Panáček v reality show

Jste to, co jíte 14: Ingird měla velký sen! Stát se policistkou! Zavinila to semínka?

14. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Předposlední díl reality show Jste to, co jíte nám představil stodvanáctikilovou Ingrid, která si jde tvrdě za svým cílem. Chce se stát policistkou, ale zrovna pro to nemá patřičně dobře připravené tělo. Na zkouškách získala pouhých 10 bodů ze 44 a to je sakra málo. Čokolády se před Ingrid musely schovávat do skříně mezi ručníky. Jak to nakonec dopadlo? Uspěla Ingrid po osmi týdnech hubnutí ve zkouškách a stala se policistkou?

„Kristapána, holka ty žereš jako kráva!“

Na začátku pořadu se nám představila další z boubelek, Ingrid. Živila se hlavně sladkostmi a sladkými nápoji, což jí způsobilo to, jak vypadá. Pracuje totiž v supermarketu a tam se to nezdravými potravinami jen hemží a Ingrid samozřejmě nedokáže odolat. Dokonce i bezdomovci o ní řekli, že „žere jako kráva“. Asi by si taky dali.. :) No ale to už je tady paní doktorka, aby Ingrid seřadila do latě a nastartovala její hubnoucí éru. Z lednice zmizí téměř všechno a naopak jindy zdravé kuřecí maso letí z mrazáku taky. Proč? Trvanlivost byla do května :) Paní doktorka ovšem nastínila i další problém, kerý může nastat z přílišné konzumace kuřecího masa: „Ale Ingrid, z vás se může stát slepice!“ :)

Hokus pokus – „hm, není to špatný“

U Stolu hrůzy se paní doktorka rozhodla udělat hokus pokus a smíchala všechno možné dohromady.. Ve chvíli, kdy by každý začal vyhledávat záchod, pronesla Ingrid větu: „Není to špatný“. „Vy jste na to sladký ujetá“, opáčila zase doktorka. Ingrid podstoupila i uvolňovací procedůru, která jí ale vůbec uvolňovací nepřišla. „Uvolnit se do trubice mi nepřijde moc uvolňující.“

Kdybych si dala ty posraný semínka…

Ingrid se během hubnutí přestěhovala a osamostatnila se. Je pilná, ale její problém jsou semínka. Nechce a nechce! I když jsou podle doktorky Kateřiny velmi důležitá. Ingrid je prostě ráda nemá a dokonce se kvůli tomu i skoro pohádali. Naše dnešní soutěžící je totiž zrovna podrážděná a unavená a tak vystartuje snadno a rychle. A taky že vystartovala: „Kdybych si dala ty posraný semínka, tak bych se nenapila tý coly doprdele!“

Skrytá kamera: Ingrid obstála!

Skrytá kamera: ÚSMĚV! Tak takhle to zrovna nebylo, ale skrytá kamera se samozřejmě konala. A Ingrid se držela zuby nehty. Její kamarádka Romana do ní sice šila jak divá, aby si vzala to, co nesmí, ale Ingrid fakt odolala. A paní doktorka, která přiklusala jako srnka, mohla mít další důvod radost :)

Policistka ještě ne, třeba za tři měsíce

Je konec! Osm týdnů hubnutí je za námi a Ingrid se může pyšnit třinácti kily dole, kilem svalů, které přibrala a zmenšením břicha o dvacetosm centimetrů! Na fyzické testy to ale nestačilo, i když se velmi zlepšila. Za tři měsíce má ale nový pokus :) Budeme držet palce :)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
Reagovat

Myslím, že slečna z tohoto dílu to dokáže a možná již nyní je v řadách naší policie. Fakt se těším na to, že TV Prima uděla nějaký speciální, třeba silvestrovský díl, ve kterém bude pokračování osudů hrdinů této reality show. Snad nejsem moc velký snílek :)

2
MSu
Reagovat

vcera to bylo docela drsny,co? Uz jsem cekala,kdy se tam holky poperou :o)

3
Panika
Reagovat

Ahoj, teda takhle protivnýho člověka, jako byla včera ta dívčina, aby člověk pohledal!!! Co vlastně chtěla? Co si přála??..Pořád ji nebylo nic po chuti, tak proč se do tohoto pořadu hlásila??? Nechápu. A protože vedle té holky nebyla široko daleko vidět ani jedna nohavice, myslím, že o kluka s touto „nafučenou,nespokojenou,sprostou a nudnou“ povahou, bude hledat hodně hodně dlouho, než jí dojde, že by se měla trochu ovládat.. Jinak že zhubla 14kg a nabrala 1 kg svalů, k tomu jí blahopřeji, to se snad ještě nikomu nepovedlo, takže klobouk dolů, což ona stejnak neocení…takže, včerejší díl byl pro mě dost poučnej..snad se holka taky poučí.

Reagovat

Panika, dle mě byl problém v tom, co říkala na konci doktorka. Zkrátka slečna něco očekávala, ale nesplnilo se a tak byla nabroušena. Oproti tomu se jí povedlo něco jiného neplánováného či o chloupek menšího, ale protože na to nebyla tak natěšená, nedokázala to ocenit :)

5
HanaM.
Reagovat

Dříve jsem se dívala na tento pořad. Teď už ne. Zprotivilo se mi předkládání jídel, které účastník snědl a vypil za týden. Patří to k věci. Ale když by se takhle odporně seskládal nový jídelníček z jídel, které má účastník jíst, pohled na takto upravený stůl by také nebyl pěkný. Některé rady paní doktorky jsou až přehnané a pořad je stále o tom samém. Víme, čím začne, jak bude pokračovat a čím skončí. Záběrů tlouštíků na začátku pořadu jsou nechutné. Určitě by bylo možné zpracovat ho „jemněji“.

6
Liliana
Reagovat

Teda ta holka byla fakt protivná, hloupá,nudná a permanentně nespokojená. Já si tak představuji, že mně něco takhle protivnýho jednou zastaví na silnici. Potřebovala by asi přítele.

Reagovat

HanaM, já ti nevím, ale mám za to, že reality show jsou především o té drsnosti, o tom šokovat, o tom, pokusit se ukázat pravou realitu. Proč tedy kašírovat obezitu, jen aby z toho dany tlouštík nevyšel tak špatně? To je asi, jako kdybys na krabičku cigaret chtěla hodit do krajek info o tom, že kouření zabíjí a je to zatracené svinstvo :) Ale jen názor :)

8
Anonymní
Reagovat

Mně se naopak moc zamlouval,už tam nebylo tolik ponižování jako v dílech minulejch,proto sem se osmnělila zase napsat.A myslím že to ta slečna dokáže je vidět že ví co chce držím ji palce.

9
HanaM.
Reagovat

Nezaměňovala bych trapnost za drsnost. Jde mi o to, že seskládání jídel před a po dietě může dopadnout stejně „hnusně“ Je to jen hra na naše city. Tlouštíky nehájím, ale nelíbí se mi, že jsou nuceni se v některých záběrech doslova ztrapňovat. Tenhle pořad by měl varovat a ne odpuzovat, tak jak to v některých částech je. I když je to realita.

10
Panika
Reagovat

Hani, s tím seskládáním jídel s tebou souhlasím, kdyby vymačkala rajče třeba na racio chleba,postrouhala zelím a kdydla navrch nízkotučný jogurt, byl by to fujtabl taky! A jak tam píšeš, o ztapňování tlouštíků …pamatuješ jak v minulém díle si ten kluk olíznul bradavku? Ten byl nechutnej, kdo ví, jestli ho to nutili dělat nebo to byla ujetá vlastní reakce…a že pořad odpuzuje? My, tlouštíci, nás hned tak něco neodpudí, máme to denně před sebou v zrcadle…a hubeňouři na tenhle pořad buď nekoukaj, nebo jsou hubení od přírody nebo to mají v hlavě se svou váhou vyřešené a tohle je může varovat…a nakrásně, kdyby to aspoň jednoho odpudilo, aby se nikdy takhle nevyžral , na tak SLÁVA…no ne???? :-)….. a ještě pro Sluníčko, jak tam píšeš, že problém byl v tom nakonci…ona byla přece protivná průběžně, ne proto, že ji nepřijmuli k poldíkům…a důvod, proč se přihlásila do soutěže přece byl, aby zhubla, což se zadařilo ..ne, prostě je to negativistka a od takových raději dál.

11
aljosa
Reagovat

ja som vychytala akurat tu scenku so seminkami- co som nepochopila, co proti nim divcina mala. Ale este lepsia a trapnejsia scenka bola po skrytej kamere, kedy ju chcela doktorka objat a devucha nie a nie….
skoro mi bolo doktorky luto, ale co s takymi americkymi maniermi…
myslim, ze mohla byt so sebou spokojna- hlavne + 1kg svalov. keby sa to podarilo mne, mozno by som sa premohla a tiez doktorku objala. :-)

12
Scalex
Reagovat

SUNíčko: nejsi velký snílek, Prima chystá tuším někdy před Silvestrem ohlédnutí za celým projektem a také tam bude společné setkání všech zúčastněných (proběhlo tuším v první polovině listopadu).

13
hubnu
Reagovat

Držím ji palce,myslím že to dokáže ví co chce jen to zesmněšňování by si mohli odpustit.

14
ajda
Reagovat

Pokud někdo „žere“ jako tato slečna a pak čeká,že jim někdo bezbolestně pomůže, tak je naivní blázen.Navíc byla protivná a nafoukaná.Ale může být naštvaná akurát sama na sebe, protože ty kila má jen a jen díky své nespoutané žravosti! a pokud chce k policii,tak i kdyby zvládla fyzičku,tak docela pochybuji,zda projde psychotesty.

15
Johana
Reagovat

Myslím, že se v tomto díle ukázala úskalí této hubnoucí metody. To děvče mělo nějaký psychický problém. Vzpomeňte na rozhovor lékařů nad jejími výsledky. „Ta tím obrovským množstvím sladkého něco zajídá…“ Byla protivná, to rozhodně, zhubla krásně (v rámci možností), poměr ubylého tuku a nárůst svalů to dokládá. Ale za nic se nedokázala mít ráda, neustále na sebe i na okolí byla nabroušená. A nikdo z lékařů se k tomuto postoji nevyjadřoval. Já jsem přesvědčená, že v tom je její velký problém, který se vůbec neřešil. J.

16
kacule
Reagovat

27.12. v 21.05 na Prime: „Hubli s nami 8 tydnu. A co bylo potom?“ Jsem opravdu zvedava

17
LadyXL
Reagovat

Taky si myslím,že má psychické problémy.Tím,že se neradovala ze zhubnutých kil,si myslím,že jejím hlavním cílem nebylo shození kg.Ale asi sobě a někomu něco chtěla dokázat.Hlavně se dostat k policii.Ježíši,když tam tak moc chce, tak proč nejde zatím do kanceláře?Tam určitě testy dělat nemusí!A že by potřebovala řád.Já myslím,že je rázná sama o sobě.A tvrdohlavá.A tak se obávám,že se naopak bude dostávat do střetu s režimem a řádem u policie!!!Docela by mne zajímalo,kolik má přátel.Myslím,že je to taková „velitelka“,co všechno zná a ví…(ale děkuji za info o barvení chleba).Zkraje se mi líbilo,jak je ukecaná,ale pak už byla spíš hádavá…Přesto všem tlouštíkům držím palce!

18
Matess
Reagovat

27.12. nebo 26.12. bude prima vysílat speciální díl se pěti soutěžícími! :)

19
Romana
Reagovat

Nebude se všemi jen s 5 učinkujícími.A v telce to bude 27.12.ve 21.10hodin

20
Dana
Reagovat

No mně ta Ingrid byla neskutečně protivná. Sice oceňuji, že dokázala tolik zhubnout,ale ani se z toho neuměla radovat, byla jak bručoun neustále a snad na všechno a na všechny. Ani se moc neuměla smát. A jak „uměla“ mluvit před skrytou kamerou, takhle snad ani nemluví ve 4.cenové. Být kluk, tak jí nechci ani náhodou.

21
Eva
Reagovat

Plně souhlasím s Ajdou. Jinak já se na tuto reality show už nedívám. Shlédla jsem asi čtyři díly. Sama mám taky mírně nadváhu, zapříčiněnou tím, že jsem po operaci nohy téměř rok nemohla na nohu plně našlapovat a tak při nedostatku pohybu se kila pěkně nabíraly. Dnes už jsem berle odložila a snažím se zhubnout. Jde to už těžko, hlavně v mém věku po padesátce. Vím, že to chce pevnou vůli usměrňovat se v jídle a aspoň denně chodit na procházku, když už se netýrám v posilovně. Jinak ať otevřu jakékoliv noviny a časopis, všude se píše o dietách, o různých „zaručených“ tabletkách, po kterých určitě zhubnete atd. A tak už jsem na to alergická a na tuto reality show se raději nedívám, jelikož mi je z některých osob vyloženě „blivno“. Co platí je nepřejídat se a hýbat se a hlavně se dát do pořádku po psychické stránce, když už se tak láduju.

22
haanka
Reagovat

je asi trochu úchylné ukazovat se takle v televizi a delat ze sebe vola pred národem. účasníci spíše čekali podle mého názoru spíše peněžitou odměnu než, že zhubnou.

23
Romana
Reagovat

Ahoj Haanko,
nemáš pravdu.Jsem jedna z učinkujících a nešla jsem do toho pro peníze.Nemůžeš všechny házet do jednoho pytle.

24
lucja
Reagovat

Prijde mi, ze stejne o tom jen vetsina z Vas mluvi a nic pro stihlost neudela! ja uz nastesti jo. taky jsem hodne sledovala tento porad a inspiroval mi a jeste jsem k tomu nasla super stranku na netu, kde se hubne jen za 290 kc a tam mi donutili kazdy den zapisovat co snim atd.. a zhubla jsem jiz 9 kg. jo zapomnela jsem tu stranku:-) je to http://www.doformy.cz
je tezke se donutit,ale kdyz uz hubnu 3n mesice tak se citim o mooooc lip.
A do zadneho poradu nemusim ani pro penize.

25
Andula Holcova
Reagovat

Dobry vecer vas porad je hrozny. Ale je to pravda ja se navse koukam. Naschledanou

26
Tomáš
Reagovat

Jako expřítel Inky žasnu nad názory některých z Vás, jak můžete soudit člověka jen podle toho, co o něm odvysílají v televizi.

Přidat komentář