Panáček v reality show

StarDance XII (3): Jive, quickstep a rumba

29. Říjen 2023 | napsal(a): | reality show: StarDance

sd-12-3

Třetí taneční večer

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Jana
Reagovat

Jsme u pateho tance a ja se nemuzu rozhodnout, jestli se mi neco libilo…
Teda krome Darjina vzhledu, D a D choreografie…
Zato chudak Tereza mi prisla jako strasidlo :-(

2
Jana
Reagovat

Eva – krasny tanec, jen mi to moc nesedelo na rumbu, no…
Richard – to budou zpomalene tancit kazdy tanec? Partnerka mi prijde trochu vice sebevedoma…

3
Prochor
Reagovat

@Jana: Byl jsem zvědavý, jestli nedostanou třetí desítku, což by na třetí kolo byla docela bomba. Každopádně Eva je jasná favoritka.

4
Prochor
Reagovat

To jsem zvědavý, co dnes ještě uvidíme na parketu. Zatím kromě kajaku jsme viděli ještě psa a podprsenku :-))

5
Jana
Reagovat

@Prochor: lebku a skoropad :-)

6
Prochor
Reagovat

Na vypadnutí tipuju Chýlkovou.

7
Jana
Reagovat

@Prochor: taky se mi zda… Sice je Chylkova lepsi nez Zilkova, ale stejne podle me dlouho nevydrzi…

8
Bezík
Reagovat

Bojím se o Darju, dneska jí porota moc nepomohla.

9
Jana
Reagovat

A jinak se mi moc libil tanec Vavry Hradilka… Je jedno, ze mel mirne vystrceny zadek, je jedno, ze v jednu chvili motal kroky, je jedno, ze tam byly mirne technicke nedostatky… Ale byla to cira radost, uplne z nej zarilo, jak si to uzivaj :-) a Bartunkova mi prijde z profi zen nejsikovnejsi choreografka…

A pak prisla Iva… Ja ji mela vzdycky hodne rada, ale tady je proste videt, jak moc se snazi, jak moc se kontroluje… A ty nohy fakt nestihaly… Ten konec se nepovedl, no…

10
Bezík
Reagovat

Ufffff ….

11
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že letos bude mít Dominik Vodička co se choerografie týká velkou konkurenci v Jakubu Mazůchovi.

12
Jana
Reagovat

@Prochor: mne se hodne libi i Danielovy…

13
Prochor
Reagovat

@Jana: Co se týká nohou Ivy Kubelkové, tak mně se teda líbily ohromně.

14
Bezík
Reagovat

Vypadnutí Ivany Chýlkové mě mrzí, ne že by byla až tak velkým tanečním přínosem, ale osobnostním určitě. Potopila ji už vlastně porota, která na jedné straně zohledňuje Maršálkovu hmotnost, na druhé však nezohlednila věk a výšku Ivany. Nu což. Naloženo dostala opět Darja, asi dobrý hromosvod pro porotu, když je mladá, tak to unese :-(. Vůbec se mi nelíbil Krajčo, strašně silový tanec s mizerným držením těla, hodnocení poroty nechápu, možná že dostali za úkol ho bezpečně provést do dalšího kola, kdoví kolik dostává hlasů od diváků, třeba málo. Eva si buduje čím dál větší kvalitativní odstup od zbytku startovního pole, zatím si nedovedu představit, že by ji mohl kdokoliv nějak ohrozit. Ostatní tak nějak v rámci svých schopností a možností.

15
Bezík
Reagovat

Pan Fabera poněkud se zpožděním zveřejnil svoje hodnocení, shodnu se s ním podstatně více než s porotou.
https://fabera.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=808417

16
Jana
Reagovat

@Bezík: Přesně to sem teď jdu napsat :-) že jsem se s panem Fáberou konečně shodla a stejně jako on nechápu ty známky pro Krajča. A já bych se s kritikou přidala s tím, že opakovaný vtip/nápad už podruhé za sebou tak zajímavý není…

A tedy divím se bulváru, který na každého vždy vytahuje jeho taneční minulost, na Adamczykovy teď vytáhl, že říkali, že na svatbě tancovali x hodin, že se nikde neobjevila Iva a Bailando… Je to sice patnáct let, ale nějaká intenzivní práce to byla… a tanec je jak jízda na kole :-)

Eva a pokrčené nohy – pro ni je to tak nepřirozený pohyb :-)

17
Violete
Reagovat

@Jana: S tím souhlasím, také mě přijde Kateřina Bartuněk Hrstková moc šikovná. Vávra snad dojde daleko, líbí se mi čím dále více. Adriana Mašková je také skvělá. Ivě se tentokrát nedařilo, ale myslím, že příště bude lepší.

18
Violete
Reagovat

@Prochor: Mazůch je fantastický a tenhle tanec s příběhem promítnutým i do kostýmu byl naprosto luxusní, byla jsem unešená. Takhle to má vypadat.

19
Violete
Reagovat

@Bezík: Za mě tedy Chýlková byla na řadě na vypadnutí. Krajčův pohyb mě také nesedí. Eva by měla zvítězit.

20
Bezík
Reagovat

@Violete: Za mě už dvě kola přesluhuje pan Maršálek. Neříkám, že to není sympaťák, že ve SD nebyli horší, ale přeci jen má své limity. Zatím se z toho vždycky celkem obratně „vylhal“, ale příští kolo už by měla být konečná. Rozdíly mezi ním a ostatními už začínají být propastné. Co se Evy týče, neumím si představit scénář, že by nevyhrála. Jediné, co by ji nedejbože mohlo připravit o vítězství je nemoc nebo zranění.

21
Prochor
Reagovat

@Bezík: Jestli se Maršálkovi nepovede odrovnat ostatní páry sladkostmi, tak to má spočítané :-)) U Evy by se ale mohla opakovat stejná situace jako s Gabrielou Koukalovou. Prostě kondice není všechno.

22
Bezík
Reagovat

@Prochor: Pravda, pokud pan Maršálek výrazně zvýší přísun, tak by se mohlo stát, že v soutěži vydrží a na konci budou všechny zbylé páry ve váhové kategorii „Maršálek“ :-D :-D. Co se Evy týče, tak kondice jistě není všechno, ale ona převyšuje ostatní v tanečních schopnostech tak o třídu a víc. Kondice je pro její projev jen dobrým základem.

23
J.
Reagovat

Letos mě to fakt baví a je to hodně vyrovnvané. Chýlková s Maršálkem byli nejslabší, ale na rozdíl od Maršálka, Chýlková tak oblíbená nebyla a tím, že skončila poslední i u poroty, bylo to jasné. Když jí pak nechali v konečné dvojici s Maškovou, která byla asi 5 od konce, bylo jasné, že půjde Chýlková. V prvních kolech, pokud není několik stejných míst, se matematicky z tak vysoké příčky vypadnout nedá.
Maršálek už by měl jít ale příští kolo určitě. Obávám se, že pokud bude na předposledním místě pár s malým počtem fanoušků, odskáče to někdo jiný. Maršálek má fanoušků celkem dost. Myslím si, že třeba Mašková, Pavlovičová (i když tam to táhne spíš Vodička) nebo třeba Adamczyk s Kubelkovou budou mít fanoušků méně než Maršálek…
Adamczyková je tanečně o několik parníků napřed před ostatními, ale to se dalo čekat a ani to neznamená výhru. Je hodně sebevědomá a to se v ČR moc nenosí. A někdy se stane, že jasné favoritství zlomí těm favoritům vaz, protože každý očekává jejich postup a pak jdou hlasy jiným. Krajča moc nemusím a trochu mi vadí, že ho porota dost nadhodnocuje, mezitím co naopak Pavlovičovou pro změnu dost tepe. A překvapilo mě trochu, že Adamczyk si nevede tak dobře jak jsem čekal.
Podle aktuálních výkonů vidím top3 spíš na Adamczyková, Hradilek, Mašková/Kubelková. Ale čim dál budeme, tim víc, to záleží na divácích, tak se uvidí. Je paradox, že Kubelková tam teď zůstala vlastně nejstarší (asi spolu s Krajčem)

24
Prochor
Reagovat

Terezu Maškovou bych nepodceňoval. Určitě má armádu fanoušků ze Superstar podobně jako kdysi Aneta nebo Emma Drobná, které se dostaly dost daleko.

25
Bezík
Reagovat

Dneska bojim bojim o Darju. Z trojice největších adeptů na vypadnutí (Maršálek, Marek, Darja) ji porota určitě nejvíc sejme a u diváků, no nevím nevím …

26
Prochor
Reagovat

@Bezík: Já se začínám bát o Kubelkovou. Minule v závěrečné zvedačce málem skončila na zemi. Porota zatím taktně pomlčela ale určitě si to pamatuje.

Přidat komentář