Panáček v reality show

ČSMT 9: Stará garda s novou moderátorkou

8. Duben 2021 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

jasmina alagič čsmt

Nová řada Česko Slovensko má talent se už připravuje řadu měsíců, plány ale postupně hatí covid. Televize Prima a Joj už ale nechtějí déle čekat a novou, v pořadí už 9. řadu, mají mít na podzim připravenou. Soutěžící bude hodnotit stejné porota, moderátorská dvojice se ale promění.

Porota zůstane už třetím rokem stejná, tři ze čtyř porotců budou soutěžící hodnotit dokonce popáté.  Opět se tak divákům představí Jakub PrachařDiana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Nová bude ale moderátorská dvojice. Zůstává David Gránský, naopak skončila Lujza Garajová Schrameková, kterou pro slovenskou Tvář ulovila Markíza. Tu nahradí slovenská moderátorka a influencerka Jasmina Alagič.

Jasmina je v Česku neblaze proslulá prakticky jen díky SuperStar, kdy se v roce 2018 postavila po bok Leoše Mareše a moderovala živáky. Známější je na Slovensku, třeba jako manželka Rytmuse nebo jako účastnice 4. řady Tváre.

​​Vyjádření TV JOJ: „Jsme rádi, že v show můžeme přivítat Jasminu Alagič. Jasmina je moderátorka, která má talent zabavit. Věříme, že spolu s Davidem Gránským vytvoří atraktivní, vtipnou a profesionální moderátorskou dvojici. Jasmina padla jako jasná volba. S kreativním týmem a vedením televize jsme se shodli, že je nejlepším výběrem.“

Vyjádření Jasminy Alagič: „Show Česko Slovensko má talent jsem vždy milovala. S obdivem k lidem, kteří se postavili před porotu a s údivem, jaké úžasné talenty někde dřímají, jsem jako divačka sledovala téměř každou epizodu. No a teď, když jsem dostala příležitost moci jako moderátorka stát při nich na začátku jejich cesty k vysněné kariéře, se vlastně naplnil i můj vlastní sen.“

Reakce Jasminy Alagič na negativní komentáře: „Děkuji z celého srdce televizi za příležitost, velmi se těším! Přátelé a všichni vy, kteří bohužel radost s námi nesdílíte, já vám slibuji, že se budu snažit být pro vás co nejméně iritující (v rámci svých možností). Děkuji, že mi dáváte šanci.“

Nová řada bude připravena letos na podzim, aktuálně probíhají online castingy.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Metroman
Reagovat

Ach jo, kolik těch řad ještě bude? Nevěřím, že tento vyčpělý formát může ještě nabídnout něco nového nebo alespoň zajímavého. Vždyť je to pořád totéž, navíc se stupňující se tendencí osekávat živé přenosy… Tohle už dávno není o hledání talentů, jede to jen na setrvačník.

Ale třeba se pletu a devátá řada překvapí. Věřte, že bych si to přál.

2
X
Reagovat

Alagič neeeee… ale třeba se od Superstar zlepšila budu v to doufat. Ale porota by se měla prostřídat minimálně slovenská dvojice a k nim by se mohl přidat i Prachař. A talenty.. no poslední ročník slabota, ale uvidíme. Tak jako tak se asi budu koukat jak se znám.

Přidat komentář