Panáček v reality show

Big Brother: Nová řada po 18 letech na podzim

27. Červen 2023 | napsal(a): | reality show: Big Brother

bigbrother

Letos na podzim se na české a slovenské obrazovky po 18 letech vrátí nejúspěšnější reality show světa –⁠ Big Brother. Nova s Markízou přinesou jeho novou generaci. Casting na obyvatele nejsledovanějšího domu odstartoval v červnu, vítěz si odnese 2,5 milionu Kč. Spodní věková hranice pro přihlášení je 18 let, horní věkový limit není dán.

Reality show Big Brother byla poprvé uvedena v roce 1999 v Nizozemsku a okamžitě se rozšířila do celého světa. 12 soutěžících je izolováno skoro 4 měsíce v uzavřené vile. V domě jsou nepřetržitě sledováni televizními kamerami i osobními zvukovými mikrofony. Nejen, že se musí vypořádat s pobytem v omezeném prostoru, ale také je třeba vyjít se skupinou cizích lidí, plnit zadané úkoly a vyrovnat se se ztrátou soukromí. Jeden po druhém postupně vypadávají, až zůstane poslední, který vyhraje.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Hooper
Reagovat

Spíš se těším, než se bojím, převažuje zvědavost. Snad se jim to povede.

2
Ludvík
Reagovat

Těším se, jsem zvědavý co z toho vyleze a jaký formát zvolí, zda USA nebo klasiku.

Přidat komentář