Panáček v reality show

Jste to, co jíte 12: ŠLO O ŽIVOT! Lenka zatím jako nejhorší případ této reality show!

29. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Kdo propásl včerejší díl Jste to, co jíte, přišel o hodně! Šlo totiž o jeden z nejlepších. A dokazuje to i sledovanost – dívalo se vás 912 tisíc! Tento díl měl spád. Byl šokující, ale i vtipný. Příběh paní Lenky byl velmi drsný. Počínaje plísněmi, vypadáváním zubů a konče synem v internátní škole, absolutním vykašláním se na jídelníček a ignorací pokynů paní doktorky. V dnešním díle už nešlo o image, ale o život! Lenka potraviny nevážila, všechno brala „od voka“. Pojďte se se mnou ohlídnout za těmi osmi týdny hubnutí, které určitě nenechaly nikoho chladným…

Představení Lenky

Lenka je třicetiosmiletá žena, která jí hlavně v restauracích, protože tam vaří líp než ona. Děloha i střeva visí před tělem! A to ve vaku. Paní Lenka má totiž 12 let zanedbanou popordní kýlu. Sama se označuje za vyžírače lednic a jediný pohyb, který vykonává, je k lednici a zpět. Je to zatím nejhorší případ, který jsme v této reality show viděli!

Útok na ledničku a odhalení nemocí

Paní doktorka přichází na scénu. Běží hned k ledničce a ke špajzce a ze všeho zbyde jen bylinkový čaj. :) Nedojezenej banán ze včera, několik dnů uvařený jídla, plno sladkostí.. A výsledek? Lenka má jen sedm zubů, plíseň na nohou, ze 140 kilo, které na sobě nosí, tvoří více jak padesát procent tuk a navíc má cukrovku druhého stupně! Vykouří dokonce krabičku a půl cigaret denně. A paní doktorka je úplně v údivu: „Nechápu, jak žena v jejím věku to mohla nechat dojít tak daleko?“

Dům jí srovnali se zemí

Navíc paní Lenka v druhém týdnu hubnutí onemocněla a také bylo vydáno rozhodnutí, že dům je určen k demolici. Musí se tedy i s partnerem přestěhovat jinam.. Mimochodem, když už mluvíme o partnerovi, ten například ani nechce, aby jeho vyvolená tolik zhubla. Líbí se mu taková, jaká je.. A přicházejí slabé chvilky – vidíme zpověď syna, kterému je líto, že musel na internátní školu. Navíc dvě Lenčiny starší děti byly údajně v dětském domově..

Sousedka s bábovkou neměla chybu!

Když se paní Lenka přestěhovala, neoznámila štábu ani novou adresu. Ten si ji však hned našel a dokonce za ní vyslal i nastrčenou „sousedku s bábovkou,“ který se pusa nezastavila :)) byla fakt skvělá! Vyzvěděla, že Lenka zhubla deset kilo za dva týdny (zvláštní je, že za osm týdnu už to bylo jen dvanáct!) a hlavně Lenku na svou bábovku nenachytala.. Ovšem, já bych si dal :))

Kde mám jídelníček? Možná v dokladech.. Před týdnem jsme se totiž stěhovali…

Paní doktorka začíná odhalovat to, co před ní Lenka tají! Že se vykašlala na pokyny lékařů a že nechodí na zkoušky kýlního pasu. Že, i když se před týdnem přestěhovala, stále si nedokázala najít chvilku na nalezení svého jídelníčku – možná ho má prý v dokladech. Nakonec byl na lednici. :) Všechno jí a vaří od oka. Stále si nekoupila váhu na potraviny, která je pro diabetika nutná.. To teda nevím. jak nakonec dopadne výsledek osmi týdnů hubnutí? Nevypadá to moc nadejně..

Zhubla jen 12 kilo, operace v nedohlednu..

Paní Lenka nakonec zhubla za těch zbývajících šest týdnu pouhá dvě kila. Zato ale výrazně ubrala na centimetrech. Na pažích až o deset cenťáků. Nový kýlní pás, který dostala, stejně nosí jen občas a na otázku paní doktorky: „Mimochodem, máte už váhu na potraviny?“, odpověděla stroze: „Mimochodem nemám!“ To mi přišlo dost takový divný a ignorantský..

Operace kýly je tedy zatím v nedohlednu. Chce to ještě 19 kilo a já už moc nevěřím, že to Lenka dokáže. Třeba ji ale podceňuju, uvidíme… :)

Co uvidíme příště:

6. prosince se můžete těšit na dvacetisedmiletého Martina z Prahy. Váží 135 kilo a zatím vypadá na velkého srandistu. :) Jídlu řiká „papu“ a jeho přezdívka je Hroch. Žije s přítelkyní Gábinou, která mu s hubnutím pomůže :). Více informací o Martinovi se zde dočtete o víkendu! :)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 50
Reagovat

Nevím, ta ženská mně přišla jako velké děcko, které se skutečně neumí postarat ani sama o sebe a tedy rozhodnutí úřadů ohledně dětí asi nebude tak zcela zcestné. Nejvíce mě šokovalo, že na konci pořadu vůbec něco shodila. To býti asi tak vše k tomuto dílu.

2
Hana
Reagovat

Paní Lenka to dokáže já jí věřím jen potřebuje trochu více času aby si uvědomila že to vše dělá pro sebe a pro své zdraví.
Až si tohle vše srovná v hlavě půjdou kyla dolů snáz a rychleji.

3
Matess
Reagovat

Fakt drsnej síl..docela hodně se těším na další :) ten kluk co bude hubnout vypadá že bude vtipnej :)

4
Rss
Reagovat

Jooo napad se sousedkou a babovkou byl dobrej, ale bohuzel se jim vubec nepovedl, protoze si stabu vsimli driv nez k nim „podstrcena“ sousedka dosla. :)

Reagovat

Hanko, já ti nevím, když jí nestačilo 13 let na pořešení svých problémů s kýlou? Samozřejmě, držím jí taky palce, potopit člověka lze vždy :)

6
kacule
Reagovat

Nic proti pani,
ale pripada mi jako ti klasicti „obcane“ na ktere my svymi danemi platima a oni sedi a cekaji az se nekdo postara. Dokud za ne nekdo vsechno nevyresi, neobtezuji se. Akorat ze pani Lenka je blondyna. Tyhle lidi co na vse kaslou fakt nemusim a divim se ze to v pulce neprerusili, kdyz nespolupracovala. Tenhle dil mne spis nastval.

7
aljosa
Reagovat

tento diel ma dost zarazil. pri predstave organov mimo tela, fajcenim nad malym deckom + ladovanim kolovych napojov atd. az sa divim, ze sa vobec pani do takeho programu prihlasila, ked kasle na seba uz 12 rokov. Asi jeden z mala dielov, kedy som bola na strane doktorky. Trochu ma zarazilo. ze osobne problemy- ako vychova syna v ustave + demolice domu boli dost rozpitvane. A potom som si kladla otazku, ako sa moze starat o rocne decko svojej dcery, ked ma syna na internate….

8
Zuzka
Reagovat

Dost odporný. Nic horšího jsem asi ještě neviděla.

9
ajda
Reagovat

Paní sedí- cpe se – kouří! Totálně zdevastované tělo, vypadala o 20let starší, kýla, plísně, bez zubů- to vše vlastním vykrmováním!!!!! a ted se přihlásí do tv a čeká co????? Kýlní pás nenosí,tipuji že návštěva zubaře zhasnutím kamery byla první a poslední. Váhu na potraviny není schopná koupit,ale cigarety si neodpustí. Můj dojem byl ale spíš takový, že ona to přepočítávání potravin nechápala!
Tenhle díl mě spíš naštval. Tahle hubnoucí si za to totiž mohla sama, o rady moc nestála a nevěřím,že dál zhubne.

10
Petra
Reagovat

Ja bych rekla, ze byl tenhle dil tak trochu zbytecny. popravde jsem sla po prvni reklame spat a vidim, ze jsem ani o nic extra neprisla. Takovy lidi jsou opravdu na tomhle svete uplne zbytecny…

11
mari
Reagovat

Byto to příšerné, tak zdevastované tělo jsem v životě neviděla. Paní Lenka je absolutní ignorant, potřebovala by nad sebou dohled, nechápu její dceru, že ji nechá starat se o roční dítě, vykrmí ho jako prasátko, navíc nemocné. Vůbec nevěřím v Lenčino další hubnutí, do 14 dnů po skončení dozoru doktorky to bude mít zpátky a možná i něco navíc. Taková lenost, čekání jen co mi kdo dá a co za mě zařídí, trpné přijímání sociálních dávek a jejich následné prožrání, to je hrozný život a děsný příklad životního stylu pro děti.

12
Liliana
Reagovat

Tenhle díl mně fakt naštval. Ta příšerná socka která čeká co jí kdo dá. Nepracuje ale na cigára má. Děti v děcáku. Odporná ženská která je na světě úplně zbytečná.Fakt nechutná, měli to stopnout.

13
Karlos
Reagovat

Měla by si zajet do Pelhřimova, prohlednout si krematorium, aď ví do čeho jde. Ta paní už je prakticky mrtvá.

14
Olejovka
Reagovat

mně osobně tam nejvíc chyběla tvrdost paní doktorky… celé to na mě působilo dojmem, že paní si jen chtěla vydělat na další „žrádlo“ (jinak se její výživě ani říkat nedá) a paní doktorka to v půli napůl vzdala s touhou mít to už za sebou a pomoci někomu, kdo o to stojí…
z prvních dílů jsem nabyla dojem, že když nedodržují režim, ukončí s nimi spolupráci a buď bez honoráře, nebo s pokutou je nechají být… tenhle díl, mě ale přesvědčil, že pro dostatek materiálu jsou ochotni přivřít očko či dvě…
ta paní by zasloužila ne výlet do krematoria, ale osvětovou prohlídku několika oddělení nemocnic, kde leží pacienti „na dožití“, protože si zjevně nepřipouštěla svůj skutečný stav…

jo, a nadto mě pěkně štvala neustálým opovrhováním pomoci, ať už s kýlním pásem, nebo zubařem, což byla opravdu věc navíc…
a taky mě dost iritovalo, že se ze sociálních dávek, které jsou určené k překlenutí špatného období, dokáže takhle vykrmit, hulit jak tovární komín, děti si nechá vychovávat státem a vnučce s úsměvem na rtech kazí vnitřnosti… a když jí někdo nabídne pomoc, raději si najde výmluvu, než by uznala, že si za všechno může sama a převzala zodpovědnost…

a to jsem si myslela jak jsem tolerantní člověk – čeho je moc, toho je příliš

15
LadyXL
Reagovat

Já jsem na jednu stranu ráda, že jsme to viděli.Takových lidí je bohužel hodně.Jsou to typičtí stěžovatelé na vše a vždy.Dokud je nepoznáte blíž,osobněji,tak jim věříte,že za to nemohou,že chtěji pomoct.Ale záhy pak zjistíte,že si vlastně bahní ve svých problémech,že vlastně z nich žijí a vegetují, že by bez nich nemohli existovat a to nejde jen o zdravotní problémy, jsou to problémy rodinné, problémy s bydlením, zaměstnáním atd. Jistě jste už takové typy taky potkali.A to si fakt pak říkáte, že si ti lidé ani to málo co mají, nezaslouží pro ten svůj postoj k životu a problémům.U paní se dalo odhadnout,že to takto dopadne – už pro tu 12-ti letou kýlu…Taky myslím,že zároveň nechápe nějaké počítání, propočítávání a vážení.Že jí to prostě mozek „nebere“.Ovšem na tom se taky může podepisovat neléčená cukrovka!A pokud jde o ni, paní evidentě o ní nic neví!! Měli by ji vzít po léčebnách, doktorka by ji měla poslat do diabetologické poradny,kde by jí vysvětlili, co a jak.Že to prostě nebolí, ale zabíjí!

16
Dan
Reagovat

Díl to byl zajímavý, bylo ale podle mne vidět, že to paní doktorka po půlce vzdala (rozhovor, kdy se dívá úplně jinam po skoro celou dobu rozhovoru, atd.). Trošku se mi nelíbilo, že mi připadlo, jakoby si z té paní chvilkami dělala legraci – v obchodě doktorka třeba říkala: „to má 100 gramů a v tom je 22 gramů tuku, kolik to je procent?“ Načež paní odpověděla: „Nevím.“. To mi připadlo trošku nefér.

17
Helen
Reagovat

Vůbec se nedivím, že zdravotní pojišťovny jsou na tom bledě. Když se k feťákům, alkoholikům a kuřákům přidají ještě takovéhle případy, tak fakt z nich peníze tečou rychlostí blesku.
Je mi jasný, že kam přijde, tam si ta ženská stěžuje, jak je na tom špatně.
Co proboha celej den dělá, když ani nevaří a před příchodem televize ji nenapadne uklidit ten svinčík, co měli v koupelně?
Fuj, mít v 38 letech jen o 4 zuby víc, než mám brad, to bych teda nechtěla.

18
honzie
Reagovat

Tenhle díl byl v podstatě smutnej. Paní Lenku bohužel nejlépe vystihuje označení socka (a to mi je tohle slovo z duše protivné). Zajímalo by mě, jak mohla Lenka nechat dojít situaci takhle daleko??? A proč pí.doktorka spolupráci neukončila jako v jiném případě? Myslím že hlavně proto že je právě doktorka a Lenka je velmi nemocná žena.

19
Matess
Reagovat

Myslim, že je dobře, že účinkování neukončili.. Byla by škoda nevidět jak to na konci nakonec dopadlo.. :)

20
aljosa
Reagovat

mna napadlo akurat white- trash, a takisto som si predstavila tie odvody statu- kam to tecie – to koly a tucnych parkov a nasledne na zbytocne narocne operacie, ktore by ani nemuseli byt / niektore/ keby sa ludia o seba starali.

21
markis
Reagovat

Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč paní doktorka nikomu nenaordinovala léky- nějaká anorektika? (meridia, xenykal, adipex apod..) myslím si, že nahradit jídlo, které je sice maximálně nezdravé, ale často velice chutné, jídlem v podstaně bezvýrazné chuti (oproti tomu nezdravému) musí být dost šok. a upřímně řečeno, vím, že já bych to nedokázala.. Nechápu jak to lidé zvládnou.. Ono je totiž dokázané, že např. na sladké si vytvoří mozek skutečnou závosilost a tu jak známo vůlí zvládnout je nesmírně těžké i pro člověka, který ví, že jinka zemře.. Jen zkrátka nechápu, proč těm lidem paní doktorka léky trochu nepomůže.. Jsou určeny obézním s BMI nad 30.. Pokud víte, prosím napište! Dík!!!

22
LadyXL
Reagovat

Pro Markis – nevím konkrétně proč, ale např. Adipex je návykový a má značné vedlejší účinky (mě ho doktorka zakázala),navíc stejně se musí nejdřív naučit jíst jinak.Ale tentokrát jsem viděla, že jí prášky dávala (na střeva a snížení cholesterolu).Xenical nevím, zda by mohla brát, když má kýlu – značně „prohání“. A možná kvůli kýle nemůže dát ani jiné prášky.A taky jak by to tato socka zaplatila?Xenikal kdysi stál přes 3tis??A pokud by k němu jedla tak jako teď, tak by pořád seděla na záchodě…

23
Lenka
Reagovat

Bylo tý ženský 38, nebo 48 let? Na stránkách Primy je 48 a tady se zase říká 38 let.
Jinak samozřejmě odporný. Co od televize čekala, když jí 12 let nevadilo, jak jí břicho visí dolů? Hlavně že má na cigára, na žrádlo a na odbarvovač, zuby nejsou až tak důležitý, jídlo vždy nějak rozžvejká… :-)
A doktorka mě taky zklamala, měla bejt daleko přísnější a dotáhnout to s ní dokonce (přistoupit k nějakým sankcím), takhle si ta ženská může myslet, že celou TV přečůrala, ještě ji udělali vlasy, make-up a oblíkli jí. A ona si ta kráva pak libuje, jak je fajn bejt takhle vyparáděná, jen si udělat na sebe čas. To už jsem se fakt musela smát-vždyť to budižkničemu je celý dny doma a nemá na sebe čas???

24
Ondra
Reagovat

Lidičky prosim prosim, hoďte někdo tento díl na net:) rád bych se na něj podíval:)

25
Matess
Reagovat

Tenhle díl vzbuzuje docela vášnivou diskuzi :) supééérrrr!! :)

26
mari
Reagovat

Pokud se, Ondro, rád nerozčiluješ a platíš daně a další odvody, nech si radši na tento díl zajít chuť.

27
elinka
Reagovat

Myslim se, ze pani hlavne hubnout vubec nechtela, chtela byt jen v televizi. Mozna si na ni jeste nekdo vzpomenete – v podivne polo-reality show Smim u Vas prespat, ktera sla taky na Prime, se totiz objevila rovnez.
Prespaval u ni Petr Novotny, jejiho syna (ktery je ted pryc) vzal do studia na nahravani – a kluk byl uzasnej, bezprostredni, i Novotnyho dostal… a mimochodem: uz tehdy pani Lenka vesele prohlasovala, ze ma delsi dobu kylu a mela by s ni neco delat…
Takze z meho pohledu je to docela jasne – neslo o hubnuti, slo o to, objevit se v Tv. Takze se nemusime divit, ze dodrzovani jakychkoli pravidel se vlastne nekonalo :-)

A mozna se v dalsi reality show zacne odvijet pokracovani tehle neverending story!

28
Jiskřička
Reagovat

Myslím, že je dobře, že tento pořad není jen o lidech, kteří to dokážou a mají pevnou vůli.Zatím je stále více těch, co to nikdy nedotáhli do konce.Jen mě také mrzí, že p. doktorka nemá na všechny stejný metr.Lenka jasně nespolupracovala!

29
evča
Reagovat

Děs a hrůza. Oproti paní z dílu II je to dost nefér. Ostuda. Tak teď už to vůbec nechápu. Na všechno kašle a oni jsou k ní ještě takhle vstřícní. Nechápu, proč nemají na každého stejný metr. Je to hnus!!!!

30
Marie
Reagovat

Souhlasím s Evčou, a ptám se paní doktorky kde je Vaše přísnost z počátku vysílání tohoto pořadu. Na těchto stránkách jste v odpovědích na otázky uvedla , že přísnost na nás obézní musí být. Tento pořad s Lenkou bych doporučovala shlédnout všem zastáncům sociálních dávek, aby pochopili koho převážně podporují.

31
Romana
Reagovat

Bohužel jsem tento díl neviděla.Ale po přečtení všech ohlasů ,byl asi velmi zajimavý.Jen bych chtěla říct, jako jedna z učinkujících tohoto pořadu,že žádnou finanční odměnu nikdo z učinkujících nedostal.Motivace nebyly peníze.Každý na začátku věděl,že se do pořadu přihlásil kvůli sobě. Změna stylu života a zbavení se přebytečných kilogramů,byla ta správná motivace .Záleží jak si to který učinkující přebral.Jsem v kontaktu s některými učinkujícími a musím říct,že se jim daří hubnout dál.Pochopili o co v tom pořadu jde.Anorektika by asi z nás nikomu nepomohla.Vedlejší účinky by spíš ublížily.Možná by se hublo lépe,ale změna životosprávy a jídelničku by potom nebyla prvořadá.Zvyknout si na jinou stravu a změnit své zlozvyky není vůbec jednoduché.A to je to, na co pořad ukazuje.Změniš stravovací návyky ,nemáš pocit hladu a hudne se.Není to nádhera. A nemyslím si,že těch co to v pořadu nedokázali dotáhnout do konce je víc.S kým jsem v kontaktu tak musím říct,že Kačenka,Matěj,Jirka,Michal,Lea,Markéta hubnou dál a moc jim to sluší.Jsou veselejší,a září spokojeností.Dívejte se 27.12. na díl,který vám je všechny ukáže.Všem nejen učinkujícím přeji hodně zdaru v hubnutí.

32
Helen
Reagovat

Jak je to tedy vlastně, je Lenka podnikatelka, nebo žije, kouří a tloustne ze sociálních dávek? Neviděla jsem začátek pořadu, tak jsem to nějak nezaregistrovala.

33
ajda
Reagovat

To Helen: jestli se nepletu,četla jsem někde, že paní měla pronajatou hernu, takže byla živnostnice, pak to nějak zkrachovalo????!!!, živnost přerušila, zřejmě přešla na dávky. A prý znova chce v provozování herny pokračovat a i proto chtěla zhubnout.

34
jikkkjik
Reagovat

ffakt humáč no fujjjjjjjjjjj

35
Matess
Reagovat

taky názor :D

36
Eva
Reagovat

To Romana:
Nevíš něco o Matějovi? Tomu bych to přála nejvíc, aby se mu to povedlo přesně, jak chtěl…bude tedy i on v tom vánočním díle, o kterém píšeš?
Kdyžtak dík za info a hodně pevné vůle a trpělivosti, jste skvělí! Vím, jak je to strašně těžké zhubnout, nejhorší je t neustálá únava, které se člověk nevyhne. Já jsem nějakým zázrakem zhubla postupně 21 kilo a neumím si představit, že bych se do toho musela znovu někdy pustit…

37
Romana
Reagovat

Ahoj Evi ,Matěj v tom díle určitě bude. A hubne! Nechej se překvapit.doufám ,že už jsem ten boj s jojo efektem vyhrála.Do šatníku mi přibyla další velikost a to „S“.Romana

38
Matess
Reagovat

Tak to gratuluju Romano :)

39
Romana
Reagovat

Matessi děkuji. Preji krásného Mikuláše.

40
Romana
Reagovat

Matessi děkuji. Preji krásného Mikuláše.

41
Matess
Reagovat

Děkuju :) mimoto, dopřála jste si Romano nákou tu sladkost k Mikuláši? :) třeba kousek čokolády? :) aspo trochu, žejo ;)

42
Romana
Reagovat

Upřímně řečeno Matessi dopřála.Dcery dostaly Mikuláše,a tak se se mnou podělili.Ale na váze se to neoběvilo.Což je dobře.Ale jinak jsem čokoládu vyměnila za dýňové semínka a slunečnicové.Docela dobře to pročistí střeva a večer u telky se dobře zobou.Vodu,jelikož je zima jsem vyměnila za hromadu bylinkových čajů.Ověřila jsem si na sobě,že mají blahodárný účinek ,pročistí tělo a hlavně se to odráží pozitivně na váze.Je jedno zda se pije,kopřivový,lipový,mátový,šípkový,medunkový a nebo měsíčkový.Mužu zdárně doporučit.

43
Matess
Reagovat

Romano, dáme mi na sebe prosím kontakt? Stačí mail.. Pokud ho tu nechcete zveřejňovat, tak mi prosím napište na můj: r.o.c.k.y.s@centrum.cz. Chystám jeden článek, moc byste mi tím pomohla :) děkujuu :) Matess – rockys :)

44
Romana
Reagovat

Matessi,
máte to poslané.Romana

45
Eva
Reagovat

S jo? Moc gratuluju, jen si dej pozor, aby se s tebe nestala anorektička! :)

46
Matěj
Reagovat

Ahoj Romanko, díky že mě tady takhle krásně presentuješ ;-) rád vás všechny uvidím doufám že přijedete toho 13.ledna na Maturák myslím že bude super a koukejte se určitě na speciálek zahraje si v něm i moje vínové sako a super kalhoty :-D – tak nám zvedněte sledovanost jinak všem
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK !!!

47
Matěj
Reagovat

EVO, díky za podporu hubnutí jde teď pomaleji ale zato si myslím zdravěji mám za sebou 32 kg a tak 30 chci ještě zhodit tak mi drž palečky a díííky

48
Pavlína
Reagovat

Tak odpornou socku, kterou živíme z daní, jsem už hodně dávno neviděla. O zhubnutí zjevně zájem neměla, jen ukázat se národu v TV. Kdyby bylo alespoň, nač se koukat, ale tato po všech stránkách zdevastovaná osoba může působit jen jako odstrašující případ!

49
kristina
Reagovat

znam tu zenskou, bydleli driv naproti kamosovi, postrach ulice, v uhrinevsi, je desne nechutna a tyraj psy i deti!
dycky sme se jim smali, to sou asocialove.
je to luza, chyba produkce poradu ze ji vybrala, to neni bezny obcan, to je asocialni bezcharakterni pripad… vazne, znam ji nekolik let, vidam ji tu, jeji decka sou taky zkazeny. nemuzou se pocitat mezi bezny obcany.

50
Eva
Reagovat

To Matěj: Já si na tyhle stránky vzpomenu vždycky tak jednou za měsíc, takže už si to asi nepřečteš :(…32 kg je úžasný výsledek, zhubnout dalších 30 mi už připadá docela šílené…Držíš celou dobu dietu nebo jíš tak, že budeš moct podobným způsobem pokračovat i až už nebudeš chtít hubnout? Já už jsem párkrát zažila pořádný jojo efekt a samozřejmě jsem si pokaždé myslela, že se mě to rozhodně nebude týkat, že si váhu dokážu udržet…tak to hlavně nelam přes koleno, když to už za nějakou dobu třeba nepůjde, 32 kg je úžasný úspěch. Přeju hodně štěstí a povedený maturák :-)

Přidat komentář