Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014 (25. 5.): FINÁLE: Konec dobrý, všechno dobré? (rekap + video)

26. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=9205 w=615]

Téměř tří měsíční zpěvácký maraton je u konce. Vítězem se stal Peter Bažík, který si kromě titulu šampióna X Factoru odnesl také největší výhru v dějinách našich pěveckých soutěží – 200 000 Eur! V článku se dozvíte, jak celý dlouhý finálový večer probíhal, kdo naposled zazářil a kdo propadl? Pro vás hodnotí autor VojtaP!

1. kolo – Top 6 sólo

Katarína Ščevlíková (Fergie – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got))


VojtaP: Katarína dostala za úkol celý večer zahájit s velkou párty na pódiu. Bohužel pro ni to byl krok vedle. Byl tohle opravdu společný konsenzus mezi mentorem a studentem? Nebo opět jen mentorova představa bez ohledu na schopnosti a zaměření soutěžící. Ondra měl po vzoru minulého týdne Katku pustit ze svého domečku pro panenky a nechat jí volnou ruku, protože minule to fungovalo. Velká párty na pódiu sice proběhla, vypadalo to efektně, ale Katka mi tam celou dobu nepasovala, navíc ani zpěv nebyl žádná hitparáda, výrazově ploché, bez větší gradace, nevýrazné. Celkově průměr, za což může hlavně výběr písně, který by se hodil do všech jiných fází soutěže, jen ne do finále, kde je potřeba vyrukovat se silným hitem podpořeným dobrým výkonem. Jak jsem již napsal, tohle nebyla Katka, ale něco uměle vytvořeného, Gatsbyovská stylizace se k ní nehodí a pochybuju, že by se Katka v budoucnu chtěla věnovat electro swingu. Její osobitost a funky styl zůstali v prvním semifinále. Velká škoda!

Matěj Vávra (Michael Jackson – Earth Song)


VojtaP: Matěj neustále bojuje o přízeň diváků a poroty. Při poslední šanci zapůsobit, si spolu s týmem Celeste vybral známý hit od MJ. Už od zveřejnění setlistu bylo jasné, že se Matěj originálu nepřiblíží, s tím by měli problém i profesionálové. Matěj to dal v rámci svých možností, v refrénech hlasově nejisté, do závěrečné gradace dal poslední zbytky sil a předvedl neskutečný drive. I když to pěvecky haprovalo, tak vystoupení bylo vkusné a uvěřitelné. Vyzvednout musím také výpravu, grafika a nasvícení zatím nejpovedenější, dýchalo to světovostí (až na kompars v děravých prostěradlech představující sbor, bez toho bych se obešel)

Joy$ (Rihanna – Diamonds)


VojtaP: Joy$ se na poslední chvíli snaží zvrátit fakt, že jsou v soutěži omylem výběrem pomalé skladby, na které konečně ukážou své hlasy a zpěvácké kvality. Zde opět nebylo co řešit, opět mi v hlavě vyvstávala otázka – co dělají proboha ve finále? Dá se říct, že to bylo vkusnější než poslední dvě vystoupení, ale pořád stejně těžce amatérské. V sólových pasážích ještě více vyniklo, že černovlasá a blonďatá slečna jsou nejspíš obětmi úředního omylu, kdy je vůbec někdo pustil přes producentské castingy. Ve svém středu tak mají pouze jednu dobrou zpěvačku. Ve společných pasážích to jako obvykle drhlo nejvíc, výslovnost „dajmos“ raději ani nekomentuju. S tímhle děvčata opravdu Ameriku nedobudou, možná ani Česko a Slovensko.

Tibor Gyurcsík (Adele – Skyfall)


VojtaP: Tibor jde s kůží na trh s nejúspěšnějším filmovým songem posledních let, navíc od paní zpěvačky Adele. Mou menší nevýhodou oproti porotě, které pro srovnání chyběla mužská verze, mám ve srovnání s letošním vítězem Idolu Calebem Johnsonem, který tutéž skladbu dal v rámci filmového kola. I bez srovnání jsem u Tibora očekával, že to nebude extra přesvědčivé. Doufal jsem, že zůstane u vytváření zábavné show, jako minule, což mu sedlo nejvíc. Nakonec to nebylo vůbec špatné, Tibor zpívat umí a zazpíval to s úctou k originálu velmi dobře. Mě jen stále u něj chybí to něco, co by udělalo jeho vystoupení v baladě uvěřitelným. Zejména nemá potřebnou naléhavost v hlase, což mi vadilo už u jeho One Republic, stejně tak u Skyfall.

Ricco & Claudia (Lara Fabian – Je Suis Malade)


VojtaP: Ať R&C chtějí nebo ne, tak Riccův handycap bude mít na vnímání jejich vystoupení velký vliv, zvláště, když si vybírají velké balady. Své nejdecentnější vystoupení předvedli minule, tentokrát se ovšem vrátili ke starému tlačení na emoce. Emoce ve vystoupení vůbec nejsou na škodu, jen je vždy poznat, když to není přirozené. Aktuální vystoupení opět nebylo vyjímkou, když se člověk nedívá, tak slyší perfektně odzpívanou píseň (ne líp než touchdown Dominiky Staré!), tentokrát se mi oba dobře poslouchali i v sólových pasážích. Celkový vjem ale zase zvyšoval hladinu cukru v krvi. Škoda, že za celou soutěž takhle tvrdě kalkulovali útokem na city a neukázali se i v něčem, co by mělo pozitivní nádech, možná se báli, že by to nefungovalo.

Peter Bažík (Bruno Mars – Locked Out Of Heaven)


VojtaP: 1. kolo uzavřel Peter Bažík a to vskutku velkolepě. Celý večer jsme na to byli v jednotlivých dotáčkách připravovaní, tak jsem byl na Bažíkovy bicí zvědavý. Myslím, že nebudu přehánět, když řeknu, že Peter dal své nejlepší vystoupení. Skvělá promyšlená show, i když inspirace Brunovou Halftime show při letošním Superbowlu byla zjevná (ale na kopírku jsme v XF už zvyklí). Odzpívaná skvěle, pohyb na pódiu se na zpěvu odrazil, ale ne tak hrozně. Na Peterovi se mi, na rozdíl od některých diváků, nejvíc líbí jeho proměna. Působí více současně než v image devadesátkového rockera (která je přežitá), více sebejistě a odhodlaně show vyhrát. Jeho muzikálnost je také obdivuhodná. Peter udělal od Superstar, kde jsem mu vůbec nefandil, velký pokrok, možná přišel jeho čas.

Top 3 podle VojtyP

1. Peter Bažík
2. Matěj Vávra
3. Katarína Ščevlíková

První vyřazování

Hlasování se zastavuje a po Pyco oznamuje, kdo se po prvním kole umístil na prvních třech postupujících příčkách. Nakonec padla jména Ricco & Claudia, Peter Bažík a Tibor Gyurcsík. Katarína Ščevlíková, Matěj Vávra a skupina Joy$ soutěž opouští.

VojtaP: Podle mých představ Top 3 nedopadla až na Petera. Katarína nezazářila, tak je možné, že na ni lidé zapomněli a upřednostnili výraznějšího Tibora. Matěj se nejspíš opět ocitl na chvostu, i když v rámci live shows podal svůj nejlepší výkon (nehledě na rozstřel, kde u mě stále vede se Sheeranem), Top 3 si zasloužil.

2. kolo duety

Peter Bažíka a Sisa Sklovská (Tina Turner – Proud Mary)


VojtaP: Přes všechny prvotní negativní reakce se Sisa ukázala, jako nejlepší porotce a mentor v X Factoru, nyní měla možnost si se svým svěřencem zazpívat duet. Proud Mary si oba náležitě užili, to je hlavní. V tomto případě nevidím problém v tom, že si na pódiu zablbli, když to zvládli i po pěvecké stránce.

Ricco & Claudia a Oto Klempíř (Emeli Sandé feat. Professor Green – Read All About It)


VojtaP: Když Oto avízoval Read All About It a v té samé větě použil slovo komická vložka, tak jsem se zhrozil a právem. Oto se společně se svým duem rozhodl, že zprzní mou oblíbenou píseň. Ještě na začátku jsem si říkal, že je to ještě dobré a decentní, pravá freak show začala až s Otovým „rapem“. S WTF výrazem na tváři jsem byl nucen vypnout zvuk, protože si chci tuto skladbu v budoucnu ještě poslechnout a nerad bych ji měl spojenou s touto přehlídkou nevkusu. Sorry, ale Oto má opravdu zastupovat nějakou kvalitu v českém hudebním průmyslu??

Tibor Gyurcsík a Celeste Buckingham (A Great Big World feat. Christina Aguilera – Say Something)


VojtaP: Když dva dělají totéž, není to totéž. Cel a Tibor zvolili do duetů odlišnou strategii a snažili se to narozdíl od konkurentů udělat co nejjednodušší. Musím říct, že se jim to podařilo. Cel Tibora na pódiu podržela a pomohla mu dodat potřebné emoce. Dobrý duet, jednoduché, decentní, procítěné.

Top 2 podle VojtyP

1. Peter Bažík
2. Tibor Gyurcsík

Druhé vyřazování

Počty hlasů byly opět sečteny a padne jen jedno jméno a to jméno toho, kdo se nepodívá do Super finále. O nejvyšší umístění nakonec nebude bojovat Tibor Gyurcsík! Peter Bažík a R&C postupují do Super finále.

VojtaP: Škoda, po duetu bych i docela uvítal, kdyby místo R&C postoupil Tibor.

Super Finále

Peter Bažík (Bruno Mars – When I Was Your Man)


VojtaP: Peter v úplném finále ukazuje znovu svůj talent na různé nástroje. V druhém dnešním výběru od Bruna Marse zvolil klavír, stejně jako Matěj si Peter dal Bruna níž. Vyplatilo se. Petrův hlas mi do této typické Marsovky seděl i líp než sám Mars. Jeho „I was wrong“ v poslední sloce mi přivodilo husí kůži a já doufal, že se zrovna dívám na vystoupení vítěze. Touchdown!

Ricco & Claudia (Alejandro Fernandéz & Christina Aguilera – Hoy Tengo Ganas De Ti)

VojtaP: R&C nenechali nic náhodě a akorát reprízovali své vystoupení z castingů. Opět dobře zazpívané, ale se mnou to prostě nic nedělá.

Vojtův tip na vítěze

1. Peter Bažík

Vítězem se stávááá…

Peter Bažík! GRATULUJEME!

[singlepic id=9204 w=615]

Shrnutí Finále podle VojtyP

Konečně je konec! Přes všechny neduhy, kterými soutěž trpěla (a že jich nebylo málo) má první (a tipuju na dlouho poslední) federální X Factor alespoň důstojného vítěze. Nutno říct, že si to talentovaný multiinstrumentalista Peter za své výkony v soutěži zasloužil. 200 tis. Eur není málo a na nastartování solidní kariéry to stačí a já bych mu tu kariéru přál. Jestli se mu to podaří ukáže až čas. Na druhou stranu je nutné podotknout, že měl svou cestu k vítězství ulehčenou díky několika okolnostem. Tou první byl nedostatek talentu v live shows, ti dobří se buď přihlásili ke konkurenci (kde by si Peter imho moc nešrktl) nebo je porota vyhodila v Domech porotců. Další byl propad favoritů, jako Matěj a Katarína, kteří to nedotáhli ani do top 3. Jeho výrazná proměna a výraznost k jeho úspěchu taky přispěla a v neposlední řadě mu pomohla také jeho dřívější účast v Superstar, kdy si ho z té éry skalní fanoušci žánru ještě pamatují.
Nakonec byl Peter z výsledné top 3 nejlepší a do budoucna nejperspektivnější. V soutěži se mi líbilo spojení jeho chrapláku s moderními písněmi, to byl dobrý tah. Kdyby na tento moderní zvuk navázal i ve své tvorbě, tak bych si jej rád poslechl. Bude se muset každopádně hodně snažit.

Na závěr jen pár vět k porotě a finále. Po minulém týdnu se uklidnil Oto Klempíř, který už nemluvil tolik z cesty (možná mu v produkci zakázali „džusík“), hned to vypadalo jinak a byl ze všech dílů nejvíce snesitelný. Sisa a Cel si udržely svůj standard a znovu se ukázaly jako schopné porotkyně a mentorky. To Ondra si taky udržel svůj standard, ale ten špatný. Z Katky, která byla favoritkou zbavil osobitosti a udělal z ní outsidera, navíc opět některá jeho hodnocení postrádaly hlavu a patu a v závěrečné promluvě Peterovi se zamotal do svých přeludů.
Celý závěrečný večer byl rozporuplný, jako celá show. Finále v Top 6 bylo předem odsouzeno k disfunkčnímu průběhu. Systém hlasování byl divný, jednou se stoplo, pak se rozjelo až po odzpívání a pak se jen spočítalo v daný moment. Víc zmatené to být nemohlo. Díky absenci více hostů to nepůsobilo tak honosně, jako jsme zvyklí ze zahraničí. Dokonce jsme byli ochuzeni i o závěrečné vystoupení vítěze, které má být takovou dojemnou tečkou za finále, ale protože náš federální X Factor je plný novot a snaží se „odlišit od zahraničí“, přišli jsme i o to. Celý nápad s třemi Live shows byl předem odsouzen k záhubě. Soutěž v podstatě ani nezačala a už končí.

Už o víkendu vám přineseme shrnující pohled na celou show, čímž kapitolu federálního X Factoru uzavřeme. Takže zůstaňte naladěni!

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Lucas
Reagovat

To nejlepší na celém X Factoru je to, že už skončil :)

2
Carlito
Reagovat

Jaké bylo podle vás pořadí v hlasování na 4. – 6.místě, máte nějaké tipy kdo byl včera od Top 3 nejdál a komu naopak unikla jen o vlásek?

3
Jai Kudo
Reagovat

Nevím, Vojto, kde jsi přišel k těm nadšeným komentářům, mě to připadalo hodně strašný všechno…..a to nejen pro to, že jsem rocker, fakt. Jediný pozitivum bylo snad jen to, že to nevyhráli R&C nebo Joys. Bažík byl asi nakonec ten jednooký mezi slepými, ale to jedno oko mělo hooodně silný šedý zákal, teda. :-D

4
Monika
Reagovat

@Carlito: ja bcyh to videla takto: 4. Katarina, 5. Matej, 6. Joys, ale klidne mohl bejt matej psoledni a Joys pate, netusim. Doufam, ze celkove poradi ve vsech kolech jeste zverejni.

5
Milena
Reagovat

Finále bylo dost chaotické, chyběl mi závěr se všemi finalisty, ale nebuďme takoví negativističtí, je to jen zábavná show. Všichni se snažili, viděli jsme pár slušných výkonů, poznali pár sympatických lidí. A o to jde! Doufám ,že mnohé z nich ještě uvidím a uslyším. Takže nakonec vše dobré!

6
Tomáš
Reagovat

4: Matěj klidně mohl být i čtvrtej, mohl porazit i Katarínu. A myslím že ty výsledky nezveřejní, dost bych se divil kdyby jo.

7
dolores
Reagovat

nemam ziadny problem s Bazikom ako vitazom. :) aj ked pre mne nie je dostatocne vynimocny. nema v sebe potrebnu hviezdnost, hoci je fesak. Ako spevak je priemer, a lepsi priemer(ak mu vyjde pesnicka). myslim si vsak, ze v tejto sutazi a hlavne v poslednom kole TOP6 bol on asi ten najlepsi mozny vitaz. Tibor sa mi ako spevak pacil o dost viac, ale v tejto sutazi nejde len o hlas a spev. Bazik priniesol nieco navyse, a to muzikantstvo. jeho minule vystupenie by asi tazko zaposobilo bez husliciek. a vcera ten klavir a vyber skvelej piesne, ktoru zaspieval asi najlepsie, co som od neho v zivote pocula, mu prinieslo zasluzene vitazstvo a odstavilo z takmer isteho piedestalu limonadove duo so silnym pribehom na city. myslim, ze Peter je lepsi vitaz ako by boli oni.
zo Superstar Petrovi zaiste zostalo dost fanusikov, ktori asi aj teraz ochotne poslali sms. a pocet hlasov, ktory pred 8 rokmi stacil sotva na stvrte miesto, dnes by (uz aj polovica z toho poctu) stacila na vitazstvo :))
Tibor slapal celu sutaz dobre, ale vyhrat nemohol, lebo taketo tipy v nasich koncinach nevyhravaju. pre mnohych posobil umelohmotne , pre dalsich ako gay (hoci nie je) .. no a gay a este k tomu s madarskym prizvukom, to by mnohi roduverni urcite nerozdychali. :))) aj z mojho pohladu na vitazstvo nemal, ale nie pre tie nezmyselne vlastnosti, ktore sa mu pripisovali, ale kvoli istej pridanej hodnote, ktoru do tejto sutaze nedodal. a v tom ho Bazik tromfol, a aj ostatnych. Tibor ale moze byt rad, kam sa az dostal. ak by sutaz pokracovala normalne po kolach dalej, mozno by nejaku pridanu hodnotu ukazal.

8
Tomáš
Reagovat

7: Když by ses vrátila o dva články zpět tak by ses dočetla že třeba já sem nakonec Tibora i docela pochválil. :) Jak mi dost vadil na začátku a byl sem naštvaný že postoupil místo Lukáše tak s finálovými koly mi nějak postupně vadit přestával. S tou přidanou hodnotou si to trefila přesně, v té ho totiž podle mě převyšoval i Matěj ač na tom možná technicky nebyl tak dobře a proto se podle mě i Matěj měl dostat dál než Tibor jenže Matěje v této soutěži diváci hrozně nedocenili. Kdyby včera Top 3 byla Bažík, Tibor a Matěj tak by mi to vůbec nevadilo a asi by to tak pro mě bylo včera ideální, Tibor mi nakonec včera vadil méně než přeafektovaní umělohmotní Ricco a Claudia. V neposlední řadě si asi u mě získal závan sympatií právě i tím přátelstvím s Matějem. :)

9
dolores
Reagovat

@Tomáš: je pekne, ze si ho pochvalil, aj ked viem, ze je to len preto, ze sutaz skoncila a on nevyhral :D ak by sutaz este pokracovala, servitku by si si nebral, uz ta poznam :D ale je mozne, ze si podobne ako recenzent na musicserveri nadobudol poznanie =)

Matej nejaku pridanu hodnotu mal, to som v nom citila, ale ju v sutazi vobec nezurocil. vraj odmietal aj gitaru, co absolutne nechapem. aj preto bol divakmi nedoceneny

10
bezík
Reagovat

@dolores: Náhodou, já jsem taky Tiborka pochválil, za duet s Cel ;-) Ten se jim podařil , jedno z mála vkusných čísel ve finále. Ale je fakt, že konkurence byla co do vkusu prabídná.

11
DJ Vlado
Reagovat

Tak už jsem po návratu z Amsterdamu stačil zkouknout celé finále a musím říct, že Peter vyhrál opravdu zaslouženě, ve finále ostatní zpěvácky převálcoval minimálně o třídu a to jak v obou sólo výkonech, tak v duetu se Sisou. Po SHS2 bych nikdy neřekl, že mu přijdu na chuť :-D Kupodivu mi tentokrát nevadil ani Tibor, i když v Skyfall nepřekonal GG ani Caleba, ale zase to dal rozhodně líp než Jana Rybníčková z Hlasu (tak na úroveň Stýblové bych ho dal). A duet s Cel byl taky fajn. Ricco a Claudia mi naopak tentokrát vadili maximálně, zvlášť v Je Suis Malade, které bylo ultrakýčovité (ve srovnání s touchdownem Dominiky Staré jsou to nebe a dudy), a vystoupení s Ottem zase byla děsná estráda. Matěj si naložil (resp. bylo mu naloženo) na svá bedra příliš velké sousto. Earth Song je jedna z nejlepších jacksonovek, ale taky jedna z nejtěžších, zvlášť pro níže položený mužský hlas (i to je jeden z důvodů, proč mám radši, když Jacksona coverují zpěvačky, viz. Diana Vickers nebo Jiordan Tolli), ale pěkné momenty tam Matěj měl, to zase jo. Katka tentokrát úplně propadla, ten song se k ní absolutně nehodil a Ondra jako mentor selhal na celé čáře. Joys byly tentokrát snesitelnější než jindy, ale pořád to byl maximálně průměr.

Celková úroveň ale byla neskutečně slabá na to, že to bylo absolutní finále. Můj názor, že je to nejslabší finálová sestava všech dob, stále trvá. O to víc se těším na středu na Hlas (i když i tam ta sestava mohla být lepší), protože takovou srdcovku, jakou je Kristínka (a jakou byla Lucka), jsem v XF neměl (mojí No. 1 byla Mamba, ale neprožíval jsem ji až tak moc jako mé dvě überfavoritky z Hlasu) :-)

12
Prochor
Reagovat

Nejdéle si budu pamatovat Ladudu jak dělá dřepy ve svatebních šatech:-)))
Vítěze vnímám jako slovenského Petra Bendeho – celkem slušný zpěvák.

13
katy
Reagovat

Vlado: prosím, v které Superstar vystupoval Bažík? díky za info

14
Monika
Reagovat

Bazik vystupoval pry v druhe rade Superstar na Slovensku.

15
Ejmi
Reagovat

Ach, Dolores, Dolores, Tvoja snaha o nejakú objektivitu k Petrovi Bažíkovi vyznieva falošne. Ty si asi od Šamorína, alebo nebodaj Šahy, Lučenec, Veľký Krtíš? Musíš predýchať presladeného Tiborka, dýchaj zhĺboka. Všetko čo len trocha zaváňa slovenčinou Ti doslova smrdí. Ešte aj Vávra (síce fešák s gitarou vyzerá naozaj dobre, ale spieva priemerne) by sa Ti hodil ako víťaz viac. No tak to býva s „kozmopolitnými ĺuďmi“, čo majú svoju postel niekde vo vesmíre a nie vo svojej vlasti. Aj napriek tomu Ti želám všetko dobré a neanalyzuj toľko. Peter si to tentokrát zaslúžil.

16
Tomáš
Reagovat

15: Já mám taky dojem že Peter si v letošním X Factoru zasloužil vítězství víc než loni Itcho účast v Top 2/3 SuperStar.

17
Tomáš
Reagovat

12: Taky mi trochu připomíná Petra Bendeho akorát s tím rozdílem že Bažík má pro mě snad ještě větší charisma a drive než měl Bende. Prostě je takový živější a to byl Bende můj obrovský favorit.

18
jab
Reagovat

@Tomáš: Tak to bych trochu brzdil, Bažík je muzikální a showman, ale zpěvák je spíš jen lehce nadprůměrný. Zkrátká má slušný, avšak nikterak dechberoucí základ, a k tomu výraznou přidanou hodnotu, tedy ten X Factor. To měl víceméně Itcho taky, sice byl technicky o něco slabší, ale zas měl imho zajímavější hlas. Jediný, kdo si podle mne zasloužil GF víc než Itcho byl Šafa, takže účast v TOP za mne naprosto zasloužená :-).

19
kyselka
Reagovat

jeste aby takovou soutez nevyhral profesionalni muzikant, ktery se uz hudbou nejaky ten patek zivi ! Takze Peter i kdyz ze zacatku nikoho neoslovil, nakonec sveho dosahl. Myslim ze vitezstvi necekal ani on sam, ani divaci u TV. Nakonec jsem rada, ze nevyhrali Ricco s Claud, protoze bych byla vazne na vazkach, jestli neni hlasovani zmanipulovano. Tohle Duo patri nekam do Rumunska nebo na kraj Slovenska. Ne do stredu showbyznysu.
Matej ma velmi peknou zajimavou barvu hlasu, myslim ze jeste ma sanci to nekam dotahnout.

20
Franz
Reagovat

Omlouvám se zdejším diskutérům, že se tu pletu do jejich odborných příspěvků, ale chtěl bych se tu také podělit o svůj dojem na uvedený X-Factor. Z pohledu obyčejného diváka, který chtěl pouze dobrou zábavu říkám:“tak to byl pěkný průser“. A to jsem původně chtěl použít daleko peprnější slovo. Soutěží slabota, porota (mimo Ondřeje) další slabota, způsob a zakončení totální propadák. Jediný světlý bod byl Pyco, který je prostě profesionál. Kdo si vzpomene na rok 2008 a první X-Factor, tak může srovnávat. Prostě nebe a dudy. Nedivím se, že tato soutěž neměla diváka a troufnu tvrdit, že by to nezachránilo, ani kdyby nebylo to MS v hokeji. Prosím nenechme se krmit jakoukoliv hrůzou co nám některé televize nabízí.

21
dorka
Reagovat

Bažík vítěz. No ano, internacionální laduda, hendikepovaní a tmaví, , divnej bez kytary, tlustá potopená vlastním koučem a maďarský smieško , všichni dostali šanci a vyhrál Cukrík. https://www.youtube.com/watch?v=8y2w1TcB_ss

22
dorka
Reagovat

chtěla bych ještě někdy zažít něco jako tohle – https://www.youtube.com/watch?v=7qlsAvfrIRQ

23
dorka
Reagovat

a tohle byla kdysi POROTA (a oni byli i koučové, tenkrát, kdo je pamětník, tak ví) – https://www.youtube.com/watch?v=J8I8Mo3MLT0

24
dorka
Reagovat
25
dolores
Reagovat

@Ejmi: zismarja, zase ma riesis ? :)) tak si pripis k mojim neduhom aj dalsie hriechy proti Slovensku. v Hlase napr. fandim okrem trebisovcanky Mihalovej (samozrejme je to falosne fandenie, ako inak :D) aj cehunom ako je Lola, ci Vendula :) a ak sa mi bude chciet, tak budem fandit aj spevakovi z Pobrezia Slonoviny. najstrasnejsie na mne je, ze nevidim svet cierno-bielo ako ty. ale taka som sa narodila, hoci som cistokrvna slovenka a nepochadzam z oblasti, ktore spominas. v spevackych sutaziach sa zvyknem riadit vlastnym vkusom, a nie narodnym citenim. ak je niekto dobry, a to Tibor, je nech bude aj z planety opic, tak to tu napisem, ze je dobry, lebo toto diskusne forum je od toho, ab sa tu prezentovali osobne nazory. asi je to pre xenofobov ako si ty zlocin, tak ma teraz das odstrelit ? :D

dam ti jednu dobru radu, ak ti tak vadia moje prispevky, navrhni adminom, nech ma zabanuju, aby si uz mala konecne pokoj :DD

26
dolores
Reagovat

@dorka: diky za tie videa, – paradne spomienky :)

27
Motylek
Reagovat

@dolores: Dolly – a fakt máš postel vo vesmíre? :-D To je úžasné…., závidím… :-)

28
dolores
Reagovat

@Motylek: jj Motylku, je to asi 200 tisic svetelnych rokov vpravo od Mliecnej drahy :))) ked poletis okolo, zajdi, urobim ti miesto :)

29
jab
Reagovat

@dolores: Teda dámy :-D :-D :-D

30
Motylek
Reagovat

@dolores: To jsem chtěla slyšet… Tak já přilítnu, no problem… Stejně nemám co dělat! :-DD

31
dolores
Reagovat

@Motylek: prilet, ved ty tiez nemusis spavat stale len v ceskej posteli :))) jab, pridas sa ? :D

32
Bedy
Reagovat

Rozhovor s ředitelkou Cz/Sk prodeje FremantleMedia

Riaditeľka predaja televíznych formátov spoločnosti Fremantle Media Andrea Gavačová bola jedným z tímu ľudí, vďaka ktorým na sa televízne obrazovky v Čechách a na Slovensku dostala spevácka šou X FACTOR. „Mám na starosti strednú a východnú Európu, tak viem porovnávať. Môžem úplne s čistým svedomím povedať, že to bola jedna z najlepších verzií v strednej a východnej Európe,“ vyhlasuje s hrdosťou v hlase.

V porovnaní s americkým originálom vidí iba jednu menšiu odlišnosť. „Líšime sa v počte epizód, čo je ľúto nielen ľuďom, ale aj vysielateľom. Vyjadrili želanie, že do budúcnosti by malo byť viac epizód. To jediné tomu chýbalo,“ hodnotí Gavačová, ktorá je maximálne spokojná aj so samotným víťazom X FACTORu. „Peťo Bažík je moje dieťa ešte z predchádzajúcej speváckej šou, kde účinkoval. Už vtedy som mu veľmi fandila. Mal malé nedokonalosti a strašne si vážim, že na sebe tvrdo maká. Vážim si jeho hudobnú všestrannosť a veľkosť ako človeka. Veľmi mu gratulujem,“ dodala na záver.

To vyznělo tak, že JOJ s Primou počítají s další sérií X Factoru, tentokrát s větším počtem epizod.. nebo se mýlím? :D

33
Tomáš
Reagovat

32: Jestli tím ale nemysleli že dají příště ještě víc castingových dílů a ne Live Show. :D

34
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: spíš by se měli znovu inspirovat v Americe a na další podobný X Factor se vykašlat :)

35
Tomáš
Reagovat

Nedaly by se nějak zjistit výsledky hlasování v jednotlivých kolech? Stačilo by aspoň pořadí………

36
Tomáš
Reagovat

Nedaly, já vím….

Přidat komentář