Panáček v reality show

Jste to, co jíte 4: Lucie nezhubla! Protože podváděla!

4. Říjen 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Ve 4. dílu oblíbené reality show Jste to, co jíte (950 tisíc diváků) jsme sledovali příběh slečny Lucie Geyerové, která před natáčením vážila 147 kg. Ovšem po osmi týdnech skončila jen na 142 kilech! Zhubla tedy pouhých 5 kg a z toho 98 procent tvořila svalová hmota! Jak je to možné? Lucka totiž podváděla a hladověla. Během natáčení se stala spousta smutných věcí. Opustil ji její holandský přítel, který ji následně i zbil a požadoval po ní všechny dárky, které jí kdy dal. Na konci se rozešla i se svým novým přítelem Romanem, sousedem z druhého patra. A aby toho nebylo málo, vlastně skoro vůbec nezhubla… POZOR! UVNITŘ ČLÁNKU NAJDETE NOVĚ NÁZOR DOKTORKY CAJTHAMLOVÉ NA SOUTĚŽÍCÍ LUCII! JAK SE DÍVÁ NA TO, ŽE PODVÁDĚLA? A VĚŘÍ JÍ, ŽE NAKONEC ZHUBNE?

Nyní máte jedinečnou příležitost zeptat se na to, co vás zajímá! Paní doktorka Cajthamlová, ale i všichni účastníci reality show Jste to, co jíte vám rádi odpoví na všechny vaše dotazy! – Otázku či dotaz stačí jednoduše poslat na e-mail VyVoleny.matess@seznam.cz. Odpovědi najdete na těchto stránkách již příští týden!

Otec šaška dělat nebude…

Na začátku jsme viděli natřásající se Lucii. Byla plná elánu a odhodlání zhubnout. Hlavně kvůli příteli a tatínkovi, s kterým nemá zrovna nejlepší vztahy. To jsme mohli slyšet i z telefonátu, kde její otec říkal, že nikomu šaška dělat nebude.

Čistka v lednici – zbyl stroužek česneku

Na scéně se objevuje paní doktorka Cajthamlová. A jako vždy, hned spěchá k ledničce. Nejdříve se diví, že je malá. Po počátečním údivu ji ale vzala útokem a zanechala po sobě jen dva stroužky česneku. Na co teda mít velkou ledničku potom? :)) Když už jsme u toho vyhazování „dobrého jídla“ z ledničky, musím udělit Primě jedno plus, neboť jsme u každé potraviny mohli vidět, proč je škodlivá (obsahuje moc cukru, je v ní moc tuku apod.) a divák tak získal lepší přehled o tom, co si kupovat a co ne.

Neuvěřitelné! Lucie je podvyživená!

Lékařské prohlídky a testy ukázaly na Lucčinu velice těžkou anémii (porucha tvorby červených krvinek). Také je tu náběh na cukrovku, proto se musí strava okamžitě změnit. Co je ovšem šokující, tak to je, že Lucie se svým metrákem a půl trpí podvýživou.. Je to ale způsobeno tím, že jí chybí nějaká důležitá živina – bílkoviny, železo…

Kuchařská show byla opravdu show – hlavně pro diváka

Pasáž s ing. Petrem Havlíčkem mě opravdu pobavila. Už při nakupování se s Lucií vzájemně popichovali, největší grády to ale dostalo až při vaření v kuchyni. „Uf, jsem úplně hotová,“ říká Lucie. „Ze mě nebo z jídla?“, reaguje Petr. „Vždyť mi to vůbec nevaří!“, diví se ing. Havlíček nad sporákem. Odpověď ale přichází vzápětí: „Když to dáte na čtyřku, tak to přece nemůžete vařit! Počkejte, já to dám aspoň na šestku. Ách, je mi tu teplo..“ Lucie ale rejpala i nadále: „Chlap v kuchyni, to je to nejhorší, co asi může bejt..“ Petr si to ale nenechal líbit, a když s Luckou stolovali a jí se nelíbilo, že těstoviny nejsou slané, vrátil jí úder: „No když vám v půlce vaření došla sůl, tak se nemůžete divit!“ Ve skříňce byla objevena nenačatá rýže..jedla snad Lucie po několik týdnů jen brambory? Pozor, vzniká podezření!

Rozchod! A ještě ji stihl zbít!

Její láska, holandský přítel si našel novou holku a Lucku ještě stihl náležitě potrestat. Chtěl po ní všechny dárky, co jí kdy dal. Když mu nechtěla dát cvičící míč, rozbil jí telefon a ještě ji zbil! Lucie ale nelenila a začaly vznikat sympatie se sousedem Romanem, no tím z druhého patra :))

Skrytá kamera dopadla dobře, Lucie ale hladoví!

Prima nezahálela a pokusila se prověřit Lucii skrytou kamerou. Její kamarád si přinesl k ní domů všelijaké ty pochutinky z „mekáče“ a nenápadně jí je nabízel.. Lucie ale pokušení odolala a nevzala si. Ovšem v tu dobu už sama věděla, že podvádí. Paní doktorka na to měla přijít ale až za pár dnů…

Oschlá zelenina budí podezření!

Na přepadovou přichází Kateřina Cajthamlová, naše doktorka. Jako první hned běží k lednici, našla v ní ale oschlou zeleninu, dlouho nepoužívané máslo a tak v ní stále sílí a sílí podezření, že Lucie nehraje fér…

Návštěva u otce dopadla fiaskem

Paní doktorka se svojí svěřenkyní jdou na návštěvu k otci. Tam se Lucie hned chlubí, že zhubla deset kilo. Otec jí ze začátku nevěřil, čekala od něj teď alespoň pochvalu. Ten však řekl, že až bude mít váhu 90, tak bude mít radost. Ale to je tak asi všechno, co bude mít.. Lucce tohle přišlo líto a z očí jí vyhrkly slzy. Nebrečela ale třeba i kvůli tomu, že vlastně vůbec nezhubla?

Proč to ale říkám, že nezhubla? Body testy ukázaly, že Lucka ztratila na váze jen 5 kilo a ne deset, jak tvrdila. A navíc, z těch pěti tvořila 4,9 kilo svalová hmota! Lucka tedy tuk vůbec neodbourala. A důvod je prostý -HLADOVĚLA! A to je to nejhorší, co můžete udělat, jestliže chcete zhubnout! I když stokrát doktorku ujišťovala, že slovo hladovět vůbec nezná, celou tu dobu právě lhala. Na dotaz, proč v odpaďáku není žádný obal od masa jí nepomohla už ani vytáčka, že si koupila novej koš. Do třetice všeho zlého ji ještě opustil soused z druhého patra, Roman. Zůstala tedy opět sama…

Doktorka Cajthamlová exkluzivně pro Panáčka! Co si myslí o Lucii?

„Lucie byla nešťastná holka, která toužila po ocenění, pozornosti a zájmu mužů (a hlavně svého táty) a místo toho dostávala kritiku, výtky – a od partnerů i facky a ponižování. Protože je milovala, tak to dovolila.
Jako maličká to měla těžké (prý byla v inkubátoru a pak často nemocná), pak se rodiče rozvedli a ona se starala o brášku, který je jí za to dodnes vděčný. Ale naučila se hodně jíst a začala tloustnout. A tak občas dělala hladovky, trochu zhubla, ale pak totéž nabrala zas. Tentokrát se rozhodla, že tátovi předvede svou pevnou vůli a myslela si asi, že show je jen show. A tak se držela diety „po svém“ a zase jednou vlastně tajně hladověla. Snad alespoň na závěr porozuměla tomu, že když ubližuje sama sobě a dovolí, aby jí druzí ubližovali, dělá chybu. A možná se bude jídelníčku nakonec držet a zhubne. A možná najde i kvalitnějšího partnera než dosud. Moc bych jí to přála. Lucie je dobrá duše.
Lhaní a podvody jsou většinou produktem nevědomosti, strachu ze selhaní před druhými a strachu z „ostudy“. A strach je oslabením odvahy změnit svůj život. Víra, že nám druzí chtějí a mohou pomoci, když se jim svěříme a vědí jak – to je to, co pomáhá v osobním rozvoji, léčení a spokojenosti se sebou samým/samou. Držím Lucii palce, je mladá a poučila se sama o sobě. Snad.“

Kateřina C.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 47
1
Anonymní
Reagovat

Tenhle pořad je super , akorát by mohli třeba po půl roce po dietě scénaristi zajet k soutěžícím abychom viděli jak vypadají nyní.A škoda , že v soutěži jsou pouze obézní a neúčastní se jí třeba lidé s mírnou nadváhou (10kg).

2
Scalex
Reagovat

Jak jsem koukal na fotky ve (veřejně přístupné) fotobance Primy (www.iprima.cz – nenápadný button ve spodní části stránky), tak v dalších dílech uvidíme i lidi, kteří nejsou tak morbidně obézní, ale mají třeba problém jen s určitou partií a co se týká hubnutí, tak u nich nejde o nějaké desítky kilogramů. Takže se dočkáš.

3
Matess
Reagovat

souhlasim, je to super pořad!! Tipuju že sledovanost dnešního dílu přesáhne jeden mega! :)) doufám teda :)))

4
bb
Reagovat

bylo by dobry vzdycky sehnat aktualni fotku vsech po nejaky dobe ziti bez kamer. treba po 3 mesicich

5
puclik
Reagovat

nemyslím si ,že všichni učinkující se touto životosprávou budou řídit i po zbytek života.Ale určitě jich pár bude,kteří to dokážou.Nechejme se překvapit.Ty stránky primy jsou super.Všem tlouštíkum „byli jsme to co jsme jedli!“

6
Karel
Reagovat

Sám jsem měl nadváhu a po 8 týdnech jsem zhubnul 15kg. Váhu si udržuji a jsem na sebe pyšný. Když, ale vidím, že učinkující mají tak málo ctižádosti a sebedisciplípny, tak si říkám jestli po zhlédnutí svých dílů nepropadli ještě větším depresím a žravosti než předtím.

Mimochodem, v průběhu všech dílů je mi vždy blivno, když vidím ty špatné stravovací návyky a ty smrtelné kombinace na týdenním stole. Včera mě extrémně pobavila láhev vodky na stole. To nevypiji za rok :-))

Jinak skvělý pořad s mimořádně výchovným efektem. Blahopřeji Primě. Možná krapet víc propagace, protože tohle je asi po VV1 zatím nejlépe vytvořený pořad s prvy reality show. Jenom nechápu proč je sestříhán tak vypravěčsky.

7
Toony
Reagovat

Mně přijde, že se Lucie pohybuje po opravdu divoké spirále ve které se chce zavděčit ostatním, ale absolutně nemyslí na sebe (např. si říct hubnu kvůli sobě, protože chci – a ne kvůli otci, který na mě sere a příteli, který mě ještě mlátí)

– Lucie si po odchodu od otce našla několik partnerů, kteří byli vesměs dost asociální typy, alkoholici, gambleři, dokonce zloději. Jeden z nich jí vykradl byt, další ji přiměl, aby si vzala na jeho podnikání úvěr ve výši 250 tisíc a zmizel, takže ona úvěr splácí.

8
Jakub
Reagovat

To Karel: Karle, napiš prosím, jak se ti to povedlo a jakým způsobem si tu váhu udržuješ? Určitě by to zajímalo víc lidí. Dík.

Reagovat

Co se mně na této reality show líbí je skutečnost, že ač mnoho škarohlídů hned na začátku říkalo, že to brzo bude pořád to stejné, tak já se nemohu zbavit dojmu, že to bylo pokaždé o něčem jiné. Věřím, že jim to snad dlouho vydrží a divák se nebude i nadále nudit u sledování.

10
Lenka
Reagovat

Lucky je mi strašně líto, ale jíst se opravdu musí. Svalstvo je v podstatě motor pro spalování energie a každý motor potřebuje palivo. Pro tělo při stavu nouze (hladovění) je však mnohem jednodušší a rychlejší se zbavovat svaloviny než odbourávat tuk. Bohužel. A to má za následek JOJO efekt, protože zbavovat se svaloviny znamená schopnost spalovat každý den méně a méně energie. Na konci tvrdé diety a při nástupu na normální stravu je pak metabolismus mnohem pomalejší než před dietou. Takže správná dieta je jíst, jíst a znova jíst… ovšem ty správné věci.

11
Anonymní
Reagovat

Podváděli spíše všichni ostatní, i když otec ten ani nepředstíral, že by ho Lucka zajímala. Matka také ne, bratr byl jako dítě,doktorka spíš kontrolovala, než léčila. Na to, co jí předepsali za jídlo, zhubla až dost (myslím, že jí dovolili i pečivo a chleba) tak se zhubnout nedá.
Není to fér, že to svádějí na ni, i doktorka, přesto že je inteligentní a vzdělaná, chová se stejně falešně jako ti povedení „přátelé“.
Stále se oháníte disciplínou, ale v první řadě by se měli zamyslet odborníci, kde udělali chybu. Tatp reality show hraje bohužel s lidským neštěstím, s nemocnými lidmi. Doktoři by měli zvážit do jaké míry mohou dostát požadavkům scénáře.

12
xyz
Reagovat

Je pravdou, že nejdříve to musí chtít sama pro sebe.Pokud by dodržovala všechny rady, tak by jistě zhubla.Měla jsem také problém“ morbidní nadváha“.Díky radám na webových stránkách STOB obezitě, které vlastně propagují tento styl snižování váhy, se mi za 13 měsíců podařilo sundat 44 kil a to aniž by mi někdo kontroloval apod.Proč taky.Bylo to mé rozhodnutí a moje touha být “ normální“ jako ostatní.Zatím nám ale bylo ve všech případech ukázáno, že příčinou nadváhy bylo přežírání.Já měla problém opačný.Od mala jsem měla sklony k nadváze a tak jsem se bála skoro jíst a přesto kila šla nahoru.Tělo se bálo, že bude hladovět a tak i to málo, co jsem snědla se uložilo.Chtělo to začít jíst pravidelně! A hlavně vyváženou stravu.Dnes jím úplně všechno a váhu si držím na stejné úrovni už rok.

13
Irca
Reagovat

Já viděla tenhle pořad poprvé, Lucky mi bylo také líto, ale musí se vzchopit hlavně sama, musí to dělat kvůli sobě a ne kvůli lidem kteří za to nestojí. A s chlapi bych si dala na chvíli pokoj, lepší je být sama než s idiotem.
Také mě dost zarazilo, že jídlo z lednice vyhazovali do koše, nebylo by lepší dát ho třeba bezdomovcům? Já si prostě pamatuji z dětství, jak nám ve škole říkali, že nemáme plýtvat jídlem, co by za to daly děti v Africe…

14
erikazklamana
Reagovat

Lucky je mi líto. Je to takové velké dítě, naivní, hloupoučké, nešťastné ale při tom hezoučké a milé. Pořad mi připadá smutný. Nemohu se zbavit dojmu, že je to ošklivá hra s nemocnými lidmi. V tomto bodě souhlasím s názorem Anonymus v 9.56. A navíc, chtít, aby někdo změnil stravovací návyky, pohybové aktivity, v podstatě svůj životní styl, a to okamžitě, a při tom nikdy nehřešil,a vydržel to do konce života, tak to dokáže při mordní obezitě moc málo lidí. Kdyby to bylo tak jednoduché, nebylo by tak obezních. Ta léčba musí začít hlavou, ale bohužel to není jen tak jednoduché. Jinak ale musím říci, že se mi už paní doktorka zdála mnohem lidštější, má mé sympatie a omlouvám se jí, že mi připadala arogantní v díle Jůzových.

15
petr
Reagovat

Prosím, mohl by mi někdo prozradit značku toho odšťavovače, co tam používají při pořadu.Mám odšťavovač AEG, stál asi 2500 Kč, ale nejsem s ním spokojený. Ovoce se musí krájet a měkké ovoce vůbec neodš´tavní. Sdělte mi prosím bližší info. ham11@seznam.cz Děkuji.

16
Klára
Reagovat

Jestli Lucka hladověla nebo né, to by se mělo poznat podle množství acetonu v moči. Já bych spíš tipovala, že hřešila, když vařila u svého nového přítele . Tam ji nikdo nemohl kontrolovat. Ale za zlé jí to nemám. Spíš je škoda, že medicína si neumí s tloustnutím moc poradit. Známá si nechala dát kroužek do žaludku a moc jí to nepomohlo, váží 147 kg a ještě trpí na záněty jícnu. Jinak obdivuji všechny, co se v pořadu ukazují.

17
ajda
Reagovat

to Klára: nechápu,proč by medicína měla řešit něco, co si někdo způsobil sám,svými stravovacími návyky! To by se líbilo všem , cpát se, necvičit,neudělat krok pěšky a polikat drahé tabletky, po kterých by se nepřibralo.A nejlím hrazené zdr.pojišťovnou.
Hubnutí je z 99% založeno na vlastní vůli zhubnout.
S bandáží žaludku mám ve svém okolí jen samé pozitivní zkušenosti. Kolega zhubl během 6měsíců cca 30kg. Zánět jícnu může být u vaší známé způsoben nepřiměřeným příjmem potravy,ta se pak vrací,je to jak u bulimiků-zvracení,záněty. Bandáž žaludku vyžaduje disciplínu,ani zde nejde nic samo!

18
aljosa
Reagovat

suhlas s Anonymous + uvitala by som mozno aj informace, kolko tych terapii- lymfodrenazi absolvovala, kolko krat tam bol ten vyzivovy poradca Lucke pomoct s varenim. Sice ma program v nazve jedlo- a sustreduje sa hlavne na jedlo, mohla by pani doktorka aspon pripustit, ze obezita je hlavne psychicky problem a zacat tam. Ako divak ju vidim len v roli policajtky- ktora pride vysype lednici odite, pride, skontroluje, odsudi atd…. Mne sa to zdalo podobne ako s Juzovymi. Zamysliet sa nad tym, preco podvadzaju, a motivovat ich viac, by asi nebolo od veci.

19
Dan
Reagovat

To aljsosa:
Vzhledem k tomu, že paní doktorka je pokud se nepletu, povoláním psycholožka, tak bych řekl, že ví moc dobře, ze obezita je mimo jiné psychické problém:-)

20
Verunka S.
Reagovat

Lucko,moc ti držím palce! Tvůj táta ztratil po našem rozchodu smysl života.Chtěla bych ho vidět,ale nevím kde bydlí.Pomůže mi někdo?

21
Verunka S.
Reagovat

Lucko,moc ti držím palce! Tvůj táta ztratil po našem rozchodu smysl života.Chtěla bych ho vidět,ale nevím kde bydlí.Pomůže mi někdo?

22
puclik
Reagovat

Pro Petra odštavňovač je značky Philips

23
Luck
Reagovat

Scháním 2. díl ke stažení Jak tam byla maminka se synem. slyšel jsem že to byl nejlepsi dil. nevíte kde ho muzu stahnout?

24
rano
Reagovat

Lucka by potřebovala neustálý dohled aspoň půl roku než ji zdravá výživa přejde do krve.

25
Luck
Reagovat

nn

26
puclik
Reagovat

mám ho natočený.Klidně přenechám

27
Luck
Reagovat

Puclíku tak ho prosím nahrej do PC a uploadni…dííííky

28
Vinni
Reagovat

Fakt mi jí je líto, takového nerespektování, psychického ubližování, ignorance kolem sebe. Vážila bych na jejím místě 300kg, jak bych se od toho musela odizolovat. A ono jí ještě záleží, jestli jí tatík pochválí. Potřebuje psychoterapii a běhat. Vždy když zahlédne někoho ze své rodiny, nebo svých pseudopřátel, sprintovat opačným směrem. Taková hezká, milá holka.

29
Anonymní
Reagovat

Přístup paní doktorky se mi líbí. Hodně účastníků to asi nemyslí s hubnutím vážně (třeba Lucka), pokud opravdu chtějí, tak jim může paní doktorka hodně pomoci. Moc se mi líbí, že jim leze i do odpadků – aspoň se zjistí, jestli nepodvádí. A tvrdá pravda, kterou jim říká nad hromadou nezdravých jídel, by je mohla „nakopnout“, aby se do hubnutí opravdu pustili. Většinou trpí nějakou nemocí související s obezitou a od paní doktorky zjistí, co jim hrozí, když budou nadále žrát jako by to mělo být poslední jídlo v životě. SKVĚLÝ POŘAD!!!

30
Tykeev
Reagovat

lidičky, velká prosba…

nemáte někdo tenhle díl pořadu ke stažení???
neválí se to někde na webu nebo někomu v počítači?

díky moc za info

31
Verunka S.
Reagovat

Taky bych měla zájem o stažení dílu s Luckou.Děkuji

32
Ráďa
Reagovat

Souhlasím se SUNíčkem: každý díl byl jiný. Katka vzbuzovala sympatie, Jůzovi iritovali, pan Kuntoš prezentoval hezký přístup k životu a Lucka – Lucky mi bylo hlavně líto. Asi bych u ní začal hlavně psychologem, obezita je podle mě spíš zástupný problém…

Taky mě vždycky dostane, co dokáží televizní vizážisté. Vzalo mě, jak skvěle Lucka vypadala – a ona přitom byla vlastně stejná jako na začátku…

33
Luja
Reagovat

I mne se přístup doktorky libi. Kdyby nebyla tvrda, neslo by to. I ja zhubla az dle reklamy na http://www.doformy.cz ( Donutime Vas zhubnout jen za 290 kc za 10 tydnu)
Kdybych nebyla donucena kazdy den se vazit a psat to do tabulky a nasledne odesilat, tak by to neslo. Tu stranku zkuste- tedy aspon mne se libila. Nikomu ji nevnucuju:-)

34
Markéta
Reagovat

Přístup paní doktorky vystupující v pořadu mi připadá zcela nevhodný a často neprofesionální. V tomto díle ovšem zaznělo něco, co mi vyrazilo dech, zvlášť když jsem se dočetla, že paní doktorka je údajně psycholožka…Její narážka nakonci pořadu na to, že otec jí nemá co uvěřit, mi připadá odpovídající člověka, který není schopen ani základní míry empatie. Snad každý člověk instinktivně cítí, a nepotřebuje k tomu vysokou školu, že dítě má právo na bezvýhradnou a hlavně ničím nepodmíněnou lásku svých rodičů. Pokud tady nadáváte, že obézní lidé odčerpávají peníze ze zdravotnictví – vaše peníze! :)), zkuste se zamyslet nad tím, jestli paní doktorka náhodou neodčerpala zbytečně peníze z veřejných zdrojů svým šestiletým studiem VŠ ;)) (Názor přesně v logice některých příspěvků tady, ne?! :))
PS – a nenadávejte mi, že jsem jedna z těch věčně si stěžujících a na ostatní vinu svalujících obézních lenochů, bmi mám 22 ;))

35
Pavlína
Reagovat

Ta Lucka je ve své podstatě velmi nešťatná holka. Nerespektovala pokyny pí doktorky, protože si myslela, že více zhubne, když nebude jíst. Díl tedy neskončil optimisticky, ale snad Lucka půjde do sebe a začne ty pokyny respektovat mimo TV kamery. Přeju jí, ať se jí to podaří. Přístup pí doktorky byl i nyní zcela na místě. Taková osoba, která nemá dostatečnou motivaci, nechce se podřídit dobře míněným pokynům, nevěří v dobrý výsledek, tak musí dostat takovou imaginární facku, aby se jí v hlavě rozsvítilo. Takže není na místě obviňovat pí doktorku z nedostatku empatie apod.

36
Markéta
Reagovat

Problém je v tom, že taková „facka“ může pomoct člověku se zdravou mírou sebedůvěry, kterému celý svět nestojí a nepadá s tím, jestli se dočká uznání svých rodičů…U Lucky bych to spíš viděla tak, že taková reakce vyvolá depresi a ještě větší pocit méněcennosti a pocit bezmocnosti co se řešení její nadváhy týká.

37
Pavlína
Reagovat

To Markéta: Kdyby se Lucka řídila pokyny a nepodváděla, určitě by brzy dosáhla viditelných úspěchů a nabyla více sebedůvěry. To, že nemá dobrý vztah s rodiči, nelze klást za vinu paní doktorce, která jí chtěla pomoci v hubnutí a podporovala Luckou deklarované odhodlání zhubnout. Ta ji ale zklamala. To však Lucce nebrání, aby se do toho pustila nyní znovu a poctivě. Pokud chce otci dokázat, že něčeho umí dosáhnout, tak toho nejdříve musí dosáhnout. Na konci pořadu ale podváděním nedosáhla ničeho pozitivního a neměla se čím pochlubit. Nebylo, zač by jí lékařka ani otec pochválili. Cestu však zavřenou rozhodně nemá!

38
Markéta
Reagovat

Pavlína: Lucka doktorku nezklamala – ta je za to, aby radila a pomáhala, placená (a nepochybuju že dobře)..není to žádné její dobrodiní…Otec by ji měl především podporovat bez ohledu na to, jestli čehokoli dosáhla nebo ne.

39
ajda
Reagovat

To Markéta: placený jsme za svou práci předpokládám všichni. A Lucka určitě za vystupování v pořadu taky! Paní doktorka mi chvílemi „nesedí“ ,ale přísnost k hubnoucím musí být!

40
janca
Reagovat

no ja mam pocit že pani doktorka je pekna potvora videla jak to ma Lucka tezky a on
do ni jeste sije je arogantni,povýšená a odporna ženská ona nepomaha ona škodí
ví že takoví lidé nemají ve svém okolí moc opory a lásky a ona jim dává ještě čoudy.je to mrcha bezcitna……doufam že mě přesvědčí o opaku

41
Myscha
Reagovat

Sama jsem tlustá a vím, jak těžké je odepřít si, co mám rád. Denně musí člověk překonat několikrát choutky, ten, kdo nemá pořád slinu u pusy a neustálou chuť na nějakou mňamku, tlouštíka snadno odsoudí. Navíc to není tak, že by se člověk cpal celý den sladkostmi a tučným, jak předvádí pořad, stačí občas ujet, nevydat dostatek energie a jsme v tloustnoucím kolotoči. Pořad je prima, paní doktorka je pes, ale pokud někdo není schopen už ani dva měsíce držet nastavený stravovací režim, je to beznadějný případ. Mě samotnou tento pořad hrozně motivuje, nejsem sice takový závislák na jídle, ale přesně ty lidi chápu, jsem hodně podobná. A reakce na úhradu zdravotní péče: když můžeme zadarmo léčit alkoholiky, narkomany, poběhlice a všechny cizince, kteří si neplatí pojištění, mám za to, že závislost na jídle není výjimkou. A další pravda je, že vše je v hlavě. Hubnutí zdar.

42
Pavlína
Reagovat

To Myscha: Já jsem si původně taky myslela, že je velmi těžké překonat nezvladatelné choutky např. na něco sladkého. Zvlášť po obědě jsem měla chuť na zákusek. Ale ono to opravdu jde zvládnout, až jsem se tomu divila. Opravdu to chce úpravu stravovacího režimu, pravidelně snídat, rozumný oběd, k svačině jogurt, večer třeba celozrnnou housku a rajčatový nebo jiný zeleninový salát. Když člověk vynechá sladkosti, tak si na to zvykne. Mě to samotnou překvapilo, pustila jsem se do hubnutí od půlky září a mám dole 4 kila, aniž bych změnu režimu pociťovala jako nějakou hroznou újmu. K tomu se občas projedu na rotopedu, ale žádné velké sportování neprovozuju. A jde to taky.

43
Myscha
Reagovat

Ano, teorii mám zmáknutou, i vím, co funguje u mne, ale ty večery, ach ach. No a pak občasné oslavy a víkendy s partou, co za týden ubyde, o víkendu je nahoře. Neumím se na dobroty jen dívat, udržím se týden, dva, měsíc, ale potřebovala bych se ukáznit napořád. Držím palce, Pavlíno, ať vydržíš, stojí to za to.

44
Jana Tomková
Reagovat

Nejprve bych chtěla Lucku pozdravit, je to hodná, ale i velmi vtipná holka.Dlouho jsem jí neviděla,což je mi moc líto, musím to co nejdřív napravit. Ani jsem nevěděla, že je na tom tak špatně. Nejen že dost přibrala, ale psychicky na tom opravdu není dobře. Souhlasím tedy s názorem, že je to převážně v psychice. (o podpoře nejbližších lidí – což u svého otce asi čekat nemůže, ale je tu dost dalších lidí, kteří za to stojí)Mě osobně Lucka nevadí, že je silnější, myslím si, že je důležité jaká vlastně ona sama je. Spíš mám obavy ze stránky zdravotní.Vždycky si ji pamatuji jako usměvavou se kterou byla strašná sranda!! Luci, jestli to budeš číst, přejeme ti s Davidem ať vydržíš, držíme ti palce, hodně štěstíčka nejen při hubnutí, ale i v osobním životě

45
Katy
Reagovat

souhlas s markétou v přístupu doktorky Cajthamlový… naprosto směšný je jak matlá dohromady ty „strááášně nezdravé věci“… myslíte, že zmatlané zdravé věci vypadají krásně a voní jako pečený kuře???
tohle není skvělý pořad, to je jen další pořad, který z nás dělá blbce… nic ve zlém, ráda na něj kouknu, ale i tlustý lidi si zaslouží respekt… bych chtěla vidět, jak by se paní doktorka tvářila, kdybych přišla k ní domů a začala jí kritizovat její šílenou vizáž… když už je v televizi, tak nestačí být jen hubená, její obličej by si zasloužil pořádnou kosmetickou rekonstrukci a ty děsivý hadry!!!! bože….

46
Myscha
Reagovat

Hodně z nechutností je nahraných, pro kamery. Také mám pocit, že věci, které mají účinkující na stole nejsou vůbec na jimi psaném jídelníčku. Musíme k pořadu přistupovat s troškou nadhledu, nešťastníci se mění ve spokojence, když se zpočátku pořadu faldíky roztřesou, nevypadá to dobře, i když má člověk jen pár kilo navíc, stačí učesat, lepší prádlo a záběry a hned je dieta úspěšná. Pořad je fajn a ještě pořád se mi líbí, přestože se asi brzy „přejí“.

47
marcela
Reagovat

Dobrý den, paní doktorko !!! Váš pořad je skvěly…nelíbí se mi akorát ti Novotní,ale to je věc názoru :-) Měřím 175 cm a mám 86 kg . . . brzo se vrhnu na dietu…ale co mě trápí je,že mám podezření na Diabettes insipidus . . . denně vypiju i 6 l – jím střídmě a váha spíš jde jenom nahoru . . . myslim si,že jsem zavodněná . .opravdu toho vypiju mnoho !!! Není nějaké přírodní diuretikum..? Nebo co by jste mi poradila… Děkuji moc Marcela (PS : v rodině máme DM,HPT a silnou obezitu !!! )

Přidat komentář