Panáček v reality show

Jste to, co jíte: Doktorka podvedena! Vztahy skončily na bodu mrazu!!

20. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Prima nám dnes představila opravdu něco pikantního – a to druhý díl své nové reality show Jste to, co jíte, ve které dnes vystupovala rodina Jůzova!! Pokud jste se dívali, určitě se vám alespoň jednou u televize zvednul žaludek. Zajímavé ovšem bylo sledovat, jak paní Jůzová naši lékařku vodí za nos, jak to vypadá, když paní doktorka rázně ukončí Ivanino účinkování v tomto pořadu, a že Matěj si vůbec nemyslí, že by mu doktorka nějak pomohla – i když zhubl 20 kilo!

Exkluzivní rozhovor s Katkou, aktérkou předešlého dílu Jste to, co jíte. Matess je natolik schopný autor, že se mu podařilo zkontaktovat Katku z prvního dílu reality show Jste to, co jíte TV Prima a udělat s ní kratičký rozhovor, který i přes svoji délku rozhodně stojí za přečtení.

Na začátku nám paní Jůzová (164 kg) přiznala, že za tloušťkou jejího syna (160 kg) stojí ona. Moc ho krmí, a to hlavně tučnými jídly. Ráda by se také stala tou „pěknou vychovatelkou“. Matěj nám zase poodhalil, že jeho vyvolenou je slečna Bětka, se kterou by si chtěl zatancovat , už jako hubený, na maturitním plese! Proto se rozhodl do toho jít…

Paní Jůzová to vzdala už v páté minutě!!

Na scéně se objevuje paní doktorka, a aniž by si sundala kabelku, už vyhazuje z lednice všechny ty prošlé salámy, paštiky, sýry a mnoho dalších „pochutin“. To ovšem nemůže unést paní Ivana, neboť jí mizí její oblíbené jídlo a po pěti minutách natáčení se rozhodla s pořadem skončit (to ještě netušila, že účinkování jí později ukončí sama lékařka). Nakonec jí ale paní doktorka Cajthamelová přemluví a společně se vydávají ke “stolu hrůzy“. Leží na něm vše, co Jůzovi snědli za týden. A to je právě obrázek, kdy se většině diváků u televize zvedá žaludek. Matěj se sice snaží zavtipkovat: „hmm zdravé jídlo“, ale paní doktorka na to rázně reaguje: „Matěji, tady končí všechna legrace! Navíc jsme byli svědky toho, že Jůzovi zdaleka nenapsali vše, co snědli – a paní lékařka se opět zlobila! Jinak jídlo ze stolu hrůzy skončilo ve chlívě – konkrétně u prasat J…

Následovala vyšetření – Matěj má artrózu, Ivana cukrovku. Dále jsme byli svědky toho, jak stravovací expert učil Matěje vařit! Hned nato nám Prima ukázala záběry z vypouštění střev – tyhle záběry by si ovšem mohla opravdu nechat pro sebe…

Nečekaná kontrola!! Paní Jůzová podvádí!! Skončí?

5. týden přišla paní Cajthamelová na nečekanou kontrolu. Paní Jůzová se sice tvářila, jako že jí úplně zdravě, že vůbec nehřeší, ale po lepším zkoumání se našly v lednici špekáčky, ve druhém špajzu dorty, dále to byly sýrové omáčky a mnoho dalších nepovolených jídel. Sama Matějova máma to „okecávala“ slovy: „“Jsem obyčejná ženská, co si puding dá.“ „Tohle je druhej špajz, sem my vůbec nechodíme“ a další… Ale paní doktorka jí už absolutně nevěřila. Matěj také zapíral.. A nevyplatilo se…

Doktorka rozhodla: IVANO, KONČÍTE!

Po 6 týdnech přichází paní doktorka s papírem, na němž stojí, že paní Jůzová v pořadu končí!! Prý to, co na ně nahrála, je nepřípustné a nelze s ní tudíž dále spolupracovat. Paní Ivana do této doby zhubla 7 kilo.

Matěj jde do školy… Poznají na něm změnu?

1. den školy většina spolužáků na Matějovi poznala, že zhubl. A víte kolik? Je to rovných 20 kilo!! Oproti Katce z minulého dílu je to dvojnásobek!! A obvod břicha se mu zmenšil o 16 centimetrů! Což je určitě velký úspěch.

Matěj: „Doktorka? Ta mi vůbec nepomohla!!“


Na konci natáčení pozval náš novopečený „hubeňourek“ jeho tajnou lásku Bětku na kafe. Ta přijala, ale nakonec se dohodli, že zůstanou jen kamarádi, a že spolu chodit nebudou. Upřímně řečeno, za to, co Matěj prohlásil na konci pořadu, že vlastně paní doktorka mu jen zpracovala výsledky krve a to je tak všechno, co pro něj udělala, bych s ním nechodil taky! Tuhle větu si mohl opravdu odpustit – ..vždyť díky jejím jídelním režimům zhubl 20 kilo.. Nakonec odmítl i pozvání k tanci!! Vztahy paní doktorky a rodiny Jůzových tedy skončily na bodu mrazu. Těžko říct, kdo za to může, ale podle mě na tom mají vinu hlavně sami Jůzovi…

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 84
1
Dawe
Reagovat

Matess, neni to od 21:10? :)

2
Matess
Reagovat

Lidičky, myslim, že další díl bude fakt mazec!! Jsem hlavně zvědavej na tu mámu, jak bude nepříčetná… :))

3
Nikča
Reagovat

no taky myslim že to bude mazec…já mám to štěstí že moc netloustnu…ale kdybych chtela zhubnout tak bych to nikdy asi nedokázala…umřela bych na hlad…..jsem hroznej žrout…ale na me to není díkybohu videt….opravdu jim nezávidím..no ale kdyby nechteli tak se tam nehlásí že jo…no tak se na to hlavně koukejte..fakt to asi bude MASAKRRR..papa

Reagovat

Tak tento díl byl opravdu masakr, s tím týpkem by byl jistě dobrý rozhovor. Jen mě tak napadá, ta anoncovaná ucpaná vana byla kde? Zaspal jsem u televize? :)

5
RadstaR
Reagovat

No musim rict, ze opravdu super dil. Akorat teda me zamrzelo, ze ac ten klucina se snazil, tak ten zaver … No bylo videt, ze ho mamca pekne zpracovala.

Reagovat

RadstaR, bohužel mám stejný dojem a to i ten, že to díky svojí mamce po čase vzdá, ať už ona si myslí cokoliv. Ta paní je bohužel už natolik zakomplexovaná ze své tloušťky, že jí jde asi těžko pomoci. Jak pořád při kontrole doktorky zdůrazňovala, že toto její jídlo není prošlé – ach jo. Ale držím mu palce.

7
Lusinda
Reagovat

Tak mi to nedá, abych nepřidala svůj příspěvek. Před třema lety jsem vážila 130 kilo a teď mám 88 a musím říct, že všechno, co jsem viděla mi děsilo, ale bohužel všechno je to neskutečná pravda. Taky jsem se jednoho dne rozhodla, že takle to dál nejde. Všechno z lednice jsem vyhodila. Koupila si kalorický tabulky a rotoped, permici na squash a do posilovny a začala jsem na sobě pracovat. Nikdo, kdo nikdy neměl nadváhu a netrpěl pocitem méněcennosti neví, co ti lidé prožívají. Já si to zkusila a dnes vím, že je to opravdu je on o nás samých o naší motivaci a jen člověk sám musí chtít a vytrpět si to až do dna. Vše co paní doktorka řekla jsem si musela já dlouze vyčíst a vyzkoušet a nic jiného opravdu nepůsobí. Dokážu pochopit, jak těžké to pro ně bylo. Moc se mi paní doktorka líbí a věřím, že jinak to s náma tlustýma prostě nejde. Jen ukázat tu hrůzu. Jen ukázka nás samých v tom nejhorším světle, které je ale nakonec bohužel pravdivé nás může k něčemu motivovat. Závěr pana syna a jeho prupovítka o tom, že mu vlastně nepomohla mi přišla nekorektní a nefér. Vždyť nakonec je to jeho život, jeho zdraví a jeho snaha. Ona hubnout nepotřebuje, chtěla jim jen pomoci a usnadnit ten tvrdý začátek. Fakt super pořad!!!

8
Agnus
Reagovat

Super díl, super pořad. Hlavně mě fascinuje jak dokáže nadváha likvidovat zdraví, to je vážně síla !
No, můj vzor je Viktor z Pohyblivých obrázků Terryho Pratcheta :-) ačkoliv neuvěřitelně líný udělat cokoliv, měl vypracovanou postavu. A to proto, že byl líný sebou tahat jakékoliv kila navíc ;-)

9
Lusinda
Reagovat

a co ještě snad dodat na závěr. To hubnutí je ještě v konečné fázi radost, protože člověk vidí jak ubývá, ale pak nastane ta hrůza si váhu udržet. No raději se ani neptejte!!! Jojo já bych mohla vyprávět :-))

10
Lusinda
Reagovat

Agnes. Tak tahle poznámka se mi fakt líbí:-))) tou si budu argumentovat u ledničky :-))

11
Matěj Jůza
Reagovat

trochu ustříhnutý konec
na každém šprochu je pravdy trochu jen se chci vyjádřit jak byla myšlena ta ustříhnutá koncová věta – paní doktorka na začátku vypadala velmi solidně a mi jsme ji ve všem důvěřovali během natáčení se ale ukázali skutečnosti které mezi námi otevřeli jistou propast a určité věci se mohli vyřešit trochu jinak – docela mě i zarazil fakt kdy jsem se dozvěděl že paní doktorka je internistkou a jak říká i psycholožkou – takže o dietologii má jen základní vědomosti a dělat rozbory toho co je nezdravé a co je naopak vhodné pro dietu rozhodoval Ing. Petr Havlíček , který vystudoval vysokou školu výživy a pracuje s našimi předními sportovci a společnostmi na výrobu výživových preparátu – z tohoto důvodu jsem řekl že paní doktorka si odvedla interní záležitosti jako je rozbor krve a základní metabolické vyšetření – o psychické stránce jsme se bavili na začátku a postupně místo aby nás potporovala tak nám bylo špatně jen při pomyšlení co si zase paní dr. na nás vymyslí – některé situace byli až moc vyhrocela a na obrazovce vypadali dost zkrešleně – slibovaná podpora a slíbený dohled odborníka tudíž nebyl do jisté míry dodržen – při dotazování ohledně jídla jsme byli odkázání pouze na telefon a odpovědi které jsme dostali se i odporovali s doporučením promovaného dietologa a odborníka již několik let – urychlené soudy typu doktorka je výborná a že my účastníci jí za vše musíme být vděčni jsou na tomto místě zbytečné – pořad má ukázaje lidem jak by se měli správně stravovat ale jak se mám člověk vyrovnat s pocitem „hladu“ a vůle zvládnout tlak hubnutí už ne a to že zdravá strava je levná je trvzení které mě rozesmálo i při tom malém množství jsou zatím potraviny čistě přírodní jsou drahé a na trhu zatím málo propagované – od posledního natáčení jsem zhubl další 4 kilogramy a moje váka je teď na 137 kg a cítím se skvěle a mám daleko lepší náladu a hubne se mi daleko lépe a myslí i zdravěji , tím myslím že 19 kilo za 8 týdnů je docela až moc rychlé snížení váhy pro organismus, bez kamer a bez nátlaku je určitě zdraví styl života i lepší po psychické stránce . mamka hubne také dále a cítí se skvěle a tvrzenímu že mě stáhne opět do hlubin tloušťky a vykrmí si mě – tak tomu se opravdu zhluboka můžeme jen zasmát – náš vztah matky se synem by nám mohl leckdo závidět :-)

12
Matěj Jůza
Reagovat

Jen jsem chtěl podotknout že informace na této stránce jsou trochu nepřesné a pikantní shrnutí které zde předvádí pan Tony je opravdu zábavné, myslím si že je ho ale pro tuto stránku škoda a měl by jít do politiky kde by se dobře zařidil mezi naše hlavní představitele státní moci

Reagovat

Ahoj Matěji, těší asi nejen mě, že se objevil jeden z aktérů této reality show přímo v diskuzi. Pouze bych podotkl, že článek psal Matess, nikoliv Toony :)

Co by mě však zajímalo, jak to bylo s tou vanou z upoutávek. Požádali jste pak vy sami, aby nebyla odvysílána nebo to bylo vše v kompetenci dramaturga této reality show? Mockrát díky a držím palce.

14
Matěj Jůza
Reagovat

vana byla asi milná informace vana je mi sice trochu menší ale vejdu se do ní a to že jsem se zašprajc bych neřekl jen při pokusu vylest z vani se mi smekla ruka po mejdlu takže jsem se vratil spátky to vše ale už bez přítomného štábu a natočeno bylo spoustu materiálu který někdy i díky bohu nebyl odvysílán na starosti to nemá jen dramaturg ale i scénárista a ostatní kteří se podílí na sestříhání atp.

15
Toony
Reagovat

Matěj Jůza: článek napsal Matess, ale to neni podstatný – ozvi se pls. na mail kvůli tomu rozhovoru, dík

16
Toony
Reagovat

dodatek – myslím, že jsi nedopadl ještě špatně – své o manipulaci při střihu by mohli vykládat hlavně aktérky Výměny manželek na Nově.
U mě máš hlavně respekt, že si se rozhodl něco dělat jít i do televize btw. co jsi vlastně očekával od pořadu – viděl jsi třeba americké The Biggest Loser a podstoupil bys tohle?
The Biggest Loser (SuperTelo) bude od 6. řijna na Slovenské televizi

17
kosatka
Reagovat

Něco o hubnutí vím, protože jsem se celé dospívání potýkala s nadváhou a hlavně JO-JO efektem. Z tohoto pohledu se mi metody paní doktorky zdají poněkud drsné a nesmyslné. Takový radikální zásah do organismu může sice zlikvidovat pár kil, jenže taky může tělo úplně vykolejit. Já bych zkrátka paní doktorku s její šokovou terapií a výslechy hnala bejčákem. Mně se mnohem lépe osvědčila pozvolnější metoda, při níž jsem zhubla 12 kg za 6 měsíců a váhu si udržela. Ve stručnosti. Pravidelný příjem potravy místo nárazového, pět malých jídel místo tří velkých, dostatek tekutin, pravidelný pohyb (rotoped a jiná mučidla) a hlavně žádné drastické zásahy do jídelníčku ale systém náhrad a odměn. Čili jsem jedla podobně jako dřív, jen jsem některé potraviny nahradila nízkotučnými variantami, knedlíky těstovinami, salámy kuřecí šunkou atd atd… Nemusela jsem se vzdát dokonce ani své milované pizzy, jenže místo celé jsem jí snědla 1/3, pokud mě honila mlsná dala jsem si místo harlekýna lehký moučník s tvarohem. Pokud jsem někdy ulítla, přidala jsem si jednoduše pár kilásků na rotopedu a bylo. Ono pokud vám něco úplně zakážou, můžete se po tom utlouct, nervujete se a je to o ničem. To vlastně ani nebyla dieta, protože takhle vlastně jím pořád.

18
Darina
Reagovat

Těmto lidem bych nechala zaplatit si zdravotní péči. Co to je za matku, která vytvoří ze svého dítěte tohle monstrum, když už jí tedy nezáleží na ní. Jak vypadá a jaké s tím má problémy – zdravotní i psychické. Jejich vztah je „skvělý“ protože stojí na základech jejich tlouštky. Mají sami sebe a hory jídla. Kdyby Matěj byl štíhlý, sportoval, chodil do společnosti – možná by se za mamku i styděl. Jsou věcí, které člověk nezmění – smrt milované osoby, narození postiženého dítěte, ale tohle mají v rukou jen oni dva. Miliony lidí bojuje, aby mohlo žít ( a přesto umírají) a tito dva se dobrovolně zabíjejí a ještě se maminka lituje jaký je chudák. Ať se zajde podívat na onkologii, kde umírají malé děti a jejich rodiče s tím nemají šanci NIC udělat. Ať si přečte v novinách o chlapci, kterému se ničí svalová hmota a pomalu umírá. Tito lidé jsou k politování. Je to slaboch, který neví, že když člověk něco chce, tak to dokáže. A to co udělala svému synovi je neodpustitelné.

19
Iwanda
Reagovat

Chtěla bych podpořit Matěje. Vše co napsal mi vyplynulo i v TV.
S takovou nadváhou je nejdůležitější pomoc psychologa a behaviorální metoda, hubne se, zvlášť na takové dietě relativně dobře, ale co potom???
Nabírá se ještě mnohem lépe.ostatně Matěj už jojo efekt zná.
Pro kůřáka je snadné odnaučit se kouřit, prostě si nezapálím, ale najíst se musím.
Navíc jsem přesvědčená, že zhubne i Matějova maminka, když uvidí cestu ,a hlavně nejen kvůli sobě, ale i kvůli Matějovi, aby si jí ještě chvíli užil.6 kg pro ní za 4 týdny byl úspěch a jsem přesvědčená, že trojhránků se v životě doopravdy nejen může dotknout, ale i musí.
Je fakt, že jsem od 4 let s nadváhou, ale jsem i lékařka a dobře vím, že nic není jen černé a bílé.Hodně mi tam vadí ta reklama na hydrokolon terapii- no to je fakt fyziologický úkon!

20
Janule
Reagovat

Darino, Darino, je vidět, že nevíš co mluvíš… ale do psychiky tlustého člověka asi nikdy nepronikneš… myslíš, že to dělají schválně? Že se prostě jeden den rozhodnou a řeknou si „Tak a teď budu tlustej!“Co alkoholiky, ty bys dala rovnou postřílet, ne? A co takovej narkoman, ten asi taky bude muset zacvaknout léčbu svojí závislosti… akorát na to bude muset někde přepadnout pár lidí, aby na to měl. Kuřáky s tímhle přístupem vrazíme rovnou na hranici, když se upalujou zevnitř, tak proč ne taky zvenku….
Tyhle tvoje názory vypadaj sice na první pohled ušlechtile, ale člověk je tvor složitej a soudit ho nemáš jaksi právo. Matka je sice tlustá a díky tomu je takovej i syn, ale jinak je to chytrej slušnej kluk, kterej by pro leckterou „Bětku“ byl do života přínosem, protože je slušnej a hodnej a miloval by jí. Taky mu držím palce, je dobrej že to dokázal, rozhodl se a snad to i vydrží.

21
pepe
Reagovat

Sice nevím jaké to je bojovat s nadváhou ale jedno vím určitě,kdyby se trošku při jídle kontrolovali tak by tak nemuseli navypadat.To co ti dva snědli za týden to by u nás pro pětičlennou rodinu bylo tak na měsíc.Neuvěřitelné co se do lidí s velkou žravostí vejde.
Možná paní doktorka nepomohla jak od ní očekávali ale nějakou zásluhu na tom přece jen měla.Když už se rozhodli tuto reality podstoupit tak měli byt natolik fér a dodržovat vše jak jim bylo řečeno a né se vymlouvat.Maminka Matěje se jen vymlouvala,že je jí to líto vyhodit a že to není prošlé ale až to prošlé bude tak to stejně vyhodí anebo sní.
Možná odsuzuji neprávem ale myslím si,že když něco takového chci podstoupit tak musím počítat s následky.
A Matějovi v ubírání hmotnosti jasně fandím a moc mu to slušelo.Když budeš pokračovat dále tak z tebe bude šikovný chlap.Hlavně odolávat a pohybovat se neboť jsi moc mladý na to,abys měl takové zdravotní problémy.
Držím pěsti.

22
Helena
Reagovat

Janule, právě proto, že se jednoho dne neprobudili a nerozhodli se: Tak teď budu tlustej, ale proto, že na nadváze pomalu metrák museli zapracovat ne dny nebo měsíce, ale roky…
Za tu dobu si snad mohli všimnout, že něco není v porádku a začít s tím něco dělat, ne?
Možná že pronikneš do psychiky tlustého člověka, ale pronikneš taky do psychiky oběti alkoholika?
Způsobit si obžerstvím zdravotníl potíže takový, že v 18 mám artritidu – na můžou bejt zdravotní pojišťovny šťastný.

23
drew
Reagovat

No, sama jsem cca 10 let bojovala s nadvahou a konecny verdikt byla bandaz zaludku, dnes mam o 30 kg mene. Ale a jeste jednou ale, nikdy jsme doma nemeli, takovou hromadu jidla jako u Jouzovych, to co snedli oni za tyden, tak u nas by se nesnedlo ani za mesic a to ani v mem nejhorsim obdobi. Typ potravin, ktere doma meli jsem doma taky nikdy nemela. A hlavne doma clovek v dnesni dobe nemusi mit zasoby. A post scriptum pro Mateje a jeho maminku, ten radikalni rez jsem provedla rok pred myma 40 narozeninami. Dnes mam o 3 roky vice a je to Ok. Takze to je o vuli a chteni a podrizeni se prisnym pravidlum boje. Jinak Matejovi a mamince fandim. Protoze to bude boj az do konce zivota. Ono je lepsi mit poloprazdnou lednici a proto jidlo si zajit pesky a chodit s nakupnim listeckem.

24
jana
Reagovat

Matěj má smůlu, ža má takovou „starostlivou“ maminku. Také mám kluka / nyní 16 let / se sklonem k tloušťce – odbourala jsem mu již kdysi dávno večeře a knedlíky jsou tabu – jídla našich babiček, kdy se kámen ještě lámal ručně a na poli se pracovalo do úmoru celý den, jsem vyloučila. Dnešní lidé a hlavně nesportující děti nemají takový výdej energie a tak nesmí mí ani přísun. No a z mého syna narozdíl od jeho stejně staré, vykrmované sestřenice, štíhlý, hezký kluk. Sklony k tlouštce jsou dané ale je to skutečně hlavně o jídle !! Matěji – držím palce, když nemá rozum tvoje mamina měj ho alespoň ty a pokud tě tloušťka ohrožuje na zdraví není o čem přemýšlet !!

25
Janule
Reagovat

Heleno, neboj se, že si toho nevšimli, okolí by jim to nedovolilo. Všichni ti, co na ně pokřikovali na ulici a ukazovali si na ně je vlastně nevědomky zahnali do baráku k tý plný lednici. Je to nemoc, ale hlavně psychická, tam je prvořadý řešení, protože dokud se neodhalí důvod toho, proč se přežíraj, vrátěj se k tomu zpátky.
Naše veselý zdravotnictví včele s pojišťovnama řeší vždycky až následky nemocí, na příčinu se neptají, protože nedejbože by na ní mohli přijít, člověka vyléčit a on by se mohl naneštěstí skutečně uzdravit. Radši potlačíme příznaky, vypadá to dobře, léky maj vedlejší účinky, takže zajistíme pacienta i kolegovi v jiným oboru. Co by pak dělala taková pojišťovna? Co by dělal doktor, kterej by vyléčil svoje pacienty? Neměl by z čeho žít. Není zájem lékaře člověka vyléčit, dokonce je to proti jeho vlastnímu zájmu. Pojišťovna by bez nemocných neměla smysl. Tak asi tak, ale to už sem nepatří, to je z jinýho soudku. Za největší chybu považuju to, že paní doktorka je internista, nikoli obezitolog. Ten ví a má zkušenosti. Paní doktorka se pouze o obezitu zajímá… takových je určitě víc, ale ještě jim to nedává právo dávat ostatním návody.

26
Lukas
Reagovat

Mateji preji hodne vule to dotahnout do uspesneho konce a silu udrzet se. Dobre vim o cem pisu ikdyz jsem mel „jen“ 110kg a nyni 90. Mnozstvi a kvalita potravin jsou hodne dulezite ale hlavne je to vsechno o pohybu, proste vydej nizsi nez prijem jinak to proste nikdy nemuze fungovat. Strasne moc drzim palce o obdivuji tvou odvahu. Jses frajer.

27
Lukas
Reagovat

Oprava : Samozrejme vydej vyssi nez prijem:))))

28
DaToX
Reagovat

Namet redakci: Nemuzete sem dat rozhovor s nejakym opravdovym obezitologem, jaky je jeho nazor na tento porad a praktiky pani „doktorky“? zajimala by me i bezna praxe obezitologa atd.

29
Nick Flyer
Reagovat

Tak paní doktorka je super.
Plníí tam vlastně funkci jakési moderátorky. Je jasné, že to celé dělá tým lidí a ne ona. Ale musí to ven tlumočit jedna a ne deset lidí.
Jinak jsem jim fandil. Ta lednice k smíchu nebyla. Tak to vypadá v každé druhé domáctnosti. I to, že dělá blbce před národem mi přišlo přehnané. Když ale začala matka jíst, tak jsem jí fandit přestal a myslím, že štáb udělal dobře, že ji vyloučil. Každá soutěž má svá ravidla.
Pak jsem teda fandil jen klukovi. Ale na tom konci mne zklamal. Jediným dobrým člověkem tedy zůstala jan PANÍ DOKTORKA.

30
RadstaR
Reagovat

Jak pise Nick Flyer, taky jsem hodne fandil Matejovi, protoze bylo videt, ze jeho matka ho snad nenecha nic udelat samotnyho a Matej se tomu branil a fkat bylo videt, ze on snahu ma, ale proste to jeho prohlaseni na konci me dost dostalo. Proste jako bych slysel jeho matku. Myslim si, ze kdyby Matej nemusel zit s matkou, k tomu hubnuti se rozhodnul, tak by urcite zhubnul jak potrebuje a nejakej jojo efekt by ho netizil ozvlaste, kdyz teda ta jeho tloustka neni zapricinena nejakou vrozenou vadou, ale jen a jen preziranim.

31
Efíííí
Reagovat

helé a neni ten matěj jůza z Tábora?:)) hehe..mi přišlo že sem ho dneska viděla..ale jestli se mejlim tak to pardóón:))

Reagovat

Efíííí, z jižních Čech bude, neb v pořadu dostal permici do fitka v Budějkách i se zaplacením dopravy. Nevděčník :)

33
Matess
Reagovat

Lid, ani bych nečekal tak bujarou diskuzi k tomuto článku.. Děkuju moc!! Mějte se fajn a koukejte dál na Jste to, co jíte!! Každou středu ve 21:10!!! :)

34
átéčko
Reagovat

Já držím palce Matějovi i jeho mamce. Na tomhle dílu se mi líbilo jeho odhodlání a ještě více to, že se zastal své mamči!!! Paní doktorka mi byla z duše protivná hned!! Chovala se hrozně k lidem i k jídlu. Bez jakékoliv úcty! Když házela jídlem, myslela jsem, že přepnu tv. Připadalo mi to, že tahle rodina měla prostě návyk na jídlo. A kdyby se takhle někdo choval k narkomanovi, nebo alkoholikovi ,kteří se chtějí léčit, tak by se mi to také nelíbilo. To ponižování. Ne kvůli tomu jídlu, ale že říkala, že mají nepořádek v ledničce, to mi vadilo!!!
Držím Vám dál palce, Matěji a paní Jůzová!!

35
Dan
Reagovat

Nesouhlasím s názory lidí, kteří píšou, že doktorka je špatná, že její specializace (psycholožka) je úplně mimo. Naopak, mně se na celé RS líbí nejvíce a zatím je mi sympatická. Pokud se někdo vyloženě „přežírá“, tak mi nevadí, že na to drasticky upozorní (házení s jídlem, atd.). Navíc to, že je psycholožka, beru jako plus, psychika v tomhle hraje velmi významnou roli, většina lidí se přežírá z nějakého (psychologického) důvodu, ne proto, aby byli tlustí. Prostě doktorce fandím. To, že na hubnutí dělá celý tým, je jasné, avšak kdyby dali slovo každému specialistovi, který na tom pracuje, tak by se to celé hodně rozdrolilo. Doktorka je tam stmelující prvek.

Závěrečná slova Matěje se mi těžce nelíbila, měl by být doktorce a týmu vděčný.

V některém z dílů bych uvítal i obecný návod na to, jak co nejlépě udělat, když chci zhubnout sám (mimo doporučení „nežrat“ a pohybovat se). Třeba doporučení dalších specialistů, vypracované plány mi přijdou zajímavé – je možné, aby se k nim dostal i normální člověk a jak?

36
Matěj Jůza
Reagovat

Ano jsem z Tábora a chodím na Táborskou průmyslovku – za podporu děkuji a názory respektuji

37
Ann
Reagovat

Paní doktorka se mi nelíbí vůbec!!!! Jednak se svým zjevem podobá vyzáblé anorektičce, je prostě na můj vkus příliš hubená a její vzhled je nezdravý, to vše dle MÉHO názoru .)) a také mi vadí, jak se v pořadu chovala k rodině. V minulém díle to ta dívka to její vyhazování jídla z ledničky zvládla v pohodě, ale v tomto díle měla paní doktorka, pokud teda JE psycholožka, k mamince přistupovat jinak, navíc, když viděla, že maminka Jůzová je z toho jejího dost tvrdého vyhazování zásob s nervama vedle. TOHLE nebyl adekvátní přístup psychologa!!! Zásahy paní doktorky mi přišly dost brutální a radikální, ani v případě tak nezdravě se „přežírajících“ lidí není takovýto přístup, zvláště od lékaře, vhodný. Zkrátka – chování paní doktorky hodnotím jak NEPROFESIONÁLNÍ a NEETICKÉ.

—jen na okraj – já sama jsem nikdy neměla problém s nadváhou, ale když jsme viděla zoufalou paní Jůzovou, jak bránila de facto „svůj majetek“ v podobě potravin prošlých lhůtou proti rozjeté paní doktorce, šly mi slzy do očí……. držím Jůzovým všechny pěsti pro štěstí ať ten svůj další boj s kily zvládnou

38
Matěj Jůza
Reagovat

http://www.big-matt.borec.cz/ když tak mrkněte jinak díky ANN

39
Efíííí
Reagovat

tak dneska sem s tebou matéés jela v buse ráno:))…tak koukam že mam docela i všímavou:))…pořad sem neviděla, ale tak jako fandim lidem, který jsou ochotný se ukázat v televizi před celym národem a podstoupit prostě to hubnutí:))..at je to kdokoliv tak at se mu to povede:))

40
Matěj Jůza
Reagovat

pro Efíííí tak příště se dáme do řeči busem jezdím každý den tak bude hodně příležitosti :-)))

41
Helena
Reagovat

Matěji, doporučuji aby sis nechával to dvoudenní strniště, sluší ti to víc než oholení dohladka.

42
apolena
Reagovat

Matěji, místo abys byl vděčnej doktorce, která se ti snažila najít cestu, abys byl pěkný chlap, tak jsi nevděčnej. Zastáváš se mámy, které na tobě asi moc nezáleží. Když jsme to probírali v práci, tak ty ses nám moc líbil, ale tvoje máma ať se nad sebou zamyslí. Prý je vychovatelka tak chudáci ty děti.

43
Beáta
Reagovat

Když je máma vychovatelka tak se děti ozvěte a napište jaká je. Jsem zvědavá jestli se chová jako v televizi.

44
Matess
Reagovat

Druhý díl reality show Jste to, co jíte sledovalo 931 tisíc diváků, což je celých 300 tisíc lidí více než kolik sledovalo první díl :)) jen tak dál…

45
ajda
Reagovat

Pořad mě zaujal, ale paní doktorka mi od začátku chvílema vůbec nesedí! To je jedno, ale zarazilo mě, když tvrdila , že jí osobně by energetickou hodnotou na celý den pokryl onen ukazovanýdílek pizzy. Netrpím obezitou,celkem dobře se orientuji v ener.tabulkách potravin, a proto mi to přijde nesmysl. Jedině , že by paní doktorka sama trpěla poruchou příjmu potravy a takhle si udržovala svoji štíhlost…….jako ženská se mi celkově líbí,sluší jí to, jen mi prostě chvílema vadí její chování, ale chápu,že tvrdost je v těchle případech potřeba.

46
XXX
Reagovat

před pěti lety jsem byla tak zoufalá ze svý vizáže a hlavně kondičky, že jsem se rozhodla začít něco dělat. nevim, kolik jsem tehdá vážila, protože váha, kterou jsem si koupila, na mě nereagovala. začala jsem chodit plavat, protože to byl podle mýho zdravýho rozumu jedinej sport, kterej jsem mohla dělat. Po první hodině plavání jsem nemohla dojít domu, ale chodila jsem každej den a každej den to bylo lepší. hubla jsem velmi pomalu, protože jíst jsem přestat nemohla, nešlo to, jen jsem plavala a jak se mi zvyšovala kondička, tak jsem přidávala další pohyb, procházky a tak. přede dvěma lety, když jsem se vyhrabala z nejhoršího srabu a začala jsem normálně myslet, jsem si na netu našla obezitologii a napsala jsem jim. musela jsem vyplnit nějaký dotazníky a pak jsem tam začala chodit. jeden z dotazníků se týkal i duševního stavu. a tak paní doktorka zjistila, že jsem depresivní, nasadila mi antidepresiva, mimo jiné mi zjistila cukr a hublo se samo. za rok jsem měla dole 35 kilo. při první návštěvě jsem měla 155. prostě zajídám deprese a ty mám celej život. probírali jsme i možnost bandáže žaludku a paní doktorka mi vysvětlila, že v mým případě je to zbytečný, protože by mi to nejvejš prasklo, že to je dobrý pro lidi, který jsou prostě žravý, ať už z hladu, nebo že je to baví. takže muj verdikt, jak jsem se na ten pořad koukala, hlavně pro tvou matku – psycholog a léčba a následně i uvažovat o bandáži, protože matka je žravá, ale nějakej psychickej zádrhel tam bude taky, i když si myslim, že ne takovej jako u mě, spíš je to následný zoufalství. ale prostě psycholog je nutnej. navštívit obezitologa je dobrý řešení, protože tam maj pod kontrolou celkovej zdravotní stav, maj tam i psychologa i dietního odborníka. DOPORUČUJU. Jo, cukrovku nakonec nemám, s kilama jsem se jí zbavila, ovšem antidepresiva mi už zustanou do konce života. HOWGH

47
radka
Reagovat

Zaujalo mě, že Mudr. Cajthamlová a Ing. Havlíček zaštiťují projekt dietbox.
Jsou tam uvedeni v poradně jako odborníci a je tam přehled i jejich praxe.
http://www.dietbox.cz
Jinak Matějovi, jeho mamince a všem hubnoucím držím palce, jsem jedna z vás a jsem také po bandáži žaludku. Zatím mám dole za 8 měsíců 22 kilo a je mi čím dál lépe. Prima nasadila dobrý pořad a myslím si že psychologické „etremy“ paní doktorky jsou nutné, teda mě moc pomáhají (např. to smíchání jídel-jako pro prasata, nebo vyhazování jídla z ledničky), teprve po tomto pořadu jsem si uvědomila jaké šílenosti doma skladuji a to i přes to, že hubnu už nějakou dobu.

48
lopata
Reagovat

Radko, opravdu tě „to zaujalo“, že p. doktorka zaštiťuje projekt dietbox?? Nebo jsi dietlady? Pokud jsi Radka Pilná, tak z nás, prosím, nedělej blbce, že tě na tom něco zaujalo… ty reklamistko jedna.
Vzkaz pro ty, kteří odsuzují Matějovu „poslední větu“: přečtěte si nejdřív jeho vyjádření tady na diskusi, jak to ve skutečnosti bylo a pak mudrujte.
Pro Matěje: držím palce, vydrž(te) :)

49
ajda
Reagovat

Projekt dietbox jsem si prostudovala, i když žádnou dietu držet nepotřebuji. Přijde mi to předražené, stejně jako všechny nesmyslné přípravky na hubnutí. Stačí správná životospráva a pohyb. Platit 283,- za 3 porce jídla,to mi přijde přehnané!!!!!!!!! Za ty prachy se stravujeme celá rodina,včetně čokolády a dalších nezdravých dobrot. Pokud chce někdo zhubnout ,tak za tyhle peníze pořídí jídlo, vitamíny i pernamentku do fitka či na bazén.

50
Daniel
Reagovat

Především bych chtěl napsat Matějovi, že mu nadále držím palce a fandím. Viděl jsem tentokrát celý díl a musím říct, že MUDr. Cajthamlová na mě působí velice negativně, nemyslím si, že by mne takovýto přístup motivoval. Kdyby ke mne takto přistoupila jako ke klientovi, otočil bych se šel pryč. Myslím si, že soutěžící mnohem více motivuje sama TV než ona.

S nadváhou také bojuji již 2 roky, ale ta poslední kila již nejdou dolu tak rychle jako dřív.

I proto jsem také zkoušel DietBox, a zvláště po shlédnutí tohoto dílu se nedivím, proč MUDr. Cajthamlová jej zaštiťuje. Jídlo vypadá stejně jako když naházela potraviny do mixéru a chuť se mi nepodařilo občas ani určit. V podstatě jsem snědl dohromady 4 porce a zbytek se válí v mrazáku.

Pro všechny, kteří mají stejný problém jako já. Hlavně pevnou vůli!!!

51
Lucka
Reagovat

Milý Matěji,

bude mi třicet a mám normální váhu, za kterou se nestydím. Až do svých 14 let jsem ovšem měla obrovskou nadváhu. Pomohla mi endokrinoložka, která byla první, kdo mi řekl pravdu: „Jsi tlustá, všude máš špeky, nevěřím, že cvičíš a jíš stejně jako ostatní. To je lež, jinak bys tolik nevážila!“ A mně tenkrát tak vytočila, že jsem rok držela dietu (tzn. přestala jsem jíst kalorické věci) a na střední školu už jsem nastupovala s normální váhou. JE DŮLEŽITÉ, ABY TI NĚKDO ŘEKL PRAVDU A HLAVNĚ ABY SIS JI SÁM PŘIZNAL!!! DO TÉ DOBY NEZHUBNEŠ A BUDEŠ Z TOHO NEŠŤASTNÝ!!!

52
lala
Reagovat

Jen tak dál Matěji za chvíly budeš vážit normálně jako většina kluků v tomhle věku.

53
luja
Reagovat

Dobry porad. Aspon se lidi o hubnuti neco dozvi. POkud chcete zkusit neco podobneho, zkuste http://www.doformy.cz , ted uz mi porad nic vic neda, jelikoz tak nejak vse z te stranky vim.
Tam me donutili pocitat kJ. Ze zacatku nic moc, ale pak jsem skvele zhubla a drzim si to stale. Je to banda nadsencu a stoji to asi 290 Kc na 10 tydnu. Fakt pohoda.

54
:))
Reagovat

mohu potvrdit,´že tak jak se se chovala p.Jůzová v televizy, že uplne stejně se chová k dětem na intru! nikomu bych to nepřála zažít…

55
kopr
Reagovat

Já se snad zblázním!!!!Co je to za doktorku,která klidně schválí zhubnout 20kg za 8 týdnů?V každé dietologické poradně Vám řeknou,že už 2 kg týdně je na hraně,lépe 1kg.Jinak se dostaví jo-jo efekt,velký úbytek svalové hmoty atd.,atd.To jim ty špeky rovnou odřežte nožem,volové.A tak zásadní změna jídelníčku…no přál bych jim to,ale horko těžko to vydrží a pokud selžou,můžou se připravit na daleko větší přírustek sádlíčka,než měli před tím,část svaloviny,o kterou v důsledku diety přišli,nahradí sádlo a tak se ten poměr ještě zhorší.Hubnout se musí POMALU!!!

56
puclik
Reagovat

Paní doktorka Cajthamelová je velice sympatická a přímá žena.Nikoho nenutila zhubnout 20kg.U lidí s velkou nadváhou je pravděpodobné,že pujdou kila dolu rychleji.Přísun potravin se změnil.Bílkoviny,sacharidy dle jídelníčku jsou rozpočítány přesně na míru každého učinkujícího.Není to rapidní dieta,která člověku ubližuje.Vyzkoušejte si jíst v malém množství každé 2hodiny.Nebudete mít pocit hladu.Jídelníček sestavoval pan Petr Havlíček,který všechno projednával s paní doktorkou.A nebojte se!Bral se ohled i na životní styl každého jedince i na jejich zdravotní stav.

57
ajda
Reagovat

to kopr: Je rozdíl,zda hubne člověk s nadváhou,nebo člověk morbidně obézní. U těchto lidí je ten úbytek jiný! Proto i sestavený jídelníček, aby ubýval tuk,ne svaly. Po bandáži žaludku dochází běžně až k 25-30kg úbytkům po pár měsících. I u těchto lidí pak dojde k zastavení „rychlého“hubnutí a začne ta pravá dřina! Tady se pak ukáže ta správná motivace, zda chce či nechce zhubnout.I několik týdnů je ,možné s váhou „stát“,je potřeba vytrvat!!!!!
Tam už je potřeba i pořádně cvičit a formovat tělo. U některých dochází i k chirurgickému odstranění převislé kůže.
Opravdu nelze srovnávat morbidní obezitu s nadváhou,tam je ten 1kg týdně maximum a také to dá práci.

58
zanat
Reagovat

no kdyby chllapec chtel, tak by shubl!!!

59
sněhurka
Reagovat

Já moc famdím lidem,kteří se do toho dají a myslím ,že paní doktorka pro ně dělá velice moc.Nechápu, proč tedy někdo vůbec múže říst,že mu nepomohla,když celý národ viděl,že každý opravdu zhubnul.
Jenom by mě zajímalo,jestli by paní doktorka mohla pomoci i lidem hubeným k přibrání kil,tedy nějakým sestavením jídelníčku na míru.
Moc bych o to stála,neboť mám ve svých 49 letech při výšce 168 cm 55 kilo.A stále mám chuť na sladká jídla,ale chtěla bych jíst zdravě a tak abych přibrala pouze na 60 kilo.

60
MAJKA
Reagovat

NO KONEčNE SOM SI NAšLA TúTO STRáNKU. VEľMI RADA SOM POZERALA TENTO PROGRAM, ALE ZDALO SA MI NEFER VYHODIť VšETKY TIE POTRAVINY DO KOšA. INé DETI HLADUJú A MY MRHáME POTRAVINAMI KADE TADE, JA SOM OBJAVILA DOBRU DIETU A ZA 5 DNí SOM SCHUDLA 7 KILOV. A Dá SA TO LEN TREBA CHCIEť. LEN TENTO PRVý TýžDEň JE TAKý, POTOM KILá IDú POMALšIE ALE IDú. KAMARáTKA ZA 3 MESIACE SCHUDLA 30 KG. TAKžE VáM VEľMI DRžíM PALCE A DúFAM, žE MI NIEKTO AJ ODPíšE. PEKNé ZHADZOVANIE KILOV.

61
Stacheboact
Reagovat

The old order. You can see
here

62
SkettySpovava
Reagovat

Excellent!

63
Shurnpere
Reagovat

Havakura hesha
dsd

64
Brad Gun
Reagovat

Good news guys
I here I with you

65
TaferyPupki
Reagovat

Hello
stgdgedr
restartos

66
LunserSupki
Reagovat

Best

shop

67
leladiary
Reagovat

People simply have to call in advance with their instructions and the employees will do the rest. watergate hotel melbourne

68
Pafhoser
Reagovat

Best nice days
troopew
bad boys

69
AlisothLoto
Reagovat

Apple computers offers discounts for both college/university students, as well as for students in K-12 schools.

70
criluriouluct
Reagovat

Hi, hello, privet
ceruminous toyota dealer

71
criluriouluct
Reagovat

Hi, hello, privet
ceruminous toyota dealer

72
criluriouluct
Reagovat

Hi, hello, privet
ceruminous toyota dealer

73
naisioxerloro
Reagovat

Hi.
Good design, who make it?

74
ReriTisefep
Reagovat

[b]Всем привет!!![/b]

Если у вас тоже встап вопрос о качественной типографии, а самое главное надежной, обращайтесь в типографию, что у ст. м. Университет!

[b]тел.: (495) 939-44-89[/b] [b]Звоните!!![/b]

Проверенно!!!

75
Lomaevefiff
Reagovat

One of the most important roles in this growing industry is played by bookmakers, that deal with the placing of sports bets.

76
IcobiaRaimb
Reagovat

Privetos
bondjorno mesie‘
Good right

77
Dionlenue
Reagovat

Ask for the cars maintenance record from the owner, dealer, or repair shop;

78
Alvaradosas Munija
Reagovat

Hello all

I love you so much! Great place to visit!
best admin
Michael Kulbarsch
bbss19w

79
loalmeria
Reagovat

subj
?

80
Anonymní
Reagovat

Chill to and fill the drill of success with vigrx plus –

81
thettycaf
Reagovat

I love your services and products, many thanks!

82
Dana
Reagovat

Občas se na pořad kouknu ale jak začne vyhazovat jídlo z lednice tak raději přepnu, já bych si pani doktorku ke své lednici nepustila ani na dva metry. Vyhazuje z ní to co já běžně jím a co mi chutná a vážím při 164 cm 46 kg, a už má babička říkala že jídlo se vyhazovat nemá.

83
Saš
Reagovat

Tak tyto si pamatuju. Byli docela děsní. Ale ani paní doktorka v této sérii dílů nebyla až tak akorátní přístupem. Naštěstí trochu vyměkla a jeví se mi už jako normální. Dívám se na to. Ne pravidelně, ale dívám. Je to zajímavé. Sama chci zhubnout, ale nějak zůstalo u chtění. Co, odvaha! Ale vůle! Té se mi nedostává. A tady na tom mladíkovi je krásně vidět, jak tuk krásně mění rysy v obličeji. Taky jsem teď někdo jiný a nelíbím se si. U někoho jsou změny v obličeji po zhubnutí (ale i naopak) tak markantní, že je to až neuvěřitelné.

84
Pharmg244
Reagovat

Hello! bbdcabc interesting bbdcabc site! I’m really like it! Very, very bbdcabc good!

Přidat komentář