Panáček v reality show

K. Cajthamlová hostem Radiožurnálu, ptejte se

2. Únor 2015 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

[singlepic id=10876 w=615]
Jelikož se Kateřina Cajthamlová stala tváří nového pořadu DoktorKA na veřejnoprávní ČT, lze asi předpokládat, že k natáčení dalších dílů Jste to, co jíte na Primě, nedojde. Pokud jste byli fanoušky této reality show, není nutné smutnit. Kupříkladu dnes, v pondělí 2. 2. bude Kateřina Cajthamlová odpovídat na zvídavé dotazy posluchačů veřejnoprávního pořadu Host Radiožurnálu.

Dotazy můžete již nyní pokládat na webu Radiožurnulá a živě poslouchat rozhovor od 10:05 na téže stanici. Samozřejmě, ti kteří pořad nestihnou v živé podobě, Radiožurnál jej bude mít v cukuletu ve svém archívu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
marcela
Reagovat

pani doktorko,celi zivot delam diety a poprve svami ,mi de konecne dolu nejakej ten cm,,,,je to nejkrasnejsi program o hubnuti co sem videla,,,,,ucim se podle vasich videi na yutube jak spravne jist a hlavne zdrave,,,,,dekuju dekuju ….je mi 49 a mam plno celuliti ma svasi dietou de dolu,,,,,naschledanou a jeste dekuju,,,

Reagovat

Díval se někdo včera na DoktorKU? Já to vydržela asi 15 minut. Ve chvíli, kdy začala vychvalovat kladný vztah doktor – pacient, který je prý důležitý, jsem přepnula, protože realita je bohužel jiná. Důležitý je pro pacienta, jen lékaři to nějak nezvládají. Cajthamlová afektovaná, pořad povrchní, zbytečně moc témat v jednom díle. Vůbec se nedivím, že to tak dlouho odkládali odvysílat. Pan Kozák, kterého tam prezentovala jako příkladného onkologického pacienta, je bohužel už podle ofika několik měsíců po smrti.

3
baklažán
Reagovat

http://www.rozhlas.cz/strednicechy/hubnetezdrave/_zprava/veganska-a-vegetarianska-strava–1064189
– O názory jeskynních lidí blábolících nad vatrou svoje pravěkké „rozumy“ zájem fakt nemám…

4
LadyXL
Reagovat

Mě se pořad docela líbil.

Přidat komentář