Panáček v reality show

Jste to, co jíte (6.3.) Máchovi – Michaela (129 kg), Patrik (131 kg)

8. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

jste-to-co-jite-2017-machovi
Po 5 letech se vrátila tento týden na české obrazovky reality show Jste to, co jíte se svoji již 7 řadou, kterou rozjel pár třicátníků z Ostravy, manželé Máchovi. Michaela 31 let, údajně za poslední dva roky nabrala 40 kilo, až se dostala na 129 kg. Strie na jejím břiše tuto teorii rychlého nabrání velkého množství kil potvrzují. Manžel Patrik se za svých 38 let projedl k 131 kilogramům. Pomohl jim Petr Havlíček se svoji novou partou odbornic?

Máchovi a nadšení pro hubnutí

Na manželech Máchových bylo vidět, že hubnutí pojali svědomitě a tedy není divu, že na konci se Míša dopracovala k úbytku 7 kg tuku a 9 cm v pase. Patrik se zbavil dokonce 15 kg tuku a 16 cm v pase. Kamera ukázala, že s hubnutím neskončili ani po natáčení a bourali další kila ze svého těla. Zkrátka, jeden z těch dílů, kdy účastníci neměli spoustu hlášek, proč to nejde a skutečně dřeli.

Novinky? Spíše žádné

Pokud jsem v prvním díle postřehl, tak žádných výrazných novinek oproti předešlým 6 řadám Jste to, co jíte se člověk nedočkal. Tento díl mně pouze přišel více řešící nejen kila, ale i vztah samotných manželů Máchových, kdy zvlášť Patrik se snažil tvářit jak je vše v pohodě, ale přitom jim to dle show ve vztahu velmi skřípalo. S tím jim radila Laura Janáčková, která si za svůj život střihla již 3 svatby.

Všimli jste si vy nějakých výrazných novinek? Šup s nimi do komentářů pod článek. Děkuji.

Rakovinotvorná uzenina

Nejvíce mě z tohoto dílu Jste to, co jíte utkvělo v paměti tvrzení Petra Havlíčka, že uzeniny byly zařazeny do stejné kategorie rakovinotvorných potravin jako cigarety. Nějak se mně tomu nechce věřit, žádné hlášky o rakovině jsem ještě na uheráku nenašel.

P.S.: Taky jste se báli, že poté, co 2 ze 3 sponzorů, kteří oblepili pořad „Tento pořad přináší …“ darovali tu běžecký pás, tu mixer, že se dostane i na třetího a Petr Havlíček jim předepíše dietu Ketofit? :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
Reagovat

Výrazná novinka – psycholožka s mega výstřihy, Patrik měl chudák problémy s koncentrací :D
Jinak mě to dost zklamalo, chyběla tam občasná ráznost Cajthamlové. U systému jídelníčku jsem čekala inovace a nic, kromě zapuzení uzenin. Tolik jídla denně se mi už zdá dnes přežitek. Už žádné procenta u šunky, taky čekám, kdy jim vrazí do ruky předraženou Ketodietu. Znám případy, kdy si totálně rozhodili tímto předraženým zázrakem ledviny, žlučníkový záchvat a jojo efekty. I když propagátoři tvrdí přesný opak.
Sladkou Kynychovou nemusím, nezklamala, víc mi sedí ve fitness chlapi. Dokonce i tu šílenou kadeřnici převzali z minulých řad.
Další sponzor – běžecké pásy asi nejdou na odbyt, kdo by si takové monstrum cpal do bytu?! Krokoměr mám úplně stejný, je to jedna z levných verzí, žádný zázrak, ale účel splní. Uvidíme, co nabídnou další díly, ale zatím to je taková nastavovaná kaše.

2
Bugina
Reagovat

V týhle sestavě poradců pořad hodně ztratil šmrnc.
Cajthamlová byla správná ranařka, se smyslem pro humor, dávala tomu pořadu vodpich.

Tenhle tým na mě moc dobře nepůsobil: Laura Janáčková, co se za každou cenu snaží mluvit o sexu (neustálý omílání „a máte radši jídlo nebo sex?“), veselá sporťačka co cizí lidi líbá přímo na pusu a Petr Havlíček, co se s „bábama“ snaží držet krok ve vtipnosti a narážkách.

Jedinej příběh v pořadu bylo to, co řekli sami hubnoucí manželé.
A když je Laura Janáčková taková odbornice na duši, čekala jsem větší podporu, když pani Míša potratila..

P.S. nezdá se Vám, že pan Havlíček sám se začíná pěkně zakulacovat?
P.P.S. jo a to darování pásu bylo fakt trapný.

3
Bugina
Reagovat

Ajdo, co je to prosím za krokoměr?

Reagovat

@Bugina: Přišlo mi ze záběru, že je to stejný co mám i já.

https://www.insportline.cz/3875/krokomer-insportline-duo

5
bugina
Reagovat

@Ajda: děkuju!!

6
Johana
Reagovat

Pořad jsem neviděla, takže nemůžu hodnotit.
Nechápu však, že se takový ,,odborník“ jako p. Havlíček nechá zlákat na reklamu typu ,,9 kg za měsíc? Trvale!“ Připomíná to reklamu na různé ,,zaručené“ hubnoucí přípravky za skvělou cenu.
Ani nevím proč to na mě vyskakuje z monitoru už pár dnů.

7
Bugina
Reagovat

@Johana: asi se panu havlickovi zachtelo vice penez:-(

8
Johana
Reagovat

@Bugina: asi ano, jen se divím, že to má zapotřebí touto formou.
Jo, a je u toho záruka vrácení peněz:)) Vážně by mě zajímalo, jak by mi dokázal, že jsem tu čokoládu opravdu snědla a tím pádem mi nic vracet nebude.

Reagovat

@Johana: Projela jsem jejich ofistránky a zarazilo mě, že nikde je nezajímá zdravotní stav. Vyplnit kalkulačku a oni určí druh diety. O vrácení peněz pokud nezhubnu nic, jen v obchodních podmínkách klasické vracení nepoškozeného, neotevřeného zboží. Neumím si představit, že bych se takhle stravovala, ale asi to někomu, kdo nechce přemýšlet vyhovuje.
Havlíček už asi ztrácí soudnost. Když nepropaguje krabičkovou dietu, rozjel vlastní.

https://zhubnichytre.cz/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=%28V%29%20Havlicek&utm_content=havl%C3%AD%C4%8Dek%20hubn%C4%9Bte_&utm_term=havl%C3%AD%C4%8Dek%20hubn%C4%9Bte_Havl%C3%AD%C4%8Dek%20hubn%C4%9Bte

Přidat komentář