Panáček v reality show

Jste to co jíte 7: Škvarečky? Ty jsou dobrý na placičky! A k snídani špek s pivem!

25. Říjen 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Boubelatá tlustá koule Lea. Tak si říkala šestá soutěžící oblíbené reality show TV Prima. Bývalá gymnastka nyní váží 75 kilo, z toho 30 000 gramů tvoří tuk a 18 kg má nadváhu. Do boje s obezitou šla rázně: „Chtěla bych své dceři slíbit, že za osm týdnů zhubnu deset kilo. KONEC HLÁŠENÍ!“, znělo po vlakovém nádraží. Dcera si jen zaklepala na čelo a odešla.. :))
Paní doktorka se objevuje na scéně! Hned šupajdí k ledničce, ve které najde všechny Leiny pochoutky – škvarečky, „které jsou prej dobrý, hlavně teda na placičky“.. Špek, „kterej je dobrej hlavně ke snídani ještě s pivečkem“… No prostě katastrofa, hnus, jak říká paní doktorka.. V ledničce zbyl jen meloun a sardinky v rostlinném oleji. No a jak to bylo dál?

Hladovka povolena!

Po vyšetření se paní Lee sestavil jídelníček šitý jí přímo na míru. 11 krát denně jíst a z toho dvakrát týdně držet hladovku, pouze pít. Zde vidíme, že pro každého člověka je vhodný jiný způsob diety, a proto nelze zveřejňovat jedinou metodu, která by byla vhodná pro všechny. Například slečna Lucie z pátého dílu hladověla a tím pádem opět přibírala… Tady se zase hladovění doporučuje.

S ing. Petrem Havlíčkem si Lea ukuchtila chutný oběd, přičemž jim maso uskočilo z pánve za sporák. Jak je to jen možné? No ovšem rýže jim moc nejela.. Inu, nedá se nic dělat.. :))

Kozy mi nezhuby, akorát prdel…


Skrytá kamera ukázala, že Lea si sice špičku s vaječným likérem nedala a odolala, za to ale ukázala, že jí pouze dvakrát denně. A přitom má jíst jedenáctkrát. No ale že se ještě vracím k té skryté kameře – tu na ni přichystala její kamarádka. A právě slovník, kterým se obě dámy bavily, mě zaujal. Prostě to nejde, abych sem Leiny hlášky nepřepsal, i když nevim, jestli mě nevyhodí za necenzurovaná slova :)). „Ty vole, já ztloustnu a budu z toho mít howno.“ Kozy mi nezhubly, akorát prdel, nohy a břicho!“… Zapomněla dodat „ty vole“… :))

Výsledek musím pochválit!

No ale jak to nakonec dopadlo. Slib, který se nesl před osmi týdny z drážního rozhlasu, byl splněn. Paní Lea skutečně zhubla svých vysněných deset kilo a v pase dokonce metr ukázal o 19 centimetrů menší číslo než před hubnutím – 77! A navíc – nová image jí neskutečně šikne. :)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
Matess
Reagovat

Stěžovali jste si, že články jsou moc dlouhý.. :)) Od teď vás tedy čekaj kratší, přehlednější a stručnější.. :)) a hlavně s výběrem toho nejzajímavějšího :)) čaweX Matess :)

2
tchiwas
Reagovat

dnes jsem teda videl tento program prvne, a musim ze rict ze mne prijemne prekvapil. hlavne scenky u lednicky mne pobavily :))

3
Ifa
Reagovat

Ten dámský slovník byl teda sajrajt…

4
Pavlína
Reagovat

Ifa: Za to pánský slovník, to je mnohdy nádhera !!!

5
Pavlína
Reagovat

Ty snídaně – špek s pivem – to bylo opravdu hustý. Lea ale šla do sebe a zhubla. Gratuluju!

6
miriam
Reagovat

Já teda nevím,ale mě to přišlo jako jedno velké divadlo. Ale výsledek se i tak dostavil. Teda on by se dostavil i bez kamer, protože Leu znám a vím, že dokáže jít tvrdě za svým cílem. Je to velice silná osobnost a co si umane, to splní. Vždyť na dráze začínala jako toaletářka a podívejte se kde je dnes. Klobouk dolů Leo, závidím Ti tvou vytrvalost. Jen ten slovník… To bys měla změnit. To se k dámě fakt nehodí.

Reagovat

miriam, ano, skutečně i mně to přišlo jako jedno velké divadlo a to jsem viděl jen polovinu. Kupříkladu scéna, kdy sedí za hlásným pultem ve stanici a nechá vyzvánět telefon, jen aby si ještě stihla dát klobásu. Malá herečka :)) Ale jo, je to příjemný pořad, příjemná reality show.

8
HUBNU
Reagovat

Tento díl se mi opravdu zamlouval.Doufám, že Lea vydrží.Fakt jí to sekne.

9
HUBNU
Reagovat

DRŽÍM LEE PALCE JE FAJN,DOKÁZALA TO I KDYŽ POKUŠENÍ ČÍHÁ NA KAŽDÉM KROKU.JEN VYDRŽET.ALE TO ZNAMENÁ JÍST TAKTO CELÝ ŽIVOT A TO MÁLO KDO VYDRŽÍ.

10
mari
Reagovat

Moc se mi to líbilo, ale neviděla jsem začátek. Paní Lea musí být asi hodně malinká, když pro ní znamená 75 kg nadváhu 18 kg. Ty chutě na oblíbenou špičku s ní tak nádherně kroutily, trpěla jsem s ní. Výsledek ale za to všechno stál, jen by měla nosit radši kalhoty nebo delší sukni, má trochu křivé nohy a taky jiné boty, pásek okolo kotníku dost zkracuje nohu, ale to už jsou jen drobnosti.

11
Lenule
Reagovat

Teda, když jsem viděla jak se zakusuje do špeku, bylo mi dost špatně:-( .
Ale moc jsem jí držela palce. Na konci jí to moc slušelo, účes, líčení, oblečení……jenže jen to z ní dámu neudělá, mám na mysli že je potřeba změnit její slovník.Držím palečky, ať se jí v životě daří a to nejen ohledně hubnutí…..

12
ajda
Reagovat

Myslím,že se mohla zapojit i dcera,potřebovala by to taky!!!! Maminka byla alespoň jako bývalá gymnastka pořád pružná! Mě se nelíbila změna,kterou s ní provedli.Růžový kostým působil při její výšce a věku infantilně,sako bylo přes boky velké,odstávalo,sukně nevhodná,vhodnější by byly rovné volnější kalhoty a vysoké podpadky.Celkové barevné ladění bylo otřesné- růžová s červenou kabelkou a černé boty,to byla nepřípustná kombinace. Omlouvám se,je to moje profi deformace. Také vlasy sčesané na hladko do obličeje působily jak helma.Daleko víc jí to slušelo ve chvíli ,kdy je měla „hozené“ dozadu.

13
Lenka
Reagovat

Tak tenhle díl se mi líbil zatím nejvíc. Nejen, že jsem se na začátku velmi dobře bavila, jak paní komentovala jak jsou škvarečky a jiné dobré jídlo (měla jsem chvilkama podezření, že je to vtip), ale i ten výsledek mi přišel nejlepší.

14
Dominika
Reagovat

Je možné někde stáhnout recety, co kuchaři s nimi vaří?

15
puclík
Reagovat

Odpověď Dominice

je možné
http://www.iprima.cz tam najdeš stránky tohoto pořadu a zde máš i chuchařku.

16
puclík
Reagovat

Odpověď Dominice

je možné
http://www.iprima.cz tam najdeš stránky tohoto pořadu a zde máš i chuchařku.

17
puclík
Reagovat

PS
omlouvám se za překlep myslela jsem kuchařku

18
macík67
Reagovat

Nerozumím tomu,že při neohlášené kontrole se paní doktorka zlobila,že Lea,jí jen 2 x denně,což bylo po několika týdnech diety(odhaduju) a za pár minut pořadu(nevím kolik týdnů skutečně) spolu vítězoslavně ukazovaly úspěch.Z toho mi vyplývá,že Lea zhubla,protože se přestala cpát špekem a pivem ,přestože nedodržovala rady pí doktorky.Pochopili jste to také tak?
CHybělo mi tentokrát vysvětlení toho,proč a jak dlouho a často by měla Lea hladovět.

19
ajda
Reagovat

to macik67: říkala ,že 2x týdně má půst. Jinak konečně první hubnoucí,co se trochu hýbala. Já nevěřím reiky!!!! Je to jen reklama,podle mě! A jinak s tebou souhlasím.

20
Majda
Reagovat

Macík67, ta nečekaná návštěva byla po čtyřech týdnech, tuším. Takže měla před sebou ještě měsíc.
Myslím, že u paní Lei nastal hlavně velký posun v psychice. Její zhubnutí přičítám aj cvičení, bylo vidět, že makala – hlavně na břiše, to fakt klobouk dolů.

21
Hanka
Reagovat

Je pravda, že stravovací návyky jsou pro každého jiné, ale byly byste tak hodní a zveřejňovali recepty,nebo návody skladeb jídelníčků na celý den.
Děkuji

22
Eva
Reagovat

Ta Ajda je asi pěkně závistivá. Jak jsem si všimla je přechytralá a rýpe do každého.

23
ajda
Reagovat

to Eva: podle čeho soudíš??? mám svůj názor a rozhodně nestojím o to,aby se mnou všichni souhlasili! 100lidí-100 chutí, každý si může myslet co chce. Rozhodně nemám zapotřebí někomu něco závidět, a rýpání??!!! jestli myslíš moje posl.názory na oblečení,tak za tím si stojím.Oblékli ji děsně,absolutně nevhodně! A jelikož je to věc co mě živí,klidně si tenhle názor dovolím. Pokud někomu chybí vkus a cit pro barevné ladění,tak to je jeho problém. A protože mi není cizí ani pohyb a vím,jak potřebný je při hubnutí, při tvorbě svalů a celkovém formování postavy, tak i tady vidím v tomhle pořadu nedostatky.Bez pohybu jdou kila hlavně v dalších týdnech hubnutí velice těžce dolů,nebo se hubne tam,kde to již není potřeba! A dodatek-moje míry jsou v pohodě,ale hlavně proto,že se musím tvrdě hlídat a vím,co dá za práci udržet si štíhlou postavu!

24
Anonymní
Reagovat

Zdravím a moc prosím odpověď na moji otázku: není možné abyste udělali program pro vychrtliny? Je mi 55 let, nikdy jsem nebyla žádný tlouštík,ale posledních asi 15 let jde moje váha stále dolů. Nyní vážím 37 kg a nikdo neví proč. Byla jsem pro svoji váhu několikrát hospitalizována, po vyšetřeních nebyla zjištěna příčina. Jsem ze svého stavu opravdu nešťastná a jsem přesvědčena, že pí. dr. Kateřina mě jako jediná může pomoci. Za případnou pomoc předem velice děkuji. Zdraví

Irena Manová

Řezáčova 46
624 00 BRNO

irena.man@seznam.cz

25
betty
Reagovat

no opravdu zdravá výživa -myslím ironicky škvarky jsou dobrý ale ne v takovém množství a navíc jen občas.k snídani špek s pivem to jde akorát na tloušťku.

26
Olga Ackermanová
Reagovat

Dobrý den, je mi 30let a vážím 61kg.Vím že to asi bude normální váha,jen já sama jsem ze sebou nespokojená.Mám širší boky.silná stehna a povyslé bříško.Určitě v tom hraje roli moje psychyka, navštěvuji pschyatra i psychologa.Zajímalo by mě jestli se s tím dá něco udělat.Určitě v sobě musím najít pevnou vůli.Díky

27
Manová Irena
Reagovat

Váš pořad se mi velmi líbí, ale vadí vadí mi to, že se věnujete pouze tlustým lidem. Jsem velmi hubená, při výšce 160 cm vážím pouhých 36 kg.Jsem ve stavu, kdy už se začínám bát o svůj život. Znám hodně lidí, kteří jsou na tom podobně jako já, ale bohužel pro nás, se ve všech médiích a také ve Vaší tv všichni starají jen o ty tlusťochy. Prosím, pomozte i nám. Kam máme jít, kdo nám pomůže?

Za pochopení děkuje

Irena Manová

Řezáčova 46

624 00 Brno

28
alice
Reagovat

taky všem držím palce jsou to chudáci

29
Andrea
Reagovat

Chtěla bych se zeptat jestli je možné přihlásit se do vašeho pořadu prosím o zdělení kontaktu a podmínek děkuji za odpověď

30
tlouštík
Reagovat

ahoj trápí mě má váha je mi třináct a vážím skoro padesát kilo všichni se mi smějou že sem tlustá a říkají mi PRASE !

31
Manová Irena
Reagovat

Už několikrát jsem prosila o pomoc pro hubené lidi. mám 160 cm, vážím 36 kg. Co s tím? prosím pomozte, tak jako pomáháte tlustým.irena.man@seznam.cz

32
Manová Irena
Reagovat

Už několikrát jsem prosila o pomoc pro hubené lidi. mám 160 cm, vážím 36 kg. Co s tím? prosím pomozte, tak jako pomáháte tlustým.irena.man@seznam.cz

33
Pipuse
Reagovat

Zdravim vsechny ucastniky debaty ! Specialne pro AJDA – ….do huby si me brat nemusis, nejdrive si zamet pred svym prahem nez budes plkat o ostatnich….Porad super az na to, ze to cele byla fraska….Hubnouci plan? Diety? Picoviny !!! Nikdo uz vam na kameru neukaze ty prasky a Ajdo ja zhubla 30 za 4 mesice i bez pani Cajthamlove :D

Reagovat

Pipuse, to chce nadhled, rozebíráme lidi, tak jak nám byli prezentování v televizi, více o nich nevíme a názory si tak můžeme tvořit zcela jiné a mylné.

Jinak mě spíše zajímá, váhu jsis udržela?

Přidat komentář