Panáček v reality show

Jste to, co jíte (20.3.) Marcela Murasová (zhubnutí ze 133 kg na 81 kg, 41 let)

20. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

jste-to-co-jite-2017-marcela-murasova
Tak se místní čtenářky konečně dočkaly. Ve nové řadě Jste to, co jíte hubla žena. Konkrétně Marcela Murasová z Ostravy. 41 let, která se začala po zradě svého manžela (podvedl ji s nejlepší kamarádkou) a následném rozvodu přejídat. A než se objevila pod dozorem Petra Havlíčka a pořadu Jste to, co jíte, dokázala se vyjíst na 133 kg. Bonboniéry, čokoládičky, količka. Nejeden z nás takové zajídání stresu zná.

Nebudeme to prodlužovat. Marcela byla v rámci Jste to, co jíte opravdu vzorná. Zabejčila se a po 4 měsících natáčení pořadu se dostala na rovný metráček. To ji nestačilo, uběhly další 4 měsíce a ejhle, dalších 19 kg. Ano, Marcela zhubla za 8 měsíců 52 kilogramů. A musíme říci, že opravdu prokoukla a držíme palce, stejně jako pánovi z předešlého dílu, aby se nedostavil jojo efekt. Jak to vidíte vy? Dokáže to? Už se nikdy znova nepřejí? A jaké máte zkušenosti s jojem vy?

Související články

Marcela řekla, jak zhubla 52 kilo: Její jednoduchá rada vás šokuje! / Blesk.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/456962/lidi-co-si-k-obedu-daji-rizek-se-salatem-bych-nezamestnal-rika-havlicek-ze-jste-to-co-jite.html

Paní to moc slušelo. Je otázkou, jak vypadá tělo po zhubnutí. Padesát kilo je hodně a vytahaná kůže se asi tolik nesmrskla, hlavně břicho měla opravdu velké.

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ajda: Hlavně udržet, hlavně udržet. Návrat je tak jednoduchý.

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Až moc jednoduchý a často strašně rychlý.

4
Lady XL
Reagovat

Znám takovou po bandáži žaludku. -56kg a nechtějte vidět to množství volné kůže. (7kg). Nějakou dobu nosila stahující prádlo a punčochy,pak jí museli odstranit kůži od prsou přes žaludek. Měla to zadarmo k bandáži. Břicho už by musela platit,tak si raději bere stahovací kalhotky. Zdravotní problémy má z toho zákroku pár roků.

5
Ludmila
Reagovat

Teda klobouk dolů, paní neskutečně prokoukla. To s tou vytahanou kůží mne napadlo taky. Tak by ji TV mohla třeba proplatit operaci, za to, že jim udělala takovou reklamu. Ale i tak fakt smekám.

6
Lady XL
Reagovat

V novinách psali, že prý její kůže dobře reagovala a stáhla se, takže plastiku nepotřebuje (odstranění kůže). Tak to měla fakt štěstí a přeji jí, ať to vydrží i nadále! Klobouk dolů co dokázala.

7
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Lady XL: S tou operací odstranění přebytečné kůže měl problém taky ministr Chovanec, ne? A když šla přes bandáž žaludku, tak vydržela? Přeci jen, tam se žádnému správnému stravování nenaučila, dle mě.

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Já znám dva případy bandáže, on i ona ji jak já říkám časem „přežrali“. Vše je to o vůli a ta umí být pěkná …. :-(

9
Lady XL
Reagovat

@Radek aka SUNíčko: No dle mého to po nějaké době úplně nedodržovala, ale ne na veřejnosti. Zůstala hubenější,než byla (byla tam až morbidní nadváha), ale pak po nějaké době jsem měla dojem, že něco přibrala, i když ne tolik, co to bývalo. Nyní se zase trochu spadla, ale opět za to mohou spíš zdravotní problémy vyplývající ze stravy po bandáži a následná operace a nyní dočasně tekutá strava. Jak píše Ajda – ta vůle je sviňucha. Navíc vlastně chodí furt stažená kolem břicha, i když to tedy nepřiznává a to musí být dost na psychiku. Rozhodně její problémy kolem toho všeho mne zatím spolehlivě brání nechat si to udělat…. Tato Marcela má velkou kliku, že se jí kůže vrátila zpět, jak píší, protože té mé známé (a to byla o pár let mladší než ona) se to nestalo. A odstranění kůže pak bylo prý mnohem bolestivější než samotná bandáž žaludku. Jo Chovanec měl problémy při operaci, co se matně pamatuji. Měl namále…. A jak tak na něj koukám, tak už hoch začíná také přibírat.

10
Lady XL
Reagovat

Jo, ono se to snadno přežere…, nejvíc asi je to pak v případě, kdy se to snižování zastaví a nic nepomáhá. Co vím, tak ty začátky jsou dost kruté ohledně jídla. A jednu chybu, co dělávají operovaní je i ta, že na kontroly pak chodí ke svému praktickému, či někam na okres… (pokud nejsou pražští). Povídala mi to jedna lékařka, obeznámená celou tou problematikou (operuje). Snadno se pak něco opomene. Ne schválně, ale proto že nemají ty menší nemocnice tolik zkušeností z více případů, což se právě té mé známé taky stalo, co si vybavuji, jak to líčila. Nechtělo se jí jezdit do Prahy z Moravy … a pak se něco právě zanedbalo (příznaky). Tady ty operace dělají např. na Karláku a mají tam i klub, kde si o tom povídají, probírají vše atp.
No každopádně přeji této účastnici, ať vydrží!!

11
Ajda
Reagovat

Chovanec sice nemá svých původních 170 kg, ale za tu dobu, co je ministr se pěkně vyžral :D

12
Bugina
Reagovat

Pani zhubla strašně moc, opravdu totálně změnila vzhled už během natáčení. Skoro mi přišlo, že hubnula až moc rychle, obecně se doporučuje hubnout maximálně okolo kila týdně.
A přišlo mi zajímavý, že z odchodu manžela vinila jen svoji kamarádku a vůbec ne jeho…

Přidat komentář