovat

Ahoj Mari,
tělo mi zadržovalo vodu-znáš to,když si dáš nohu přes nohu a zůstane ti tam důlek? To ta minerálka a sůl.Ze začátku jsem se odvodňovala..Jinak víc jsem ubírala na velikostech/6druhů kalhot v pořadu/To je i tím poměrem sacharidů,bílkovin a tuků ve stravě.Proto i ten jídelníček šitý na míru.
Čokoládu si jednou za 14dní /čtvereček/můžu dát.Ale výborně chutnají již zmíněné raciolky/jablkovo skořicové,jogurtové ,čokoládové nebo karamelové/.
A ten pohyb mezi sladkým mi už ani nepříjde.Podle Petra Havlíčka,jednou za čas člověk může hřešit.
Romana

23
Kvík
Reagovat

Já vám poradim jak zhubnout:Pořádnej bič a velkej dvůr ,aby jste neměli čas čumět na kašírovanou telenovelu o hubnutí!

24
Liliana
Reagovat

Milá Romano moc jste se mi líbila, vypadáte moc dobře.
Ty negativní kometáře si neberte k srdci. To jsou chudáčci plní komplexů.

25
Puclik
Reagovat

Ahoj všichni,kdo se zajímáte o pořad“ Jste to co jíte.“Zapněte si v 19.20 v neděli 5.11. primu pořad Extra.

26
Romana
Reagovat

Děkuji Liliano ,za pěkná slovíčka.Jsem ráda ,že se vám díl se mnou líbil.Romana

27
hubnu
Reagovat

Romčo, nenech se otávit,však víme kdo je za těmi jedovatostmi,a vydrž,taky hubnu a už sem starší a přesto mi není jedno jak vypadám.

28
ined
Reagovat

Dobrý den, paní Romano. Chtěla bych využít té příležitosti, že navštěvujete tyto stránky, a zeptat se, jak asi vypadá 1 den, co se potravy týče. Jestli si dobře pamatuji, měla jste předepsáno 11x denně jíst. Vůbec si ale nedovedu přestavit co a v jakém množství. Jestli jenom dvakrát kousnout do jablka apod. Prosím, pošlete mi rozpis aspoň na jeden den. Předem velice děkuji a přeji mnoho úspěchů v dietě. Denisa -densch@seznam.cz

29
aljosa
Reagovat

narazila som na zaujimavy clanek k tomuto poradu:

30
Pavlína
Reagovat

Romča byla bezvadná, makala a vyplatilo se jí to. Přeji hodně síly a energie!

31
Blanka Dudova
Reagovat

Držim palce jo-jo efekt dobře znám. Romčo jsi pořád stejně praštěná jestli si vzpomínáš na Blanku z Bohumina tak se ozvi. Naposled jsem tě viděla když měla tvoje nejstarší rok. Mějse B

32
Romana
Reagovat

Ahoj Blani,
omlouvám se,ale nevím kam tě zařadit.Jsem velice ráda,že ikdyž nám přibývají roky a léta o sobě nevíme,se mužeme kontaktovat .Napiš mi na mou soukromou adresu:Romana183@seznam.cz
Budu se těšit.Třeba mi Blani „připomeneš“kam tě zařadit.
Romana

33
Lenka D.
Reagovat

Ahoj bylo by možné od Romany kterázhubla 13kilo získat seznam jídla na týden ketré konzumovala? Ráda bych taky zhubla a šla bych i do pořadu Jste to co jíte ale bez televizních kamer.Tak díky za odpověď .Ahoj

34
kamila hruba
Reagovat

Při dietě je nutné doplňovat i minerály a vitamíne. Víte nepříklad, jaké je doporučené množství soli v denní dávce minerálky pro dospělého? Např. v ondrašovce je podle tabulek vše vyváženo.

Přidat komentář