Panáček v reality show

StarDance XII (5): Valčík, cha-cha a samba

11. Listopad 2023 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD 12 logo

Blížíme se k polovině letošní řady StarDance. Zbývajících sedm tanečních párů bude tentokrát tančit na písně v exotických jazycích. Takže žádná čeština nebo angličtina, těšit se můžeme na asijské nebo severogermánské jazyky. Korejština či finština, to bude výzva především pro zpěváky. Tančit se bude valčík, cha-cha a samba.

Soutěž již opustili David Prachař a Zuzana Dvořáková, Ivana Chýlková a Jan Tománek a naposledy Richard Krajčo a Dominika Rošková. Richardovi srazil vaz hodně nepovedený večer, a i když by si zasloužil lepší umístění, natolik skandální jeho konec nebyl. Škoda jen, že s ním musela skončit i jeho velmi talentovaná partnerka a dost možná nejkrásnější žena letošního tanečního parketu.

Naopak se v soutěži stále drží letošní outsider Josef Maršálek, kterého zatím zachraňují koblihy, sympatie diváků, mírné taneční pokroky a také jeho partnerka, která je stále úřadující královnou tanečního parketu. Jejich osud je však opět nahnutý, podle diváků by se dnes mělo rozhodovat mezi nimi a dalším bývalým vítězem Dominikem Vodičkou, který ale v minulém díle zazářil s Darijou Pavlovičovou. Výkony Dariji se rozhodně zlepšují mnohem větší rychlostí, než jak tomu je u Josefa, ale bude to stačit? Nebo nakonec vypadne někdo úplně jiný?

Takto to vidí hodinu před zahájením přenosu sázkaři.

PárTipsportFortuna
Josef Maršálek & Adriana Mašková2,82,8
Darija Pavlovičová & Dominik Vodička3,73,7
Tereza Mašková & Daniel Kecskeméti5,05,0
Iva Kubelková & Martin Prágr5,05,0
Vavřinec Hradilek & Kateřina Bartuněk Hrstková8,07,5
Marek Adamczyk & Lenka Nora Návorková12,013,0
Eva Adamczyková & Jakub Mazůch50,055,0

Dnes naposledy tančí páry pouze jeden tanec. Za týden, během filmového večera, si nejprve připraví waltz, jive nebo tango. Poté se rozdělí do dvou skupin a v duelu se utkají v country v choreografii Marka Zelinky.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 64
1
Prochor
Reagovat

Adriana s Maršálkem mně překvapili protože jsem netušil, že na pop Ricchi e Poveri se dá tančit cha cha.

2
Jana
Reagovat

Piste, hodnotte a popisujte, ja to dneska nevidim :-)

3
Bezík
Reagovat

@Jana: telegraficky : Darja pěkná samba v orientálním hávu, chvála poroty, 9,8,9 , Maršálek chacha, klasika, 7,6,5, Marek průměrný valčík, žádné nadšení poroty, 8,7,6.

4
Lukša
Reagovat

Darija opět pokračuje v růstu. Pepa tančil na Pavláska, cha-cha nikde. Ale snad ještě horší byl Marek. Pane jo, tohle bylo fakt extrémně špatný. Ten kluk je na odstřel…

5
Prochor
Reagovat

Já bych hrozně přál Adrianě Maškové aby jednou dostala šikovného mladého chlapa, se kterým by se dostala daleko. Nevím, proč vždy vyfásne nějakého staršího chodce (nic proti starším tanečníkům). Ale Adriana ještě nedostala šanci.

6
Khajka
Reagovat

@Prochor: Výhra s Cinou v poslední řadě není dostatečně daleko? 😉

7
Bezík
Reagovat

Tereza, samba, celkem slušná, 8,8,7, Eva, chacha, o třídu lepší než zbytek startovního pole, jako vždy, 9,9,9,

8
Prochor
Reagovat

@Khajka: To je fakt, na to jsem zapomněl:-)

9
Prochor
Reagovat

@Bezík: Už jsem zjistil, co se mi na Evě nejvíc líbí. A sice to, že tančí s neuvěřitelnou energií, kterou narve do lidí a poroty. Takže i když tam má nějaké chybky, tak to tím projevem spolehlivě vyrovná.

10
Prochor
Reagovat

Pro Janu – Kubelková 10 10 10. Neuvěřitelné.

11
Jana
Reagovat

@Prochor: a byli fakt tak dobri?

12
Khajka
Reagovat

@Jana: Za mě jo. Ale odborník nejsem…

13
Prochor
Reagovat

@Jana: Podle mně byli výborní. Takže doufám, že je dnes lidi nepošlou domů.

14
Jana
Reagovat

@Prochor: podle me ne, Marsalek prvni u lidi nebude…

15
Elenion
Reagovat

@Prochor: Dneska rozhodne ne, Aby vypadli z prvni pozice u poroty, tak by muselo byt poradi u divaku presne opacne. Na to je paru moc, nehlede na to ze Eva je na tom urcite lepe nez druha od konce.

16
Khajka
Reagovat

@Prochor: Říkala jsem si, že to by museli mít opravdu velmi nízkou podporu fanoušků. Dneska to vidím spíš na vypadnutí Adamczyka…

17
Bezík
Reagovat

@Jana: Byli dobří, ale na 10 ne. Kdyby byly tři devítky, odpovídalo by to.

18
Bezík
Reagovat

Dneska může vypadnout prakticky každý. Vůbec si netroufám tipovat.

19
Prochor
Reagovat

Maršálek je nesmrtelný. Ty brďo.

20
Bezík
Reagovat

No do háje … :-((((

21
Jana
Reagovat

A ze byste mi to napsali? Chapu dobre, ze Tereza? To me dost mrzi, mela jsem rada Danielovy choreografie… Nic nehrali a poctive tancovali… Jenze kdyz jsem zkoukla ty pidiukazky na sockach, tak mi prislo, ze trochi stagnuje… Ale je fakt, ze jsem cekala, ze vypadne Marek…

22
Prochor
Reagovat

@Jana: Ano, překvapivě vypadla Tereza. Zůstala poslední s Maršálkem.

23
Bezík
Reagovat

@Jana: Bohužel. Vyplývá z toho jen to, že Maršálek a Marek mají asi spoustu hlasů od diváků. Otázka je, co znamenaly ty desítky pro Kubelkovou. Možná má hlasů nejméně a porota ji zachraňovala. A možná taky ne.

24
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Ani nemusí mít spoustu hlasů, klidně mohl být Maršálek 5. a Marek 6., takže pokud byla Tereza poslední, tak by to s body od poroty byla plichta a přednost mají diváci, takže to s hlasy pro ty dva nemusí být tak horké :-) Každopádně Terezy je škoda, teprve v SD jsem ji začal mít rád (možná i proto, že nebyla takovou favoritkou jako v SS) :-/ U té Kubelkové je to klidně taky možné, jelikož si dokážu představit, že produkce ji jakožto poslední starší ženu (tzn. vrstevnici hlavní cílovky) chtěla za každou cenou udržet v soutěži, protože ta její samba byla sice dobrá, ale ty desítky mi přišly přehnané :-/

25
Jana
Reagovat

@DJ Vlado: tu starsi zenu si odpust :-)))) stale mladice :-))))

26
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Zdá se , že publikum SS a SD nemá moc velký průnik. Že Terezu porazí otylý cukrář a mizerně tančící Marek, to bych si fakt netipnul. Ještě že nám prošla Darja. Na příčetnost diváků se letos evidentně moc spoléhat nedá, takže kdo ví, jak to dopadne. Třeba opravdu vyhraje Maršálek, jak tvrdí zlí jazykové …

27
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: Hanuše bych s Maršálkem do jednoho pytle nestrkal, ten na svůj věk tančil slušně, ne dokonale, ale slušně určitě 😉 Navíc je to pan herec, naposledy mĕ ohromil v té minisérii o Bartošové jako její táta 😉

@Jana: Sorry 😀 Ale už dĕlám pokroky, před deseti lety pro mě „postarší dámy“ byly ženy 30+ (viz. moje někdejší hodnocení týmu Dary v prvním Hlasu), ale teď už jsou třicátnice mladší než já 😂 Ale taky mám jeden idol ve stejném vĕku jako Iva – Andreu Elsnerovou, která je nejstarší v mé Top 6 českých hereček (kde je Darija naopak benjamínkem) 😉

@Bezík: Včera se definitivně potvrdilo, že publikum SS a SD jsou zcela jiné svĕty 😒 S výjimkou Anety, která byla svého času miláček národa, všichni vypadli brzo – Bende, Monika a teď Tereza 😒 U slovenské Let’s Dance bude ten průnik asi o nĕco větší (Emma byla aspoň pátá), což je dáno jednak tím, že tam obojí běží na Markíze a v neposlední řadĕ i moderátorskou dvojicí Adela – Pyco, což mĕ přivádí k úvaze, že Adela mĕla už dávno nahradit Kostkovou, aby mĕl Eben vyrovnanou partnerku a nejen ramínko na šaty (když může být Slovenka v porotě, tak proč ne jako moderátorka?) 😒

28
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Adéla tuším že nechce dlouhodobou práci v zahraničí, prý to nestíhá, maximálně nějaké jednorázovky. Navíc k tak výraznému a svéráznému moderátorovi, jako je Marek Eben by se myslím až tak nehodila, on potřebuje spíš někoho jako je Kostková. Existují dva principy moderátorský dvojic, „vyrovnaná“ jako třeba Pyco a Adéla, a „nevyrovnaná“, kdy jeden moderátor je ten výrazný tahoun a druhý je doplňovač. Pokud se to složí jinak, tak to moc nefunguje.
No děláš pokroky, co se věku dam týče, ale ještě máš rezervy. Pro mě je taková Andrea Elsnerová ještě v kategorii „žabička“ :-D :-D
Pro mě je to publikum SD hrozně nečitelné, na rozdíl od SS. U SS se to dá vcelku brzo odhadnout, kde jsou jaké váhy, tady nějak ne. Terky je mi líto, tak brzo si vylítnout nezasloužila, ale tak to v životě chodí. Horší je, že jestli ti dva neumětelové dostávají hodně hlasů, tak začínají být v ohrožení Vávra s Darjou.

29
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Úplně na začátku soutěže jsem psal, že jsem zvědavý, kam až fanoušci Terezu dostanou. Ale takhle rychlý konec jsem opravdu nečekal. Asi je pravda, že fanoušci Terezy nejsou zrovna cílovka Star Dance. Aneta, která se dostala až do finále, byla prostě fenomén, který zasáhl všechny věkové kategorie. Dokonce jsem slyšel v rozhlase rozhovor Václava Havla, Olgy Havlové a Anety. Havel se tam přiznal, že sledoval Superstar a posílal hlasy Anetě. Takže Aneta „zblbla“ i presidenta Havla :-))

30
orchis
Reagovat

No, co napsat… Moc mě mrzí vypadnutí Daniela a doufám, že ho v SD ještě někdy uvidíme. Nebo český většinový divák nemusí naše nejbližší sousedy? :-)

Teď už je ale jasné, že Josef se bude posouvat, a skoro bych se divila, kdyby příště vypadl.

Iva se mi včera líbila nejvíc, ale viděla jsem to spíše na 3 devítky (maximálně možná od Richarda jedna desítka).

31
orchis
Reagovat

Darja se zlepšuje, je opravdu šikovná, ale nesdílím vaše nadšení z Dominika :-)

32
Prochor
Reagovat

Je zajímavé, že podle hodnocení poroty zvítězily v jednotlivých kolech jen dva páry. Dvakrát Eva a dvakrát Iva. Nikdo jiný.

33
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Mně by se naopak Adela k Ebenovi výborně hodila, jelikož Eben je v posledních letech docela rejpavý, což je styl, který Adele vyhovuje :-) Navíc oni s Kostkovou jsou většinu času oddělení, on dole na parketu, ona nahoře na balkoně, takže to není až tak moderátorské duo jako spíš dva sóloví moderátoři :-) Pravda, s Marešem v SS si Adela moc nesedla, ale to nebylo až tak tím, že jsou to dvě výrazné individuality, ale Leoš je prostě takový jednodušší s přímočarým humorem a k britsky sofistikované Adele se příliš nehodil :-)
„Žabička“ to byla tak možná v RumplCimprCampru nebo v Co chytneš v žitě, už v Četnických humoreskách byla vyzrálejší a dneska je to zralá žena, přičemž obzvlášť doporučuju její ztvárnění Scheinpflugové v Českém románu ve Vinohradském divadle, tam ji hraje ve středních letech a má tam ze všech tří představitelek největší prostor (včetně scény, kde umírá Čapek), ovšem parádní chemii tu má se svou „žabičkovskou“ verzí Sabinou Rojkovou, další z mých srdcovek, která hraje nejmladší Olgu :-)
Je fakt, že Maršálek je z hlediska podpory nevyzpytaltelný, o Markovi si to ale nemyslím, ten primárně těží ze slabší konkurence mezi mužskými celebritami v této řadě, ale teď, když už je to 3:3, tak už pohlaví roli imho hrát nebude a syndrom Brzobohatého nad ním stále visí jako Damoklův meč :-)

@Prochor: Myslíš zřejmě Dagmar Havlovou, jelikož v době, kdy zemřela Olga Havlová, bylo Anetě 10 let :-) Ale jinak ano, Aneta svého času měla na exsuperstáristku mimořádně široké publikum včetně manželů Havlových :-)

34
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Pro nás, „dříve narozené“ je to pořád žabička :-D Všechno je tak relativní ….
U Marka se trochu bojím toho, že se veze s podporou Evy. Ti co pošlou hlas jí, dost možná pošlou hlas i jemu. Přeci je nerozdělí.

35
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Tak pokud mezi ně lidi dělí hlasy, tak jsou pěkně hloupí, protože tím oslabují Evu :-/ No, budu radši doufat v model Kuchařová – Brzobohatý :-)

36
DJ Vlado
Reagovat

Docela zajímavé pohyby v kurzech :-)

Fortuna:
Eva Adamczyková 1.33
Iva Kubelková 6.00
Marek Adamczyk 6.00
Darija Pavlovičová 10.00
Vavřinec Hradilek 25.00
Josef Maršálek 50.00

Tipsort:
Adamczyková Eva 1.30
Pavlovičová Darija 6.00
Adamczyk Marek 8.00
Kubelková Iva 8.00
Hradilek Vavřinec 25.00
Maršálek Josef 40.00

Jsem rád, že sázkaři konečně přestali podceňovat Dariju (zvlášť Tipsport mě potěšil) :-) Naopak moc nechápu, proč se u obou sázkovek tak propadl Vávra :-/

37
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Vávra je nevyzpytatelnej a evidentně si s ním nevědí rady.

38
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Samozřejmě byla to Dagmar Havlová. Pro přesnost – rozhovor byl vysílaný v pořadu Tobogan na ČRo2.
https://www.idnes.cz/kultura/divadlo/vaclav-havel-promluvi-nejen-o-sve-hre.A071130_868293_divadlo_kot

39
Jana
Reagovat

Nahodou jsem narazila na Dedikovo hodnoceni na Blesku… Jak zrovna on muze nekomu vycitat malo tance a hodne scenek a pokusu se vylhat, to fakt nechapu… Presne to predvadel jak s Tomicovou, tak s Kopeckou…

40
Jana
Reagovat

@Bezík: nebo nekde neco uniklo… Je zajimave, ze se tam stalo ve shode…

Podle meho nazoru Marsalek priste jeste nepujde, myslim, ze jeste jedno kolo vydrzi. Mne nepripomina Hanuse, mne ze vseho nejvic pripomina Imricha… Toho jsem taky mela rada, ale myslim, ze vypadl v pravou chvili… Naopak priste muze byt ohrozena Iva, pokud pojedou standard, prece jen je Martin spis latinar.
Mne by hodne, fakt hodne zajimalo casove rozlozeni odesilani smsek…

41
J.
Reagovat

Vypadnutí Terezy mě celkem mrzí, hlavně fakt proto, že poctivě tančili a neměli ty hrané scénky. Myslím, že Maršálka přeskočí ve vypadnutí příště ještě Adamczyk (a kdo ví, kolik fanoušků má Iva) a půjde dřív. Myslím, že tolik fanoušků nemá, minimálně na facebooku jsou jeho fotky jedny z mála diskutovaných a na instagramu tam má dost málo ohlasů (myslím na ig stardance ne jeho vlastním).
Každopádně i když je Maršálek u poroty stále poslední, tak pardon, ale na 6 či 7 bodů to teda není (zvlášť když podobnou známku dají o mnoho lepšímu tanci).
Maršálek sice není Pavlásek, ale ty jeho tance jsou o ničem a bohužel i jeho taneční vývoj je několik kol nulový. Nic proti němu osobně, ale přesluhuje dlouho ale asi je SD stejná cílovka jako Peče celá země a ty ženský ho asi milujou…

Sázkaři mě nepřestávají udivovat, nechápu, že je Marek Adamczyk pořád tak vysoko, přitom tanečně je dost slabý a zralý na vypadnutí (za mě horší i než Tereza, která vypadla) a nezachrání to ani Návorková, kterou mají lidi celkem rádi. Hradilek naopak jako sportovec tančí dobře, nechápu jeho stále nízké hodnocení. Teď už si taneční páry získali divácké hlasy i za své výkony, takže pokud byl v začátku v nevýhodě, že ho tolik lidí nezná, myslím, že tanečně už by oblíbený být teď mohl

42
Prochor
Reagovat

Vypadnutí Ivy Kubelkové by mně překvapilo protože byla ve dvou kolech podle poroty nejlepší.

43
DJ Vlado
Reagovat

Pohyby u sázkařů pokračují :-)

Fortuna:
Eva Adamczyková 1.32
Darija Pavlovičová 4.00
Iva Kubelková 12.00
Marek Adamczyk 12.00
Vavřinec Hradilek 25.00
Josef Maršálek 50.00

Tipsport:
Adamczyková Eva 1.30
Pavlovičová Darija 3.50
Adamczyk Marek 13.00
Kubelková Iva 13.00
Hradilek Vavřinec 25.00
Maršálek Josef 40.00

Tak a teď si stejně jako Jana začínám myslet (nebo spíš přát?), že někde nějaké hlasy unikly, zvlášť ten obrat u Dariji z outsiderky téměř ve favoritku by tomu nasvědčoval :-) Zrovna tak pád Vávry nastal u obou sázkovek zároveň a i Marek s Ivou se hýbou synchronně :-)

44
DJ Vlado
Reagovat

@J.: Cílkovka SD a PCZ bude asi dost podobná, což je asi odpověď, proč Maršálek pořád postupuje :-/ Jak jsem si myslel, že éra těchto „medvědů“ už minula podle toho, že Xindl X a Godla vypadli brzo, ale jelikož se letos ukázalo, že hranost v rádiích je zcela irelevantní (viz. Krajčo) a Most! měl nejspíš hodně odlišnou cílovku, tak to vypadá, že se Maršálka hned tak nezbavíme a bude tam šlapat zelí až do finále (kéž bych se mýlil) :-/ U Vávry to může být i tím, že se u sportovních fanoušků dost přetahuje o hlasy s Evou a tahle sorta lidí je dost pragmatická a podporuje primárně toho silnějšího, kde je Vávra „ten druhý“ :-/ Podobný případ byla minule Sestini, která tanečně patřila k nejlepším, ale proti Vernerovi neměla šanci :-/ Pátá řada byla v tomto směru něco jiného, Procházka měl auru Nagana, proto mohl být v Top 2 s Baďurovou, která tam byla (společně s Polákovou) nejlepší :-) Jasně, Vávra si už mohl získat hlasy i mimo svojí původní cílovku, ale některé dámy bývají dost těžkopádné, milují Maršálkovo pečení a Marka znají z Kukaček (jakkoliv tam neměl úplně sympatickou roli), proto u nich na Vávru asi moc hlasů nezbyde, přestože z mužských celebrit je letos jednoznačně nejlepší tanečník :-/

45
Jana
Reagovat

@DJ Vlado: tak Polakova nebyla nejlepsi ani nahodou, naopak to tam s Masarykem dost „okecavali“ a vymysleli ruzne scenky, aby nemuseli tancit.

Zase jestli nekde unikly hlasy a sazkari se toho chytli, tak by to znamenalo, ze Marsalek uz by nemusel dlouho vydrzet…

46
DJ Vlado
Reagovat

@Jana: Přiznám se, že tuhle řadu jsem přestal sledovat, když vypadl Bende (který spolu s Monikou a Darijou patřil do mé Top 3 srdcovek, alespoň z řad celebrit), takže už si ji moc nepamatuju, ale vzpomínám si, že tady na Panáčkovi byl velký humbuk, když Bára vypadla a na její úkor postoupili Procházka a Švehlík :-)

Tak Maršálek má trvalý odstup, protože je jasné, že i kdyby se dostal do finále, tak tam prohraje, on a Eva mají své samostatné kategorie na obou pólech spektra již od začátku :-)

47
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Únik u těch sázkařů asi není, jinak by tam Maršálek dávno nebyl, je u nich stabilně poslední. Pokud jim vyjde první dvojice, budu spokojenej, třetí je mi celkem jedno, jen ten Maršálek by to být nemusel.

48
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Mám to úplně stejně :-)

49
J.
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to si já zase tenkrát celkem pamatuju. Švehlík tenkrát vystihl super PasoDoble a tim dostal u poroty snad 4×10 bodů. Tim pádem skončila Poláková poslední a už jim bylo jasné, že je diváci nestihnou zachránit.

50
Lady XL
Reagovat

Nemám ráda, když postupují „baviči“ a „medvědi“ dál na úkor slušně tancujících celebrit. Zvlášť, když na některých bývá vidět, že vlastně ani nemají moc zájem se to pořádně naučit a sází na to, že a) mají fanoušky b) že právě proto vypadnou… Takhle jsem se přestala dívat na řadu s Pavláskem, protože mne to vytáčelo, že jde dál a dál a nic, vysloveně nic neumí. Tomicová se snažila, té jsem postupy přála, ale ne vítězství, na to tak dobrá nebyla a vlastně se dostávala dál také díky choreografiím Dědíka (zrovna tak farářka). A jaký to byl pro ni šok, že nevyhrála (Tomicová), ona si fakt snad myslela, že je nejlepší…. , dobře si na to pamatuji. Mě se Iva teď naposled moc líbila a ty desítky jí přeji. Kdybych měla teď dát své pořadí tak by to byla Eva, Iva a Vávra (nebo Darja). U Vávry oceňuji jeho zvedačky a že do toho jeho partnerka tak jde. Mívají dobrou choreografii. Místo Terezy měl vypadnout Marek (když už ne Maršálek). Fakt špatně tancoval, byl takový odevzdaný bez drajvu…

51
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Ale zase některé výkony „medvědů“ mně celkem bavily. Myslím, že to byl Hemala, který vždy vykročil na parket, kde pochodoval a otáčel se. Přitom ukazoval rukama na všechny strany jako strážník na křižovatce. Kolem kroužila tanečnice, která se snažila markýrovat, že to vše dohromady je tanec :-)) Ten rozdíl v obou výkonech byl tak diametrální, že jsem se musel vždycky smát.

52
J.
Reagovat

@Prochor: No jo, takových tam bylo víc, ale Hemala třeba skončil předposlední. Kdyby byl i Maršálek předposlední, asi by mu to medvědovství kde kdo odpustil, ale vypadli už nejméně 2 lepší tanečníci a to je škoda už právě kvůli těm tancům. Na pohupování po podlaze si vystačíme všichni doma sami :)))

53
Violete
Reagovat

@Lady XL: Také to mám tak, že Eva, Iva a Vávra jsou tanečně nejlepší. Vávra je podle mě takový enfant terrible, my si tam tu zvedačku prostě dáme, když je to věc, kterou se odlišujeme a baví nás. V tom mu moc fandím. Ivu obdivuji, samba byla naprosto skvělá a navíc má smysl pro humor, když si vzala tu zástěru. Eva je samostatná kategorie a doufám, že vyhraje. Navíc ty efekty pro show, ten pásek od Romana Šolce byl skvěle navržený. Darja to tentokrát zvládla dobře, ale pořád mi přijde, že by se mohla více tanečně odvázat, dvojici táhne hodně Vodička. Pro Maršálka mám slabost kvůli té jeho pohodě a vznosnému postoji. On tu myšlenku tance prostě na parketě vyzařuje.

54
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Mě by zajímalo, jak by to dopadlo, když by se Kostková s Ebenem prohodila a měla by větší prostor pro zpovídání soutěžících. Kostková je na rádiu v Blízkých setkání skvělá. Ale to je úplně jiný formát. Je škoda, že tady vlastně jen utěšuje soutěžící. Narážky Ebena poslední dobou moc nepobírám. Možná Háma-Kostková by byli skvělí.

55
Bezík
Reagovat

@Violete: Šmarjá, nestraš !!!! Hámu bych asi nepřežil !!! Pro mě je Eben v naprosté pohodě.

56
Violete
Reagovat

@Bezík: Dobře, tak bych si přála Marka Vašuta za moderátora.

57
Bezík
Reagovat

@Violete: Nooooo, ehm, to by se přežít dalo, ale ta chuť to není ….

58
Jana
Reagovat

@Violete: jen to ne :-) v radiu ji normalni povidani docela jde, ale ve SD jede neustale styl „navezu se do poroty, udelam vtip a ja sama se mu jako jedina zasmeju“
Mne se Hama na tom zaskoku libil :-)

59
Jana
Reagovat

Jinak jsem nekde zahledla kurzy na vypadnuti a u obou mela nejnizsi kurz Iva…

60
Violete
Reagovat

@Jana: Doufám, že Iva nevypadne, zasloužila by si finále.

61
Bezík
Reagovat

@Violete: Pokud bude opět první u poroty, tak asi nevypadne. Teď je to opravdu loterie, vypadnout může úplně každý. Já budu tiše doufat, že mi nevypadne Darja.

62
Prochor
Reagovat

Aktuální kurzy Fortuny na vítěze těsně před začátkem dalšího kola:
Eva – 1,35
Darja – 3,00
Iva – 12
Marek – 14
Vavřinec – 27
Maršálek – 50

63
Prochor
Reagovat

Je zajímavé , že kurzy na vítěze neodpovídají sázkám na dnešní vypadnutí (není to Maršálek)
Hradílek – 2,75
Maršálek – 3,05
Iva – 3,8
Marek – 4,5
Darja – 6
Eva – 45

64
Bezík
Reagovat

Marek dneska dokonale mimo, takhle zčunit se to málokomu kdy podaří :-D :-D

Přidat komentář