Panáček v reality show

Jste to, co jíte 13: Martin vypil 71 piv týdně! Doktorka mu šance nedávala! Jak to dopadlo?

6. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

A máme za sebou další díl oblíbené reality show Jste to, co jíte. Dnes hubl Martin, který do sebe dokázal za týden naházet 11 panáků, 4 litry vína a neuvěřitelných 71 piv! V nové dietě ale musel alkohol vypustit úplně. Jak se mu to podařilo? A vešel se nakonec do kajaku? Pojďte si připomenout třináctý díl této reality show :)

Martin zjistil, že je tlustej

Martin se přihlásil do pořadu proto, že nějak najednou zjistil, že je tlustej. Vskutku by to do něj nikdo neřek :) Jeho počáteční váha činila 128 kilogramů – z toho 64 procent byl tuk. Martinovým snem je se vejít do kajaku a sjet si divokou řeku. Jak se mu tento sen splnil?

Stůl hrůzy aneb „humáč“

Na scéně se objevuje.. .. ..no kdo? No přeci paní doktorka :) a jakou měla první otázku? Co myslíte? :) Kdo tipoval: „Tak, kde máte lednici?“, tak ten tipoval správně :). Z lednice vylítlo úplně všechno – i chudáčkovi pejskovi tam ani granule nenechala. Doktorka Kateřina si vlastně hrála na takového detektiva – v každé kuchyňské skříňce našla nějakou tu lahvinku alkoholu – který byl určen samozřejmě pro návštěvy :).. Když se ale všechno sešlo na Stole hrůzy, Martin na to už vůbec neměl chuť. Nechápu..například těch 71 piv, co vypil za týden, bylo naprosto neporušených.. Proč ho najednou ta chuť přešla? :) Když mu ale paní doktorka (s utkvělou představou, že červené víno dohromady s pivem je hnus), tuto smíchaninu nalila, stačila jen vytřeštit oči, když Martin prohlásil, že to vůbec není špatný…

Doktorka Martinovi šance nedávala

Paní doktorka Kateřina otevřeně přiznala, že jejímu svěřenci moc šancí nedává – pouhých třicet procent. Nakonec bude ale všechno jinak.. 1. nákup: zkouška ohněm. Většina tlouštíků vůbec některé potraviny nezná. Proto jim na pomoc přispěchá paní doktorka. Dnes spolu s Martinem nakupovali ingredience pro kuřecí řízky na šalvěji a PIVU! Aby měl Martin radost :) Když už ale nakupuje sám, má velice zajímavý styl – „tyhle těstoviny jsou moc zelený, ty nechci!“ nebo „tenhle polystyren jsem měl jednou a vyhodil jsem to, nechci!“… :)

Martin přiznává, že to bere „od voka“!

Stejně jako minule Lenka, tak i Martin si potraviny neváží. Jídelníček dodržuje napůl, nemá totiž čas. Paní doktorka se sice zlobí, ale co jí je to platné. Pokusila se ho tedy nachytat na skrytou kameru. I když to vypadlo, že se jí lest „podaří“, nakonec Martin ve zkoušce obstál. Pil minerálku, jedl rýži (ikdyž o 120 procent více než měl předepsáno) a vše měl polito sýrovou omáčkou – která byla z 30-ti procentního eidamu. Zkouška tedy proběhla úspěšně :)

Konečný výsledek: 8 kilo dole!

A je tu čas proměn! I když Martin téměř vůbec necvičil, jídelníček dodržoval jen tak tak, nakonec se mu něco shodit podařilo – 6 kilo tuků a 2 kila svalů. Břicho se mu zmenšilo o 16 centimetrů. Sice to mohlo být lepší, ale co není, může být. Martin v dietě určitě hodlá pokračovat. A jak dopadl jeho sen vejít se do kajaku? I když tip ťop, tak se tam nakonec „narval“ :)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
juju
Reagovat

kdy už tady budou odpovědi na ty otázky pro primu?se docela těším

2
Matess
Reagovat

Už je k dispozici první část odpovědí s tématem Troasečník: http://reality-show.panacek.com/reality-show-obecne/1868-bude-trosecnik-2-odpovedi-tiskove-mluvci.html :)

Reagovat

Nějak se mně zdá, že paní doktorka díl od dílu měkne. Kde je její přísný metr z počátečních dílů této reality show? Dnešnímu bych to dávno ukončil, držet nařízený režim jen tak napůl je vcelku o ničem – špatný vzkaz divákovi co chce zhubnout.

Reagovat

Jinak máš Matess chybu v nadpise, nebylo to 71 piv za den, ale za týden. Za den by to fakt nerozchodil :)

5
Matess
Reagovat

kuju..denně :)) ježiši.. :))

6
RadstaR
Reagovat

Nj taky se me zda, ze pani doktorka na to nejak kasle. V druhem dile stacilo, ze nasla nezdrave potraviny v baraku a ted uz soutezici v klidu priznavaj, ze neco nedodrzujou a nic se nedeje :(

7
Michi
Reagovat

jjj ,asi si na primě přečetli pár komentářů,že je „zlá“ a asi musela ubrat..hm škoda,já bych ještě přibrala..myslím tu přísnost..:o) už se těším za týden..“ta paní bez domova“ mě fakt rozesmála…/na konci nové upoutávky/..ta byla fak husta..

8
Romana
Reagovat

Nemyslím si ,že paní doktorka ubrala.Pracuje s tlouštíky a ví moc dobře jak se k tomu kdo staví.Možná jen zlámala hůl nad Martinem,který to bral tak nějak „lážo plážo“.Ale to je nakonec jeho věc.Hodně štěstí Martine!

9
Liliana
Reagovat

Tak se mi také zdá, že ja paní doktorka moc hodná.Měla ho setřít. Na druhou stranu chápu, že pro většinu z nás je nemožné dodržovat třeba deset jídel denně.Podle mně zhubnul jenom proto že přestal tolik pít alkohol.

10
Michi
Reagovat

…jasně,to bylo ironicky adresovaný spíše těm jedincům,co na doktorku nadavají,že je strašně,ale opravdu strašně zlá..:o)))

Reagovat

Michi, nic takového není možné. Mám za to, že se všechny díly natáčeli skoro ve stejném čase – tj. v létě. Dnes by již ten stůl plný zdravého ovoce a zeleniny tak levně nepořídili :)

12
mari
Reagovat

No, opravdu tvrdá byla v případě Jůzových a částečně i u Lucie, od té doby hodně vyměkla, ale mělo to být točeno všechno v jedné době, takže příčinou byly spíš osobní antipatie než nějaké zásahy zvenčí. Také si myslím, že úbytek váhy u Martina je daný abstinencí, ale byl viditelný, jako začátek tedy dobré. Nejdřív mě voda s grepem jako náhrada za pivo rozesmála, ale jak je vidět, funguje to.

13
Michi
Reagovat

natočený to bylo dávno předtím,než lidi začali psát své dojmy,ale mě to štve, jakněkdo píše,že je moc na ty lidi tvrdá a ještě ji urážejí…já si myslím,že přísnost musí být..já to zažila,ale uplně v něčem jiném..na mě na rehabilitaci přísná rehab.sestra moc nebyla,spíš naopak a já to samozřejmě odflákla a doteď (od května) mám problém si normálně dřepnout…jojo asi jsem potřebovala někoho,právě jako je doktorka:o)

14
Romana
Reagovat

Pro info ,prvních 7 učinkujících se točilo od července.Dalších 7 přišlo zhruba až v polovině srpna.

15
RadstaR
Reagovat

To je prave to, pokud clovek neni prisny, tak clovek toho samozrejme hned vyuzije a pak to dopada jak to dopada. Verim, ze kdyby pani doktorka byla prisna stale a stejne, tak nekteri dosahnou lepsich vysledku a mozna by si par veci i uvedimili (treba to, ze jim kvuli tomu jde zdravi do …..).

16
Stáňa
Reagovat

Pro Romanu: Můžu Vás poprosit, ozvala byste se mi na můj email ?

17
Stáňa
Reagovat

Pro Romanu: on se nezobrazuje, tak ještě jednou … stanak@centrum.cz

18
mari
Reagovat

Uvědomění si vlastního problému už u hubnoucích snad nastalo, právě proto se přece přihlásili do pořadu. Jsou už dospělí a snad i svéprávní, i když u některých by se o tom dalo pochybovat. Pro ty, kteří se vykrmili na ohromné váhy, je dodržování režimu celoživotní záležitostí a nemůže nad nimi neustále stát někdo jako dráb! Hlavní motivaci musí najít v sobě.

19
Michi
Reagovat

to je sice pravda,ale určitě se lépe hubne,když toho dotyčného někdo hlídá a dělá mu „dusno“,než když jen kouká a mlčí..teda aspoň já tohle potřebuju…ale ne v hubnutí…v jiných věcech :)) ale co, hlavně je to super pořad,kde se i zasměju některým hláškám….už se těším na středu!

20
Blanka
Reagovat

Rika ostatnim co je a co neni zdrave a sama ji nezdrave..no alespon se jim snazi pomoct!!!

21
mp
Reagovat

me teda posledni dil dost zklamal.. ani prisny jako ty prvni ani vtipny ani nic jinyho vyjimecnyho.. obyvkle me tenhle porad dost pri hubnuti motivuje a pomaha ale tentokrat nuda a sed.. :-(
proste tloustik, co chtel trochu zhunout a tak trochu drzel dietu a pac ma takovou nadvahu a trochu omezil prisun kalorii tak proste trochu a pomalu zhubnul..
teda doufam ze priste to bude zajimavejsi! kdyz je doktorka mekka je to o nicem!!!

Přidat komentář