Panáček v reality show

Jak zhubnout? Přihlašte se do 6. řady Jste to, co jíte

16. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

[singlepic id=2415 w=420]
Ano, je to tak, jak naznačuje titulek. TV Prima rozjela na svých obrazovkách náborovou kampaň na castingy do již 6. řady Jste to, co jíte. Formátu, kdy se vám snaží doktorka Kateřina Cajthamlová (za předešlých 5 řad jsem se už naučil napsat její příjmení bez chyb :) a inženýr Petr Havlíček poradit, co jíst, co nejíst, co dělat a nedělat, aby jste zhubli a šla vám kila dolů. To vše samozřejmě oblebenou sponzorskými vzkazy na různé pánve, boty, cvičící přístroje. To plně chápeme, neb někdo tu srandu zaplatit musí. Kdy a kde se tedy konají castingy Jste to, co jíte? Kde získáte naději, že byste přeci jen konečně mohli zhubnout?




Jste to, co jíte castingy, přihlašte se

Přihlaste se a přijďte na casting! Přijďte přesvědčit doktorku Kateřinu a Petra Havlíčka, aby vzali do pořadu Jste to, co jíte právě vás. Castingy se letos konají ve 3 českých městech v těchto termínech.

25.9. Pardubice

Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, Pardubice http://www.zlatastika.cz/cs/
Casting probíhá od 10 do 18 hodin.

30. 9. Ostrava

Hotel Mária, Přívozská 23, Ostrava 1
http://www.hotel-maria.cz/
Casting probíhá od 10 do 18 hodin

2.10. Praha

Žluté lázně, Podolské nábřeží 3/1184, Praha 4
http://www.zlutelazne.cz/
Casting probíhá od 10 do 18 hodin

Související dokumenty s castingem

– Dotazník pro zájemce o účast v reality show JSTE TO, CO JÍTE

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
renáta makulová
Reagovat

DOBRÝ DEN VÁM PŘEJI MÁM PROBLÉM POTŘEBUJI ZHUBNOUT ale stále se mi nedaří potřebovala bych tak 6 kilo zhubnout poradíte mi děkuji moc předem

2
Belisana
Reagovat

tak tohle by mohla vyresit Otylie :-D

3
anna
Reagovat

jemi 36 taky mam problem zhunout chci 10 kilo dat pric nejde mi to nejim maso ume je problem sem porad unavena a vnoci treba 3 hodiny jim porad

4
Teri
Reagovat

@anna: Tak já myslím, že vy, máte problém hlavně v gramatické oblasti :D

Přidat komentář