Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: 2. část Domů porotců již dnes večer, kdo by měl postoupit do Live shows z týmů Ondry a Sisy? (glosa+foto+video)

4. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8998 w=615]
Před námi je druhá část Domů porotců, další fáze X Factoru. Porotci si opět vezmou své vyvolené, odcestují do jeho domu a tam si soutěžící naplno proklepnou a zjistí, koho by bylo nejlepší poslat do Live shows, aby bojoval za porotce a hlavně sám za sebe, jako zpěváka. Fáze Judges Houses je v zahraničních verzích velmi oblíbená a často se v ní dočkáme těch nejlepších výkonů v rámci celé soutěže, povede se něco podobného i u nás? Koho si vyberou nebo by si měli vybrat Ondra Brzobohatý mezi dívkami a Sisa Sklovská mezi staršími 28 let? To se znovu pokusí odhadnout VojtaP a Merťas. A kam že si vlastně přesně porotci své svěřence pozvali?

Dívky – Ondřej Brzobohatý

[singlepic id=8930 w=615]

Ondřej si do Obecního domu v Praze pozval nejen svých 5 zpěvaček, ale také hvězdného poradce, legendárního mnohonásobného českého zlatého slavíka Karla Gotta. Dokáže mu mistr dobře poradit?

Dáša Šarközyová

[singlepic id=8859 w=615]
Merťas: Mamba, to je docela drsný pojmenování. Ale… Mamba není žádný pěvecký ořezávátko. Už má nějaké pěvecké zkušenosti za sebou a věřím, že všechny načerpané moudra přetaví ve kvalitní vystoupení doma u Ondry. Alfou a omegou všech vystoupení je samozřejmě výběr songu. Když dostane písničku, která bude pasovat na její hlas, tak to bude paráda. Mamba má hezky hlas, který je velmi poslouchatelný a nepostrádá barvu. Sice není možná tak zapamatovatelný, ale je jeden z nejkvalitnějších. Navíc, Mamba je krásná ženská, která má všechny předpoklady k tomu, aby vešla do světa showbyznysu. Mamba je dobrá zpívající osobnost a dle mého by si postup do live show zasloužila. Za oba dosavadní výkony v show.

VojtaP: Pro Dášu to není první pěvecká show, kde působí, tudíž už jistou zkušenost má. Od dob poslední čistě slovenské SuperStar ale uběhlo mnoho vody a Dáša se od té doby výrazně zlepšila. Její casting vyčníval svou profesionalitou nad všemi ostatními a v bootcampu spolu Katarínou předvedli krásný duet, který byl rovněž vrcholem této fáze. Pokud lze někoho v této soutěži označit za „whole package“, tak je to Dáša nebo, chcete-li – Mamba. Z bootcampu postoupila naprosto oprávněně a podle mě by Ondra udělal ohromnou chybu, kdyby ji neposunul ještě dále do Live shows.

Katarína Ščevlíková

[singlepic id=8931 w=615]
Merťas: Katarína vyčnívá nejen svým famózním hlasem, ale také perfektní vizáží, která ji odlišuje od svých kolegyň. Je to hodně muzikální dáma, která by se mohla hudbou živit a hlavně, dala by se poslouchat. Show obohacuje i svou živelnou povahou, která vystoupením dodává šmrnc. Katka si zasloužila postup k Ondrovi a znovu platí ta otřepaná fráze. Když ji sedne song, tak by měla být cesta do live show volná. Ta by, dle mého, měla být volná i tak, protože konkurentky nevlastní takový hlasový fond jako Katka a mohla by se spíše ukázat jako komplexnější zpěvačka.

VojtaP: Katarína je už od pohledu živel. Stejně jako Dáša má za sebou jen povedené vystoupení, přičemž to poslední bylo právě s Dášou. Katarína je osobnost se zajímavým hlasem a taky vizáží docela vyčnívá. Je dost možné, že se v ní skrývá právě ta hvězda, kterou soutěž tak hledá. S jejím postupem jsem spokojený a určitě bych uvítal postup další.

Kristína Kušnírová

[singlepic id=8730 w=615]
Merťas: Kristína si zatím v soutěži jede na vlně podobné sinusoidě. Jednou nahoře a podruhé zase dole. Kristína musí nad sebou mít bič a tvrdou ruku. Samozřejmě vhodně zvolený song a být skoro bez trémy. Minimálně jednou se jí toto všechno povedlo skloubit dohromady a dostala se přes bootcamp. U Ondry může zabojovat, respektive hlavně může překvapit, ale moc ji nevidím jako zpěvačku, která zmákne spoustu věcí. Myslím, že by se muselo cílit hlavně na její hlasové schopnosti a ty jsou omezené. Kristína doufám zabojuje a odzpívá u Ondry dobré vystoupení. Mohla by být černým koněm.

VojtaP: Kristína je taková menší záhada, člověk nikdy neví, co z ní vyleze. Na castingu jí porota musela dát tři šance, než se jí podařilo něco schopného předvést. Duet mě taky úplně nepřesvědčil. Kristína má zajímavou barvu hlasu a lehké vibráto, které ale může někomu znít po chvíli nepříjemně, pokud je ho moc. U Kristíny bude hlavně záležet, jak se jí povede vystoupení u Ondry. V její neprospěch může také hrát nevýrazný vzhled. Její šance jsou tak 50/50, proti Dáši a Kataríně bude muset sakra zabojovat.

Anh La Thi Quyhn

[singlepic id=8691 w=615]
Merťas: Abych pravdu řekl, tak Anh mě od začátku nezaujala. U ní postrádám nějakou přidanou energii navíc u vystoupení. Chybí mi v tom projevu energie. Hlasově je dobrá, ale i ta neenergičnost se projevuje v hlase, protože to v celém obalu je poté nezajímavé. Anh je určitě bojovnice a kůži nedá zadarmo, le chybí mi u ní ten x factor. Nechci být hrubý, ale přijde mi suchá.

VojtaP: Zakřiknutá exotická Anh působí mezi postupujícími dívkami jako outsiderka. Není výrazná osobnost ani nemá nijak výraznou barvu hlasu, na pódiu se ani nesnaží o nějaký kontakt s kamerou, tudíž působí ještě více uzavřeně. Aby Ondru přesvědčila, musela by hodně překvapit a vystoupit z davu. Její šance na postup nevidím jako reálné, možná se za pár let rozkouká, zlepší se a poté nám vytře zrak, letos je pro ni konkurence v kategorii silnější.

Marina Laduda

[singlepic id=8764 w=615]
Merťas: Marina je druhý případ, který mě od prvního castingu vůbec nezajímá. Respektive Marina mě irituje, protože na castingu to byl úplně nepochopitelný postup. A celkově mně Marina nevyhovuje. Její přístup, projev a celkové grimasy okolo mi nesedí. Myslím, že její hlasové limity jsou hodně krátké a může se to v live show nemile projevit. Marina dle mého nemůže proniknout do live show. Ale tady se obávám, aby Ondra neudělal něco, jako vždycky dělá Louis Walsh v Británii. Že pokaždé vybere někoho, kdo jde mimo zaběhnuté standardy. A co si budeme povídat, Marina by byla schopná dělat nějakou extravagantní show na pódiu.

VojtaP: Marina je pro mě případ z druhého konce spektra. Už její postup z castingů byl menší šok, její zpěv je na takovou soutěž nedostatečný a jediný důvod, proč Marina postupuje je její extravagantní look a možná by mě ani tak nepřekvapilo, kdyby skrz to postoupila znovu. Samozřejmě jde namítat, že existují zpěvačky, které na živo zpívat vůbec neumí a zachraňuje je jejich vzhled, osobnost a show na pódiu (zdravíme Katy Perry!), ale v pěvecké soutěži je podle mě nutný alespoň slušný základ, aby pak ta show byla kvalitní. Nějaký základ Marina možná má, ale její hlas je nezajímavý a slabý. Stylizace do slovenské verze Lady Gaga zde není vůbec na místě, to je trochu jiná liga, na kterou se Marina nechytá ani omylem.

Kdo by měl postoupit?

Merťas:
1. Dáša Šarközyová
2. Katarína Ščevlíková

VojtaP:
1. Dáša Šarközyová
2. Katarína Ščevlíková

Nad 28 let – Sisa Lelkes Sklovská

[singlepic id=8932 w=615]

Ve 2. díle věnovaném Domům porotců se nám představí také poslední kategorie, starší 28 let a její mentorka Sisa Sklovská, která si pozvala své svěřence přímo k sobě domů. Tam se soutěžící pokusí zaujmout nejen samotnou Sisu, ale také hvězdnou poradkyni, jednu z nejznámějších českých zpěvaček, Helenu Vondráčkovou.

Monika Földesová

[singlepic id=8861 w=615]
Merťas: Monika si udělala hodně špatnou reklamu díky divadélku okolo jeptišky. Myslím, že se bude těžko zbavovat pachutě. Její hlas nepatří k těm špatným. Naopak. Na bootcampu svou soupeřku přejela jako parní válec a naznačila, že to mohlo jít všechno bez té šaškárny s hábitem. Když Monika zazpívá minimálně podobně jako na bootcampu, tak se dá říct, že nejtěžší rozhodování má před sebou Sisa.

VojtaP: Monika se u mě nezapsala zrovna nejlíp, díky zbytečnému divadlu s jeptiškou. Přestože zpívá hodně dobře a má krásně zabarvený hlas, celý ten tyjátr mě ohledně její osoby značně znechutil. Ať už měla důvody jakékoliv nebo to třeba ani nebyl její nápad, tak to bylo každopádně zbytečné a jen tahala diváky za nos. Monika do Domů porotců přijde už za sebe, tak jsem na ni zvědavý a na reakci Sisy také. Jako zpěvačce se dá Monice vytknout někdy přehnaný afekt, ale jinak si myslím, že po stránce zpěvu je ve své kategorii z těch silnějších hráčů a tak si myslím, že nakonec postoupí, i když její fanoušek asi nebudu.

Brigita Szelidová

[singlepic id=8933 w=615]
Merťas: Brigita je výbornou zástupkyní své kategorie. V průběhu soutěže zatím předvádí vyrovnané výkony a nijak nevybočuje. Zpívá si v klidu a silně a proplouvá jako nůž máslem. Má pouze jedinou vadu. Zatím nepředvedla totální sedák, který by mě přesvědčil. Když se jí to u Sisy povede, tak nemám problém říct, ano.

VojtaP: V kategorii 28+ je od prvního dílu nejvýraznější paní Brigita. Svým podáním One Night Only postavila diváky i porotu na nohy. V bootcampovém duetu byla lehce zastíněná Miroslawem. Přestože je Brigita zajímavá zpěvačka, její uplatnění v soutěži nebo v showbusinessu nevidím jako reálné, případně velmi okrajové.

Peter Bažík

[singlepic id=8862 w=615]
Merťas: Peter je dle mého stále takový ten obrázek toho klasického rockera z let minulých. Prostě tohle dle mého frčelo před desítkou let, a pokud si budu chtít dnes pustit tento žánr, tak si pustím originál. Rock je hodně specifický, a pokud by měl uspět dál, tak musí být v modernějším hávu. Na druhou stranu naše federální publikum má tento starší rock rádo, takže je otázkou, jestli by si ho oblíbili diváci. Osobně bych ho, ale v live nerad viděl.

VojtaP: V každé kategorii jednotlivců je někdo, kdo to už dřív zkoušel jinde, Peter není výjimkou. Soutěžil už před 8 lety v druhé Slovenské SuperStar. Co si pamatuju, tak jeho fanoušek jsem zrovna nebyl. Peter stejně jako Dáša udělal jisté pokroky a ve zpěvu působí zraleji a jistěji. Na moderní soutěž se mi ovšem zdá trochu old schoolový, takový zpěvák typu Bon Jovi, což není zrovna aktuálně v kurzu. Pokud bude chtít uspět, bude si muset zvolit něco, co zní současně. Pak by mohl mít šanci.

Bronislav Vařílek

[singlepic id=8934 w=615]
Merťas: Postup Bronislava k Sise jsem po tom blití v bootcampu nečekal. Bronislav má x factoru na rozdávání a docela mu i věřím, že by mohl hlasově zářit, protože jeho barva hlasu je neskutečně znějící a průrazná, že na sebe při písničkách strhává veškerou pozornost a přímo vás nutí poslouchat text. Jako písničkář by byl velmi slušný. Sedící text a fajnový projev a hvězda je na světě. I Bronislav by mohl v show něco ukázat i dál.

VojtaP: Bronislav je takovou zvláštní osobností v soutěži. Porotu i diváky oslnil na castingu svou dojemnou původní tvorbou, ale v bootcampu mu málem zlomila vaz Katy Perry. Bronislav je osobnost, ale je vhodným kandidátem na místo v Live shows? Osobně by mě zajímalo, kam by ho Sisa chtěla vést a čím by se prezentoval v soutěži, uvidíme jestli ji přesvědčí u ní doma.

Miroslaw Witkovski

[singlepic id=8860 w=615]
Merťas: Miroslaw je pro mě z této kategorie asi největší favorit. Hlavně kvůli hlasu, protože jeho tónické tanečky jsou neskutečně parádní a moc rád ho poslouchám. Za jeho hlas si postup zaslouží. Ale bojím se dvou věcí. Obávám se, že první stopka padne kvůli tomu, že je to Polák. A za druhé, ten jeho šílený vnější projev od tanečků až po oblékání nemusí každému sednout. Přesto je Miroslaw hlasově perfektní a myslím, že by soutěž obohatil.

VojtaP: Miroslaw je další zvláštností soutěže. Jeho hlas je hrozně zajímavý a určitě by se s ním podařilo dát pár slušných zápichů. Pro mě ale u Miroslawa vše zabíjí prezentace, konkrétně jeho taneček, který používá všude a šílený výraz v obličeji, dohromady vlastně nejde úplně poznat, jestli se tak moc snaží nebo má nějaký druh záchvatu. Jelikož mu tento fakt nikdo nevytkl, nejspíš se to ani nepokusí korigovat, tudíž se můžeme od Miroslawa těšit na další podobné vystoupení. Osobně si nedokážu představit, kam by jeho působení v soutěži směřovalo a Sisa možná nezvolí někoho, koho nebude moci usměrnit, pro soutěž by ale mohl být oživení.

Kdo by měl postoupit?

Merťas:
1. Miroslav Witkovski
2. Bronislav Vařílek / Monika Földesová / Brigita Szelidová

VojtaP:
1. Monika Földesová
2. Brigita Szelidová / Miroslaw Witkowski / Peter Bažík

Zde několik promo videí televize JOJ na dnešní epizodu:

Kdo doplní postupující z minulého dílu se dozvíme už dnes od 20:20 na TV Prima a od 20:30 na TV JOJ! Zatím můžete tipovat a diskutovat :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 315
1
bezík
Reagovat

Škoda že nejdou přesouvat lidi mezi kategoriema. Tak, jak bych na úkor skupin nechal postoupit 4 kluky (všechny kromě Tibora), tak bych nechal na úkor oldies postoupit 4 děvčata (všechny kromě Anh La Thi Quyhn) :D Marina je sice sotva průměrná zpěvačka, ale má v sobě ten správný „cizí smrad“, který bude mít, zejména u části pánského publika tuším úspěch. Dokonce bych nedivil, když Ondrovi zahučí ..víte kde.. a nechá ji postoupit, což by mě ale mrzelo. protože Mambu i Katarínu bych opravdu viděl rád v živácích.

2
Monika
Reagovat

Ondra mel behem castingu nekolik prekvapivych momentu a posilal dal i lidi nad kterymi zbytek poroty (i ja a ostatni diskuteri) kroutili hlavou. Nemohu se zbavit dojmu, ze Ondra prekvapi a do finale nepostoupi ocekavana dvojice Mamba a Katerina. Mamba celkem dobre vypada, celkem dobre zpiva, ale prilis zanika v davu dalsich dobrych zpevacek, neni absolutne nicim vyjimecna. Ja sama si nejsem vubec jista, zda bych chtela takovou zpevacku poslat do finale. Myslim si, ze Ondra do finale posle Labudu, zpevacku, ktera je sice sotva prumerna, ale tak originalni a zajimava, ze by asi nemela chybet:-)))

3
DJ Vlado
Reagovat

Tak u holek se myslím všichni shodneme, že Top 2 by měly být Dáša a Katka, vzhledem k tomu, že jsou typově kontrastní jako oheň a voda, tak by Ondra měl mít docela lehké rozhodování :-) V živácích by mi nevadila ani Kristína, jejíž barva hlasu a vibráto se mi líbí, ale oproti dvěma výše zmíněným zaostává a ve srovnání s její jmenovkyní z Hlasu je to sotva poloviční odvar :-) Zbylé dvě slečny za mě rozhodně NE!!!
U Overs je mi to celkem jedno, ale když už bych měl volit, tak bych bral Bronislava, který sice není dokonalý zpěvák, ale je to zajímavý typ a x factoru má taky dostatek. K němu bych volil asi jednu z dam – spíš Moniku, která je přece jen výraznější než Brigita. Bez Bažíka bych se v živácích obešel, sice se zlepšil, ale v SHS2 byl už celkem vysoko. Nadšení pro Miroslava nějak nepobírám, jeho projev mi přijde chvílemi na pokraji parodie a obávám se, aby z něj nebyl nový Rylan či Wagner :-)

4
Milena
Reagovat

Ne Mamba a Kristina.
Ne jeptiška a Brigita.
Kdokoliv ze zbývajících -hlavně ať je tam Katka , Miroslav a Bronislav -ti mají XFactor!

5
Ludvík
Reagovat

@Milena: Bronislav? Vážně?

6
bezík
Reagovat

@Milena: proč ne Mamba a Kristína, když zpívají dobře o dva levely lépe než ty ostatní ?

7
Lukáš
Reagovat

Vím, že to nesouvisí, ale nějak nevím, kam to napsat. Právě jsem se dokoukal na finále německé Superstar a v průběhu ní mě zaujala upoutávka na casting nové chystané pěvecké show – Rising Star. Nevím, jestli se tu už o tom někdo někdy zmiňoval, ale ten formát je výborný. Hledal jsem toho hodně na internetu a také jsem něco málo našel. Formát pochází z Izraele, ale myslím si, že má na to překonat všechny dosavadní reality show! Je to klasická pěvecká show, jen s tím rozdílem, že od prvního dílu se jede naživo a diváci rozhodují přes aplikace už od prvního dílu, což dělá celý pořad neuvěřitelně napínavým! Líbí se mi i vhodné zapojení poroty, která se přidává k diváckým aplikacím o něco větším dílem než jeden divák, ne však než všichni diváci dohromady. Jsem nadšen, jen se obávám, že se toho v Česku nedočkáme, nebo dočkáme za 5 let v šíleném podání Novy. Formát, jak už jsem říkal, koupila německá RTL, ale také americká abc, či italské a nebo francouzské televize.

8
Nofux
Reagovat

^ Za měsíc se to začne vysílat v Americe :-|

9
efnjkm
Reagovat

Zpěvačky, bohužel nezajímavá kategorie pro celé Česko. Je mi jedno která ze Slovenek postoupí. Nejvíc mě baví asi ta Lady Gaga. Škoda té kudrnaté 14 leté nebo té mulatky z Prahy, mohlo to být pestřejší, zajímavější a federálnější. U kmetů asi obě dámy. Brigita je sympoška, Agrebiová hezky zpívá a navíc, to s tou jeptiškou, u mě za to má palec nahoru, absolutně na tom neshledávám nic špatnýho, jak jsem si všiml, tak sleduju X Factor a ne Plovárnu s Markem Ebenem. Navíc každej postupující Čech je plus. Bažík určitě ne, to je tragédie a ten nemocnej Polák taky. Ten Bronislav, no prostě to diváky pod 30 nikdy nezaujme, ale z chlapů je jedinej, kterej by se dal překousnout. Nicméně se mi nelíbí postupující ani z bootcampů, ani z domů porotců zatím, takže čekám další faily.

10
Ludvík
Reagovat

@Lukáš: podle mě z toho žádná mega show jako Superstar, X Factor a Hlas nebude… Spis něco typu sign-off

11
Tomáš
Reagovat

Co máte všichni s tím že Bažík zpívá starý rock? Kdo jiný by měl od Sisy postoupit než on? Vždyť třeba taková Monika Földesová zpívá v podstatě úplně to samé, Brigita je nemastná neslaná a nezajímavá a Bronislav a Miroslaw jsou jako dobrý a zajímavý ale nejsou pro finálová kola trošku až moc extrém? Jako Bronislav by mi tam vůbec nevadil, naopak bych ho bral taky ale jestli nepostoupí Peter tak už je tahle show vážně zazděná. Mě nezajímá že byl v SHS na čtvrtém místě, já slovák nejsem a tu soutěž sem vůbec nesledoval takže sem ho až doteď neznal. Sem čech jako poleno a třeba Tibor už byl taky někde v X Factoru ve finále, Monika to taky zkoušela všude možně….Takže za mě u Sisy jsou u mě na postup Peter a Bronislav protože tihle chlapi co fakt něco umí jsou poslední dobou u nás v těchto show fakt dost nedostatkové zboží.

12
Tomáš
Reagovat

Tady zas nějak vázne řeč tak přidávám další názor. Tyhle starý rockery jako je Peter mám rozhodně daleko raději než všechny ty velkopopiny, r´n´b zpěvačky atd. a Peter je skutečně jediný komu dneska přeju postup ( i když si myslím že asi nepostoupí ). Jinak u všech ostatních je mi to úplně srdečně jedno a speciálně jedno je mi to v kategorii holek kde bych vyhodil klidně úplně všechny protože ani jedna není pro mě zajímavá. Místo nich bych nabral o dva víc v kategorii kluků, Lukáše a Tomáše kteří vypadli minule a hned by byla celá show zajímavější.

7: Hele to je blbost. U nás už nezafunguje a nebude mít úspěch nikdy nic ani kdyby to bylo světový, lidi jsou tím už přežraní na hooodně mnoho let dopředu.

13
Tomáš
Reagovat

3: Neshodneme. Mě by tam naschvál nevadila Laduda aby byl tady taky jednou nasranej někdo jinej než já. :-D

14
bezík
Reagovat

@13 Tomáš: :D Já myslím, že lepší by byl Labuda ;-)

15
Milena
Reagovat

Pro mne je taky kategorie holek nějak málo zajímavá -chybí mi tam ta kudrnatá holka, mulatka, raperka -více se mi líbily ty, co nepostoupily. U kluků mi chybí Tomáš a Lukáš, ale jsem ráda, že je tam Matěj- podle mne finalista, ne-li vítěz.A s Bažíkem máš pravdu, není nad staré rockery- je to takové ryzí,. Miroslaw mne baví, ale je to Polák, proto by asi neměl postoupit a nechat místo pro Čecha nebo Slováka,ale jinak se na jeho vystoupení těším. Ale Agrebi a Brigitu fakt ne, cítím tam faleš a vykalkulovanost (Agrebi s jeptiškou a Brigita s maternicou. Mamba zpívá určitě dobře, ale pro mne prostě nemá XFactor. Velmi mne zklamal Ota s výběrem těch skupin, chtěla jsem Crabslides a tu skupinu kluků s výborně zpívající holkou s X Factorem – s těmi mohla být zajímavá vystoupení!

16
Tomáš
Reagovat

15: Obávám se že buď Agrebi nebo Brigita postoupí stoprocentně, dva chlapi si Sisa do živáků rozhodně nevezme. Když už tak radši Agrebi ale moje favoritka to taky nebude. Po vyhazovu Lukáše je Peter už jediný kdo mě ještě společně s Matějem v téhle soutěži zajímá, jinak jdou všichni ostatní úplně mimo mě. Mamba pro mě taky nemá X Factor a je pro mě absolutně nezajímavá, už během jejiho vystoupení si ani nepamatuju co vlastně zpívala protože ani její hudební vkus není šálek mého čaje. Ale jak tak znám ty naše hlasující tak se obávám že by to snad mohla i celé vyhrát a to bych byl teda fakt nerad. Pokud jde o skupiny tak si myslím že si někdo přál aby postoupily jen ty vokální bez instrumentalistů. Ricco a Claudia mi ve finále nevadí ale k nim bych asi místo Joys zvolil Crabslide. Lady Jam sem tam nechtěl, na tu jejich zpěvačku sem měl docela alergii.

17
Tomáš
Reagovat

Pro mě nejhorší varianta jakou si umím představit by byl postup Agrebi i Brigity, to by mě fakt zklamalo na celý čáře. Poláka bych tam taky moc nemusel. Snad aspoň jeden z dvojice Bažík – Bronislav postoupí, za mě samozřejmě raději Bažík.

18
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak mně rozhodně nevadí, že Peter je „starý rocker“, ale prostě si myslím, že v této kategorii už tu za ta léta byli mnohem lepší (viz. Bende, Šmajda atd.). Jinak by mi v tuto chvíli ve finále nevadil, i když Bronislav je pro mě o něco zajímavější.
Mamba je sice mojí No. 1 favoritkou, ale je to spíš taková znouzecnostní volba, jelikož mezi holkama je to jediný „whole package“, nějaká velká srdcovka to pro mě není, zvlášť když ji srovnám s Luckou a Kristínkou z Hlasu :-) Docela mě štve, že se v našem XF neobjevila žádná Diana Vickers, Janet Devlin či Drew – prostě typ éterické bytosti vyprávějící křehké příběhy, jelikož v zahraničních verzích XF je tento typ zcela běžnou součástí. Kdyby se nějaká taková objevila, tak bych jí fandil vskutku vášnivě, ale žádná taková se bohužel nepřihlásila :-(
Takže opravdu velkou srdcovku v XF nemám, zatímco v Hlasu mám hned dvě, přestože jsem si přál nějakou najít spíš v XF, jelikož k němu nepíšu rekapy a mohl bych se tak lépe „zamilovat“, aniž by mi někdo vyčítal „neobjektivitu“ :-) No, je tohle fér?

19
Tomáš
Reagovat

18: No mě Peter připadá zhruba tak stejně dobrej jako Bende nebo Šmajda a to byli taky moji favoriti. Fakt nevím jakej byl v SuperStar, je to možný že tam byl o hodně slabší ale za ty roky se vyzpíval a mě teď připadá hodně dobrej. Pokud ani on nepostoupí do finále tak už to finále pro mě bude těžká nuda kterou bude zachraňovat jenom Matěj ( a částečně možná i Bronislav kdyby tam byl ) ale ty tři týdny to nějak přežiju. Peter a Matěj jsou moje srdcovky. V Hlasu jak tak zjišťuju nemám srdcovku zřejmě ani jednu, možná by se s dalšími vystoupeními vyvinula ze Zola, Gajlíka nebo Furmaníka ale vůbec nepočítám že by se někdo z nich dostal do finálových kol. Jinak tam fandím Lence, Adamovi a Kristíně ale že by to bylo takové úplně od srdce to se taky říct nedá. Ono je to s těma srdcovkama těžký.

20
Patrik
Reagovat

vzdyt ten bazik je hroznej .česi na to nejsou …Tak snad postoupi Mamba a kacka ….Ale myslim si ze postoupi ta krava kristina takze mamba nepostoupi to je muj typ ..Uvidime vecer

21
dolores
Reagovat

ja tuto sezonu nemam ziadnu srdcovku ani v Hlase ani v XF, aj ked najviac zo vsetkych ma asi zaujima Kristina Mihalova z Hlasu, no nie je to az tak akutne, aby som kvoli jej pripadnemu vypadnutiu smoklila.

u dievcat v XF mi zostala ako jedina schopna adeptka na finale Mamba, a kedze nepostupila ziadna dalsia z bab, ktore ma zaujali, volne miesto by som obsadila asi Katarinou, aj ked ta ma prilis fadny image. obavam sa, ze postupia pre mna neprijatelne exotka Labuda a Kristina-spevacka s viacerymi pokusmi alebo pre mna hlasovo nezaujimava vietnamka

z tej biedy, co je tam nad 28 by som volila Moniku a z chlapov asi predsa len toho Bazika. poliak je pocas vystupeni prilis expresivny, aj ked v hlase ma cosi cernosske, a Bronislav zase spevacky hrozne priemerny, aj ked kvitujem u neho autorsku cinnost
nikdy by som si nepomyslela, ze poviem toho Bazika, ale fakt nie je z coho vyberat :/

22
jab
Reagovat

@Patrik: Kráva? Ale no tak…

23
Tomáš
Reagovat

U holek bych si možná fakt škodolibě přál postup Ladudy, to by tady někteří nerozdýchali. A ony by asi fakt její vystoupení byly zajímavější než Mamby nebo Ščevlíkové, jen ten zpěv by byl slabší. Tak uvidíme co na to Ondra.

24
Tomáš
Reagovat

Taky mám ale pocit že možná budou chtít dál pustit Kristínu aby s ní vystavěli příběh už od toho castingu. U holek je mi ale v zásadě úplně jedno jak to dopadne.

25
kyselka
Reagovat

Ja si nemuzu pomoct, ale mne se extra nelibi ani jedna z holek. Zadna z nich pro me nema x factor, tak jako treba Leona Lewis. Jedina ktera me vylozene irituje, je Laduda. To je pro me vrchol nevkusu a ani pevecky to neni nic moc !

Ze „senioru“ me jedina zaujala zpivajici jeptiska, protoze je to metalova zpevacka, nema u nas sanci prosadit se.

26
Prochor
Reagovat

13 – Když mohla vyhrát Ivanna tak proč by nemohla vyhrát Laduda. Přeci už všichni víme, že X-factor je soutěž neomezených možností :-))

27
Ludvík
Reagovat

Teď mě napadlo kdyby si Sisa pozvala Bartosovou tak by měla Prima Sledovanost jako prase :D ale ať už odpočívá v pokoji… Mimochodem co tam dělá ten Broňa

28
Patrik
Reagovat

Tak milon by mela urcite

29
Jai Kudo
Reagovat

@kyselka: To je metal jak prase, teda……:-D

30
Martin Novotný
Reagovat

To je hrozný

31
Rena
Reagovat

Jeptišky zpěv se mi nelíbil… není mi ani sympatická

32
Jai Kudo
Reagovat

@Rena: Ale Helence i Sise se líbila, asi postoupí….:-((((

33
Mila2
Reagovat

Bronislav sice velký sympaták, ale docela nudil… zato Monika mne docela překvapila, nejen tím, jak pěkná to je baba, ale i tím, jak jistě zpívá. Jen se neshoduji s Helenkou a Sisou s tou barvou hlasu, ta mne nijak neoslovila. Ale vystoupení to bylo zajímavé

34
Ludvík
Reagovat

Ten Polák mě baví :D Snad ho Sisa pustí dále..

35
Scalex
Reagovat

Nedá se ve vysílání X Factoru vyfiltrovat jen baskytara? Ten zpěv mě ruší, basák je ale boží.

36
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavej kdo první v rauši zahučí do bazénu. Tibor už začíná mít namále.

37
bezík
Reagovat

Broňa je z nich nejsympatičtější, ale do týhle soutěže se nehodí.

38
Lucas
Reagovat

Tak Miroslav zatím nejlepší, dost mě bavil :)

39
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: To myslíš vážněěě?
btw nevím jak vy, ale já jsem si všiml jedné reprobedny někde v dálce, z čeho to poslouchají?…….a ty zpěvy mě připadají jako lehce zremastrovaný ????

40
VojtaP
Reagovat

@Prochor: radši bych to nedoporučoval, protože v něm Sisa nejspíš nemá moc vody :D

41
mk
Reagovat

Zatím všichni tři spíš karikatury. A to nás to nejhorší ještě čeká…

42
okkvp
Reagovat

Tak zatím mi senioři přijdou strašní všichni tři odzpívaní. Poláka hlavně nesmím vidět.

43
Rena
Reagovat

Polák nezpívá zle, ale ten pohyb..nějak mi k té zahradě neseděl. Je vidět, že moc moc chce.. Soutěž by měla být pro Čechy a Slováky..
Jo, do muzikálu by šel..ten afekt jsem tam také cítila..

44
Rena
Reagovat

tak zatím nejlepší, ta postoupí… dobře se to poslouchá… příjemný ton hlasu

45
libena
Reagovat

sam bailey :-)

46
Mila2
Reagovat

Brigita se mi zatím líbí nejvíc, má hrozně mladý a sexy hlas.. a zpívá lehce a přirozeně

47
Martin Novotný
Reagovat

Vymýšlí si text, Bridgitka :))

48
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: to je playback, už minule byl. Reálně by to nešlo takhle natočit.

49
Monika
Reagovat

Brigita nejlepsi prvni vystoupeni, predtim to byla strasna bida.

50
Rena
Reagovat

Proč jí ty napuchlé oči tak zmalovali? Jinak mi na ni nic nevadí…

51
mk
Reagovat

Brigita překvapila, až bych skoro řekl, že to zpíval někdo jiný :D

52
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: thx……Brigita zatím jednooká mezi slepými…

53
Patrik
Reagovat

Super bomba

54
Mila2
Reagovat

Jai: co myslim vazne? Bronislav mne nudil a Monika zpívala sice jistě a vypadala taky dobře, ale barva hlasu nic moc..
pro mě zatím nejlepší Brigita, ikdyž tam chvílemi ve výškách trošku ječela, ale jako celek fajn

55
Monika
Reagovat

Bronislav byl uplne mimo, Polak je strasne divnej, to se proste neda na nej koukat a nemile prekvapila Monika, umi zpivat mnohem lip. Dneska ji to vubec nevyslo. Puvodne jsem si myslela, ze postoupi Monika a Peter, ted bych tipla Brigitu a Petera.

56
jab
Reagovat

Za mne zatím Brigita jasný postup. Jako jediná opravdu dobrá. Bronislav se mi líbí typově, ale intonaci moc zvládnutou nemá a je spíš na jinou scénu, Monika i Miroslaw hrůza, nechci v live shows ani jednoho.

57
Bedy
Reagovat

S Brigitou souhlasím, rozhodně za mě postupující.. a k ní nějaký z chlapů.. Bronislav a Miroslaw se sem podle mě moc nehodí.., vidím to na Petra.

Jinak mám takové špatné tušení, i z té ukázky co nás čeká po reklamě, že Ondra pošle Mambu domů… :(

58
VojtaP
Reagovat

Overs jsou zatím slabí a to jsem si úplně před soutěží myslel, že bude ta kategorie zářit, protože nejsou tolik probraní.

59
Ludvík
Reagovat

@Bedy: to at zkusí… Je to moje favoritka

60
Lucas
Reagovat

Brigita dobrá, jen si při Clown vzpomenu na Sam Bailey a ta to prostě dala s tolika emocema, že se to nedá moc srovnávat :)

61
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Že ta jeptiška je pěkná baba a jistě zpívá :-D

62
VojtaP
Reagovat

@Lucas: bereš mi slova do rekapu :D

63
Ludvík
Reagovat

On jako vážně zpívá one Direction? :O

64
Jai Kudo
Reagovat

@Ludvík: Drsnej rocker, ne? :-D

65
mk
Reagovat

Kdyby šli ze seniorů domů všichni (snad až na Brigitu), vůbec by mi to nevadilo

66
Rena
Reagovat

no, chtěl pusobit mladistvě, ne? Myslím, že bude druhý…

67
VojtaP
Reagovat

Overs by do jednoho měli nejdřív poslat na lekci angličtiny. Peter mě opět vůbec nezaujal, vybral bych mu určitě něco jiného, vzal to za blbý konec. Jinak bych za sebe po vystoupení poslal asi Brigitu a Petera, ale myslím, že místo Brigity postoupí Monika.

68
okkvp
Reagovat

Bažík to na můj vkus strašlivě tlačil.

69
Mila2
Reagovat

měla by postoupit Brigita.. a asi by mi nevadilo, kdyby postoupil Bažík, ikdyž zas takovej zázrak to není

70
Patrik
Reagovat

Tak ted to bude zajimave taky si myslim ze mamba nepostoupi

71
Rena
Reagovat

určitě nikdo z nich nebude v TOP3 ..

72
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: Sdílím tvůj tip, Brigita by si to zasloužila víc, ale vzhledem k věku atd. je pro šoubyznys nepoužitelná. I když ti ostatní taky…….

73
Mila2
Reagovat

a Monika mohla zazpívat lépe.. asi moc hrála na jistotu

74
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: tipuju to stejně, i když nejlepší byla Brigita, tak myslím, že postoupí Peter a Monika :-)

75
Rena
Reagovat

@okkvp:
možná, ale určitě se na něj aspon dá dívat a poslechnout si ho ještě jednou

76
Rena
Reagovat

to jim dali pěknej dárek, teda…

77
mk
Reagovat

Dej holkám prachy a nech je nakupovat a jsou tvoje :D

78
VojtaP
Reagovat

Místo product placementu mohli radši pustit ukázky z těch korepeticí, o kterých mluví…

79
Ludvík
Reagovat

Neomezený rozpočet a ony nakupujou v C&A :D

80
Mila2
Reagovat

Katarina zpívá úžasně lehounce, líbí se mi, jak pracuje s hlasem, paráda

81
Rena
Reagovat

Ondra na ni nějak divně kouká…

82
Olo
Reagovat

Tak ten stylista byl ozralej ne?

83
Nofux
Reagovat

Katarína nic moc…

84
mk
Reagovat

Katarína suverénní, líbilo se

85
Rena
Reagovat

Neusmíval se…ale byla dobrá, proti tem předcházejícím…

86
Monika
Reagovat

Katka zklamani a ten ohoz hruza.

87
Ludvík
Reagovat

Prý kdo ji to napíše :D

88
bezík
Reagovat

Držela se dost zpátky, taková jemná verze ale moc pěkný

89
Mila2
Reagovat

@bezik: prave proto se mi to libilo, ze se nepredvadela a dala to jemne..

90
Olo
Reagovat

Ty holky jsou zatim slaboucky. Obe dve.

91
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo: na použitelnost v šoubyzu sere bílej tesák, jde o těch pár nedělních večerů.

Na mě Brigita dobře působí tou normálností. Nestrojená, neškrobená, příjemná, pokorná. Žádné hvězdné manýry. A přitom solidní výkon. Já nebudu její cílovka, ale když budu koukat na nějaké televarieté a ona tam bude zpívat, tak nepřepnu.

92
Jai Kudo
Reagovat

@Ludvík: Naprosto správná a nejdůležitější otázka….

93
bezík
Reagovat

Takovej trochu školní projev

94
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: :-D

95
okkvp
Reagovat

Zatím dost zírám na výběr písní – dneska u všech (doteraz). Na rozdíl od zahraničních verzí nic světoborného – něco co by jednotlivým zpěvákům opravdu sedlo
Ščevlíková se mi přesto líbila, Kušnírová divně jódlovala

96
Mila2
Reagovat

hm, mam pocit, ze Ondra ma uz vybrano a Katarina to asi nebude

97
mk
Reagovat

Katka slabší, ale asi za to mohla zejména písnička.

98
jab
Reagovat

Takže Bažík u mě doplnil Brigitu. Místama mi eiferem i některými momenty v hlase připomněl Bruce Springsteena :-).
Z holek se mi líbily obě. Katka bezchybná, u Kristíny bych měl drobné výhrady (trochu k falzetům), ale taky rozhodně hodně dobrý výkon. Jestli to tak půjde dál, nebude to mít Ondra jednoduché :-).

99
bezík
Reagovat

@Mila2: asi ne, Ondra jde spíš po vizuálu.

100
Nofux
Reagovat

@Mila2: Na základě dnešního výkonu bych Katarínu nebral.

101
Bedy
Reagovat

Já jen doufám, že postoupí Mamba a Katka.., jinak jsou ty zbylé holky o ničem.., ale mám obavy, že jak říkal Ondra, že si jí nevezme, protože je už hotová zpěvačka.. bylo směřováno k Mambě :(
Jinak nevíte, jak se jmenoval ten song co teď zpívala K. Kušnírová? :)

102
Monika
Reagovat

Tak zatim nic, i druha slecna prilis opatrna, takova besidka:-))) A Peter teda neurazi, nenadchne, takovejch rockeru jsou na festivalu mraky. Strasna bida x factor.

103
Patrik
Reagovat

Mamba nepostoupi katerina mozna a ta votporna kusnirova postoupi do bych radsi labudu

104
bezík
Reagovat

@jab: Katka sice celkem bezchybná, ale měl jsem pocit že sleduju vystoupení ze školní besídky, takový strojený .. nevím, no

105
Ludvík
Reagovat

@Bedy: don’t you worry child od Swedish house mafia

106
VojtaP
Reagovat

Kristína asi bude první finalistka. Ondra chce neobroušené diamanty, ale ty asi za 3 týdny neobrousí, to by musel být jiný brusič :D

107
Patrik
Reagovat

Swedish house a mafia nako dal uz nevim

108
bezík
Reagovat

@bezík: teda kecám, pletu si Kristínu a Katarínu :D

109
Merťas
Reagovat

@VojtaP: Vojto, parádní hláška s brusičem. :-D

110
Patrik
Reagovat

Co vite mozna bude vice live show …=)

111
jab
Reagovat

@bezík: Tak na besídkách je přece jen o něco nižší úroveň (hlavně hlasově)…ale mohla se do toho ještě trochu víc položit.

112
bezík
Reagovat

@jab: to bylo na Kristínu, ne na Katku :D

113
Ludvík
Reagovat

@Patrik: kdyby Sledovanost rostla tak možná, ale má to opačný efekt :/

114
Patrik
Reagovat

Labuda prekvapive dobre

115
libena
Reagovat

@Patrik: to jsme poslouchali asi každý někoho jiného? mě se nelíbilo.

116
Ludvík
Reagovat

Souhlas… Překvapila mě devucha a má dobrou angličtinu

117
bezík
Reagovat

Ondrovi zahučelo a Laduda postoupí :D

118
Mila2
Reagovat

Laduda opet předvedla, že v tom umí chodit, Karla okouzlila.. No zpěv asi trošku lepší než doposavad předváděla, ale stejně ji dál nechci..

119
VojtaP
Reagovat

nééé, zase Listen, já už nemůžu…

120
mk
Reagovat

Anička válí!

121
Ludvík
Reagovat

Anička je hrozně sympatická…

122
Scalex
Reagovat

@VojtaP: taky si říkám, že by po letech místo Listen mohli zase oprášit Dvě malá křídla. 8^)

123
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: Taky ne, a zase jako vždy strašný…..

124
Patrik
Reagovat

Anicka dobry dal bych ji do top 2 ale musel by nani zapracovat

125
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: me jako mega fandovi Beyoncé to nevadí, když se to dá poslouchat :D ale je fakt že Beyoncé má více písniček

126
mk
Reagovat

Hlas mambina hlasu se mi nelíbí, moc ječivej, takže jestli opravdu nepostoupí, nebudu se divit.

127
Jai Kudo
Reagovat

Tak dneska se mě Mamba vůbec nelíbí……..:(

128
Karel
Reagovat

Katka nepostúpi :( vím to…

129
Rena
Reagovat

tohle se Gotíkovi líbilo.. koukám

130
Olo
Reagovat

Karlovi teda nezavidim, ja bych asi nemohl doporucit ani jednu. Pro me holky velky zklamani. I skupiny i „nad 28“ me zaujaly vic, kluci pak byli o level vys nez ostatni.

131
Merťas
Reagovat

Mamba z holek jednoznačně nejlepší…

132
Ludvík
Reagovat

Myslím že postoupí ta Kristina :/

133
mk
Reagovat

Za mě asi Labuda a Anička.

134
Rena
Reagovat

tak nevím, koho dál – dle Karla první a poslední !

135
Nofux
Reagovat

Mamba pro mě nejlepší. A jediná má X Factor. Stačí jenom když vejde do místnosti a je všem naprosto jasné, že právě přišla hvězda.

136
bezík
Reagovat

Gott vybral správně, první a poslední :D

137
DJ Vlado
Reagovat

Obě favoritky sice zůstaly lehce za očekáváním, ale i tak byly o třídu nad zbylou trojkou :-)

138
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: taky mám Beyoncé rád, ale Listen už díky soutěžím nemůžu ani slyšet, Jen málo zpěvaček na tu písničku skutečně má.

139
DJ Vlado
Reagovat

@Nofux: Souhlas, jediná z nich je komplexní, jestli ji Ondra nevezme, tak je blázen :-)

140
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: to jo no, ale to na celou Beyoncé má málokdo

141
Monika
Reagovat

Ani Mamba me nebavila a opet desnej ohoz.

142
Rena
Reagovat

asi také – Katka a Mamba, mám to jako Karel a Petr a Brigita… tak uvidíme

143
bezík
Reagovat

Ondra si určitě vybere Ladudu, takže jedna z těch dvou to odnese.

144
Rena
Reagovat

Labuda je nesympatická a zpívá nejhuř

145
VojtaP
Reagovat

@bezík: Taky se obávám, že Katka s Mambou spolu nepůjdou, ale spíš si myslím, že než Laduda půjde dál Kristína.

146
Ludvík
Reagovat

Očekávané rozhodnutí

147
TT
Reagovat

Tak ako pri chalanoch, aj baby su prespievane v studiu. Nijaky dozvuk v takej velkej prazdnej sale?:-), vtipni ste

148
DJ Vlado
Reagovat

Zatím postoupili všichni, kteří zpívali poslední – Ricco a Claudia, Matěj a Peter, proto by Mamba měla jasně postoupit :-)

149
Jai Kudo
Reagovat

Jeptiška – podvodnice ven! Sisa má u mně palec hore!

150
Mila2
Reagovat

tak fajn,jsem ráda za Brigitu..

151
Prochor
Reagovat

Tak Agrebi si určitě neoblékne roucho jeptišky a nevstoupí do kláštera. Vzala to s úsměvem. Ale stejně si myslím, že se nemůžeme těšit, že by někdo s postoupilců obohatil naší byť velmi chudou hudební scénu. V podstatě jediná chyba dnešního večera je, že už není středa.

152
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Asi tak……….

153
VojtaP
Reagovat

V overs vítěz nebude, ale Sisa vybrala dobře.

154
Ludvík
Reagovat

Tak je jasné že Mamba a Katka nepostoupi

155
DJ Vlado
Reagovat

Ajaj, tak to už je jasný, že projde jen jedna ze silné dvojky :-(

156
TT
Reagovat

Preco majster Gott hovori o falosnych tonoch a neboli tam ? Lebo ten spev, ktory pocujeme v TV nie je ten, ktory davali na mieste.

157
Ludvík
Reagovat

Doufám že postoupí Anička

158
uuhnjkm
Reagovat

Jeden Čech ve finále. Tak to je fakt trapárna roku. LOOOOOOOOOOOOOOL, hlavně že postupující a vítězové SuperStar musej bejt na střídačku a tady poměr 1/7. Gratulace Primo, tu máš tu svoji agilitu, sereš na to a tohle je výsledek. Sledovanost 150 tisíc max, každej bude zvědavej na souboj slovenských zpěváků. Fakt gratulace produkci, která tohle v nějaké mezinárodní show dopustí. Absolutní unikát. Směju se, strašně moc, tohle je, ty vole UBOHOST. Ano, Češi se teď budou hrozně těšit na přímé přenosy. Ted už pro mě jenom Hlas, poprvé Nova Primu překonala a to hodně vysoko. Bože, neskutečná trapárna.

159
Ludvík
Reagovat

@TT: tak se z toho udělej a neopakuj to pořád dokola

160
Patrik
Reagovat

Tak aspon

161
Ludvík
Reagovat

SAKRA!

162
TT
Reagovat

Ludvik: tebe nevadi, ked ta klamu?

163
bezík
Reagovat

Přesně jak jsem čekal, zahučelo a postoupila :D

164
DJ Vlado
Reagovat

Ondrovi zahučelo v klacku a Laduda je ve finále :-(

165
Prochor
Reagovat

Vždyť jsem to říkal, že Laduda má potenciál (teda v X-factoru).

166
Mila2
Reagovat

no takže Laduda .. uf

167
VojtaP
Reagovat

Tak nějak jsem to čekal, že neprojdou obě favoritky, ale spíš jsem myslel na Kristínu, než Ladudu. Uvidíme, no… :/

168
okkvp
Reagovat

ntw Labuda
Sisa oki,

169
Monika
Reagovat

Ja to vedela, jo!!!:-))))

170
Scalex
Reagovat

@TT: všiml sis té věci, co ty holky držely při zpěvu v ruce? Tomu se říká mikrofon. Ten snímá zpěv. Přímo z úst. Nesnímá odrazy ze sálu. A samozřejmě když zvukař mixoval nahrávku, tak použil pro záběry přímý záznam z mikrofonu, ne zvuk ze sálu. Čili proč by tam byl dozvuk?

171
Bedy
Reagovat

Ten Brzobohatý se posral ne? Tvl co fetuje? Laduda???

172
Ludvík
Reagovat

@TT: ne mě je to celkem jedno :D aspoň se to dobře poslouchá :D

173
mk
Reagovat

Mně se Labuda líbí, jak zjevem, tak zpěvem, takže spokojenost

174
Mila2
Reagovat

všimli jste si, jak to Laduda s chlapy umí? Ty oči, co dělala na Ondru… a i Karla okouzlila… no mám pocit, že Ondra se trochu pomátl

175
Ludvík
Reagovat

Ty vole :( dělá to samé co Osvaldová v roce 2008

176
Merťas
Reagovat

No to si dělá prdel? :-D Mambu nepustil dál?!!!!!!!

177
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: @Prochor: Trochu úplně!

178
mk
Reagovat

Takže Labuda a Katarína? Já jsem spokojený.

179
Ludvík
Reagovat

Brzobohatý nejhorší porotce ever… Ať radši moderuje příště…

180
DJ Vlado
Reagovat

Tak to je v PRDELI!!! Ondra mě zklamal :-(

181
jab
Reagovat

A když poku***t X Factor, tak se vším všudy :-D. Gratuluji Ondro…

182
okkvp
Reagovat

@uuhnjkm: naštěstí vím, že každej není tak OMEZENEJ.

183
Jai Kudo
Reagovat

Ještě si někdo myslí, že XF je kvalitnější a lepší než Hlas????

184
bezík
Reagovat

Je fakt že z těch dvou bych si taky vybral Katku. Ale jinak to zůvodnění, jseš moc dobrá, tak ven :D

185
Martin Novotný
Reagovat

WTF WTF WTF WTF

186
Rena
Reagovat

to byl nervák docela, jak Ondra vybíral tu poslední, ale dobře udelal, Mamba se prosadí sama, už ted je známá…

187
TT
Reagovat

Scalex: tak to nefunguje. Mikrofon, aky pouzivaju (Shure SM58), snima vsetko okolo, samozrejme aj dozvuk saly. Vsimni si ako sa ozyva potlesk. zaroven je to vyladene.

188
Rena
Reagovat

@Jai Kudo:
ne, letos oboje stojí za…

189
Mila2
Reagovat

no sumasumarum jsem spokojena, ve finale mam dva lidi, co jsem chela – Brigitu, Kristinu. Petr Bažík mi nevadí a Ladudu holt nějak přežiju. Na ní by se měly české dívenky učit sebevědomi, tak se to dělá…

190
Merťas
Reagovat

Ježiš a ty záběry z pódia americké mutace…

191
pimpa
Reagovat

To je opravdu slovenská soutěž.

192
Martin Novotný
Reagovat

Já tomu pořád nemůžu uvěřit, podle mě je zaděláno na nějakou divokou kartu

193
VojtaP
Reagovat

A možná ani tak vadit nebude, když budou ty live show jen tři…. Ondra to zaklíncoval, poslal domů tu lepší zpěvačku…

194
Monika
Reagovat

Neskutecny muj scenar z minuleho kola se do puntiku naplnil. Presne tohle jsem tusila, ze Labuda je jasna pro image a Ondra da prednost Katce pred Mambou, ktera celkem dobre vypada, celkem dobre zpiva, ale nema nic vic.

195
Rena
Reagovat

Nemela tam být ta Laduda, s Mambou se nedá srovnat, co na ni vidí?

196
jab
Reagovat

Nečekal jsem, že Ota a Ondra předvedou nejhorší výběry…aspoň ta Katka je ok, i když bych radši Mambu :-(

197
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: A možná by ty live shows nemusely být vůbec. Že by ty celkové výsledky odkomentovali na Primě třeba v Krimi zprávách a my bysme se nemuseli rozčilovat….:-D

198
Monika
Reagovat

Ja jsem spokojena, volila bych uplne stejne u Sisy i Ondry.

199
jab
Reagovat

@Rena: Já teda souhlasím s Jaiem, v Hlasu jsou (stále zatím) zajímavé osobnosti, tady akorát ten Matěj a s přivřením obou očí tak tři další…

200
Extra
Reagovat

Jo. je to prezpivany v postprodukci. sisa a jeji tim ne. Kluci a holky.

201
Martin Novotný
Reagovat

Laduda dnes zazpívala docela dobře, ale i tak? :((

202
Lucas
Reagovat

Mamba byla nejlepší a nejde dál, skvělý :D a co teď s Ladudou? Bože…

La duda ve španělštině:
pochybnost , nejistota , pochybování
pochyba , podezření
otázka , problém k řešení
nejasnost

Ano, to sedí :D

203
bezík
Reagovat

Ondra prostě chtěl Ladudu, to je zcela jasné. Takže jedna ze dvou nejlepších musela ven, a řekl bych že záměrně vybral tu méně prvoplánově hezkou, aby se neříkalo že vybírá podle ksichtu :D

204
okkvp
Reagovat

Labudu bych opravdu nemusela, ale pořád lepší než Ondrokoňka Kušnírová, které jsem se obávala víc. Na Katarinu se těším

205
Bedy
Reagovat

Když zhodnotím finálovou 8.., tak takto:

OMYL – Laduda
NEVADÍ – Bažík, Tibor, Ricco a Claudia, Joys
FANDÍM – Brigita, Katka, Matěj,

206
Scalex
Reagovat

@TT: ale prdlajs. V tom sále hraje i kapela, takže to, aby mikrofon chytal ruchy z okolí, je nežádoucí (kdyby chytal dozvuky zpěvu, chytal by i tu kapelu). Samozřejmě zvuk v sále je nahráván taky, takže při finálním mixu se smíchá zvuk kapely (stažený přímo), zvuk ze zpěvaččina mikrofonu (čistý zpěv, který se případně doefektuje zvlášť), zvuk z koučovských mikroportů a zvuk ze sálu (potlesk a rozhovor se zpěvačkou, pokud teda taky nemá pro tyhle účely mikroport).

207
Ludvík
Reagovat

Raději ty holky měla dostat Sisa, příjde mi ze všech porotců asi nejlepší…

208
Martin Novotný
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=7qac1B8o7l0
Už v Superstar byla světová :))

209
Bedy
Reagovat

A jinak ti kdo na začátku soutěže kritizovali Sisu.., projevila se jako nejlepší z porotců…, hlavně vybírá fakt podle VÝKONŮ. :)

210
jab
Reagovat

@okkvp: Tak Kušnírovou bych do live bral, sice mě tolik nezasáhla jako některé její jmenovkyně z jiných sérií, ale pořád byla dnes jasnou třetí volbou, minimálně o třídu lepší než Laduda a Anička (i když Anhz bych v live taky snesl).

211
bezík
Reagovat

@Extra: všechno bylo přezpívaný. Víš jakej bordel by šel do mikrofonu z větru, zpěvu ptactva a pod ? To se nedá odfiltrovat.

212
Ludvík
Reagovat

@Bedy: Přesně, teď se hanbím :D Jestli bude další série, jakože asi nebude, tak ze stávající poroty by dál mohla jít jenom Sisa :D

213
Lucas
Reagovat

@Bedy: Bedy, souhlasím s tvým zhodnocením TOP 8 i Sisy :)

214
Extra
Reagovat

Bezik: jasne. keep dreaming scalex:-)

215
Rena
Reagovat

@jab:
já to myslela celkově, vím, že dobří zpěváci se v Hlasu najdou, ale ten formát a David mi nesedí a ted tady ten Ondra a jen 3 živáky… a opravdu mi nejak nikdo k srdci nepřirostl

216
jab
Reagovat

@Ludvík: Ani ta Celeste nerozhodla zas tak špatně, aspoň si, narozdíl od chlapů, nevyhodila nejlepšího koně ;-). Ale to je taky jedno z mála pozitiv…

217
Jirka
Reagovat

to vypadá, že ten přímej přenos bude nakonec jenom jeden, z tý upoutávky, co byla na konci dnešního dílu – vy rozhodnete, kdo z osmi má X faktor :)

218
Scalex
Reagovat

@bezík: Tý jo, tak to jsou všechny venkovní koncerty celého světa za posledních 80 let přezpívány ve studiu! Pitomej vítr a ptáci!

219
Bedy
Reagovat

@Lucas: Díky :D

Jinak – STRÁNKY JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ V ZÁHLAVÍ ZAKTUALIZOVÁNY :)

220
Ludvík
Reagovat

@Jirka: Nestraš :D
@jab: V Celeste taky možná něco bude :D

221
bezík
Reagovat

@Scalex: Už si viděl natočenej takřka akustickej koncert na střeše vysokého hotelu bez jakýhokoliv krytí ? Jestli jo tak sem s ním ;-) :D

222
Rena
Reagovat

Mám to jak Bedy…
Když zhodnotím finálovou 8., tak takto:

OMYL – Laduda
NEVADÍ ALE NEFANDÍM – Bažík, Tibor, Ricco a Claudia, Joys
FANDÍM – Brigita, Katka, Matěj,

223
Rena
Reagovat

Výhra – spíš Matej, možná Katka….

224
kyselka
Reagovat

to si delas srandu !!!!!!!!!!
laduda byla jednoznacne nejhorsi ze vsech tech holek co tam zpivaly !!!!!!!
tak tohle je tezkej propadak. ty falesny tony ve vyskach me donutily ztlumit televizi a mojeho psa to donutilo opustit pokoj – naprosty hnus ze vsech hnusu, ze tuhle nevyzralou osobu nechali postoupit :O
Mamba muze bejt arogantni jak chce, ale jeji vystoupeni bylo nejlepsi a ty nizky tony co davala jako nic, z nich jsem mela tezkou husinu. Tohle proste neni spravedlive a urcite zase!!!!!! zasahla produkce tak jako tomu bylo u rozhodovani Oty .
Velmi mile me prekvapila i Kristina Kusnirova. Zazpivala po Mambe nejlip, dokonce se mi libila vic nez Katarina Dredata.

Ze ..senioru.. me nikdo nijak zvlast neoslnil. Vsechny vystoupeni byly az prehnane nudne, vlekle a uplne nejhorsi byl vyber pisni. Nesedlo nic a nikomu. Cely dil stal za ……..
Minuly tyden se mi Judges House libily o mnoho vic i kvalitnejsimi soutezicimi. Tohle byl propadak jako prase

225
Ludvík
Reagovat

Jestli vyhraje Matěj jako jediný Čech v celé soutěži, tak to bude vtipné :D

226
Tomáš
Reagovat

Zaplaťpánbůh za Petera! Takže u mě je to jasný, moji favoriti jsou muzikanti Matěj a Peter a přeju si aby jeden z nich celou soutěž vyhrál i když to se asi už nestane ale je super že jsou ve finále. Nicméně místo Brigity bych poslal do živých kol Agrebi a místo Ščevlíkové přece jen Mambu, která sice není pro mě pěvecky nějak zajímavá ale aspoň se na ni narozdíl od Ščevlíkové hezky kouká. Fakt nechápu proč vybrali do živáků takové vizuálně otřesné typy jako je Katarína nebo Brigita, přece jen i ten zpěvák by měl nějak vypadat ( měla by to být nejlíp kombinace všeho dohromady, od zpěvu až po image ). Bohužel teď tipuju že buď Brigita nebo Katarína ( spíš ale Brigita ) nakonec celou soutěž vyhraje protože divákům jich bude líto a budou posílat hlasy o 106 a navíc u Brigity se nabízí to srovnáví se Susan Boyle – prostá dobrosrdečná žena z lidu.

227
DJ Vlado
Reagovat

Tak už je definitivně jasný, že náš X Factor je první soutěž, ve které nemám favorita, maximálně Matěj mi v té bídě vychází jako jednooký mezi slepými, ale nijak bláznivě mu fandit nedokážu. Katka dobře zpívá, ale vidět ji u toho nemusim, totéž Brigita. Ještě ujde Bažík, ale holt to jeho extempore v SHS2 je pro mě překážkou. Zbytek nemá cenu komentovat, zbyteční zacláněči. A největší „whole package“ (Mamba) a člověk s největším xfactorem (Lukáš) jsou venku :-(
Nakonec si říkám, že je dobře, že jsou jen tři živáky, protože to je nejhorší finálová sestava, jakou Česko i Slovensko kdy zažilo. O to víc se těšim na britský i australský X Factor, jelikož ten náš mě zklamal na celé čáře :-(

228
Tomáš
Reagovat

Tak kdybyste to nenapsali tak by mi to možná ani nedošlo ale on je fakt Matěj jediný čech ve finále? No tak v tom případě by to mohlo jeho šance zvýšit a do toho posledního kola by se dostat mohl, to rád slyším.

229
Tomáš
Reagovat

227: Hele jestli budeš chtít tak já tě Matějovi bláznivě fandit naučím, budeš mi ale muset v neděli půjčovat svůj mobil….

230
Monika
Reagovat

Podle me Ondra udelal dobre rozhodnuti, vsak se podivejte kolik umelcu je popularni jen diky sve image a zpivat umi sotva prumerne nebo vubec. Vietnamka byla uplne out, ustrasena seda myska, ktera jeste predvedla nejhorsi vystoupeni dneska-Beyonce byla uplne pres caru. Kristina zase pusobila jako skolni besidka, dobre tak na maturitak. Labuda sice zpiva sotva prumerne, ale kdyz prichazi na podium tak jde hvezda. Az ji namaluji, oblecou bude vypadat skvele na podiu, hlavne zapamatovatelne.

231
bezík
Reagovat

@Monika: No jo, my si pořád dostatečně neuvědomujeme, že tady jde o X Faktor a zpěv je jen taková podružná, ne moc důležití věc ;-)

232
jab
Reagovat

@Monika: Tak nejhorší byla právěže Laduda, sice lepší než se čekalo, ale i tan Anh byla o ofus lepší…aspoň jsem poprvé slyšel Listen bez té přemíry kudrlinek a pěveckých exihibicí, i když v závěru to moc nedávala. Já teda chápu, že nějaká hvězdnost je v téhle soutěži taky důležitá, ale pořád je to PĚVECKÁ soutěž, tím pádem tam Laduda maximálně může plnit roli Rylana nebo Wagnera v sukních. Kdyby byla aspoň tak zábavná jako Jedwardi nebo Johnny Robinson…:-D. Jinak Kristína se mohla trochu víc odvázat, ale pořád se mi líbila víc než minulý týden Lukáš se stejnou písní…sice není hlasově tak originální jako on, ale rozhodně má mnohem lepší a výraznější přednes.

233
Tomáš
Reagovat

164: Vlado ale mě v něm zahučelo taky. Jako já proti Ladudě v podstatě nic nemám, je to milá a sympatická holka a je z ní cítit takový ten americký feeling, tohle bude v živácích vypadat dobře i když technicky to zázrak nikdy nebude. Proč dal ale přednost Ščevlíkové před Mambou tak to už nechápu protože Mamba je na míle lepší jak pěvecky tak vizuálně ( i když pěvecky to šálek mý kávy není ). Měl poslat do finále Mambu a buď Ladudu nebo Kristínu ale Ščevlíkovou neee…

234
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Díky za nabídku, ale asi to nepůjde, i když je Matěj výborný muzikant, tak mu to pro mě chybí to „něco“, co měla moje silná pánská trojka Bende, Šimko, Šmajda – těm jsem fandit dokázal, přestože jsou to chlapi (a to „něco“ měl imho spíš Lukáš) :-)

235
dolores
Reagovat

Brigita dnes jasne prevalcovala Moniku, co som necakala. Monika tym chraplakom to tak prekombinovala, ze miestami to posobilo ako kvilenie nadrzanych maciek. nepacilo sa mi to. skoda, lebo ona vie lepsie spievat. Brigita dala velmi elegantny a vkusny spev. z chlapov nad 28 nikto neziaril, ale ako som uz dnes pisala Bazik jednooky medzi spepymi. Brona bol solidny, ale to je asi vsetko, co o nom mozem povedat. Poliak ako vzdy tlacil do tela. Peter mal aj slabsie miesta (tie, ktore u neho v superstar dost prevazovali), ale v istch chilach v refrene ma prekvail dobrou farbou aj emociou.

dievcata boli ako celok slabsie ako chalani minule. este aj ten Tomas, ktoreho som nemusela mi prisiel o dost lepsi ako vacsina bab. Mamba jednoznacne najlepsia. ked zavalela prvu frazu refrenu, normalne to rozsvietilo song. boli tam aj chybicky, ale ona tu emociu v hlase ma, to bez debat, aj Gotak si to vsimol. to je nieco, co sa naucit neda a to je napr. velka nevyhoda pre Tibora, ktory to tam nema.
jeminenky, ja som myslela, ze ona je LaBuda :)) a je to pritom LaDuda. :D tak tato baba spievala o dost lepsie ako predtym, ale aj tak dost slabe, ako povedal Ondro nevyzrete. ked bola vo vyskach, tak som trpla. Vietnamka uplne cele zle podla mna. Katka velmi dobra, ale mne ona stale pripada ako jedna velmi kvalitna vokalistka. Kristina… co s nou. ja neviem, ale ona je hrozne kontroverzna pre mna. nieco v jej osobnosti je a chlapom sa paci, ale spev nicim vynimocny, no a to, ze kvoli nervozite na kastingu isla 2x falosne, tak to jej neviem odpustit.

rozhodnutia porotcov dobre, az nato, ze namiesto Ladudy, tam mala byt Mamba. skoda jej, myslim, zeby som aspon jej jedinej v tom XF dokazala fandit. ale asi Ondro nejaky dovod mal, ze ju neposunul. skoda. to bol dnes pre mna neprijemny moment. myslela som, ze z dvojice Katka vs. Mamba to bude Mamba. ze vybral Marinu ma ani neprekvapilo, ved od zaciatku po nej isiel. skratka mu zahucalo, ako pise Bezik :D som zvedava ako na Marinu zareaguju divaci. pre mna ona nie je hodna ani jednej sms.

236
Tomáš
Reagovat

Jak se tu někdo na to ptal tak ano, já si pořád myslím že X Factor je kvalitnější než Hlas, u Hlasu mě prostě nudí ten formát celkově a soutěžící tam pro mě nejsou taky nic moc i když uvidíme jak se to ještě vyvine. Takové dvě srdcovky jako mám tady Matěje a Petera prostě v Hlasu nemám. Jediné co X Factoru neodpustím je vyhazov Lukáše a jen tři finálová kola ale to spolu oboje jen velmi úzce souvisí protože kdyby bylo kol víc tak by tam Lukáš byl. A je mi srdečně jedno kolik je tam čechů a kolik slováků, podle národnosti ty finalisty fakt neposuzuju a kdyby ste to tu nenapsali tak by mi asi ani nedošlo že je tam jenom jeden čech. To jste fakt takový patrioti že vám tohle vadí a nebo by to fakt mělo být podle toho kdo je lepší a zajímavější?

237
zuzana
Reagovat

@Bedy: uplný suhlas

238
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Říkám si, že by možná bylo nejlepší, kdyby Laduda na pódiu jen otevírala pusu a Katka za ní v zákulisí zpívala vokály :-D
Ondrovo rozhodnutí vzít jednu, která má jen ksicht, a druhou, která má jen hlas, a přitom jediný „whole package“ vyhodit, asi nikdy nepochopím :-( Nebo že by to udělal proto, aby Kuchařová na Mambu nežárlila?

239
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Uhodl !!! Do teď se mohl vymlouvat že za to nemůže, že to bylo kolektivní ale teď už by to Tánička nerozdejchala :D

240
Monika
Reagovat

@dolores: S Monikou to vidim stejne, dneska jsem nestacila zirat na ten spatnej vykon, ktery predvedla. Ta zenska umi zazpivat podstatne lepe. prehnanej chraplak se do toho songu vubec nehodil a mistama to bylo prilis amaterske. V nekolika momentech jsem jen kroutila hlavou, co tam vyvadi.

241
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Soutěžící jsou fakt subjektivní věc, já zase v X Factoru nemám takovou srdcovku jako jsou v Hlasu Lucka a Kristína :-) Ohledně formátu souhlasím, taky mám radši X Factor, ale Prima/JOJ ten formát dost zničila těmi třemi živáky a redukcí finalistů na pouhých 8 :-(

242
zuzana
Reagovat

@DJ Vlado: nechce sa mi ano vyjadrovat…takže yase len…uplne suhlasim
ale predsa dodam, že som strasne sklamaná z x factoru, naopak v „hlase“ si neviem vybrat favorita tak vela sa mi ich tam páci

243
Bedy
Reagovat

@DJ Vlado: Jj, souhlas,.. být standard počet Live Shows.. (stačilo by 6-7), mohli vzít od každé kategorie 3 soutěžící a nejen Mamba by byla zachráněna

244
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Tak super, záhada vyřešená :-D Laduda je ještě mladá, takže pedofilii si Ondra nelajsne, a Katka Táňu neohrozí určitě :-)

245
zuzana
Reagovat

@DJ Vlado: hahaha aj ja som si pomyslela že mamba by bola pre neho velkým pokusenim :-D ale ešte to može byt aj tak že nakoniec ukazu divadielko ako Simon s Melanie Amaro v 2011 pojde po Dášu do blavy a v prvom kole vyúadne o jedneho viac a nakoniec to celé vyhrá ….

246
zuzana
Reagovat

@DJ Vlado: tak z tým materiálom sa naozaj ani inak neda a cim skor to skonci tým lepsie….a tá laduda to je nieco hrozne, myslim spev, a nechápem ako vobec mohla postupit z kastingu

247
DJ Vlado
Reagovat

@zuzana: Tohle mě taky napadlo, že by mohli vsadit na „Amaro efekt“, ale pokud si pamatuju, tak tam byla ta Simonova cesta za Melanií ještě v tomtéž díle, jako ji vyhodil, takže to už prošvihli…

248
Monika
Reagovat

To bych vubec nesrovnavala, Simon je Simon velky vudce:-)))), ktery si dela ve svych show, co se mu zrovna libi. melanie byla v jeho kategorii, proto ta vyjimka. Tady bych na to nevsadila ani petnik.

249
Ludvík
Reagovat

@DJ Vlado: Není problém to zařídit na začátku přenosu :D

250
Merťas
Reagovat

Myslím, že kdyby měli podobný trumf v rukávu, tak by si ho na konci dílu řádně vypropagovali. :) Nezlobil bych se, kdyby to bylo skutečností. :) Ale asi to nedopadne :)

251
Monika
Reagovat

Melanie sice vyhrala, ale absolutne se neprosadila, coz bylo jasne od zacatku. Nikdy jsem nechapala, jak ji muze nekdo obdivovat. Mamba je zbytecna taky nema sanci se prosadit, zas tak skvela zpevacka to rozhodne neni. Ondra ucinil skvele rozhodnuti:-))))

252
dolores
Reagovat

@Bedy: ano, ja sa bez mucenia priznam, ze Sisu nemusim ani ako spevacku ani ako postavicku slov.smotanky, ale ako porotkyna sa aj mne zda prave ona naj. fakt ma prekvapila. dokonca sa mi zdalo, ze aj jej komenty k sutaziacim boli najlepsie, odborne, k veci.
aj Ondro ako porotca je tiez fajn (az na dnesne rozhodnutie)

253
Tomáš
Reagovat

Pokud by nějaká divoká karta byla tak by ji zcela jednoznačně měl dostat jedině Lukáš Grüner a nikdo jiný.

254
dolores
Reagovat

@bezík: alebo vybral z dvoch najlepsich menej peknu, aby pripravil cesticku pre Marinu. Mamba by pre nu bola az prilis velka konkurencia.
je to skoda fakt, uz druhykrat ma trapi jej nepostup. ale urcite su rozne dovody preco porotca vybera tak ako vybera. mozno je to o spravani pri korepeticiach, celkovom posobeni, povaha, ako spominala aj Sisa dochvilnost, atd. Mamba je napr. prilis divoka a temperamentna. mozno sa jej Ondro bal. ktohovie. mne taketo nieco nevadi, naopak, malo by to obohatit celu show. taka Katarina mi pride prilis vlazna.

255
Monika
Reagovat

Mambe nepomohlo ani suverenni vystupovani, byla si az moc jista a Ondra to z ni cejtil. Navic jak jeste zacala u toho stolu povidat o tom, ze psala Simonovi, rikala jsem si, ty jsi tak hloupa, ze jsi nedrzela pusu. To bylo dost trapny a pri te prilezitosti i nevhodne vyslovit.

256
DJ Vlado
Reagovat

Pro zlepšení nálady jsem si musel pustit castingová vystoupení dvou dívek, jejichž xfactoru pro mě finalisti našeho XF nedosahují ani z jedné setiny :-D

v zahraničí: https://www.youtube.com/watch?v=0WOMY_DDU-k
u nás: https://www.youtube.com/watch?v=uM20_1TZvS8

257
dolores
Reagovat

@Monika: to, co povedala na veceri o Simonovi mi prislo skor uprimne a zartovne, ale je pravda, ze Mamba velmi, velmi chcela. az tak velmi, ze to Ondru asi odradzalo …

258
dolores
Reagovat

Vlado vsimol si si, ze Gotak bol z Mamby vyvaleny podobne ako z Monicky? :))
velmi ma mrzi nepostup Mamby, dokonca ovela ovela viac ako nepostup Natalie Hatalovej v Hlase

259
Monika
Reagovat

Zarazily me ty outfity, nechce se mi verit, ze by jim asistoval stylista. Ani jeden se nepovedl. Katka to byla vylozene modni halucinace, nevyrazne Kristine dame nevyrazne saty a Mambu misto abychom ji oblekly do neceho sexy hodime do lacinych sortek na ktere ani nema postavu.

260
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: jj. všiml jsem si :-) myslím, že Gott by měl aspoň jednou zasednout do poroty (a nejen jako host), s ním bych si notoval :-D

I mě mrzí nepostup Mamby víc než nepostup Natálie, jelikož v Hlasu mám ještě pořád Lucku, Kristínu a Lenku, zatímco v XF už nemám nikoho :-(

261
bezík
Reagovat

@dolores: To chápu, Mamba je sympatická baba kdežto Natálka je taková zvláštní, ve zpěvu hodně afektovaná a přehrávající. Katka mi ale vlažná nepřijde, vůbec, spíš takový čertisko. Dneska se ve zpěvu držela hodně zpátky, netuším proč, asi ji k tomu vedli při zkouškách, ale zase předvedla že umí dobře zpívat i když netlačí na pilu. Pro mě je to vedle Matěje druhej zajímavej člověk v soutěži. Zbytek je komparz ;-)

262
Milena
Reagovat

Spokojena s Katerinou a Bažíkem.
Laduda a Brigita mi nevadí.
Náhodou nad 28 mne bavili všichni kromě jeptišky-ta její plastiková umělost a ta její dnešní přehnaná image mně připadá spíše směšná. Helena ,Sisa i Karel měli trefné poznatky k soutěžícím a dobrý výběr.

263
bezík
Reagovat

@Monika: no… tak jestli Mamba nemá postavu do šortek, tak by šortky zjevně měly být zákonem pod trestem vězní zcela zakázány !!! :D

264
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Každopádně Mamba s Natálkou mají jednu věc společnou – obě vyšly ze SHS3, což je moje nejoblíbenější řada kterékoliv naší soutěže EVER :-) V žádné jiné soutěži jsem neměl tolik oblíbených soutěžících a nikde jinde jsem se tak neshodl s diváky na Top 4, kterou zde tvořily 3 malé piva a jeden pivní rocker :-) Být (semi)finalistou této řady SS je tedy pro mě podobné plus jako podepsat Chartu :-D

265
Monika
Reagovat

@bezík: No fakt nema:-)))) Je pomerne mala a sortky opticky zkracuji nohy, pokud je nema jako tycky (viz Kristina treba ta si je obleci mohla). Mamba neni stihlounka, ma zadek a silnejsi stehna, nehodilo se to k ni vubec.

266
Alex
Reagovat

@bezík:
Pan sa vyzna :-)
Ako vidite, da sa to tak natocit

267
bezík
Reagovat

@Alex: Áno , pán zvukár. Dá sa to natočiť. Tak, že sa to pretočí ve štúdiu :D A keď mi neverítě, tak mi odpoveztě na jednu otázku. Prečo ten mikrofon, čo doňho súťažící hovorili zněl zcela ináč, ako ten, čo doňho zpěvali (ten štúdiový :D )?

Omlouvám se za chyby ale je to asi 20 let, co jsem naposled psal slovensky ;-)

268
dolores
Reagovat

@bezík: Katka urcite vie spievat a nie hocijako, ale vyborne. aj dnes to technicky davala skvele, ta piesen je narocna na frazovanie aj na dych, ale ona ju dala lavou zadnou. akurat chybal vacsi doraz, ale celkovo mi to prislo ako nemastne-neslane. ona si spevom uz davno zaraba, ved som aj spominala, ze cely minuly rok spievala v TV relacii Milujem Slovensko spolu so Samom Tomeckom z SHS1. Islo jej to tam dobre a v slovenskych piesnach sa mi tam pacila, viac ako teraz v anglickych. ale vizualne mi ona nie je prilis sympaticka. je taka nejaka zemita, chlapcensky typ. vobec si ju neviem predstavit ako spieva v nejakej nadhernej dlhej robe v tematickom kole, kde sa to bude hodit, (o minisukni nehovoriac). samozrejme ani si to neoblecie, je svojska a bude stale rovnaka.. a aj v speve bude rovnaka, ako povedal Ondro, a predsa ju vybral. na Mambe by sa vizazisticky dalo viac stavat, ale co narobime.

269
dolores
Reagovat

@bezík: :D:D:D tvoja slovencina je bravurna :)))

270
Alex_zvukar
Reagovat

Takze pre vsetkych konspiracnych teoretikov:
Ten mikrofon do ktoreho spievali v kategorii nad28 a dievcata nie je shure 58, ale shure beta87A, to je hlava, handka je zo serie UHFR.
Rozdiel medzi hlasitostou spevu zo vzdialenosti 1cm a hlasitosti cvirikajuceho vtaka zo vzdialenosti 20m je taky velky, ze ked sa spev zosilni do normalnej hlasitosti, nie je mozne toho vtacika pocut. Na heliporte vyni ocne moc nefukalo, ako ste mohli vidiet, ani Celeste nemala problem s ucesom, keby silno fukalo, bola by to ina kava. Ale existuju aj protiveterne ochrany na mikrofony…
Na heliporte bola pouzita gitata so snimacom, a elektricky klavir, odkial by sa teda mal nabrat ten ruch? To iste plati pri kapele u Sisy, basa elektricka, klavesy elektricke, perkusie elektricke.. Jedine cajon akusticky.. Avsak akusticky tlak pri udere a fakt, ze bol snimany kontaktne… neumoznuju pocut akykolvek ruch. Porotcovske mikrofony boli samozrejma vypnute..pocas vystupenia, keby boli zap ute, zprznili by presluchy cele vystupenie. Ze ste nevideli reproduktory… Videli ste ich snad v americkej verzii? Ja ano, v iednom zabere.. Len. V com spociva trik? No umiestnite ich pod kameru, takze nikdy nie su v zabere… A potom z pen stavi poctivo pomixovat… A to usami a nie limiterom..
Este nejake nevyvratitelne dokazy otom, ze to bol playback? Rad ich vyvratim

271
Alex_zvukar
Reagovat

@bezík:
Pri rozhovoroch nesla handka do ozvucenia, aby nevznikali presluchy, takze aj ked si ju dali k ustam, pouzival sa v mixe lavalier (klopak) ktory mali pripnuty na hrudi..

272
dolores
Reagovat

@Alex_zvukar: ty si zvukar vseobecne alebo aj zvukar X factoru?

273
Alex_zvukar
Reagovat

@dolores:
Ano, v oboch pripadoch:-) nemam co tajit, je to aj v titulkoch

274
Alex_zvukar
Reagovat

Ospravedlnujem sa za preklepy, pisem na ipade a zjavne som prekrocil moju hranicnu rychlost pisania

275
dolores
Reagovat

@dolores: tak potom je cely oriesok s playbackom rozlusknuty :)) a musim povedat, klobuk dole, hlavne pred chalanmi ako to intonacne zvladli. oproti tomu co predvadzali na podiu …

276
dolores
Reagovat

275 – reakcia mala byt samozrejme na @Alex_zvukar:

277
bezík
Reagovat

@Alex_zvukar: Ty jsi u toho byl a točil jsi to ? A pokud ano, jsi si jistý že to po tobě někdo nepřetočil ? (mám na mysli zpěv)

278
dolores
Reagovat

bezik, jab a dalsi Itchovi fans, toto ste uz zaregistrovali? je to sice len cover, ale potesi :) Itcho je proste pan :D
https://www.youtube.com/watch?v=zXP5IwksAVU#t=112

279
bezík
Reagovat

@bezík: Aha, takže odpověď zní ano. Tak to trochu žasnu na některými výkony dříve neintonujících jedinců, měl jsem za to že jsou sestříhané z několika pokusů.

280
bezík
Reagovat

@dolores: No to je fofr !!! Dneska to sliboval na FB, že bude cover a duet. A cover už je tu :)

281
dolores
Reagovat

@Alex_zvukar: pozrela som si titulky, je tam nejaky Alex, tak hadam si to ty… a aj sposob ako o tom pises je doveryhodny. nemam dovod ti neverit. ;)
ak si clen stabu, mozes mi povedat, preco Ondra neposlal do finale Dasu ?

282
Alex_zvukar
Reagovat

@bezík:
Som si isty, zaznam aj postprodukciu si robim sam

283
dolores
Reagovat

@bezík: duet s kym ?

284
Alex_zvukar
Reagovat

@dolores:
Nemozem, lebo netusim a ani mi neprislucha to hodnotit :-) snad rozumies:-)

285
bezík
Reagovat

@dolores: to neprozradil :D Překvápko asi :D

286
bezík
Reagovat

@Alex_zvukar: Dobře, Tak mi ale vysvětli, proč na všech živácích prostě slyším ten bordel na pozadí z pěveckých mikrofonů a tady nic ? Třeba teď ten Itchův cover. Tomu fakt věřím, že to je točený na tý střeše, protože tam je slyšet spousta zvukového bordelu. V tvých nahrávkách ale absolutně nic. Je to prohnaný něčím co to takhle vyčistí ?

287
dolores
Reagovat

@Alex_zvukar: dik, myslela som si, ze nemozes, ale za pokus to stalo sa opytat :))

@bezík: mozno s kolegynou z kapely. alebo s niekym z etablovanejsich ? :))
ten cover prehravam stale dokola

288
bezík
Reagovat

@dolores: fakt nevím. Ale když už teď vyrukoval s coverem, tak snad nebudeme dlouho čekat ;-)

289
Alex_zvukar
Reagovat

@bezík: je rozdiel zivak, kde mas publikum a potrebujes odsnimat reakcie, a je rozdiell natocena vec, ktoru vies v postprodukcii v klude pomixovat, lebo si to pustis aj dvdsat kar, presne vies kedy kto bude hovorit atd… Na zivaku nevies nic.. Mas zivych omnoho viac mikrofonov.. To je cely rozdiel, ziadny specialny plugin ani nic podobne.. Len cas.. A remeslo..

290
Alex_zvukar
Reagovat

@bezík: ten bordel nepocujes zo spevackych mikrofonov, ale z ruchovych mikrofonov

291
Dušan
Reagovat

Neviem či má vôbec cenu sa vyjadrovať k výberu finalistov…Ondrej vybral úplne zle a tú najlepšiu (Dášu) poslal domov s tým, že ona je dobrá až príliš a postup v X-Factore nepotrebuje ? aha..trošku fail…hlavne že v každom kole bol z nej mimo a chválil ju..ale nakoniec ju pošle domov…proti Ladude ja osobne nič nemám, je zaujímavá ale ani raz nezaspievala tak aby to bolo hodné X-Factoru…a Katarína je pre mna nuda, nuda a nič iné len nuda ako v konečnom dôsledu sám Ondrej povedal, že je to stále rovnako dobré..takže pre mna dalšie WTF!?

Inak, paradoxtne musím uznať, že je pre mna najlepšou porotkyňou Sisa…Bažíka síce nemám vôbec rád, ale jediná nechala postúpiť tých čo si to zaslúžili a jej hodnotenia mali hlavu aj pätu !

292
bezík
Reagovat

@Alex_zvukar: asi jsem se blbě zeptal ;-) Opravdu nemám na mysli ruchové mikrofony, ale to co jde ze zpěvákova mikrofonu. Poslechni si třeba toho Pčelára, tam žádné publikum není a zaručeně ani ruchový mikrofon. A nahrávky co mám na mysli taky byly většinou pořizovány jen z mikrofonů na podiu, bez snímání publika. Prostě když jde o živou nahrávku z venku, čekám že bude znít jako živá nahrávka z venku včetně toho ruchového bordelu (tím není myšleno publikum ani ruchové mikrofony). Napadá mě ještě varianta, že ořezáváš nízkoúrovňové signály, čímž dostaneš ten bordel pryč, ale …. No asi mi to vyvrátíš ;-)

293
Honza
Reagovat

@Ludvík:
Wow, Ludvíku. A čím to asi bude, že má Marina tak dobrou angličtinu? Že by tím, že nějakou dobu žila v Americe? To se to potom zpívá anglicky.

294
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Tak z těch dvou, když už, tak se mě víc líbila Monika (nepodlézám Vladovi!), Dianu nijak moc nemusím, až na to, že si nepamatuju, že by se na castinzích zpívalo na hudební podklad…..? :-D

295
Pet
Reagovat

Jak tu někdo vypích, že Katarína je „jenom“ dobrá vokalistka, seplo mi to, kde jsem ten její pořád uščúřený xichtík už viděla… je to ona, která zpívá vedle Samka Tomečka v Milujem Slovensko bandu, že jo??

296
Tomáš
Reagovat

Nevíte někdo kolik má teď v neděli vypadnout soutěžících a jakým způsobem to bude probíhat? Nikde o tom není ani zmínka kolik jich zůstane po téhle neděli a tak se fakt trochu začínám bát aby to produkce neodpískala úplně a kvůli prachmizerné sledovanosti neudělali teď v neděli GrandFinále v osmi lidech úplně stejně jako to bývalo v Talentu a nevykašlali se na to. Doufám že aspoň ty tři live show budou i když i tak je to teda mizerné. Myslím ale že dost možná odpadnou tématická kola když jsou jen tři, prostě v každé live show vyberou koučové pro soutěžící to co jim sedí a bude to prostě bez témat což je další škoda….nevím no.

297
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: OK, to je věc vkusu, já hodně můžu obě :-) A ohledně toho podkladu u Moničky, tak ten byl přidán dodatečně v postprodukci, ona sama na podklad nezpívala :-D

298
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Těžko říct :-) Já tipuju, že vypadnou možná dvakrát tři soutěžící, dva vždy s nejmenším počtem hlasů a jeden vybraný porotou s třetím nebo čtvrtým nejmenším počtem hlasů. Finále pak nejspíš bude ve dvou, ale je to jen moje spekulace :-)

299
Ludvík
Reagovat

Však vypadnou po dvou vždy jeden s nejnižším počtem hlasů a druhy z bottom two a na finále zůstanou 4

300
Tomáš
Reagovat

299: A to víš odkud?

301
Tomáš
Reagovat

Já si říkám aby tam kromě příbuzných a známých od soutěžících vůbec někdo hlasoval když to má takovou mizernou sledovanost. A zároveň nevím jak to bude u Matěje protože to že je jediný čech mi připadá jako taková dvojsečná zbraň. Za normálních okolností by to asi byla výhoda ale vzhledem k tomu že se na to u nás skoro nikdo nedívá tak určitě bude chodit většina hlasů ze Slovenska kde sice sledovanost taky není nic moc ale pořád je to lepší než u nás a přece jen u slováků je známé že hlasují o hodně víc pro svoje krajany ( viz. Adamec, Itcho atd. ) takže by pro Matěje to že je z Česka mohlo být i nevýhodou.

302
Ludvík
Reagovat

@Tomáš: jen tipuju :D

303
Jai Kudo
Reagovat

Tak už jen pro legraci a pro zpestření – ty loga XF a Hlasu nemají copyright? Tady je používají naprosto bezostyšně pro jakousi obskurní akci Hledáme Karaoke Star :-D A ta sestava VIP je taky na pos*ání……
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=608479169248634&set=a.246166668813221.53810.160663650696857&type=1&theater

304
Ludvík
Reagovat

@Jai Kudo: Myslím že Endemol nebo Fremantle nějaká taková miniakcicčka nezajímá…

305
jab
Reagovat

Tak Itchův cover parádní, podle mě mu tenhleten styl dost sedí. Jen jak to mám docela naposlouchané, tak jsem si chvilku zvykal na to jeho typické legato :-D. Ale je fajn vidět, že on je opravdu zpěvák pro současnou muziku. Na duet se taky hodně těším.

306
Tomáš
Reagovat

Jaké byste si přáli pořadí finalistů v X Factoru? Já to mám asi takhle:

1 Matěj Vávra
2 Peter Bažík
3 Ricco a Claudia
4 Joys
5 Brigita Szelidová
6 Tibor Gyurcsík
7 Marina Laduda
8 Katarína Ščevlíková

Ty první dvě místa mám absolutně jasný a už se na nich nic nezmění, maximálně že bych jim přál vítězství oboum stejně a nebo že by se prohodili. Ale od třetího do osmýho místa je mi to úplně šumák a tudíž sem to dával horko těžko dohromady podle toho kdo mi aktuálně nejmíň a nejvíc vadí. :-D

307
Tomáš
Reagovat

Největším paradoxem asi u mě je že i toho nenáviděného slizkého Tibora místo kterého tam měl být Lukáš můžu mít nakonec v žebříčku i relativně vysoko když se mu vystoupení fakt povede protože tady pro mě kromě Matěje a Petera při počtu osmi finalistů opravdu není moc z čeho vybírat. :-D

308
Lucas
Reagovat

Já nejvíc fandím asi Matějovi, pak Katce a Brigitě a pak je mi to jedno, Joys uvidíme, co z nich vyleze, Ricco a Claudia asi nebudou moc pro mě, ale odzpívají všechno určitě dobře, Peter i Tibor to samý a Marina jednoznačně na posledním místě :)

309
Tomáš
Reagovat

Katarína a Brigita asi podporu diváků budou mít ale mě ani jedna z nich absolutně nebaví. Postoupit místo nich raději měly Agrebi a Mamba ( nejen kvůli exteriéru ). Sice bych asi taky ani jedné z nich vítězství nepřál ale přece jen už byly zajímavější než Katka a Brigita a finále si obě zasloužily víc. Laduda to je Ondrova srdcovka a tak tam prostě být musela, tak to pochopte.

310
Ludvík
Reagovat

@Tomáš: Já to mám tak:
1. Matěj / Katarína
2. Matěj / Katarína
3. Brigita
4. Joys
5. Marina
6. Tibor
7. Peter
8. Ricco a Claudia

311
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Moje pořadí je zhruba takovéto:

1.Matěj
2.Katarína
3.Peter
4.Brigita
5.Joys
6.Ricco a Claudia
7.Manina
8.Tibor

Ale jinak je mi to taky celkem šumák, jelikož je to bezkonkurenčně nejslabší sestava finalistů jakékoliv soutěže u nás. Už se těším na středu, až budou kompletní osmičky v týmech v Hlasu, ty se mi budou řadit líp (aspoň ty od Darty a Majka určitě) :-)

312
Monika
Reagovat

1. Tibor
2. Laduda
3. Brigita
4. Ricco a Claudia
5. Katarina
6. Peter
7. Matej
8. Joy

313
VojtaP
Reagovat

Můj a Merťasův pohled na věc je venku :)

314
jab
Reagovat

Za mne:
1. Matěj
……………..
2. Peter
3. Tibor
4. Katka
5. Brigita
………………
6. Joys
7. Ricco a Claudia
.
.
.
.
.
.
.
8. Laduda
:-)))

315
Mila2
Reagovat

Já to mám takhle:
1.Katarina
2.Bridgita
3.Petr Bažík
..
..
pak mi je to dlouho jedno
a nejhorší podle mě jsou
Tibor a Laduda, ti nemají ve finálové 8 co dělat..

Přidat komentář