Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Mlsání s hvězdami 27.4.2014, host Ondřej Ruml (+foto)

29. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8984 w=615]
Po delší době jsem v neděli opět vyrazil do cukrárny La Fantasia na akci, která spojuje příjemné s ještě příjemnějším. Hostem byl tentokrát Ondřej Ruml, kterého si můžete dobře pamatovat z prvního českého X Factoru. Tento všestranný muzikant je abonentem každoročně probíhající sesterské akce Léto plné hvězd, ovšem na Mlsání zavítal poprvé a svou muzikálností zpříjemnil všem přítomným nedělní odpoledne.

Ondřej ke svému vystoupení nepotřeboval vůbec žádné hudební nástroje, neboť si je vytvořil sám pomocí svého voice-recorderu. Zazpíval celkem čtyři písně, přičemž dvě z nich byly spíše improvizace. Ty druhé dvě však byly nesmrtelné evergreeny, které patří do pokladnice světové hudby. První z nich bylo Hit The Road Jack od Raye Charlese, při níž jsem si nemohl nevzpomenout na fantastické podání Maxe Buskohla ze čtvrté německé SuperStar, které sice Ondra nepřekonal, ale i tak vystřihl tuto klasiku bravurně. To druhou nemohlo být nic jiného než legendární Don´t Worry Be Happy od Bobbyho McFerrina, se kterou Ondra svého času zazářil v šestém finálovém kole X Factoru. Touto hymnou všech pohodářů rozezpíval celou cukrárnu. Ondřej opět jednoznačně potvrdil, že je vynikající muzikant, který i během krátkého vystoupení dokáže nabídnout divákům pořádnou porci umění.

V rozhovoru s pořadatelkou výstavy Olgou Černohorskou Ondra prozradil, že připravuje velmi speciální projekt – nové CD, které by mělo být tributem trojici klasiků Voskovec, Werich, Ježek. Jako perličku uvedl, že by rád nazpíval píseň Tři strážníci společně s Ondřejem Brzobohatým a Matějem Ruppertem. Myslím, že se máme na co těšit (zvlášť představa Matěje Rupperta jako Jana Wericha zní velmi lákavě).

Stejně jako všichni hosté cukrárny si Ondra vytvořil svůj vlastní zmrzlinový pohár, ovšem na rozdíl od jiných nezůstal jen u jednoho, ale vytvořil hned tři, přičemž druhé dva věnoval svým dvěma babičkám, které slavily narozeniny. A jelikož jsem tentokrát byl na akci se dvěma kamarády, z nichž jeden rovněž slavil narozeniny, tak jsme si všichni tři rovněž nechali udělat zmrzlinové poháry.

V cukrárně La Fantasia se mlsá vždy příjemně a nejinak tomu bylo i tentokrát, když ji navštívil Ondřej Ruml. Příští měsíc se můžete těšit na poslední Mlsání v této sezóně, jehož hostem bude Bára Basiková.

Jak to na Mlsání s Ondřejem Rumlem vypadalo, na to se můžete podívat ve fotogalerii:

[singlepic id=8985 w=615]

[singlepic id=8986 w=615]

[singlepic id=8987 w=615]

[singlepic id=8988 w=615]

[singlepic id=8989 w=615]

[singlepic id=8990 w=615]

[singlepic id=8991 w=615]

[singlepic id=8992 w=615]

foto: Olga Černohorská

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
dorka
Reagovat

Hmmm, narváno – dýdžej Vlado + tuna zákusků +5 old lejdýs + zapomenutý Ruml – na to jsme fakt všichni čekali, že nám přinesete reportáž z takové megaakce!! Jupí!!

2
Veselica
Reagovat

ruml ma porad stejne kouzlo, je to charismaticky talent, porad !
a je videt ze se chce porad drzet nahore, coz me tesi. ma na to

Přidat komentář