Panáček v reality show

Survivor CZSK 2: Zbývá už jen polovina

31. Březen 2023 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

image-316-1024x486

Skončil 20. díl reality show Survivor Česko & Slovensko, ve kterém soutěž opustil 12. soutěžící. Stejný počet trosečníků stále přežívá a pokud můžeme věřit prohlášení jednoho z nich, zbývá vyloučit poslední dva a přijde sloučení.

V soutěži se oba kmeny střídaly na kmenových radách až do 16. epizody. Pak ale přišel zvrat a Hrdinové museli ze svého středu vyloučit některou osobu už třikrát v řadě. Neprve to odnesl Pítr, následně Filip. A další překvapení přinesl poslední díl. Nepřekvapivě kmen zvolil Andreu, k té se ale nepřidala Karolína, ale Pavlína, kterou zaznění jejího jména totálně šokovalo. V duelu poté jasně vedla, ale díky famóznímu vyřešení rébusu nakonec na Andreu nestačila.

V soutěži tak zůstává už jen 5 Hrdinů (Andrea, Josef, Karolína, Matěj a Tomáš) a 7 Rebelů (Adam, Barbora, Johana, Kristian, Martin, Kulhy a Žaneta). Kdo je vaším favoritem na titul?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Kami
Reagovat

Filip tady docela bez servitek mluvi o Survivoru i o gender pravidlu: https://www.youtube.com/watch?v=r6I0FKVz0J8

2
Iv. Sa.
Reagovat

Před zahájením a na začátku bych nevěřila, komu budu v pozdějším průběhu soutěže čím dal více fandit, a že stále ta osoba není bez šance …

3
Kami
Reagovat

@Iv. Sa.: A komu, jestli to neni tajne? Mym fanouskem zacina byt Andrea nebo Johana, vcelku mi nebude vadit ani Zaneta. Z kluku me jich moc nezaujalo. Mozna Tomas nebo Pepa, prijde mi, ze to fakt chtej.

4
Peter
Reagovat

Posledná kmeňová rada bola proste TOPka! Takto to má vyzerať a ešte pred zlúčením. Krásne vyvrcholenie. Žral som ju s otvorenými ústami. Johana, ta baba je pre mňa najlepším hráčom v show – ešte som nikdy nevidel aby bola individuálna imunita použitá z kmeňa do kmeňa a bolo to zahrané geniálne. Dovolím si povedať, že toto by nenapadlo 99% z ľudí čo tam sedia a imunitu by si zobrali do lietadla, viď Pepa si ide svoju výhodu doma zarámovať :D A tie výrazy na nezaplatenie- oni ani nevedeli čo sa deje. Toma skoro porazilo „Bez komentára“ :D. Neskôr už sám uznal a dal kredit Johane. Bol by som radšej ak by duel dopadol opačne a domov išiel práve on. Takto jeden z mojich favoritov dole.

Dúfam že to vyhrá Jo alebo Andrea. Druhá menovaná ma začala baviť po vypadnutí Pítra a jej hra ma tiež iskru. Mám rád aj Žanetu, no ako hráčka u mňa v poslednom období klesla – asi je do Toma fakt zamilovaná, lebo strategicky spojenie s ním pre ňu nieje dobré a úplne zbytočne si na chrbát nakreslila veľký terč. Už po tom pikniku u červených mala úplne inak komunikovať zo svojim kmeňom. A to ako so svojou výhodou obehla celý kmeň nebol tiež dobrý ťah a s určitosťou by bola vyhlasovaná na duel. Takže palec dole. V zlúčení to ale určite rozbehne a možno palec otočí.

5
Kami
Reagovat

@Peter: S tou individualni imunitou to bylo sice hezke gesto, ale podle me herni faul. Ukazat, ze jsem tak vyborny hrac, ze celou hru tajim imunitu a nereknu to ani spojencum neni dobra taktika.
A nevim proc, ale cicham v tom tlaceni stabu, aby nevyletela dalsi holka..

6
Peter
Reagovat

@Kami: nemyslim si zeby to Johanu oslabilo- prave naopak. A prave takito hraci to maju vo finale jednoduche. Pred porotu je zo vsetkych hracov najlepsie pripravena. Uz v uputavke bolo vidiet ze Kaja chce ist k nej rovnako Andy. Barb, Martin, Adam a Chris boli z toho nadseni a myslim ze teraz to bude Martin vs Tomas resp. Vsetci vs Tomas (s vynimmkou Pepu a Zan)
Bola by hlupa ak by to niekomu hovorila- to dobri hraci nerobia. Taka Zanet sa ma co ucit.

*Spoiler
Neviem ako sa to tu pise aby to zakrylo. Sorry. Jo tam bude este dost dlho, neboj kedze sa prekecla na IG 😉 a je dost mozne ze az do finale. Neviete niekto kolko dni tam celkovo boli? Tomas je asi po show na vsetkych nasrany tak to bude este dobra showka. Tento rocnik s vynimkou gendru proste bavii 😁teda mna urcite.

7
zeppelin
Reagovat

Pro mě herně skončil letošní Survivor v okamžiku, kdy štáb vyhlásil protekční imunitní pravidlo pro ženy. Nevíme, jestli by se hlasovalo stejně, tak jak se hlasovalo teď. Navíc jakýkoliv výherce bude mít cejch neplnohodnotného vítěze kvůli výše uvedenému. A jestli to bude žena, tak tuplem. Kdybych byl mužský člen poroty, tak si při hlasování vytvořím soukromé gender pravidlo, že vítězem nesmí být žena.

8
Peter
Reagovat

@zeppelin: To áno, nijako to nezmeníme. Dokonca FIlip kdesi hovoril, že ak by v súboji s Karolínou vypadla Karolína znovu by v ich kmeni platilo gender pravidlo- Andrea a Pavlína by boli tým pádom v suchu.

Nuž asi to tam naozaj tak majú nastavené a riadia sa tým – ak nato boli upozornení. Škoda. Ale tak zase robiť teraz zo zvyšných žien, že preplávali súťažou je hlúposť. Alebo že to mali ľahké :D :D Barbora, Johana a Karolána to mali vo svojich kmeňoch nahnuté od začiatku a museli hrať a bojovať aby v súťaži ostali – každá vyhrala minimálne raz duel. Andrea to mala ťažké v poslednej časti hry. Jediná Žaneta neabsolvovala duel. Takže vo finále by som sa takto určite neriadil ako píšeš ty. Určite si všetky zaslúžia viac víťazstvo ako taký Chris, Adam, Kulhy či Pepa. Z môjho pohľadu teda určite. Každá zo žien bola zachránená na kmeňovke 1x takže nerobme už z toho vedu akoby sa dostali do zlúčenia z ničoho nič :D To tam je celkom dosť chlapov, ktorí sú v zlúčení ani nevedia ako :D a ja byť porotca – nemajú šancu.

9
Kami
Reagovat

@Peter: To je pravda. Momentalne me nejvic vytaci Adam a Martin

10
iv.sa.
Reagovat

@Kami:
Ad 3
Ten onen, o kom jsem psala, byla Andrea,

11
JanaH
Reagovat

:-D Já jsem taky ještě nikdy neviděla, aby byla individuální imunita použita z kmene do kmene. ;-)
A to sice a protože jen proto, že na kmenovky chodí v Survivoru pouze poražený kmen.
Tyto společné kmenovky jsou k vidění jen v paskvilech Survájvru typu toho našeho. :-D
Informace je totiž ceněné zboží…
A souhlasím s Kami, že v tom bude nabeton Borisovina. :-D

12
JanaH
Reagovat

Ještě nejzábavnější moment poslední kmenovky: reakce Pepína a Matěje na darovanou imunitu. :-DD

13
zeppelin
Reagovat

Vyhodit hráče takovým způsobem, abych se zachránil já a zároveň se mi dostalo od vypadnuvšiho herního ocenění v podobě hlasu jako člena poroty, je hlavní esencí Survivora. Jestliže do tohoto mechanismu hodil štáb po měsíci hry vidle, tak bych mu doporučil, aby nechal hlasovat o vítězi místo poroty diváky. To by byla krásná třešnička na dortu, hodna úrovně „našeho“ Survivora.

14
Pattrick
Reagovat

Já teda nevím co se děje během celého dílu, koukám jen na kousek soutěží o imunitu, kmenovku a duel.. a teda použití imunity z druhého kmene.. že mě už nic nepřekvapí a ono ještě jo :D

15
Peter
Reagovat

@zeppelin: presme tak a takto vsetci ocenili Jo. Matty tento tyzden oslavoval v CR narodky a na oslave pozerali prave tuto kmenovku. Pritomni boli aj Kaja, Pavlina, Zan, Jizi a dalsi. Sam Matty tam daval klobuk dole pred Johanou. Urcite by to nerobil ak by v tom mal palce stab. 😂menej paranoje hundrosi ✌️mne ked sa nieco nepaci nepozeram nato. Very simple.

16
Peter
Reagovat

Ondrejov rekap k 21. a 22. + Matty
https://www.youtube.com/watch?v=2P-xO9RB_c0

Celkom zaujímavá info, o tom že Karol bola pripravená odstúpiť prípadne vzdať duel. Čo si o tom myslíte? Môj názor – ďalší skvelý ťah od Karolíny, ktorá by to určite nepustila – ta baba nám ešte podľa mňa ukáže, že je jedným z najlepších hráčov v hre :D

17
Kami
Reagovat

Teda ten Ondra jak me vytacel pri prvni serii a furt mu nemuzu prijit na chut, me zase nadzvednul. Mam VOYO (tv nevlastnim uz 12 let a kvuli tomuhle guilty pleasure jsem si ho zaplatila). Videla ctvrtecni dil, kdy na kmenovce rekl Martinovi, at uz je ticho a zacne hlasovani. Vazne? Ja si hned vybavila Jeffovo pohled plny stesti, kdyz vidi, ze lidi maj co rict a hezky mezi sebou reagujou.. No nic, no

18
Langys
Reagovat

@Kami:
Což bylo ještě totálně zabitý Tomášovo hláškou: Jo už ho utni, už je toho dost. Ten týpek mě tak sere. Očividně o tý hře něco ví, mohl by hrát kvalitně, ale místo toho řeší nesmysly jako malé děcko. :D

19
JanaH
Reagovat

Jj, chlapec z paneláku, co si toho tolik prožil s věčně otevřenou nebo přežvykující hubou a óbr egem. Umečený dobytek.
Zlatý Hanousek! :-D
Ta jeho krasavice potěšila. Čuměla jak puk.
Bez Tomáše by mi nijak zvlášť nevadila, herně jí to pálilo. Ovšem v kombinaci se skateboardistou k nesnesení.
Zato Martinovi u mě naskakují plusové body. Což by mě před nedávnem nenapadlo ani omylem. ;-)
Co ale nepobírám je ta nebetyčná naivita většiny Survájvrů, kteří jsou schopni vyklopit kde co, kde komu, kdykoli. A pak se diví… :-DD

20
zeppelin
Reagovat

Kolují fámy, že u štábního slouhy se naplno rozvinul Alzheimer. Po zavedení pravidla „-2“ (jež platilo min. do sloučení a pro oba kmeny), nám tato osoba „zapomíná“ vysvětlit před každou kmenovkou, podle jakého „mustru“ se bude v ten daný okamžik (ne)hlasovat a jak se (ne)smí použít individuální imunita.

21
Peter
Reagovat

@JanaH: Úplne súhlasím, Tomášove ego asi nemá hraníc (doslova si to celý čas užíval, ako je na koni), no opäť raz musel na konci dňa prehltnúť horkú pilulku a ten jeho výraz na konci, to proste teší :D
Prekvapil Martin, ktorý sa bez strachu doň pustil, čím sam seba ohrozoval, že ho pošle do duelu.

Mne osobne je Žan, ľúto. Od začiatku som ju mal za silnú hráčku, ktorá to hrala dobre. A bola jednou z mojich favoritiek. To však len do momentu, keď už mala nechať Tomáša plávať a naopak ubezpečiť Rebelov, že je na 100% s nimi. Hra jej prešla pomedzi prsty a potom sa už z toho nedokázala vyhrabať.

Johana to teraz celkom strategicky nezvládla, určite by som na jej mieste niečo také Tomášovi nehovoril. Naopak však s prehľadom dala duel a do tretice sa snáď už poučí. Prečo sa mi zdá, že duel bol pripravený pre dobre hádzajúcu Žanet? Ale je to len taký pocit. Ondrej niekde tvrdil, že duely sú už dopredu vybrané Turcami.

Niekto tu písal ako Ondrej utnul Martina na konci. Hej bolo to fakt divné a tiež si myslím, že to by sa to v US verzii nestalo. Aj keď tam sú tie kmeňovky o dosť kratšie.

22
Franz
Reagovat

Slovenský Martin :-) :-) :-) to je, ale komická figurka. Vraj chce robiť v Česku. To by byla posila pro nás. Kdo ví více, ten se musí jen zasmát.

23
Kami
Reagovat

Ach jo, ja zas budu prudit. Ale z jedne vypadnute osoby vypadlo, ze duel v tv byl ve skutecnosti druhy. Prvni trval hodinu a pul, tak ho produkce ukoncila. Nechapu.. prave tyhle dlouhe duely ukazou, kdo to opravdu chce.. jsem jedina, kdo si uziva americke souteze, ktere trvaji treba pet a vic hodin?

24
Iv. Sa.
Reagovat

Díl 29. – hnusná disciplína v duelu, z které mohou mít trvalé následky … 🤨

25
Kami
Reagovat

Tak viteze uz zname, ale muzete mi rict co tam celou dobu v te kleci delala Karolina?!

26
Lukša
Reagovat

@Kami: Vázala a vázala :) Šup do nového vlákna.

Přidat komentář