Panáček v reality show

Survivor CZSK 2: Vítězem se stává …

18. Květen 2023 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

surv 2023

Další řada Survivoru Česko & Slovensko je za námi. Po dlouhých 74 dnech a 32 epizodách známe nového vítěze. Do nejlepší trojky se probojovali Karolína, Martin a Tomáš, jen jeden z nich ale mohl zvednout trofej nad hlavu.

Ve finále na soutěžící nejprve čekal hodinový souboj, který nezvládla Karolína a stala se tak poslední členkou poroty. Poté si Martin i Tomáš vybojovali jeden hlas navíc a následovala finálová kmenová rada. Po slabých obhajobách, otázkách i odpovědích přišlo hlasování, ve kterém většina hlasovala přesně dle očekávání. Za stavu 5–5 ale přišel rozhodující hlas a o vítězi rozhodla Johanka, která ocenila hru Tomáše.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Kami
Reagovat

Za asi 30 nakoukanych rad Survivora jsem nezazila tak tesne hlasovani (nebo si nepamatuju). Vyhru jsem prala Johance, pak Tomovi.
Muze i ale nekdo rict, co tak dlouho delala Karolina v te kleci?

Soutezeni o hlas ktery se pricita k hlasovani mi prijde vcelku zajimave. Ale nechala bych to na jednom hlasu. Dva mi prijdou dost, kdyz vezmu, ze je muze vyhrat jedna osoba.
Navic jeden je podle me cennejsi, vyjimecnejsi a hodnotnejsi. Proste jeden vyhraje a jeden utre. Kdyz vyhraje kazdy jeden, nema to smysl. Kdyz jeden soutezici vyhraje oba hlasy, prijde mi to zkatka hodne.

2
Franz
Reagovat

Letošní Survivor vyhrál ten, kdo si to nejvíce zasloužil vyhrát. Johanka byla v sociální hře dobrá a v závěru dobře pochopila kdo si to zaslouží nejvíce.
Mrzí mně, že tento web jde už delší dobu nějak do „kopru“, resp. přestal být o něj zájem. Pokud tedy odsud poslední diskutující bude odcházet, tak ať zde nezapomene zhasnout a otočit klíčem.

3
Iv. Sa.
Reagovat

Johanky se podle mě dotklo, že velkoryse a zároveň útlocitně zachránila Martina svojí skrytou imunitou a on ji /členku vlastní aliance!/ poslal do duelu, který, před bránami finále, prohrála. Doladil to Tomáš svojí závěrečnou řečí k její osobě. Za jiných okolností by od ní dostal hlas Martin a vyhrál by titul Survivor on. Trošku jsem v to doufala, že mu to spočítá, ale napínavé to bylo do poslední vteřiny, uf.
Tomáš – zasloužený vítěz 🏆

4
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:

5
Iv. Sa.
Reagovat

@Iv. Sa.: @Kami:

Předchozí reakce mi utekla …
Vypadalo to, jako by Karolína měla pustit do finále Čecha a Slováka …

6
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:

S polemikou o hlase/ hlasech navíc naprosto souhlasím.

7
zeppelin
Reagovat

Letošní Survivor (i přes tureckou verzi) se jevil, že může být lepší než ten minulý. Jenže po měsíci hry jeblo štábu v kebuli, zavedl genderovou protekční imunitu a hru zabil. Kdo vyhrál, je mi jedno, protože už nezjistíme, zda by finálová trojka byla stejná, nebo jiná. Vypadá to, že bude další sezóna, ve které zjistíme, zda štáb už narazil na svoje limity, nebo je schopen letošní blamáž ještě překonat.

8
Peter
Reagovat

Pre mňa zatiaľ najlepší Survivor našej produkcie a všetkých jej predošlých verzií. Diely boli kratšie, dynamickejšie, casting bol na 1*. Proste mňa to fakt bavilo. U mňa to vyhrala Johana. Tá baba hrala neskutočne a snáď sa ešte do Survivora v budúcnosti vráti. Jej celá cesta bola od začiatku zaujímavá, cez outsidera na vyhodenie sa vyšvihla na najlepšie hrajúcu postavu v ročníku. Ta keby bola vo finále má to vo vačku. Ale tak bohužiaľ, dostal sa tam tragéd Martin :(

Čo sa Tomáša týka, zo začiatku som mu veľmi fandil, bol mi sympatický. No dajme tomu, že v čase keď odišiel k červeným, tak sa môj postoj k nemu otočil hlavne pre jeho správanie, ktoré sa mi nepačilo. Vo finále som ale prial víťazstvo jemu. Zaslúžil si titul viac ako Martin.

9
dejna
Reagovat

Ještě neskončil letošní Surv a už běžely upoutávky na castingy do 3.řady. Nic se zřejmě nezmění a pojetí alá turecká telenovela bude pokračovat.
Nejhorší na tom je, že si člověk na to zvyká. Pozoruji to na sobě – musela bych se přestat dívat, abych si v sobě uchovala us a aus pojetí jako jediné „čisté“.
Místo toho koukám paralelně na 6.řadu aus Surv (na voyo), na neobyčejně obyčejné tváře a postavy, na jejich neatraktivnost, na jiné (mnohem lepší, ) pojetí výstupů před kamerami…a nevím.
Byl letošní Surv lepší? Nevím, byl jiný. Vzal si ponaučení ze stížností na nedostatek strategie, ale bohužel to přepískl, takže jednotlivé díly připomínaly spíše konverzační jednoaktovku. Rovněž nárůst opulentních odměn s emočním vydíráním diváků při hovorech s blízkými (pro mě je to „dojení slz“) je velkým minusem.
Co jsem obdivovala, bylo nasazení soutěžících. Hvězda – nehvězda, bojovali všichni. Za to jim děkuji.

10
dejna
Reagovat

Tři vítězové
Vyhrál Tomáš. Přes mnohdy otravné kecy a mečivý hlas mu výhru přeju. Ukázal se jako velký srdcař (viz duely s Pepou, Andrejkou, reakce na celkové vítězství), jako jeden z mála, kdo pochopil hru a dal do ní sebe beze zbytku.
Dále u mě vyhrála Johanka. Nefandila jsem jí, připadala mi jako včelí královna, kterou její trubci nesou do finále na ramenou. Ovšem pár jejích herních tahů a hlavně to její poslední hlasování, kdy zcela objektivně uznala, že Tomáš si vítězství dokázal nejen vybojovat, ale i zasloužit, mě posadilo na zadek. Smekám, klaním se a tleskám. Doufám, že se s ní v některém se Survů ještě setkáme.
Paradoxně vidím vítězku i v Karolíně. Navzdory nedostatku přátel, neoblíbenosti, hejtům se dokázala profňukat a prolhat do finálové trojky. Dokázala (údajně) oblafnout štáb a sehnat si jídlo. Většina kmene ji nesnášela a nikdo ji nedokázala vyhodit. A tak přehrála, přelstila a nakonec skoro přežila.

11
dejna
Reagovat

A když už jsem se tak rozkecala, ještě slovo k Martinovi.
Je mi ho strašně líto. Je vidět, jak se na něm podepsali rodiče a nejspíš ještě víc a hůř svědci Jehovovi.
Připadalo mi, že se chová, jako by se (konečně) ocitl v jiném světě, ve světě, kde může být hrdinou (jak si asi sám sebe představoval). To jeho pojetí hry jako souboje banditů s indiány, kdy on je indián, tudíž hrdina bez bázně a hany, totální neschopnost ocenit druhé…a nejhorší je, že v této pozici jako by zastydnul doteď. Pořád totéž tričko, šátek na hlavě, pokřiky, pořád my, Rebelové…prostě hraje hru, ve které byl konečně kingem.
Můžu jen doufat, že jeho finální prohře se mu podaří vyrůst, ne klesnout.

12
Iv. Sa.
Reagovat

@dejna:

👍

Přidat komentář