Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor (25.5.) dnes večer velké finále

25. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=9195 w=615]
Dnes večer 25.5. vyvrcholí na TV Joj a TV Prima několika měsíční snažení soutěžících o post toho, s největším X Factorem v Československu. O ten se utká 6 finalistů. Jak bude dnešní grand finále probíhat a co finalisté zazpívají?

Jak bude finálový večer X Factoru probíhat

Nejprve vystoupí všech 6 finalistů. Pak se zastaví hlasování a vypadnou 3 finalisté. Zbývající 3 budou následně zpívat společnou píseň se svými mentory.

Celeste má stále ve hře 2 kluky, Oto dvě skupiny a tak se může stát, že se na pódiu objeví jeden z nich dvakrát.

Po odzpívání duetů se hlasování opět zastaví a vypadne další finalista. V posledním kole tak budou mít příležitost již jen 2 finalisté přesvědčit diváky, že právě oni si zaslouží jejich hlasy. O ně se utkají formou battlu.

Speciálním hostem na finálovém večeru bude Richar Muller a skupina Fragile, kteří představí novou skladbu, kterou připravili speciálně pro X Factor.

Co soutěžící zazpívají ve finále

Katka Ščevlíková: Fergie – A little party never killed nobody
Matěj Vávra: Michael Jackson – Earth song
Joys: Rihanna – Diamonds
Tibor Gyurcsik: Adele – Skyfall
Ricco and Claudia: Lara Fabian – Je suis malade
Peter Bažík: Bruno Mars – Locked out of heaven

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 377
1
Lucas
Reagovat

Katka má hroznej výběr, odzpívá to dobře, ale představoval jsem si něco jinýho. Nejlepší písničku má Matěj, zbytek písniček je až moc předvídatelnej, především u Ricca a Claudia a Tibora, škoda.

Jinak jak tak čtu názory na Joys, tak v 99 % vidim jen kritiku, čekal jsem, že se ty děti za ně budou víc rvát, ale nečetl jsem o nich téměř nic pozitivního :))

2
Tomáš
Reagovat

Matěj má dneska vynikající písničku, tuhle píseň od Jacksona prostě miluju a už teď si myslím že to bude bomba. Jestli ani tímhle v diváckém sms hlasování nezaboduje tak už se na to vážně vyseru.

3
VojtaP
Reagovat

@Lucas: souhlasím, být to ještě tak 3 kola do konce, tak by Katka zabodovala, ale do velkého finále se nehodí, taktéž jsem myslel, že bude vybírat jinak. Matěj má náběh, že může dát touchdown i mimo rozstřel. :) Peter by taky mohl zaválet, už minule ukázal, že si poradí i se současnými interprety, pokud tam dá nějaký podobný twist, jako minule, tak má minimálně top 3 jistou.
Joys budou katastrofální i v této pomalejší věci, překvapit můžou, ale ta pravděpodobnost se blíží nule. Taky jsem na ně nečetl nic pozitivního, tak by mě zajímalo, kde ty hlasy berou? Tibor a R&C u mě s tímto výběrem asi taky nemají šanci, u R&C očekávám maximální afekt.

4
bezík
Reagovat

Tak to se moc těším na duet Ricca and Claudie s Otou :D To bude konečně pořádné freak show ! :D

5
Monika
Reagovat

Matej ma tez vyber na afekt, ten song je hodne komercni a ma skvelej klip. Ocekavam velkolepou scenu s poslanim. Tohle tomu vylozene nahrava a myslim, ze na to vsadi i tym Cel. Budou se snazit na podiu vytvorit svetovou show, ktera proste divaka prinuti poslat smsky.

6
Monika
Reagovat

TOP 3 vidim takto: R$ C, Katarina a rozhodne se mezi Peterem a Matejem. Tibor a Joys jsou uplne out.

7
Tomáš
Reagovat

6: Moniko to nemůžeme vědět jak to dopadne. I když Matěj zatouchdownuje jak chce tak stejně moc nevěřím tomu že se mu podaří přeskočit tři interprety a dostane se do Top 3. Jeho vyřazení v první trojici bohužel předpokládám na 99 procent. Lidi mu hlasy neposlali ani minule kdy už bylo po prvním Bottom 2 jasné že je v ohrožení tak proč by měli teď? Pak už může vyhrát asi každý, otrávený budu pokud vyhrají Ricco a Claudia a nebo Katarína. Ani by mě snad ale nepřekvapilo kdyby vyhrál Tibor, on je pro mě taková záhada že vůbec nechápu kde ty hlasy bere ale prostě je má no. Pokud je Matěj bez šance tak jediný komu ještě přeju výhru je Peter Bažík. Bažík a Vávra, to jsou dnes moji favoriti. Škoda že tu rekapisti nenapsali článek o tom jak dnes odhadují šance finalistů na vítězství, to by mě totiž docela zajímalo.

8
Bedy
Reagovat

Nezapomeňte, že sledovanost v ČR by dneska mohla být větší.. :D, ve finále hokeje nejsme, tak bychom se mohli snad dostat nad 300-400 000 diváků.., což by také samozřejmě mohlo přinést větší počet sms hlasů od českých diváků Matějovi :)

9
Prochor
Reagovat

Jako zvláštní host by měla vystoupit Laduda. A tentokrát jako Lady Gaga.

10
bezík
Reagovat

@Prochor: To neprojde. Lady Gaga na rozdíl od Madony umí zpívat i naživo :D

11
Tomáš
Reagovat

Kolik stojí jedna sms do X Factoru a v jakém tvaru se posílá? Já snad tomu Matějovi fakt aspoň těch pár hlasů pošlu protože bude pro nás fakt ostuda jestli ho necháme vypadnout a Joys s Tiborem si tam budou krákat dál.

12
Milena
Reagovat

Tomáši, buď spravedlivý -Tibor vůbec nekráká, zpívá tak, jak vypadá -prostě moc pěkně.
Yoys krákají, to je fakt. Matějovi moc fandím, ale nějak mne v těch finálových kolech nedokáže uchvátit,, snad dneska. Pak bych chtěla Matěje ve finále s Katkou, třetího Tibora. čtvrtý Peter, pak duo a nakonec Yoys.

13
bezík
Reagovat

@Tomáš: Ach, Tiborko a krákat ?!? No jen počkej až dojde Dolores, to bude facek !!! :D :D

14
Tomáš
Reagovat

12: No dobře tak nekráká ale stejně bych si přál aby ho dneska Matěj konečně porazil. A Petera bych si rozhodně přál vidět výš než Katku která mě prostě vůbec nebaví. Peter by možná mohl mít šanci to i celé vyhrát, fanynek má z dob svého působení v SuperStar snad ještě dost a minule mu dokonce řekli porotci že by jim nevadilo kdyby vyhrál a je možný že minule i nejvíc hlasů měl. To by byla fakt bomba a ta nejlepší náplast na Matěje pokud ten dneska odpadne moc brzy. Ale radši se budu držet při zemi a počítat s vítězstvím Ricca a Claudie a nebo Katky.

15
Milena
Reagovat

Myslím, že duo nevyhraje, stejně jako Katka -i když se třeba dostane do finále- přece jen je to trochu zvláštní typ, moc dívčího v sobě nemá a ohromující hlas taky ne. Peter mi připadá tak trochu secondhandový, přílíš snaživý,neucelený, a po té změně nezařaditelný a neosobitý -sorry, jako vítěz ne! Tibor se mi líbí, ale postrádám u něj trochu nadhledu. XFactor má pro mne od začátku Matěj, i když v těch posledních kolech byl trochu upozaděn, dnes by se měl řádně odvázat a zvitězit.

16
Tomáš
Reagovat

15: No tak to by byl masakr kdyby dnes Matěj vyhrál, to by byl fakt asi největší paradox a překvapení ze všech soutěží co tu kdy byly.

17
Tomáš
Reagovat

15: Já se dneska nebudu divit ničemu, ani kdyby to vyhrál Tibor. Možná jen Joys, to by byl fakt masakr…

18
Matthew
Reagovat

Ja dneska fandim Joys nebo Tiborovi..i když nejsou pěvěcky nejlepší…mají xfactor..dělají show..a to jdu nejvíc..hlavně at to nevyhraje duo …to by bylo opravdu hruza.!!!!!!!!

19
Patrik
Reagovat

Nerikaly ze maj vystoupit One Direction .Nevim proc tam davaj takovy debilni Hoste do finale Fregile A miler hruza

20
Tomáš
Reagovat

Já budu dneska zklamanej ať už to vyhraje kdokoliv kromě Petera a Matěje. Jedině oni dva jsou mí favoriti.

21
tuhij
Reagovat

Pojďme dnes hlasovat všichni pro Vávru. Sice to celý Česko přestalo po rozložení finalistů, kde je jen jeden náš soutěžící, bavit, ale o to víc si dnes můžem spravit chuť. Tak go go

http://www.extra.cz/x-factor-vyvrcholi-jiz-dnes-vecer-natrhne-nejpodivnejsi-finalista-a-zaroven-jediny-cech-v-soutezi-zadek-sousedum

22
Tomáš
Reagovat

21: Ty seš můj člověk. Taky vyzývám všechny zdejší diskutující kterým to není už úplně jedno aby aspoň dnes pár korun obětovali a Matějovi ty hlasy poslali jinak to bude vážně smutný pozorovat jak on odchází a ostatní méně talentovaní se vyhřívají na výsluní. Já mu je taky pošlu. Sice je ta soutěž úplná fraška ale nemůžem k tomu být přece až tak lhostejní protože je to dnes naposled a ten kluk si ty hlasy prostě zaslouží. Kolik stojí ta sms, odpoví mi někdo?

23
Bedy
Reagovat

@Patrik: No kdyby tuto freak verzi show zakončili hostováním One Direction.. tak to nevím neívm.. to byla určitě už tehdy kachna.. nikde jejich účinkování potvrzeno nebylo, navíc jsou momentálně v Irsku na svém turné, v Croke Park v Dublinu myslím :).
S těmi hosty souhlasím no, na to že je to VELKÉ FINÁLE, tak tam dají 1 vystoupení hosta (Müller a Fragile), nevim nevim no.. myslím, že i v našich vodách máme lepší a více populární zpěváky a uskupení na BIG FINAL. Nemluvě o tom, že bude jen jakoby 1 host, v posledním živáků byli 2 vystoupení a teď dají jen 1.. nezpívají ani žádné společné songy, všichni soutěžící.. prostě je ten formát od originálu tak odlišnej (bohužel k horšímu) že to nemá obdoby. A ať se tu nikdo neohání tím, že „nechtěli jsme se opičit od zahraničí“, když navíc někteří přímo kopírují čísla ze zahraničí, viz. Joys.

24
Bedy
Reagovat

@Tomáš: Úryvek z hlasovacího řádu XF: „Hlasovanie v Českej republike prebieha prostredníctvom zaslania SMS správys číslom prideleným každému súťažiacemu v príslušnom súťažnom kole na číslo906 02 10 v tvare ,, 99xx na 906 02 10“, zo SIM karty aktivovanej na území Českejrepubliky. Cena SMS správy je 10 Kč vrátane DPH.“

25
Jonatána
Reagovat

Když jsem se podívala na písničky, tak se těším na Petera, Katku a Matěji. RaC budou sladcí jako kráva, Adele je Adele (Tibora nemusím, ani se mi nelíbí, i když jeho zpěv mi nevadí) a Joys jsou hrůza celou dobu. Takže v osm koukám na jedničku, to vypadá o dost zábavněji a zajímavěji, po deváté to šupnu na Primu. to by zrovna nějak mohli poprvé vyřazovat.

26
Tomáš
Reagovat

24: Tak tu stovku na to klidně obětuju a těch 10 hlasů mu pošlu i když je mi jasný že to stejně k ničemu stačit nebude. Musí nás být takových daleko víc. Všichni odtud povinně 10 nebo i víc hlasů Vávrovi jinak bude DJ Vlado sekat ruce až se vrátí z Amsterdamu.

27
Nicole
Reagovat

@Tomáš: já se přidávám, budu hlasovat jak divá pro Matěje, snad mu to aspoň trošku pomůže :)

28
Tomáš
Reagovat

27: Moc díky, musíme to prostě dneska nějak zvrátit. A nemůže být závislé na tom kolik kdo dostane hlasů i to kdy ukážou jeho tvar sms? Protože oni to neukazují pořád a když někdo vystupuje až ke konci pořadu tak by ho to mohlo znevýhodnit. Ale to už asi vařím z vody a nevím proč by se to dělo jenom u Matěje. Jestli ale dneska skončí v hlasování opět šestý tak to ale bude už fakt podivné a ubohé, zvlášť při té nekonkurenci která tam okolo něho je. Dneska se rozhoduje o jeho konečmém umístění tak ať se stane zázrak!

29
Nicole
Reagovat

@Tomáš: Já si teď nějak nevzpomínám, zda mají pořád ty samá čísla. V americkém X-factoru to myslím bylo, ale jestli tady, netuším. Říkala jsem si to taky, že v průběhu vůbec neukazují čísla soutěžících a ten kdo zpívá poslední, je znevýhodněn. Jestli ale mají stejná čísla, jak v prvním finále a ve druhém, můžeme pro Matěje hlasovat hned od začátku, i kdyby zpíval jako poslední.

30
Tomáš
Reagovat

29: Jasně no, já sem tomu až doteď nevěnoval moc pozornost protože sem myslel že hlasovat vůbec nebudu ale to co se prostě Matějovi v týhle soutěži děje je přímo do nebe volající nespravedlnost a je fakt diváky nedoceněn. Musíme pro něj pořádně hlasovat a zjistit si jak to vlastně je, abysme pak náhodou nepodpořili ještě někoho jinýho. :-D

31
Nicole
Reagovat

@Tomáš: tak jak v prvním finále tak ve druhém finále měl Matěj číslo 9952, tak by ho tedy mohl mít i dneska. Snad jo :)

32
Rena
Reagovat

Komu se líbí Matěj, pošlete mu dnes aspon 2 – 3 hlasy… ono se to nasbírá a 3. místo by nakonec mohlo vyjít.. i když první by bylo lepší..
Když ne on, tak to přeji Katce, či Peterovi.

33
Prochor
Reagovat

Je Suis Malade od Ricca bude průser. Maně vzpomínám na Dominiku Starou ve 3.SF ČSL tímto Superstar- zdrávím Dominiku.

34
bezík
Reagovat

Stylistu zastřelit za úsvitu !!! Strašný !!!

35
Prochor
Reagovat

Výkon Katky měl energii ale její outfit poněkud přehnala. 3- minuty pohledu na její šílená stehna mně dováděla k nechuti. Kromě toho dívka s peřím na klobouku mně v 21. století překvapuje.

36
Motylek
Reagovat

Ohoz se k ní nehodí, ani jí nesluší, rovný střih, ještě zdůrazňuje že nemá žádný pas….
Ale jsme tu kvůli zpěvu, a ten byl takový, že nic moc…

37
Mila2
Reagovat

@Prochor:no mně se její nožky docela líbí, jsou takové veselé :-) ale vážně – s tím peřím to přehnala a bylo to vystoupení a efekt, a souhlasím s Celest, že pěvecky to nebylo nic moc

38
Motylek
Reagovat

Tak Tomáši, držím pěsti! :-)

39
Motylek
Reagovat

Pěkné zelené pozadí… Tak mám pocit, že je to jiná písnička… :-) Ale snaha byla….

40
Mila2
Reagovat

Matěj se mi líbí, není to zrovna lehká písnička a dává ji pěkně, jen mi přijde, že doprovod ho občas přehlušuje

41
Ludvík
Reagovat

No Melanie Amaro to není…

42
Prochor
Reagovat

1) Před výkonem: Matěj má poslední šanci zabodovat. Podle mně vybral dobře.
2) Po výkonu: Každý kromě Jacksona to bude zpívat civilněji ale bez Majklových vzlyků méně zajímavě. Vyhnout se karaoke není jednoduché. Matěj to zazpíval podle mně v rámci svých možností a celkem vkusně a hlavně JINAK.

43
Monika
Reagovat

celeste ma desnej ohoz, jsem se ji nedriv lekla, stara mlada, pridalo ji to hodne let. katarina se mi dnes vubec nelibila, nevim, zda to bylo vyberem songu, ale prislo mi to dost zle. Ani bych se nedivila, kdyby se nevesla do TOP 3

44
Monika
Reagovat

Hmm tak od Vavry jsem cekala vic, tohle je skolni besidka, amaterismus z toho jen tryska.

45
Mila2
Reagovat

proboha, kdo vymýšlí tu scénu a ohozy tanečníků.či co to za Matějem stálo? Úplně jsem se vyděsila

46
Rena
Reagovat

Tak po Katce to bylo velmi působivé…

47
bezík
Reagovat

Jsem říkal že ty výběry jsou průser …

48
Motylek
Reagovat

@Monika: To má jakési sárí nebo jak se to jmenuje… Takový indický hábit…

49
Rena
Reagovat

ano, emočně Matějovo nejlepší představení… zazpíval podle mně v rámci svých možností a celkem vkusně a hlavně JINAK – souhlas s Prochorem

50
Nofux
Reagovat

No, mně se nelíbil ani Matěj, ani Katka. A to jsem se dneska těšil jenom na ně.

51
Monika
Reagovat

Z Mateje misto aaaaa sel jen teplej vzduch.

52
bezík
Reagovat

No jo, a to se obávám, že to nejlepší už máme za sebou .. ;-)

53
jab
Reagovat

Katka dobrá, ale pro mne trochu zapomenutelný výkon, maličko tomu chyběly „guľe.“ Adéla Michálková mw v tomhle zaujala přece jen víc.
Matějovo vystoupení nebylo dokonalé, nucená transpozice níž ubrala písni na efektnosti, ale přesto můžu konstatovat, že tohle je jeho poloha, zapzíval to v rámci možností skvěle a co je hlavní, že jsem mu to věřil.

54
Bedy
Reagovat

Náhodou mě se scéna a choreografie čísla Matěje líbila…, velkolepé, a poprvé taky přišel na řadu sbor :D … přiblížili jsme se UK a US X Factoru, kde dělají sbory kulisu skoro každému vystoupení, hurá :D :D

55
Bedy
Reagovat

A jinak Ota dostal asi pořádnej zdrb od produkce.. :D zatím se chová úplně normálně, kupodivu zatím bez nějaké chyby :D

56
Motylek
Reagovat

@Bedy: bylo to akorát přesně okopírované od jeho klipu…, i s tou bílou rozvlátou košilí… Matějovi teda nevlála, ani vlasy… Chyba…

57
Mila2
Reagovat

@Bedy: velkolepost si představuju jinak… a vadilo mi, že místama sbor bylo slyšet víc než Matěje

58
VojtaP
Reagovat

Nevím, Katka s tou písní prostě úplně zabodovat nemohla, potřetí už těžce pod potenciálem. Show dobrá, ale nějak to na mě nezafungovalo jako celek. Není to její styl a šlo to vidět a slyšet.

U Matěje souhlas s Prochorem. Myslím, že to bylo pro něj mnohem vhodnější než předchozí výběry do hlavních show. Škoda, že nedal spíš něco podobného tomu Sheeranovi, ale za toto by ten postup mohl být i reálný, můj hlas má :)
Alespoň ten Klempíř se omluvil, asi se po minulém týdnu chytl za nos, přijde mi, že už nemluví tolik mimo.

59
Milena
Reagovat

posílejme hlasy Matějovi, musí být v top3, díky

60
Irena
Reagovat

Tenhle pořad je od začátku špatně. Laciný, podbízivý, špatný výběr soutěžících včetně toho ušetřit nejen na zkrácené verzi. Je to soutěž, kdo zpívá nejlépe z těch špatných. Vítěz má mít X faktor a ještě umět zpívat! Poroto je až na pár okamžiků na pěst. Nejlépe obstála Sisa, ostatní jsou na roubík.

61
Motylek
Reagovat

Mně porota nevadila dokud nevyřadila nadějné lidi.. Z toho co tam zůstalo se mi líbí akorát Bažík… Matěj je pohledný, a to je asi tak všechno…

62
bezík
Reagovat

Šmarjá, oni fakt chtějí zpívat ?

63
Motylek
Reagovat

@bezík: Kdo? :-D

64
Mila2
Reagovat

Kdo mně neskutečně zklamal, jsou oba porotci – Ondra i Ota. A Ota si naprosto ztratil soudnost, když si může myslet, že ty tři nuly, co si říkají Joys, něco dokážou.. kdyby aspon nebyly tak falešné

65
Rena
Reagovat

@Bedy: souhlasím…

66
Prochor
Reagovat

60-Ireno – rozhodně souhlasím s hodnocením Sisi a v duchu se jí omlouvám za moje podhocení a své kecy před soutěží protože ona jediná když něco řekla – tak to mělo vždycky nějakou hlavu a patu.

67
VojtaP
Reagovat

„dajmos“???

68
Motylek
Reagovat

Už by mohl zpívat zas někdo další….

69
Nicole
Reagovat

Ježíš to bylo strašně falešný

70
Prochor
Reagovat

Joys mně pořád připadají jako nezajímavé amatérky.

71
VojtaP
Reagovat

slečna nalevo se dostala přes castingy, jak? Jinak opět nic, co by stálo za řeč, školní besídka hadra. Z h*vna bič neupleteš, Oto…

72
Rena
Reagovat

@VojtaP:
souhlasím, Katce to nesedelo, ani oblečením… zato Matejovi ano….uvěřitelný a jeho styl… zatím nejlepší…
holkám to moc slušelo, tot vše…

73
bezík
Reagovat

No dobře Oto, pěkně je zkusil z toho vylhat :D :D

74
Irena
Reagovat

.. a vlci vyli ..

75
Mila2
Reagovat

amatérky, kterým někdo (= Ota) nakukal, že zpívají úžasně…

76
bezík
Reagovat

No jo, ale co s nima má dělat když zpívat neumí ? :D

77
Ananas
Reagovat

@bezík:
Ať si s nimi dělá co chce, ale ne na obrazovce!

78
bezík
Reagovat

@Ananas: Jen si užívej frak show !!! :D

79
bezík
Reagovat

@Ananas: sorry, freak, ale frak by taky šlo :D

80
Mila2
Reagovat

Když Tibora nevidím a jen ho poslouchám, tak až na jeden vysoký ton, kde mu to utíká, je to dost dobré

81
Prochor
Reagovat

1)Před výkonem (nesu kůži na přetřes) – Tibor je pro mně jeden z favoritů a určitě technicky nejlepší zpěvák z mužů. Výběr na pováženou – musí to dát po svém!!!
2)Po výkonu: Fráze zajímavé. I v refreinu je jiný – takže dobré. Adél je samozřejmě lepší. Takže uvidíme jak se cení originalita.

82
Ananas
Reagovat

@bezík:
To jo, na frak tomu dávají už od začátku…

83
uKaStany
Reagovat

Tiborek vůbec ne špatně :-)

84
Jonatána
Reagovat

Teď jsem to přepla z jedničky (BTW, Kolotoč bezvadná věc, příjemná), jel Tibor a prostě se mi to nelíbilo. Mám nesmírně ráda Adele, Skyfall je boží a Tibor není Adele.

85
Abel
Reagovat

Nezlobte se na mě, ale to prostě trhalo uši.. falešné.. FUJ

86
Jonatána
Reagovat

Proboha, Celeste si hraje na paní radovou? brr, krásná mladá holka ze sebe udělala starou mladou. A pokud jde o Tibora, jako téměř vždy mi Sisa mluvila z duše.

87
Nicole
Reagovat

Tak konečně dneska Otto nemele nesmysly. Zatím se chová normálně, je slušný, snad mu to vydrží až do konce.
Jinak Tibor se mi nelíbil, ale koukám, že pro Celeste je číslo 1. Ta je z něj totálně vyprděná.

88
Yaya
Reagovat

Otovi asi přistřihli křidélka.

89
Mila2
Reagovat

zpěv Tiborovi věřím, ale ten přiteplený styl mluvení neskousnu…

90
VojtaP
Reagovat

Mě se to nelíbilo teda. Nic moc. Navíc nevím, kdo má pořád nutkání pouštět na těch ledkách ten text, ruší to a není to zase tak efektní, vypadá to pak jak předražená karaoke show.

91
Jonatána
Reagovat

@bezík: teď už nic, především si je tam neměl brát, že :-) Prosím Vás, jaké číslo mají Matěj a Peter?

92
jab
Reagovat

Joys podaly svůj nejlepší výkon. Místama byly falešné, místama zněly fakt jakože ok, ael dohromady pořád moc neladí.
Tubor se mi líbil. Zazpíval to po svém a až na falzety intonačně jistě. Pro mne zatím kluci od Celeste nejlepší.

93
Rena
Reagovat

Pokud jsem se na Tibora moc nedivala, bylo to docela dobrý – po holkách

94
Irena
Reagovat

Nebylo to dobré a ta hra na city od Celeste je trapná, mohla si to odpustit. Na vině jako opět špatný výběr. Vybírají jim světové hity od nejlepších zpěváků a tohle zdaleka nejsou dobří zpěváci. Nemohou to dát dobře, ani kdyby chtěli. Smutné, protože porota si zahrává s osudy lidí, kteří zřejmě po soutěži spadnou na ústa a budou se muset možná i dlouho sbírat.
Špatné castingy. Z hovna bič neupleteš.

95
Prochor
Reagovat

Dnes večer jen čekám jestli se nemýlím, že od začátku to MUSÍ vyhrát Ricco a Claudia. Poprvé mně to napadlo, když se Majk držel za hlavu v minulém kole. Jakoby mu nezbývalo na výběr.

96
Ludvík
Reagovat

dneska obětuju 10 Kč pro Matěje :D

97
Monika
Reagovat

Tak ani tibor se mi moc nelibil, ma urcite na vic, dneska to teda drhne fest, jeste nebyl ani jeden kloudnej vykon.

98
VojtaP
Reagovat

@Rena: kdokoli jde po Joy$ má výhodu, že to vypadá, že úroveň roste…

99
Bedy
Reagovat

Mě ten Tiborův výkon tolik nevadil.., samozřejmě Adele to nebyla.., ale nevím co byste chtěli :D. Srovnávat to s Adele :D. Jinak já Skyfall slyšel teď poprvé od kluka, takže nemám s kým srovnávat..,. myslím si, že se mu to i docela povedlo.., ukázal docela rozsah :). Za mě určitě zatím poslední Joys.. :)

100
Prochor
Reagovat

Pro mně byl ale zatím Tibor nejzajímavější.

101
Monika
Reagovat

Nemuzu uverit, ze je to finale, tohle by v Hlase nestacilo ani na castingy.

102
Bedy
Reagovat

Jinak i tak souhlasím, že i přesto, že to bylo nic moc, to byl dnes nejlepší výkon Joys, jaký zatím předvedly..

103
Monika
Reagovat

@Prochor: S tim souhlasim i s tim malem Tibor nejlepsi.

104
franta
Reagovat

Dneska to vidím jasně.Joys,Ďurčík a Rico a Claudia do finále,ostatní ven.Vavřinec,nebo jak se jmenuje,musí jít ven.Katarina dneska taky nic moc.Klempíř dneska není nějak v náladě,asi ho naštvali čeští hokejisté.Na celkového vitěze tipuju právě Joys,protože jsou pořád lepší a lepší.Už se na ně těším v té Americe,mají na to,

105
Monika
Reagovat

Joys dnes nejlepsi jejich vykon, ale porad strasna slabota, amaterky na ples s kvalitou to nema co delat.

106
bezík
Reagovat

@Monika: špatný výběry skladeb. Jen u Joys asi celkem dobrej, jenže u nich je jen volba špatný nebo ještě horší.

107
Milena
Reagovat

Tibor se mi líbil, bylo to ucelené a mělo to šmrnc.

108
Milena
Reagovat

Do finále Matěj a Tibor -ještě chci kluky vidět.

109
VojtaP
Reagovat

@Bedy: já právě mám s kým, zpíval to vítěz AI Caleb ve filmovém kole (http://youtu.be/tBZrET3ClPQ) Možná proto mi to tak nesedělo. S Adele bych to ani nesrovnával, nejen kvůli tomu, že je to žena, ale taky je to opravdu úplně jiná liga.

110
Prochor
Reagovat

Ricco a Claudia : odkaz na :
http://www.youtube.com/watch?v=CIDwVVANMDk
Průser všech průserů. R+ C musí končit.

111
Jonatána
Reagovat

RaC – když je nevidím, líbí se mi to, ale já je prostě nemám ráda. Teď jsem koukla na obrazovku a tam Rico a jeho prožitek a fakt ne, tohle nemusím.

112
Motylek
Reagovat

Tuto vykopávku už vůbec nemusím slyšet… Docela mi pokazili náladu… :-D

113
bezík
Reagovat

Jak já nesnáším tyhle bezuzdný zbytečný hlasový exhibice :( Teď se z nich porota pos…e , bleh ..

114
jab
Reagovat

Claudia fajn, Ricco přeslzený a až moc patetický. Laťka nastavená slečnou Starou zústává bezpečně na držadlech…

115
Mila2
Reagovat

taky vám přijde, že Ondra dnes poněkud přehání….? Intonace neintonace, všechno je pro něj dnes NEJ a úžasné..

116
Ludvík
Reagovat

z tě francouzštiny by moje učitelka neměla radost :D

117
jab
Reagovat

@jab: *přeslazený

118
Nicole
Reagovat

Bože, aby se z nich nepos..li :(

119
Mila2
Reagovat

líbí se mi Sisa, jako jediná z poroty dokáže jasně říct, že to taková sláva není..

120
Monika
Reagovat

Suverenne nejlepsi vystoupeni a v te bide by mi snad ani nevadilo, kdyby zvitezili. Tohle jsem si myslela, ze nereknu, ale ano jsou proste nejlepsi zatim.

121
max46
Reagovat

Skoro každá písnička od nich, strašný útočení na city, to my u nich vadí…

122
Ludvík
Reagovat

@Mila2: Těch 200 000 € by měla dostat Sisa :D

123
Lucas
Reagovat

Přesně, Dominika Stará to dala úplně skvěle, tady to ve mě nevyvolalo skoro nic, jen to, že to bylo dobře odzpívané… Tu chemii, jakou měli třeba Alex a Sierra tu nevidím vůbec.

124
VojtaP
Reagovat

je fakt, že když se člověk nedívá, jak to na silu prožívají (zejména Ricco), tak to zní hodně dobře.

125
Prochor
Reagovat

Ricco a Claudia vzali 10 kg cukur a nasypali ho na prvotřídní pokrm. Vznikl falešný dort. A teď uvidíme, kdo ho zbaští a nepoblije se. Já něco takového a odporného nehodlám absolutně tolerovat.

126
Mila2
Reagovat

Bažík by měl méně skákat a víc se soustředit na zpěv, chvilemi to nějak neudýchává a je trochu mimo rytmus…

127
Prochor
Reagovat

Bažík to pojal jako one show type like as Las Vegas a není vůbec špatný. What You mean Body? – Dobré!

128
Jonatána
Reagovat

Peter mě strašně bavil, pro mě je nej.Ondra se svými neustálými superlativy mi přijde divný a Sisa je opravdu nej.

129
Mila2
Reagovat

@Prochor: já je pro jistotu radši ani neposlouchala… abych si ještě víc nezkazila večer

130
uKaStany
Reagovat

moje na odstřel v pořadí od nejvíc : Joys, Bažík, Ščevlíková/Vávra

131
Rena
Reagovat

Peter hraje snad na všechno, strašně se změnil, je suverénní, snaží se o pohyb, zpěv dobrý…baví..myslím, že vítězství si zaslouží

132
jab
Reagovat

Peter super, při tom bubneickém začátku jsem si vzpomněl na Juraje Zaujece :-). Opět vynikající show.

133
Monika
Reagovat

peter by se hodil skvele do duetu s MD vcetne toho skveleho saka co mel na sobe, Michal ma uplne stejny=stejne kycovity, presne tak to na me dnes pusobilo. Strasnej brak ten song, vi vubec cemu se chce venovat nebo se jen podbizi divakum….

134
jab
Reagovat

Moje pořadí po single výkonech:
1. Peter
2. Tibor
3. Matěj
4. Katka
5. R & C
6. Joys

135
Prochor
Reagovat

Je to neuvěřitelný ale podle dnešního večera bych to asi dal Bažíkovi nebo Matějovi a to jsem je moc nemusel.

136
bezík
Reagovat

Tak kdo nám postoupí ?
přání : Katka, Matěj, Peter
tip : R&C, Tiborko, Peter

137
Monika
Reagovat

Navic ani nevim co tam dela clovek, ktery skoncil v SS na ctvrtem miste, to bychom tam mohli priste poslat Langerovou nebo Cmorika.

138
Mila2
Reagovat

Peter se sice ze začátku prezentoval jako rocker, ale docela se odchýlil, ale dělá to celkem koukatelně a hlavně jeho úsměv a nasazení ve mně vyvolává pozitivní energii..

139
Bedy
Reagovat

Tak Peter super.. tedy až na to že vystoupení totálně okopírovali z čísla Bruna Marse z Halfshow z letošního Superbowlu.., od bubnování, po skupinu, i choreografii… ale originál doporučuji shlédnout.. ta show stojí za to :)

https://www.youtube.com/watch?v=F2i0Bc3f7jk

140
Motylek
Reagovat

@Monika: MUsí se jim ve všem podřídit pokud chce vyhrát….
Ale jak se stylisti snaží seč můžou každého zohyzdit, to je neuvěřitelné…

141
Jonatána
Reagovat

@bezík: Mám to stejně.

142
cedarin
Reagovat

Peter mě dnes bavil nejvíc. Poslal bych ho do finále spolu s Katkou a Matějem.
Tibora nedávám jen co otevře ústa, R+C jsou jak přerostlá cukrová třtina a patos teče proudem a ta tři děvčata už vážně přesluhují, řekl bych.

143
Hodor
Reagovat

Tak je to jasne, normalne zpiva jen Scevlikova a Vavra. Latentni homosexual Durcik je jen o fous mene afektovany nez dvojice R&C, neverim jim ani Kocka leze dirou. Kdyz si Plexi Sklovska tak zaklada na intonaci, tak by mela nejdriv naucit intonovat Bazika, kterej mi celkove nevadi, ale zpevak je prumernej. No a Joy$ – no comment, ty jsou tam asi jen proto, aby mel Klempir nejaky siditko, kdyz uz nemuze pred natacenim chlastat…

144
Rena
Reagovat

ven holky, nevím kdo dál, ti 4 jsou tak na stejno…Petr má na 1. místo..
přeji i nadále postup Matejovi…

145
Nicole
Reagovat

Je hezké, že tady docela dost lidí přeje postup Matějovi, jenže když za něj nebudeme hlasovat, tak nepostoupí. Já své hlasy již poslala, tak snad to k něčemu bude.

146
Prochor
Reagovat

Song Od Rišo Mulera je můj oblíbený neboť patřím mezi inteligentní české opilce..

147
VojtaP
Reagovat

@bezík: taky by mi to tak sedlo…

@Monika: Tibor by tam potom taky nemohl být, když v maďarském XF postopil do live, i když vypadl jako první… U obou se to dá omluvit, že je naše nebo část publika nemusí znát. Jinak si taky myslím, že finalisté SS by tam být neměli, ale co už při tomto výběru soutěžících…

148
Lucas
Reagovat

Locked Out Of Heaven je podle mě hodně povedená písnička, jedna z mých oblíbených od Bruna a Peter jí dal dobře :)

149
Milena
Reagovat

A mně Peter dnes připomněl Claudii Pappovou! Chválíte stále Sisu, ale ona úplně přetvořila rockera k obrazu svému -stál se umělým a sisovitým. Kde je jeho osobitost?
Stejně byla dnes jiná a vůbec ne svá Katka, bohužel.

150
franta
Reagovat

Moje pořadí po singlech:1.Joys
2.Peter
3.Tibor
4.R a C
5.Katarina
6.Vavřinec

151
patrik
Reagovat

Tak top 3 bych dal rico a claudie pak vavru a bazika to jsou nejlepsi

152
dolores
Reagovat

Katka – divny vyber, – piesen sice tanecna rytmicka, ale nudna. Katka sa snazila, ale nezanechala vo mne ziadny dojem. ona pre mna nema ten potrebny iks faktor

Matej – daval do toho, co mohol, slohy ok, v tahanych refrenoch robil chyby. ale Matej nie je spevak cudzich piesni, on je svojsky, cize je spevak a skladatel svojich piesni. celkovo vystupenie imho malo gule, emocie aj energiu. pacila sa mi aj show. biela kosela, to ja mam na spevakoch rada :D

Joys – snazili sa ako ziacky, ked odpovedaju pri tabuli :)) mozno to spevacky nebolo az take katastrofalne ako predtym, ale postradalo to akukolvek stavu a gradaciu aku ta piesen ma. najhorsi vykon v sutazi, ako obvykle..

Tibor – opat zly vyber. tu piesen od Adele nemusim (pricom mnohe z jej songov mam velmi rada). asi mu to zase vybral ten Celestin poradca. ale Tibor to zaspieval dobre, malo to silnu energiu ako to ma mat. akurat mi vadilo divne frazovanie v refrene Skaajjjfuul … mozno je to tym, ze je madar. :))) hodnotim to dnes horsie ako minule, ale s Matejom boli rozhodne lepsi ako Katka s Joys.

R&C – no jasne, song pre vitaza. ved kto iny by mal vyhrat ? :)) hrozne festivalove mi to prislo, take pre Bratislavsku lyru :D na magicky vykon Dominiky Starej sa imho nechytali ani nahodou. inak slusne zaspievane, a suhlas so Sisou Ricco- bol dnes lepsi, vyraznejsi ako Claudia.

Bazik – zase zly vyber piesne – mne sa to nepacilo. hrozne prehnane. a spevacky to nedaval. intonacia lietala, ale to Sisa na nom samozrejme nerozpoznala :))) bola to prezentacia vsetkeho mozneho, na co on nema. chvalim tanec s tanecnikmi, aj ked raz isiel celkom opacne. :)) radsej mal spievat nieco, v com by mohol zahrat na husle. minule to bolo lepsie

Otto dnes seka dobrotu (zatial), skoda, tesila som sa, ze zase budu „hlasky“ :)))

153
Rena
Reagovat

@Milena: ano,Katka i Peter jsou upně jiní, než na začátku…je to dobře, ši špatně? Petrovi to asi pomohlo, je „modernější“ Katce ne…

154
Prochor
Reagovat

Teď jsem opět nechtěně zaslechl |Ricco a Claudiu – no to snad ne!!!!! Co čech to muzikant snad pořád platí.

155
uKaStany
Reagovat

Sisa stála na nějakém praktikáblu nebo je Bažík takovej prcek ?

156
bezík
Reagovat

Ach jo .. trefil jsem to :((((((

157
Abel
Reagovat

Gyurcík.. no sbohom..

158
cedarin
Reagovat

Dva patosáci proti Peterovi.

159
dolores
Reagovat

jaaaj, aka som rada, ze budem Tibora este raz pocut :))

160
Nicole
Reagovat

ach jo :(

161
Lucas
Reagovat

Já jsem to věděl, že to bude Tibor :D no, zajímavá TOP 3, kterou bych složil úplně jinak :))

162
Prochor
Reagovat

Fuj – postupuje naprostý humus R a C.
Bažík – O.K.
Tibor – tree bien (jak říkají frantíci).
Musí vyhrát Tibor.

163
Rena
Reagovat

Tak aspon Peter, že tam je… ostatní mi nic neříkají…

164
Jonatána
Reagovat

Tak doufám, že to dá Peter. ale obávám se, že to budou ti dva, kteří jsou horší ne 10 kg cukru.

165
Monika
Reagovat

Jooooo, super, desna radost:-)))) presne dle meho gusta, lip bych nevybrala. Tibor bomba:-))))) TOP 3 vysla maximalne dobre.

166
franta
Reagovat

Co že?Joys vypadli?To je pro mě šok:(

167
Mila2
Reagovat

asi to fakt musí vyhrát Ricco a Claudia.. a mám pocit, že je to jasné od začátku

168
dolores
Reagovat

@Prochor: suhlas, z tychto troch urcite. :D ale nevyhra. R&C to maju v kapse.

co sa tyka Mateja nechapem, ze madarska mnesina je v hlasovani silnejsia ako cele Cesko ? :-O

169
jab
Reagovat

@dolores: Já taky, ale radši bych přece jen Matěje :-)

170
Ludvík
Reagovat

Tak tyhle 3 jsem tipoval… podle mě vyhraje R&C.. bohužel

171
patrik
Reagovat

Jsem cech ale bazik musi vyhrat je proste nejlepsi ale stejne si myslim ze vyhraje rico a claudie

172
VojtaP
Reagovat

achjo, tak nevadí no… doufám, že to vyhraje aspoň Peter a ne R&C, Peter si to z této trojky peníze zaslouží nejvíc.

173
Lucas
Reagovat

To je snad poprvý, kdy mi je úplně jedno, kdo vyhraje :D to se mi nikdy nestalo, vždycky se našel někdo, komu bych ve finále fandil aspoň trochu víc :)) tady si spíš jen nepřeju, aby vyhráli Ricco a Claudia, ale tak stejně na tenhle celej X Factor brzo zapomenu :D

174
jab
Reagovat

@Mila2: Neboj, podle mne stejně skončí v propadlišti dějin. Narozdíl od takového Matěje, Tibora, Petera, Katky…ti by se uchytit mohli (uvidíme v měsících přístích…).

175
bezík
Reagovat

Tušil jsem že budu znechucen a jsem znechucen. Ovšem duet Oty a R&C by mohl být řádně bizarní :D.

176
dolores
Reagovat

@jab: Matej uz spieval v tejto sutazi dost, takze koniec cudzim skladbam, teraz chcem pocut jeho vlastne autorske veci!

177
Rena
Reagovat

@dolores: spíš myslím, že se skoro nikdo u nás nedíval, a když tak jen na tento, možná ještě poslední díl… taže si k Matejovi nenašli žádný vztah – proč by za něj meli utrácet… ani já a koukám se, ho nijak moc nenašla – tak na tu jednu sms… není to jak při poslední SS, zdaleka ne
celé se to nějak nepovedlo…

178
Tomáš
Reagovat

Tak moje hlasy bohužel Matějovi nestačili ale bylo to asi ajsný že je to bez šance i když to vůbec nechápu. Co proboha všichni vidí na tom Tiborovi? Nezpívá zle ale má tolik jiných nectností že to fakt nedokážu pochopit a Matěj je prostě daleko vkusnější. Dneska Matěj zazpíval úžasně ale to tady rozeberu až později. Teď už přeju výhru jedině Bažíkovi ale asi nad slunce jasný že to vyhraje afektovanej kýč v podobě Ricca a Claudie a nebo stejně kýčovitej Tibor. Co se dá dělat no, lidská hloupost prostě nezná mezí.

179
Monika
Reagovat

Prala bych si za viteze Tibora, to by tady bylo nasranejch lidi:-)))) To se bohuzel nestane, ale i tak je Tibor hodne vysoko.

180
Motylek
Reagovat

Taky mám ten pocit, že vyhraje to duo, aby byla spokojenost…
Nevěřím, že bych mohla mít jednou radost… To se ještě nestalo…

181
Prochor
Reagovat

173 – Lucas – asi se vlastně přikláním k tvému názoru . P.S. Kdyby to vyhrála moje komička Marina Laduda, tak bych se alespoň zasmál. Výsledek dnešního večera nebude k pláči ale bude jen zapomenutelný.
Na závěr – opět děkuji Primě, že se těším na středeční Novu. Ať žije konkurence :-)))

182
Nicole
Reagovat

@Tomáš: Souhlasím. Matěj dneska zazpíval úžasně, ale bohužel, ani moje hlasy nestačily :( Teď už také fandím jen Bažíkovi. Je mi z těch tří nejsympatičtější. Doufám, že Matěj se do budoucna neztratí a doufám, že se ho někdo ujme a zanedlouho si od něj poslechneme jeho vlastní skladby. Je nad slunce jasnější, že to vyhraje R+C, což je dost trapné. Jsem z celé této soutěže dost znechucena.

183
bezík
Reagovat

@Monika: Teď už je to asi jedno. Víc nasranejch bude myslím když vyhraje R&C. Tiborko je celekem populární :D

184
Rena
Reagovat

Zpěváci jsou všici tak na stejno… jde už jen o to, kdo je komu sympatičtější…
Mě Peter..

185
dolores
Reagovat

@Rena: ja rozmyslam, kto u nas posiela sms. ja to nie som :))) ale mam jednu kamosku, co zboznuje Bazika uz od superstar, tak ta asi posiela :D

moj tip na vitaza je R&C jednoznacne

druhe miesto fakt neviem, bude to medzi Tiborom a Petrom tesne. ale asi pojde Peter

186
uKaStany
Reagovat

Bažík má maxi výhodu nejlepší parťačky pro duet

187
Motylek
Reagovat

@bezík: To si myslím taky… Tibor nikoho až tak nepohoršuje… :-)
Mě by moc zajímalo složení hlasujících diváků…

188
Prochor
Reagovat

Bažík mně baví a jede ve stylu Las Vegas – čili showman.

189
dolores
Reagovat

mam dojem, ze vidim Sise do rozkroku, ci ? :)))

190
Nicole
Reagovat

Bažíku musíš to vyhrát. Duet se Sisou je superrrrrrr :)

191
VojtaP
Reagovat

@Lucas: na vítěze myslím taky brzo zapomeneme :D Doufám, že nám za pár měsíců spraví vkus Australané a Briti ;)

192
Mila2
Reagovat

Sisa s Peterou výteční, jen by Sisa měla být trošku sebekritická co se oděvu týče.. ale za zpěv a show tleskám

193
Motylek
Reagovat

KOnečně trochu energie :-)) dobrý duet…. Sisa jak se rozparádila…

194
bezík
Reagovat

Šmarjá !!!! Co to jako bylo ????

195
Ludvík
Reagovat

Doufám že vyhraje Bažík… a Sisa je super!

196
Rena
Reagovat

Líbilo se mi to, plné energie, Sisa byla jak nahá…
Peter fousy dolu, zestárl..

197
Kokos
Reagovat

Teda musím říct, že Sisa mi z poroty sedne nejvíc. A teď vystoupení byla třešnička. Vůbec to není žádná vyzobaná slunečnice….

198
Ludvík
Reagovat

@bezík: To bylo super!

199
cedarin
Reagovat

Doufám, že Peter vyhraje

200
bezík
Reagovat

@Ludvík: No tak „super“ si představuju absolutně jinak. Tohle byla nevkusná estráda !!!!

201
VojtaP
Reagovat

neee! Nechtějí mi teď zprotivit oblíbenou píseň? S humornou vložkou? Doufám, že Oto žertoval…

202
dolores
Reagovat

@uKaStany: suhlas, v tej pesnicke dala Petrovi vyniknut. hoci nie je ani zdaleka taky spevak ako ona. no zaroven to urobila tak, ze ho ani zamerne neprespievala

dobry energeticky duetik. pacilo sa mi to

203
Motylek
Reagovat

@cedarin: Že bysme se konečně jednou shodli? :-D Tomu nemůžu ani uvěřit… :-*

204
Mila2
Reagovat

přirovnávat Ricco a Claudii k Danovi Bártovi? Cos to, Otto, kouřil? Je mi jasné, že musí kopat za svůj tým, ale tohle je na mně už privela

205
Rena
Reagovat

když na ty dva nekoukám, tak to jde…. jen se nedívat… mám to tak i s Tiborkem…

206
Ludvík
Reagovat

Ježiš…

207
Motylek
Reagovat

Už je to moc dlouhý….

208
Prochor
Reagovat

R aC – začíná se akutně ozývat cukrovka. Opět strašné.Oto Klempíř se ztrapňuje nad všechny meze. Snad měl zůstat v doně socialistické normalizace a nevystrkovat nos.

209
Jonatána
Reagovat

Sisa a Peter SQĚLÉ! Pravda, ohoz Sisy docela šlápnutí vedle, ale při tom parádním zpěvu a celkovém drajvu zcela nedůležité. Kéž by to vyhrál. ale bojím se cukrkandlů :-(. I když to jejich vystoupení na Peťa se Sisou nemá.

210
cedarin
Reagovat

@Motylek:
Motýlku, zdravím, něco ti prozradím, mě teda Tibor pohoršuje :)

211
Mila2
Reagovat

no oproti Peterovi a Sise hodně slabé

212
Rena
Reagovat

tak tohle JE ESTRÁDA… začátek dobrý, konec a Otto už ne…

213
Motylek
Reagovat

@Prochor: honem si dej citron…. :-)

214
VojtaP
Reagovat

díky bohu, že je konec.

215
bezík
Reagovat

No prosím, konečně pořádné freak show ! :D :D

216
Rena
Reagovat

I Celeste má podobný názor…@Rena:

217
Motylek
Reagovat

@cedarin: Taky jsi mi mohl prozradit něco lepšího…. Třeba kdy se uvidíme… :-D

218
jab
Reagovat

Peter se Sisou super, bavil jsem se celou dobu, dali to imho o třídu líp než loni Terka Mandzáková (a té se to přitom taky povedlo)
Ricco a Claudia – hnus, humus, kýč, patos, takhle mi zprasit jednu z mých srdcovek :-(, aspoň že to trochu zachránil Oto svou komicko-rapovou vložkou

219
Rena
Reagovat

Komediant – uplně jim to pokazil…

220
Ally
Reagovat

tak toto nikde nemaj :)
jinak Sisa a Peter fakt energie,sympataci, taky jsem se při tom usmívala,ale z jiného důvodu

221
cedarin
Reagovat

@Motylek:
Motýlku, už to tak bude. R+C a Tibor – utíkal bych opačným směrem, než tito pějí

222
dolores
Reagovat

@Motylek: presne, pre mna toto nuda. R&C si s tymto vystupenim nepomohli, ale vyhraju to tak ci tak

223
cedarin
Reagovat

@Motylek:
Kdy budeš v Praze?

224
Rena
Reagovat

@dolores:
myslím, že nevyhrají

225
Prochor
Reagovat

Po výkonu normalizačního strýčka naprosto chápu smích Celeste:-))) Ani já jsem se zatím nedochechtal:-))))) Teď už chybí jen M.D.

226
Rena
Reagovat

Po té komedii – dobrý…

227
Mila2
Reagovat

nepřijde vám Celeste falešná..? něco mi tam neladí

228
cedarin
Reagovat

a ještě bych tam pustil hejno kolibříků

229
Motylek
Reagovat

@cedarin: No to by šlo asi… Koncem června… Máš pořád stejný mail?

230
dolores
Reagovat

Cel a Tibor – efektny song, Tibor na zaciatku dost padladeny, ale rychlo to napravil. ladilo im to dobre, ale Tibor ma asi silnejsi hlas ako Celeste :)))

231
Ludvík
Reagovat

To bylo dobrý… vítěz (snad) Bažík

232
Jonatána
Reagovat

Tak za mě Peter a Sisa o pořádný kus lepší než Tibor se Celeste (nic mi to neřeklo) a slaďouši s Klempířem. Kéž by to tak vnímali i další hlasující. Já jsem Petrorvi poslala 3 sms, čímž jsem se finančně zcela vyčerpala :-).

233
Prochor
Reagovat

Podle mně Celeste a Tibor zatím nejlepší. Těžko hledat nějaké mouchy. Byli výborní.

234
cedarin
Reagovat

@Motylek:
ano ano, pořád stejný, koncem června by to šlo :-)

235
bezík
Reagovat

@dolores: Tak je to chlap, ne ? Nebo ne ? :D

236
Nicole
Reagovat

No na Alexe a Sierru nikdo nemá :)

237
Mila2
Reagovat

@dolores: mě to teda chvílemi dohromady neladilo, ale je fakt, že Tibor má silnější a lepší hlas než Celeste

238
jab
Reagovat

Tak Celeste a Tibor ok, příjemné vystoupení, i kyž žádný zvedák. Tiborův hlas se do téhle písně hodí. Nicméně na Alexe & Sierru ani na Alexe Prestona to nemělo…

239
bezík
Reagovat

Nevěřil bych, ale první vystoupení Tiborka, kdy jsem ho nechtěl vypnout. Slušný.

240
dolores
Reagovat

1. Bazik & Sisa
2. Tibor&Celeste
.
.
.
.
3. R&C & Klempir

241
Rena
Reagovat

doufám, že Tibor a Peter pujdou dál, ale neposílám…

242
Motylek
Reagovat

@cedarin: abys ale odpověděl! napíšu ze Stínu! chápeš doufám

243
jab
Reagovat

Moje pořadí duetů:
1. Peter a Sisa
2. Tibor a Celeste
.
.
.
3. Ricco, Claudia a Oto

244
Monika
Reagovat

Duety: nejhorsi pro me ten prvni, Peter sice zpiva ok, ale cele to bylo jako kabaret, nelibilo se mi to vubec. Ota prekvapil, fakt jsem se bavila, ten rap do toho i pasoval, za me vyborne. A do tretice Cel je sice slaba zpevacka, ale jako celek to bylo velmi pusobive, ty cernobile fotky Tibora a Cel v pozadi velmi vkusne, prijemne, skvele vymyslene. Jednoduche a pritom pekne.

245
dolores
Reagovat

@bezík: opytaj sa jeho frajerky :))

246
Lucas
Reagovat

@VojtaP: A za měsíc začíná Rising Star na ABC, slyšels o tom? :)) to může bejt taky zajímavý…

Sisa a Peter skvělý, ona je prostě to nejlepším na letošním X Factoru… Nikdy bych nevěřil, že se mi bude líbít víc Hlas, i přes MD :D

Oto pobavil :D jinak Ricco ze začátku docela hrůza a Claudia je prostě jen další dobrá zpěvačka, nic víc… Celeste s Tiborem OK.

247
Monika
Reagovat

1. Cel a Tibor
2. Oto a duo
3. Bazik a Sisa

248
Prochor
Reagovat

213 -Sametová revoluce špatným muzikantům vkus nenapraví:-)))

249
Tomáš
Reagovat

Když sem viděl Tibota se Celeste tak mám pocit že Harich asi dostane kopačky.

250
Tomáš
Reagovat

Já tak strašně nechci za vítěze Ricca a Claudii že už bych to snad přál víc i Tiborovi který se nakonec ukazuje jako pokorný člověk ale stejně mě jako zpěvák prostě neoslovuje a tak jediný komu skutečně přeju výhru je Peter Bažík.

251
cedarin
Reagovat

@Motylek:
piš odkud chceš, už se těším :D

252
bezík
Reagovat

@Monika: Ty jsi čím dál tím méně komerční ! :D

253
dolores
Reagovat

@Monika: aj mne sa pacili tie fotky v pozadi. celkovo to bolo velmi efektne :) no kvalitativne lepsi pre mna Sisa a Peter. inak Sisu ako spevacku nemusim, lebo ta jej technicka dokonalost a hlasove exhibicie ma priserne nebavia, ale dnes kvitujem, ako velmi pomohla Petrovi, aby pri nej ako priemerny spevak zaziaril.

254
dolores
Reagovat

co nic nepisete? to vsetci posielate smsky ? LOL
bezik, ty komu posielas, nebodaj Tiborkovi ?

255
cedarin
Reagovat

Tak, jeden patos mimo hru

256
Ann
Reagovat

Aspoň jedno hovno venku.

257
Motylek
Reagovat

@dolores: já jsem měla tlf…. :-D
A teď se jdu modlit….

258
Mila2
Reagovat

no ale dva patosy tam zůstaly

259
Prochor
Reagovat

3.místo: Tibor. (Jak očekávané:-)))) Rico a Klaudie si to jednoznačně zaslouží :-))))

260
bezík
Reagovat

@dolores: No dovol !!! :D :D Asi bych poslal Katce ale ta už je out :(

261
VojtaP
Reagovat

Dalo se to čekat, stále doufám, že ten největší sloupec patřil Peterovi, už jen kvůli tomu aby nevyhrálo duo diabetes.

262
Mila2
Reagovat

Tiborko mířil výše zdá se mi… asi ho uvidíme v přištím Talentu či něčem podobném… ten se jen tak nezdá

263
jab
Reagovat

Tibora škoda, ale pořád lepší, než kdyby vypadl Peter

264
dolores
Reagovat

boze, ten Tibor ako tam stal, to bral tak smrtelne vazne. a prave preto mu to asi nevyslo. aj tak tretie miesto super ! :)

a teraz som zvedava, ci sa Bazikovi podari ohrozit R&C, lebo to bolo medzi nimi nad ocakavanie tesne. :-O

265
Monika
Reagovat

No neva, i tak velkej uspech:-))) Ovsem ted toi bude zajimave, spis bych to tipla na Petera, myslim, ze spise ti co posilali hlas Tiborovi ho ted poslou dalsimu hezounkovi Peterovi.

266
Jonatána
Reagovat

Kruci, oni ti cukeríni to vyhrajou. Jsem moc ráda, že Peťo tam zůstal (hergot, když řekli, že ty předchozí smsm vymazali, tak jsem poslal další dvě. už celých 50 kaček jsem do toho vrazila :-))), ale obávám se, že to nevyhraje. a to mi bude vadit. Minimálně než dneska usnu.

267
jab
Reagovat

Komentář u nás doma k R & C: „Šlágr je jejich.“ :-D

268
Rena
Reagovat

@Mila2 nevzdá… : ))) Příště v Talentu – Lucinka z něj bude celá vedle…

269
VojtaP
Reagovat

@Lucas: Slyšel, vypadá to zajímavě. Určitě si pustím, nakonec budu mít možnost to sledovat online :D Stále se ale víc těším na ty Factory, Rising Star bude asi jen taková letní výplň.

270
Mila2
Reagovat

Peter se mi líbil jako rocker…tak se snad k tomu vrátí..

271
Prochor
Reagovat

Kdo to asi prohraje Peter, nebo od začátku protekční (zdravíme Šárku Šedivou) R a C ? zkusme hádat: -))))

272
Jonatána
Reagovat

@jab: dobrý

273
Mila2
Reagovat

hm, s klavírem.. dobrý tah

274
Rena
Reagovat

Tak Peter klobouk dolů, může si založit kapelu sám se sebou…
Doufám, že vyhraje – zaslouženě..

275
Ally
Reagovat

Trochu složení jako X factor US , ne ? a fandila jsme taky Jeffovi :)

276
Nicole
Reagovat

Bažík, Bažík, Bažík :))))) musí vyhrát, musí :o))

277
dolores
Reagovat

teraz si uvedomujem, ze kludne to cele moze vyhrat Bazik. pozna ho kopa deti zo zakladnych skol. ved pochodil cele Slovensko s tym protidrogovm koncertom a pochadza z katolickej mladeze, takze aj tam je urcite zaujem o hlasovanie.

a teraz vytiahol silnu zbran, dobre to zaspieval s tym klavirom. :)

278
Monika
Reagovat

Tohle se mi od nej libilo, konecne si vybral dobrej song.

279
VojtaP
Reagovat

Peter Super, dnes asi nejlepší sólo!

280
Michal
Reagovat

Peter skvely. Snad to vyhraje :)

281
Jonatána
Reagovat

Bože, jak mi to vadí! to je hra na city.

282
Prochor
Reagovat

Oto Klempíři – ty se se bez TV Nova taky nedokázal ani posadit , že ?

283
Yaya
Reagovat

Peter volil dobře, slaďákem proti slaďákům.

284
Mila2
Reagovat

kolikrát jsme slyšeli příběh RIcca a Claudie? Proč to musel Ota znovu připomínat? Já je oba obdivuju, jsou stateční, ale tady snad jde o zpěv a ne o příběh

285
VojtaP
Reagovat

hrozné citové vydírání!

286
Ludvík
Reagovat

No jak jsem čekal hra na city… Takže hádám že teď každý průměrný divák pošle hlasy těm dvoum…

287
Jonatána
Reagovat

A Peter byl tak vynikající, že jsem obětovala dalších 10 kaček. Kurňa, ve 42 bych už mohla mít rozum :-).

288
Rena
Reagovat

@Yaya: SOUHLAS

289
Prochor
Reagovat

Pardon – omlouvám se TV Nova – bez TV Prima.

290
dolores
Reagovat

co to na zaciatku hovoril Pyco? ze sa moze posielat len maximalne 5 sms, alebo som zle pocula ?

291
Honza95
Reagovat

Tak jsem Peterovi poslal hlas :)) Musí vyhrát!!!!!

292
jab
Reagovat

Peter sice není extra zpěvák, ale jeho performance jsou vynikající. Tohle dal parádně – vkusně a uvěřitelně.
@Ally: Uff, snad nechceš srovnávat kýčaře s Alexem a Sierrou :-O

293
Honza95
Reagovat

@dolores: Je to tak.

294
Prochor
Reagovat

Nenechte se citově vydírat TV Primou – zvolte toho lepšího.

295
Rena
Reagovat

Mě připadá, že ti dva zpívají stále to stejné…

296
bezík
Reagovat

A med teče a teče … už jsou celý ulepený …

297
Honza95
Reagovat

Proč si vybrali to samé co na castingu? -_-

298
zuzana
Reagovat

no vybrali so uvodnu piesen k telenovele, ktoru vysiela jojka…teda TV WAU…sranda
Claudia sa mi velmi paci mohla by spievat solovo na velkých podiách, ale posielam hlas Petrovi

299
bezík
Reagovat

@dolores: Slyšela si dobře, 5 hlasů v první a 5 hlasů v druhým hlasování.

300
Ludvík
Reagovat

Panebože to vyhrajou oni… :/ Hele jsou v Hlasu ještě ti slepí?

301
dolores
Reagovat

@Jonatána: len posielaj, televizie maju radost z takych divakov ako si ty :)) a aspon pomozes vyhrat znesitelnejsiemu z tych dvoch :))

302
Honza95
Reagovat

Sakra, já myslel, že se bude opět odpočítávat. Jsem poslal jen 1 hlas :/

303
patrik
Reagovat

Skoda ze nemaj winer singl nebo tohle je winer single jj taky me to pripda jako vidirani tak snad tak vyhraje bazik prosim pane bohu smyluj se

304
jab
Reagovat

Ricco a Cladia teď dali asi nejvkusnější své vystoupení dneska, ale pořád v tom slyším takový ten italský pop 80. let.

305
Monika
Reagovat

No cekala bych na zaver efektivnejsi song, tezko rict, netroufam si tipovat. kazdopadne nejvic jsem to prala Tiborovi:-(((

306
Prochor
Reagovat

Za pár minut to vyhraje R a C a za pár minut končím se sledováním TV Prima. Tenhle domluvený humus ala pí Šedivá je jen ztráta času.

307
Tomáš
Reagovat

Stejně to vyhrajou Ricco a Claudia, lidi jsou blbý a Peter je daleko lepší.

308
Ally
Reagovat

@ 292 jab ..no to jsem trochu přehnala :)

309
Michal
Reagovat

Kdyz se oprostru od toho patosu, tak zpivaji R&C vyborne, porad lepe nez duo slepych v Hlasu. Kazdopadne bych vyhru pral urcite Peterovi. Ten je bravurni :)

310
Monika
Reagovat

U Petera mi silne vadi, ze skoncil na 4.miste!!! v SS a soutezi znova, to je imho skoro drzost a divim se, ze mu to proslo. Nereknu, pokud nekdo skonci v divadle, semifinale, ale aby absolvoval celej ten dlouhej maraton, dostatecne se proslavil a soutezil znova, to mi je proti srsti. Nevim v jake byl rade, ale pokud v prvni, tak ta jiste mela velkou sledovanost, takze byl videt a slyset vic nez dost a stejne se neprosadil….To by tam mohla klidne jit oblibenkyne Bara Zemanova tez ctvrta a dalsi a dalsi…

311
dolores
Reagovat

pozeram na FB, mam pocit, ze v prispevkoch je to dost vyrovnane ..

312
Jonatána
Reagovat

Tak Peter měl mnohem větší úspěch, alespoň tam. leč spousta diváků u televize patrně uronila slzu nad tím chudáčkem, co nechodí a tak si zaslouží vyhrát a poslala sms :-(. ale třeba se kouká hodně těch neprůměrných a Peter to dá.

313
Olo
Reagovat

Dnes kvalitativne hodne slusne finale. Xfaktor jsem moc nesledoval, videl jsem mozna jeden, bootcamp a ted finale, takze nejsem ovlivnenej nejakyma sympatiema, jak drtiva vetsina tady prispivajich. Zvlast nekteri by se nad sebou meli zamyslet, kdyz nekoho, koho v zivote nepotkali, nazyvaji hovnem apod. To jen poukazuje na jejich inteligenci. Za dnesni vykony jsem tuhle finalovou trojku a pak i dvojku cekal. Klempir se teda moc nepredvedl a Celeste to Tiborovi spis pokazila, nez ze by mu pomohla. Myslim, ze by mel vyhrat Peter Bazik, protoze se snazil bavit kazdym cislem a pokazde to bylo trosku neco jinyho a vzdy zabavne i podle me laika dobre zazpivane.

314
patrik
Reagovat

Myslite ze naky song pude do ceskyho ne sk chartu

315
Tomáš
Reagovat

310: Mě to u Petera nevadí vůbec protože enbýt jeho tak by byli Ricco a Claudia vítězové už teď. A za pár minutek se jimmi bohužel stejně skutečně stanou. :(

316
Motylek
Reagovat

@Michal: i kdyby ti dva vyhráli, pochybuju, že si je někdo znovu pustí… Bude to čistě jen kvůli handycapu….

317
Monika
Reagovat

No at to vyhraje kdokoliv nebude to pro Primu dobre. V pripade R a C se bude rikat, ze vyhrali z litosti a v pripade Petera, ze tam nemeli zadne talenty kdyz vyhral uz jednou objevenej a zase neuspesnej Peter.

318
Mila2
Reagovat

když nad tím tak přemýšlím, tak v R&C cítím od začátku něco hodně falešného, něco co mi nesedí. kalkul se soucitem. To třeba u slepců v Hlasu necítím…

319
Motylek
Reagovat

@Monika: však někteří se stále dokola objevují v soutěžích…, to není nic zvláštního… /superstáristi/

320
Monika
Reagovat

@Motylek: Motylku, ale aby tam nekdo sel ze ctvrteho mista!!!! to tu jeste nebylo..to je prilis

321
Jonatána
Reagovat

@Mila2: souhlas

322
dolores
Reagovat

@Michal: ja mam radsej slepcov, nie su az tak podliezavi a presladeni, a Martin z Hlasu mi pride velmi muzikalny typek

@Monika: Bazik bol v SHS2, a spieval dost mizerne. bol za sladkeho chlapca v sutazi. teraz po rokoch je o niekolko levelov lepsi :)) asi preto, ze ma predtym ukrutne nebavil, tak ani teraz som mu celkom neprisla na chut.

323
Motylek
Reagovat

PETER ♫ ♪ sláva vítězovi, čest poraženým!

324
Honza95
Reagovat

Joooooooooooooooooooooooo!

325
Nicole
Reagovat

Anoooooooooooooooooooooo :))))

326
VojtaP
Reagovat

No aspoň, že tak! :) Supeeer!

327
Mila2
Reagovat

no aspon…:-) uf

328
Ludvík
Reagovat

Joooooo joooooooo

329
Jonatána
Reagovat

Paráda, jsem ráda, že jsem ty prachy neposílal nadarmo a že Češi a Slováci mají rozum a nenechali se zblbnout!

330
bezík
Reagovat

Tvl! Překvápko ! :D

331
Prochor
Reagovat

Bažík – super!!!! Blahopřeju Peter.

332
Motylek
Reagovat

@Monika: Ale je to dávno, on už vypadá úplně jinak… :-) Tenkrát byl chlapeček…

333
jab
Reagovat

Ha! Lidi už měli zřejmě příliš zalepené žaludky sacharinem :-D

334
patrik
Reagovat

Vyhral super

335
Monika
Reagovat

@dolores: Aha, takze byl v tech prvnich rocnicich no to byvala jeste velka sledovanost a stejne se neprosadil,pochybuju, ze se to zmeni, ale aspon ma prachy, nejsou k zahozeni:-)))) urcite se to vyplatilo.
Kazdopadne doufam, ze si z nej vezmou priklad i dalsi predni mista, treba Petr Bende by to mohl zkusit znova a podobne:-))))

336
Lucas
Reagovat

Tak spokojenost, i když spíš kvůli Sise :))

337
bezík
Reagovat

Tak kdyby mi někdo po castingu řekl, že tenhle kluk to vyhraje, měl bych ho za blázna :D

338
Mila2
Reagovat

myslím, že pro R&C docela studená sprcha…

339
Monika
Reagovat

Ondra zase mele to neni mozny:-))))

340
Rena
Reagovat

Jsem ráda, že lidi mají rozum… RC nemají x faktor, i když zpěváci nejsou špatní… jen stále stejní a moc přeslazení… Peter je všestranný, skromný člověk, umí dělat šou… gratuluji…

myslím, že to na tu hrůzu občas – nakonec dobře dopadlo…

341
patrik
Reagovat

Tak aspon mam nekoho zas posluchat Gratulace velka ..to jako uz maj manazera uz ve stredu uz budou nahravat

342
Motylek
Reagovat

@Monika: Některé bych i ráda znovu viděla… Třeba Zlatušku… To už záleží na každém, jestli do toho půjde… Peter tu odvahu měl a byl fakt dobrý…. Byla to soutěž o prachy a on šel do toho…. Moc jsem mu to přála…

343
Rena
Reagovat

@Monika:
Ondra se asi rád poslouchá, jen se občas docela zamotá… :-)))

344
uKaStany
Reagovat

Ondra má zas nutkání hovořit jako moudrý stařec a mele trapný blbiny

345
dolores
Reagovat

tak Bazik je vitaz ! kto by to bol na zaciatku povedal, ale v tej sutazi je tak malo talentov, ze musel vyhrat niekto ako on. XF mu dal moznost ukazat, co v nom je, ze je instrumentalista, v Hlase aj v Superstar by asi nemohol. btw. v Hlase by si asi prilis neskrtol :D ale je to muzikant dusou a telom, takze si to zasluzi a tu vyhru mu uprimne prajem, kedze sa cele roky financne pretlkal.

jaj Sisa aka happy :))) zeby pomohol hlasmi aj sam manzel a cela positovna Kooperativa ? :D

346
Filip
Reagovat

na seku napis: vitaz 1. serie x-factor :DDD vubec neberou v potaz… ze v CR uz byl

347
patrik
Reagovat

Lidi netahej te sem furt idol proste vyhral a ma velkou budoucnost

348
Monika
Reagovat

Jinak je mi teda tech druhych dost lito, ale to by mi bylo lito i v pripade Petera, prohravat o pouhe procento takovej balik penez. To se spatne vydejchava, nechtela bych toto zazit.

349
okkvp
Reagovat

Velká škoda, že jiné talenty mentoři (štáb) tak dokonale utopili.

350
Filip
Reagovat

jinak na X-factoru se mi strasne libilo.. ze zpivali moderni pisnicky… ne porad ty stejny flaky (listen od beyonce… pisnicky whitney houston atd..) jako v superstar nebo v hlasu…

351
Monika
Reagovat

@dolores: Tak on od zacatku patril k favoritum spoli s R & C, Katarinou a Matejem. zas takove prekvapeni to neni:-))) Jo vyhrat to Joys nebo Laduda, to by byl jinej sok.

352
Monika
Reagovat

@okkvp: Tam nebylo z ceho vybirat, dneska i ta Katarina byla dost slaba. V Hlase by si nikdo ani neskrtnul, peter mel obrovskou kliku, ze spravne zvolil X factor a naopak nekteri v Hlase si musej skubat vlasy hruzou, jak mohli mit v X factoru hladkej prubeh.

353
Michal
Reagovat

Za me tedy s finale spokojenost. Mozna mi ten XF bude nakonec i chybet :D. Mohli klidne ty 2 live pridat… finale by pak bylo prirozenejsi. Tak tedy doufam nekdy za par let v navrat XF do nasich republik a nyni se jen tesit na podzim – britsky a australsky X Factor ceka :)

354
Rena
Reagovat

za mě také spokojenost…

355
okkvp
Reagovat

@Monika: nuly budou stejně z obojích

356
Motylek
Reagovat

Za mě naprostá spokojenost, konec dobrý, všecko dobré…
ahoj ve středu! dobrou všem

357
dolores
Reagovat

@Monika:
a nemohol by skusit stastie este aj Petr Sevcik? ved bol az piaty :D
Bazik sa mozno presadi, lebo mu pomoze Sisa, ved ta je z neho uplne prevarena :)) a financie nebudu problemom ani na CD, ani na klip, ani na dobrych autorov ..o to sa imho postara pan Lelkes. :D len ci je v Petrovi dost hviezdnosti, aby to zuzitkoval, o tom pochybujem. je to taky ludovy typek. milovnici RS su z neho na makko, ale zabudnu, lebo pride nova show :)) uvidime, kazdopadne je ovela vyzretejsi ako spevak aj ako osobnost, a aj pokornejsi ako ked bol v Superstar.

358
Monika
Reagovat

@okkvp: To jednoznacne, co rict na to kdyz Peter skonci tesne pod stupni vitezu v druhe rade SS, ktera mela mnohonasobne vetsi sledovanost nez celej X factor plus byla na obrazovkach mnohonasobne dele a stejne musel jit skemrat o prizen do pevecke souteze znova, vzdyt je to ostuda, ze tu nejsou zadne nove talenty. X factor objevil davno objevenou nulu:-))))

359
dolores
Reagovat

@Monika: bol favorit, ale az teraz v zivakoch. na zaciatku, aj v dome porotcov to az taka tutovka nebola

360
Lucas
Reagovat

@dolores: To já jsem milovník RS a naměkko z něho nejsem :)) z toho, co tam bylo, je to menší zlo, ale jinak na něj zapomenu za pár dní zase… stejně jako u SuperStar… musel by přijít s hodně moc zajímavým singlem, abych ho zase nějak vnímal :)

361
Monika
Reagovat

@dolores: Tak tutovka bylo snad jen duo, ale Peter nezpiva uplne blbe a je pohledny, muselo se s nim pocitat.

362
Rena
Reagovat

Jsem zvedavá, co bude delat Matej – je to nezaměstnaný, 22letý chlap, který už ví, co chce – času má habadej. Ta první jeho vlastní písen nebyla špatná… možná na něj se nezapomene a prorazí – s něčím vlastním – jako Klus…

363
Monika
Reagovat

Rada bych kdyby zverejnili vysledky vsech hlasovani, nejak si zacinam myslet, ze to Pyco cetl v porad v jakem dostavali hlasy. Sice rikal, ze poradi je nahodne a bla bla bla, ale mohlo by to klidne sedet.

364
dolores
Reagovat

@Lucas: ved prave svojim prispevkom potvrdzujes to, co som pisala.

@Monika: no vies ako to byva v poslednych kolach, v top3, v top2, – hlasy sa preskupuju od vypadnutych. Petrovi v prvom rade pomohli smsky od Matejovych fanusikovi. staci si precitat tunajsiu diskusiu :)) aj na FB vidim par prispevkov, kde z totalneho sklamania z Matejovho nepostupu, posielaju dalej Petra.

365
Kamča
Reagovat

Nikomu (aspoň oficiálně) nikdo účast nezakazoval a tak se určitě mohl přihlásit Ševčík, Zemanová (jak píší jiní) atd. A co Hlas? Kolik je tam profesionálů – muzikálových zpěváků? Proto tam jsou zpěváci lepší, ale snad to měly být soutěže pro neprofesionály! Neberte mě za slovo, je mi jasné, že většina z nich si zpěvem nevydělává na živobytí a je to jen přivýdělek. Ricco a Claudia určitě nouzí trpět nebudou, zvlášť, když mají manažera, jsou známy vysoké honoráře za vystoupení na soukromých akcích a po dnešku jich bude hodně, to se bude týkat většiny účastníků.

366
Monika
Reagovat

@dolores: No podle me Matej moc fanousku nemel:-)))) Spise si myslim, ze mu pomohl Tibor. Oba pohledni chlapi, dobre zpivajici a kdyz nevysel jeden zustal druhej.

367
Monika
Reagovat

@Kamča: Samozrejme mohl, ale chce to fakt hodne kuraze, ja bych se hanbou do zeme propadla, kdybych sla zebrat o slavu ze ctvrte pozice, pote co jsem nic nedokazala a vse ztratila.

368
Tomáš
Reagovat

363: Taky si myslím že by to jak je vždycky vyhlašovali mohlo sedět. Že Brigita mohla první kolo vyhrát a pak další týden klidně slítnout až na poslední příčku by mě taky nepřekvapilo pokud hlasů chodilo opravdu málo a bylo to vyrovnané. Peter v prvním kole asi tak vysoko nebyl ale minule jak ho vychválili tak už klidně vyhrát mohl. Výsledky by mě taky zajímaly i když si myslím že je asi spíš neukážou. A ani vlastně nevím úplně jistě jestli bych je fakt chtěl vidět – takhle si můžu žít v sladkém přesvědčení že Matěj dnes přeskočil Joys a Katarínu a skončil aspoň na tom čtvrtém místě, snad realita není jiná.

369
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome ja jsem o tom cim dal vic presvedcena, ze to Pyco cetl v nenahodnem poradi. V prvnim kole klidne mohla vyhrat Brigita, vsak sla posledni, kouzlo zlateho hrebu funguje. Dalsi tyden sla druha a mela desne unylej song totalne zapomenutej, tak proc ne posledni. Tady byli soutezici dost vyrovnani, nebylo jasneho viteze, vzdyt i ten Tibor ziskal 24%, coz je sakra dost na to za jakeho byl povazovan outsidera, sazkovky ho uplne odepsali, mel nejvyssi kurz spolu s Joys.

370
dolores
Reagovat

@Monika: stavkove kancelarie, to su mi uz len vizionari :DD od minuleho superstar im absolutne neverim. pravdepodobne o tych kurzoch rozhoduju vysostne chlapi, o com svedcila vysoko nadhodnocovana Styblova a totalne odpisovany Itcho, :)))

371
Tomáš
Reagovat

370: Tak pokud šlo o Itcha tak to snad nečekal ani nikdo tady včetně mě že by se dostal o tolik dál než Stýblová. Její vypadnutí, to bylo panečku překvapení.

372
Tomáš
Reagovat

369: Zajímal by mě ale rozdíl na konci o kolik Bažík R a C porazil. Asi to taky bylo hodně těsné. Myslím že mu vítězství definitivně zajistila píseň u piána, tam byl excelentní. U Tibora mě dnes účast v Top 3 vůbec nepřekvapila, tak nějak sem si myslel že tam bude a po jeho dnešním vystoupení už sem to bral pomalu jako jistotu protože zazpíval dobře i když to samozřejmě není šálek mojí kávy. Už sem si dokonce začínal myslet že to vyhraje což se naštěstí pro mě a naneštěstí pro tebe nestalo. :D

373
Kamča
Reagovat

367 – Moniko, všichni vyhrát nemohou a pokud konkrétně Bažík skončil na 4. místě, tak to určitě není o tom, že nic nedokázal, ale že tam byli lepší. A i ten nejlepší se časem dočká zapomnění. O tom by určitě mohl vyprávět M. Chodúr. A pokud živíš rodinu, tak si nemůžeš hrát na hrdinku, co dá přednost živoření před uživením rodinky. Takže pokud dříve něco ztratil, tak to dnes získal. A ostatní mají nějaký ten měsíc na to, aby si přivydělali, protože teď budou v kurzu.

374
Monika
Reagovat

@Kamča: Nikdo v kurzu nebude, vzdyt ten X factor driv skoncil nez zacal. V SS byli lidi „hvezdy“ aspon dva tydny po soutezi tady v te rychloshow se nikdo nemel sanci ani hvezdou stat, krome par blaznu co sleduji kazdou peveckou show tu souteznikdo jinej ani nezaznamenal. Nic nedokazal jsem myslela po soutezi ze ctvrteho mista mel velmi slusnou startovni pozici a nepomohlo mu to, cim to asik bude…talenti, opravdovi talenti to dokazou vyuzit maximalne.

375
Lucas
Reagovat

Budou v kurzu někde na venkovských diskotékách chvilku :))

376
Kamča
Reagovat

Moniko, to zas není pravda, že o nich nikdo neví a nikdo nebude mít zájem o jejich vystoupení.
V kurzu určitě nějakou dobu budou a nesnaž se to zlehčit. Prostě byli v TV a co je vidět, s tím se počítá. Vždyť některé „hvězdy“ raději někoho zabijí, jen aby měly publicitu :-). Co taková Konvičková? Žádná hvězda, nikdo o ní neví, má za sebou schopného manažera a údajně vydělává, i když o tom nikdo neví. Můj syn byl minulý týden na Májové veselici v Řece /okr. FM), tam byla aspoň na plakátech za „hvězdu“ Debbie a ta také v SS vypadla mezi prvníma a zřejmě ji to dodnes živí.

377
Patrik
Reagovat

@Michal: presne uz se tesim

Přidat komentář