Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: 2. Live show je tu, zpívat se budou songy s věnováním (video)

18. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=9143 w=615]

Minulý týden soutěž opustila Marina Laduda. Dnes čeká našich 7 finalistů druhý přímý přenos, kde tentokrát zazní písně s věnováním. Jaké to budou? A kterých 6 finalistů postoupí do příštího posledního živáku? To vše se dozvíme již dnes od 20:20 na Primě a JOJce. Čtěte dále.

Zde je přehled jednotlivých kategorií:

Kategorie Starší 28 let – Sisa Lelkes Sklovská

[singlepic id=9071 w=615]
Sisa má v 2. živém kole stále oba své soutěžící, tedy Brigitu Szelidovou i Petera Bažíka. Oba již mají s pěveckými soutěžemi zkušenosti. Peter to zkoušel před 8 lety ve slovenské Superstar, kde skončil na 4. místě a Brigita své štěstí pokoušela už v minulé řadě Hlasu Česko-Slovenska, ale neuspěla ani ve Výběru na slepo. Povede se Sise s kategorií ostřílených zpěváků ukrást místo na výsluní mladším?

Kategorie Skupin – Otto Klempíř

[singlepic id=9069 w=615]
I Otto má pro 2. live show stále oba své koně, přesněji řečeno girlband Joy$, které vzniklo až v rámci Bootcampu a dále duo Ricco & Claudia, kteří taky nejsou žádnými amatéry. Povede se holkám napodobit cestu Little Mix (XF UK) a R&C cestu Alexe & Sierry (XF US)?

Kategorie Dívky – Ondřej Brzobohatý

[singlepic id=9070 w=615]
Ondra přišel v rámci 1. živáku o svou zpěvačku, přesně o Marinu Ladudu, jednu z nejkontroverznějších soutěžících z hlediska správnosti jejího postupu z Domů porotců. Poslední soutěžící, která teda zůstala v týmu Ondry je Katarína Ščevlíková.

Kategorie Kluci – Celeste Buckingham

[singlepic id=9068 w=615]
V kategorii kluků má Celeste stále oba své koně, i když jeden z nich minulý týden skončil v Bottom-Two. Celestinu kategorii budou zastupovat jediný český soutěžící Matěj Vávra a dále Tibor Gyurcsík. Jak kluci obstojí ve 2. Live shows?

A co se bude dnes večer v 1. Live show zpívat?

TIBOR GYURCSÍK: Swedish House Mafia – Save The World
BRIGITA SZELIDOVÁ: Nat King Cole – When I Fall In Love
JOYS – Sweet Suspense – Love It
PETER BAŽÍK: Avici – Wake Me Up
KATARÍNA ŠČEVLÍKOVÁ: Aretha Franklin – Make You Feel A Natural Woman
MATĚJ VÁVRA: James Arthur – You’re Nobody ‚Til Somebody Loves You
RICCO A CLAUDIA: Prince – Purple Rain

Upotávky na dnešní díl

Jak se těšíte na večer? Jste spokojeni s výběrem songů od jednotlivých porotců? A jak vidíte šance jednotlivých finalistů vy? Komentujte, diskutujte :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 364
1
Mila2
Reagovat

já se těším na Katarinu, konečně má písničku, kde to může rozbalit..a uplatnit svůj hlas, poslouchala jsem to ještě v podání Adele a taky dobrý

2
Mila2
Reagovat

jinak jsem si poslechla ostatní písně, co budou dnes zpívat na XFactoru a nějak nejsem moc nadšena – Bažík má zase takovou skoro country odrhovačku, nevím, proč nemůže dostat něco rockového, Tibor má taky hroznou odrhovačku, navíc nevýraznou a Bridgita má sice klasiku, ale nevím, zda to současného Nováka osloví…

3
okkvp
Reagovat

No to je zas „povedený“ výběr: Gyurcsík dostal umělohmotku asi aby zdejší pánové měli dost munice,
Brigita utahaný stoletý cajdák (jako origo můžu, ale jen občas v extra retro náladě a ne že by to Brigitě typově extra nesedlo), JoyS – posledně jsme málo úpěli, Bažík – další „pecka“ pro hitujícího úředníčka, Katarině s Matějem výběr sice vhodnější (imho), ale taky extra zajímavé pecky k předvedení mi to taky nepřijdou, no a u R&C se opět naložilo na exhibici
:(

4
bezík
Reagovat

Katarína s Matějem ujdou, zbytek „obludárium“ jak vyšité . Ladudo, vrať se ! Bude chybět zlatý hřeb programu !!! :D

5
Bedy
Reagovat

@okkvp: Jj.. ten výběr zase nic moc no.. tak celkově.. jde o to, jestli si píseň vybírali sami soutěžící nebo porotci, protože i u minulého živáku v těch předtočených částech bylo třeba že si soutěžící vybrali píseň sami, u jiného porotce jim třeba píseň vybral on..

6
okkvp
Reagovat

@okkvp: nicméně u JoyS se moc nebojím, že by to zazpívaly hůř než Sweet Suspense v XF USA 2013 – to bylo dostatečně hrozný

7
Monika
Reagovat

Kdo jim ty songy vybira, vzdyt to je strasny.
Tibor- co na tom songu chce jako predvest a jak chce zaujmout divaka, aby mu poslal hlas…i kdyby to zazpival excelentne tak ten jeho vykon uplne zanikne, vzdyt je to strasne nezazivnej song a jestli bude zase utopenej ve zvuku, navic asi pujde prvni..zhavej kandidat na vyhazov
Brigita – marja. to je zase vykopavka, unyle a predvidatelne vystoupeni
Joys – desna srajda, ale aspon to neni uspavacka, i kdyz u nich je to fuk, holky neumi moc zpivat, vubec cernovlaska by mela bejt radsi nema

8
Monika
Reagovat

Nejlepe si zvolila Katarina a Peter. Purple rain je fajnovej song, ale desne tezkej, nejsem si vubec jista, ze to daji.

9
okkvp
Reagovat

@Bedy: na čí hlavu padá výběr je mi celkem jedno – i kdyby si vybírali z neomezeného samotní soutěžící, tak by mentor měl zasáhnout směrem k výběru na kterém se mohou plně předvést v nejlepším možném světle a pokud výběr mentorů, tak už vůbec nemám řeč. Navíc jde o kolo Písně s věnováním – tož to u nejméně poloviny fakt netuším jak se k tomu postavit. (respektive bych si dokázala představit věnování typu “ tož ti milý/á mentorko/produkce fáákt „děkuju“)

10
Monika
Reagovat

Matej – predvidatelnej vykon, ncimene song, ktery komercniho divaka prilis nepotesi…ja teda vypinam uz po par vterinach, ani bych se nedivila kdyby tam zase zahucel

11
okkvp
Reagovat

@Monika: je to ale jedinej song z kategorie Velkých a oni to zřejmě nějak extra hrůzně nepokopou, tudíž budou za hvězdy

12
Bedy
Reagovat

@okkvp: V tom s Tebou souhlasím.., mentor by měl vždy ten výběr ukočírovat… bohužel se tak neděje.. :(

13
Monika
Reagovat

Kdybych si mela tipnout dle playlistu tak jistotu postupu ma Katarina a Peter, kteri si vybrali vyrazne songy, co vedle tech uspavacek dostatecne vyniknou a budou zapamatovatelne. Nebala bych se ani o dvojici Ricco a Claudie, song vylozene na emoce, to funguje vzdy, pokud se to uplne nezkazi. Brigita bude mit stesti a prezije. Cernej Petr se bude rozhodovat mezi Tiborem, Matejem a Joys. Vzhledem k tomu, ze dvakrat za sebou do vyrazeni clovek vetsinou nechodi ani u nas ani ve svete, tak mozna Matej proleze, ale jista si nejsem vubec.

14
okkvp
Reagovat

Mně to přijde, jak když se štáb snaží do těch tří live kol dostat kompletní tématická kola u běžného (zahraničního) XF, akorát, že to natlačí takhle najednou a tak nějak na koho to slovo zrovna padlo. Jsem otrávena, nelíbí se mi to a protože je hokej, tak se živákem určitě trápit nebudu.

15
Tomáš
Reagovat

Matěj dnes klidně opět v Bottom 2 skončit může, nepřekvapilo by mě to. Porota by ho ale měla opět podržet pokud nechtějí aby se z československé soutěže stala ryze slovenská a pokud nechtějí přijít o jednoho z mála opravdu zajímavých a muzikálních lidí ve finále ( teď jde ale o to jestli jim na něčem z toho vůbec záleží ). Vzhledem k tomu že je od začátku ve finále jediný čech tak se tady asi na nějakou národnost nehraje a o kvalitu jim teda taky rozhodně nejde soudě dle toho jak to celé probíhá. Myslím ale že může v Bottom 2 skončit asi v podstatě každý snad kromě Ricca a Claudie, hlasů chodí beztak pramálo a vzhledem k hokeji ještě méně. Jinak souhlas s Monikou, taky myslím že dnes odejde někdo z trojice Matěj, Tibor a Joys. A i když Tibora vůbec nemusím tak bych dnes asi vyhodil Joys protože ty jsou tam úplně zbytečné a nebaví mě ani trochu.

16
Prochor
Reagovat

Bez Ladudy už to nebude taková sranda. Měla by to zkusit v Talentu v kategorii- hudební klaun. Určitě bych jí poslal hlasy.

17
Tomáš
Reagovat

16: Ona zpívala mizerně ale mě taky bavila víc než třeba Brigita, Katarína nebo Joys a byla s ní aspoň sranda což se o ostatních dámách říct nedá ale hold v duelu s Matějem to prostě jinak dopadnout nemohlo.

18
yeey
Reagovat

ale jo, to neni pro Mateje spatnej song, asi bych uvital od J.A. spis Recovery, nebot uz jen na zaklade minuleho kola mi prijde, ze Matejovi vic sedi balady, ale proc ne…

19
Tomáš
Reagovat

18: Doufám že mu dneska pošleš hlasy.

20
yeey
Reagovat

@Tomáš: a ty? :-))

21
VojtaP
Reagovat

@yeey: Taky si myslím, že to není pro Matěje špatný výběr, ale určitě bych uvítal nějakou baladu, minule s ní nemálo zazářil. Recovery bych tedy bral spíš, ten song je asi to nejlepší co James má, YNTSLY bude spíš tlačené víc na tu show, doufám, že dostane alespoň kytaru do ruk. Postoupit by asi měl kvůli efektu B2, příště to bude už horší, ale co velice, když už to bude poslední večer…

22
Monika
Reagovat

No ja nevim ono ani nejde o to, zda ten song je dobry pro zpevaka, ale hlavne, aby byl dost atraktivni pro divaky. Uz nekolikrat se stalo, ze intepret dobre zazpival a stejne vypadnul. Tohle by imho mohl byt stejny pripad.

23
yeey
Reagovat

@VojtaP: jeezis at toho kluka do zadnejch velkejch show nenuti, nemyslim, ze by na to byl nejak extra stavenej… :-)

24
Tomáš
Reagovat

20: Já už do těchhle soutěží dávno nehlasuju a zajímalo by mě jestli vůbec tady by byl někdo ochotný poslat do X Factoru byť jen jeden jediný hlas. Pokud ale ty Matějovi hlasy pošleš tak ti tady za to osobně poděkuju. :-)

25
Tomáš
Reagovat

Ono už je ale v podstatě jedno jestli Matěj vypadne dnes nebo příště protože je nad slunce jasné že to celé stejně vyhrát nemůže. Jde jen o to si ho poslechnout ještě i příště v nějakých jiných věcech což by bylo fajn. Logicky by dnes vypadnout neměl, efekt Bottom 2 by mohl zafungovat ale tam záleží jak moc byla jeho účast v Bottom minulý týden těsná nebo netěsná, jak moc byl velký rozdíl hlasů, kolik hlasů vlastně chodí….pokud mají ostatní větší náskok tak je ani tak dohnat nemusí. Pak by produkce měla mít prostřednictvím poroty zájem na tom ho tam pro příští finále udržet když je jediný čech ale už jen to že v celé Top 8 je z Česka sám a že to u nás v podstatě nikdo nesleduje vypovídá o tom že hlavní páku tady mají slováci. Takže kdoví….

26
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Pokud si dobře vzpomínám, tak minulý rok jsi tady psal, jak jsi celý svůj kredit vyplýtval na Adamovi v předposledním finále, kde vypadl :-) Já do XF hlasy posílat nehodlám, nikdo mi za to až tak nestojí (Matěj je fajn a z této sestavy je i pro mě No. 1, ale je to kluk, takže ho až tak neprožívám). Kredit si šetřím do Hlasu pro Kristínku, na ní mi teď ze všech soutěžících z Hlasu i XF záleží nejvíc, když už vím, že Lucka v živácích bohužel nebude :-(

27
Tomáš
Reagovat

26: U Adama sem se utrhl ze řetězu a poslal sem mu po jeho výkonu Summer In The City protože to bylo fakt super. Do tý doby sem se statečně držel. Paradoxně v tom kole zrovna vypadl takže mu moje hlasy štěstí nepřinesly ale dodnes sem přesvědčen o tom že Itcha do toho GF nějak dostala slovenská produkce. Pak sem ještě naposílal spoustu hlasů do loňských VyVolených, nejvíc teda Vladkovi. Tam byl rekord že jsem mu v posledním finále s Pavlínou poslal 108 hlasů a to je fakt můj absolutní rekord. Ale letos už na hlasovačky kašlu a troufám si tvrdit že tentokrát už mě vůbec nic nezlomí. A kolik ty pošleš Kristíně? Mohl by si nám to prozradit třeba po vyřazování, myslím že by nás to docela zajímalo.

28
yeey
Reagovat

@Tomáš: lakava nabidka :-)) asi se radsi mrknu na hokej, sorry, Tome :-D tem vydriduchum se mi posilat prachy nechce, ale muzem to udelat tak, ze za me ty hlasy Matejovi posles ty a mas u me pivo ;-)) on je Matej sikovnej chlapec a jeho dnesni vykon bude urcite postupu-hodny a jestli nepostoupi, tak to jen potvrdi, co vime uz davno – pro tuhle saskarnu, ktera ma tu drzost pouzivat jmeno X Factor, je proste Matej moc dobrej :-)

29
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Kolik pošlu, to ještě nevím :-) Do takového extrému jako ty asi nepůjdu, nicméně jeden ten hlas to určitě nebude, jelikož mi záleží na tom, aby Kristínka postupovala přes diváky :-)

30
jab
Reagovat

@Tomáš: Já myslím, že Itcha poslali do GF lidi. Nejprve totální sr***u výrazně povýšil nad originál a udělal z ní v rámci možností vkusné zábavné vystoupení a pak zazářil s (dalším) Arthurovým coverem. On nebyl dokonalý zpěvák, ale měl ten pověstný X Factor (stejně jako Sabina), jeho vystoupení mě fakt bavila. Adam zazpíval Cockera objektivně velmi dobře, i s jakousi komunikací s publikem ale já s tím měl problém, který pak za mne pojmenoval Scalex. Narozdíl od těch ostatních dvou, kdyby Adam prošel do finále, mně by stačilo se podívat na playlist a na 95 % bych už věděl/tušil, jak to bude znít. A to mi u Sabiny ani Itcha nehrozilo. A myslím, že podobně přemýšleli i diváci…ale to je samozřejmě jen moje teorie :-).

31
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: premyslim, komu vlastne budu v Hlasu nak vic fandit… pravdou je, ze intenzivneji asi nikomu… byl bych toho schopnej u Lucky, Jakuba, Ondry, ale co ti budu povidat… bohuzel… :-D takze se asi budu muset omezit na decentni fandeni… Od Pepy Viktor, Simona, Lola (kdyz bude drzet klapajznu:-))), od Darty Eliška a uvidime, co predvedou Andrea a Jana (ve VNS se mi kazdopadne libily), od MD Vendula a od Majka – no tvoji Kristinku zatim neodepisuju…:-)) kdyz si to tak shrnu, nejvic me v soucasnosti zajima Eliska a Viktor, takze celkem bida a zadny velky fandeni :-DD

no nekecam, fakt me z tech 2 soutezi po kastraci Darty nejvic bavi Matej :-)

32
Tomáš
Reagovat

31: Žasnu jak se shodneme. Taky mě z obou soutěží nejvíc baví Matěj a hned po něm na druhém místě Peter Bažík. Čili oba soutěžící z X Factoru. Možná by mě nejvíc ze všech bavil Tomi Furmaník ale toho už hold bohužel nemůžu počítat jelikož bude ve středu se stoprocentní jistotou taky vyřazen. Hlas vždycky začíná výběry naslepo nadějně a pak jsou v soubojích a K.O. vyřazeni ty nejzajímavější lidi a nudáci jdou do živáků, stává se z toho jen nezáživnej brak. Letos je to ovšem extrém. V X Factoru byl provar vyhazov Lukáše a Mamby ale v Hlasu těch hlav nezaslouženě padlo daleko víc. Po vyhazovu Tomiho už mě v Hlasu nebude skutečně zajímat do slova a do písmene vůbec nikdo.

33
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak Eliška ani Viktor u mě rozhodně v úvahu nepřicházejí :-) To, že Elis je hlavní příčinou vykastrování Darta týmu, mi nikdo nevymluví. A kvůli Viktorovi Pepa zařízl Adama, který by v jeho týmu měl řádové větší šance než u Darty a jemuž bych ze všech soutěžících mužského pohlaví dokázal fandit asi nejvíc (i víc než Matějovi, jelikož zpěvácky jsou imho srovnatelní, ale Adam je mi sympatičtější). Kristínka pro mě tak zůstává po zaříznutí Lucky jediným objektem k opravdu velkému fandění. Následovala by ji Lola, u které mi ale k absolutnímu fandění něco chybí (nebo spíš přebývá) :-) A pak už opravdu nikdo, proto budu rád, když se Kristínka udrží aspoň do Top 2 Majkova týmu :-) V XF i u mě vede Matěj, ale kdyby Ondra nezařízl Mambu, tak by asi Matěj u mě takovou jasnou jedničkou nebyl :-)

34
Monika
Reagovat

A jeje Cmorik vystoupi dnes v X factoru tak to mam desnou radost, ten jedinej tam chybel:-)))))

35
bezík
Reagovat

Šmarjá co to tam bylo ?? Matěj poskakující po autě ?! No snad budou i ty burleskní tanečnice a trpaslíci. Freak show !

36
dolores
Reagovat

To poradie sa asi bude zhodovat ako minule. Tibor aj Matej su na tzv. vypadavajucich poziciach. No zbohom ..

@Tomáš: a ak postupi Zolo ? nebudes mu fandit ? zaspieva Queen

37
Prochor
Reagovat

Taky zdravím s Picom – Laduda : Ahoj – byla s tebou sranda.

38
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak ja si myslim, ze tohle „ten mi zarizl toho, tak me nezajima a nezajima“ je celkem detinsky… oni za ciny jejich koucu (Viktor) a manazeru (Eliska) nemuzou…:-))

39
Ludvík
Reagovat

Ježis ten Klempíř je trapný :D

40
Prochor
Reagovat

34 – Tak pro mně je Cmoro slovenská Aneta. Já mám k němu respekt a docela se na něj těším.

41
Jonatána
Reagovat

Proč mu Cel i ostatní říkají GJURČÍK? Je to Maďar, tudíž by to měl být Ďurčík. Slyšeli jste, jak se představuje on sám? a jinak Otovo slovo dobytka dost drsné.

42
Jonatána
Reagovat

Cvičím před telkou a moc nevnímám, ale ta trsající parta tam a scéna vůbec -to jako mělo být zajímavé?tak asi jo, když se to všem líbí.

43
amna
Reagovat

Ondřej právě ztratil veškerou soudnost? :D

44
bezík
Reagovat

Ach, Tiborko, Tiborko, Tiborko … :D

45
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak to je mi jasný, však já to taky nemyslel až tak vážně :-) Ale u Elis je ta protekčnost holt pro mě velká překážka a navíc je na mě až moc estrádně vlezlá. A Viktor má na rockera prostě slabej hlas. Takže ani jeden z nich se mým favoritem nestane, sorry :-)

46
Lucas
Reagovat

Tak Tibor se nemá za co stydět, dobrý :)

47
Monika
Reagovat

Tibor se mi libil, ale je to fuk tak nezazivnej song je k nicemu s tim se neda udelat nejake vyrazne vystoupeni, plus prvni startovni pozice, kandidat na vyhazov.

48
VojtaP
Reagovat

Tibor se mi líbil mnohem víc než minule. Solidní výkon, trochu víc pohybu by neuškodilo, ale i tak fajn…

49
Lucas
Reagovat

Brigita má v hlase něco nepříjemnýho, co mi trochu vadí, akorát nevím, jak to popsat :D a tu její písničku vůbec neznám :)

50
bezík
Reagovat

Do čeho jí to navlíkli chuděrku ?? Strašný …

51
Prochor
Reagovat

Tibor zapracoval na výrazu na jevišti ale ještě mi u něj chybí něco osobního a specifického. Nějaký Tiborův styl. Technicky je možná z kluků nejlepší.

52
Lucas
Reagovat

Ota mi začíná v porotcovství čím dál připomínat Britney – komentáře o ničem :D

53
jab
Reagovat

Brigita mě velmi bavila, Tibor o něco méně, ale taky hodně dobrý. Zatím žádný ložený touchdown, avšak Brigita k němu měla velmi blízko :-)

54
Kata
Reagovat

Bohužel zatím mě nebavil ani Tibor ani Brigita a to se mi minule celkem líbili. Obecně mě ale nebaví takový ten typ teatrálního zpěvu čili asi to je ten hlavní důvoda. No a taky výběr songů mě rozhodně nepotěšil.

55
dolores
Reagovat

@Monika: aj mne sa pacil, spieval vyborne. cisto. show okolo toho ja nemusim, ale ked to niekoho bavi … aj tak na tom nezalezi, nech urobi cokolvek, bude to zle :))) a isiel prvy myslim aj preto, lebo je nezaujimavy aj pre produkciu. nema pribeh.
no dufam, ze ho v dalej v sutazi podrzi madarska mensina :))

56
Jonatána
Reagovat

Brigita je prostě moje oblíbenkyně, ona snad nemůže být špatná. i když ty šaty jsou teda dost děsné. ale co, ona je skvělá.

57
Mila2
Reagovat

Přepínám z hokeje, nemám na to nervy, stihla jsem Tibora a kupodivu mi ani tak moc nevadil, i na image zapracoval, docela dobrý, Bridgitu jsem neslyšela, ale jen zírám na tu její toaletu.. No Sisa se dnes taky odvázala, jen aby ji něco nevypadlo…

58
Monika
Reagovat

Brigita umi zpivat bohuzel ten song byl nuda, nuda, nuda, ze nad tim nedokazu jasat.

59
cedarin
Reagovat

Brigita se mi líbila – mám ji rád- jen mám obavy, že vizážistu je dnes dělal Michal David. A sluneční brýle dal Klempířovi, který je víc a víc trapnej.

60
bezík
Reagovat

@Mila2: Nestraš !!! :D

61
Monika
Reagovat

@dolores: Tibor je tutovka do rozstrelu. Jednak sel jako prvni, show ho muze postradat a potom ten song byl silenej. Neda se na tom vubec zazarit, docela by me zajimalo, kdo mu takovou kravinu vybral.

62
Tomáš
Reagovat

Tibor byl dneska překvapivě dobrý a jeho vystoupení mě docela bavilo. Bylo to zajímavý. Brigita mě bohužel opět stejně jako minule nebavila vůbec. Technicky to bylo skvěle odzpívaný ale mě to nebavilo a nebavila mě vůbec ta písnička. Tohle prostě fakt není vůbec šálek mojí kávy, všichni jsou z ní odvázaní ale mě to prostě nebere. Brigita je taková starší verze Veroniky Stýblové akorát že na Verču se aspoň dalo ještě líp koukat.

63
Milena
Reagovat

Tibor se mi moc líbil, Brigita mne nebavíila -pořád stejné.

64
Monika
Reagovat

Nicmene stale si stojim za tim, ze ten kluk umi zpivat velmi dobre a myslim si, ze jeste neukazal vsechno. Na tech uspavackach se toho ani moc predvest neda a vubec ne tak, aby tento neatraktivni song zaujal divaky.

65
Tomáš
Reagovat

58: Pod tohle bych se ti podepsal, ta písničky Brigity byla strašná nuda. Myslím že nic nudnějšího už nás dneska nečeká a v Brigitě teda ten X Factor nevidím ani omylem protože jenom Hlas přece nestačí a říká to i logo pořadu. Bohužel pro mě ale buď Brigita, Ricco a Claudia a nebo Katarína tuhle soutěž vyhraje a mě vůbec nebaví nikdo z nich. Ve vítězství nikoho jiného vůbec nevěřím.

66
dolores
Reagovat

@Mila2: mne sa chvilu zdalo, ked Sisa rozpravala, ze sa jej to tam pohybuje :))

67
Rena
Reagovat

Brigita by příště měla mít nějakou rychlou, záživnou písničku a hýbat se, je to nějak stále stejný. Zpívat ale umí…

68
Ludvík
Reagovat

USA jak vyšité :D

69
Jonatána
Reagovat

Joys nejsou mé oblíbenkyně a holt se mi to nelíbí.

70
VojtaP
Reagovat

víc lacině vystoupení Sweet Suspense okopírovat nemohli, navíc se to nedá ani poslouchat… Opravdu mi to začíná vadit, jak okatě kopírují poslední řadu XF US úplně ve všem…

71
Monika
Reagovat

A mame dalsiho kandidata na vyhazov, ty holky jsou doslova priserne a opet se mi potvrzuje muj prvotni dojem, ze holky neumi absolutne zpivat. Nechapala jsem nadseni nekterych z vas nad touhle podprumernou skupinou, postoupit mely ty druhe holky.

72
Nicole
Reagovat

Holky jsou naprosto příšerné. Obávám se ale, že v soutěži zůstanou :(

73
Petr
Reagovat

Joy$ další školní besídka…

74
Prochor
Reagovat

Celeste jediná o holkách řekla pravdu na plnou pusu. Bylo to amatérský.

75
Mila2
Reagovat

@dolores: no snad to má nějak pojištěné či nalepené :-)

76
bezík
Reagovat

…. freak show … :D

77
dolores
Reagovat

@Monika: on spieva skvele, neviem ako ho mozu porovnavat s Relichom, ved vobec nemeci, ale dlhe tony taha normalnym peknym plnym farebnym hlasom

Brigita pre mna velmi dobra. ako vzdy. ale to je vsetko :) ona spieva paradne, ale k svojmu nezazivnemu vyzoru potrebuje este lepsi, nadpozemskejsi spev. aby clovek zabudol ako vyzera a nesustredil sa pritom na jej look a outfit. a pocuval ju so zatajenm dychom. ale to zatial tak nie je.

78
Rena
Reagovat

zatím nejslabší..aspon, že je oblíkly lépe. Jednou má Celest pravdu…nezpívají..

79
Ludvík
Reagovat

Love it není písnička na zpívání… To je jako kdyby zazpívaly #Selfie

80
Prochor
Reagovat

Celeste je super, že si obhajuje svůj názor a nebojí se autorit. Ota je vyvedený z kontextu.

81
bezík
Reagovat

@Mila2: doufejme :D

82
Lucas
Reagovat

Asi to bylo o něco lepší než minule, ale jelikož to minule bylo katastrofální, tak to neni moc pochvala :( :D takže ven! :D

83
Ludvík
Reagovat

Nemají tam Joys 1 češku?

84
Matthew
Reagovat

Ty holky byly dobrý!!!!…furt lepší než tlustá stará Brigita:D

85
Rena
Reagovat

@Ludvík: mají, tu rezavou..

86
dolores
Reagovat

podla mna Joys boli ovela menej falosnejsie ako minule. asi to bude jednoduchsou piesnou :D

87
Kata
Reagovat

Joys hrůza. Nejenže to bylo hrozný pěvecky, ale to co tam dělaly na pódiu, hm trojitý návrat Ladudy. Joys pro mě jednoznačně ven, už ani nemusím slyšet ostatní.

88
Mila2
Reagovat

@Ludvik: myslím, že tam jedna češka je

89
Monika
Reagovat

Matej desnej song, klidne muze bejt znova v ohrozeni, neda se to poslouchat pro komercniho divaka. tecou mne z nej nervy, at uz dozpiva. To se neda.

90
Jonatána
Reagovat

Právě jsem Matějovi poslala SMS, abych měla čisté svědomí, protože minulý týden to bylo o oinfakrt :-). ale nijak zvlášť se mi to nelíbí. Ne, že by dobře nepěl, ale ta písnička mě prostě neba.

91
Prochor
Reagovat

Vávra je falešnej. Trochu se přecenil.

92
Mila2
Reagovat

proč tam ten Matěj tak poskakuje? Kdyby stál s kytarou a hrál na ni přitom, bylo by to přirozenější, idkyž ta písnička je strašná

93
amna
Reagovat

Matěj chvilkama vypadal, že se udusí. špatnej výběr písně, na tohle prostě neměl….

94
Mila2
Reagovat

by mě zajímalo, co ten Ondra kouří za matroš, když je z tohohle večera nadšený

95
Rena
Reagovat

Matěj super, super… pěkně se odvázal i zazpíval… po holkách vynikající !!!!

96
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Jsme tu na pár minut o přestávce hokeje, ale Matěj to těžce nezvladl……obávám se, ž ebud ezase na sestup. Bez ohledu na to, co ti porotci žvaní….

97
dolores
Reagovat

neviem, co maju v FX s tymi rekvizitami. minule torta, dnes autak :))

Matej velmi dobry. spieva, hybe sa, … co viac treba. on, len mam z neho pocit, ze sa dnes velmi snazi.
Matej,Tibor a Katka by mali byt v TOP3. ale zial, skutocnost bude ina

98
Prochor
Reagovat

Oto Klempíř mluví o pařbě ale na virózu dneska večer vypadá spíš on.

99
Ludvík
Reagovat

Když si Celeste hraje na Demi tak to nevadí… Ale ať si Klempíř nehraje na Simona, nejde mu to a je hrozně trapný… Ježis jak já ho nemám rád :D

100
Jonatána
Reagovat

Jak mi Klempíř přijde dneska trapný, teď měl pravdu, zato Celeste s tím svým „poďme starý“ trapný fracek a Sisa opět přesná.

101
jab
Reagovat

Joys mi přišli jako slabá kopírka Sweet Suspension. Matěj pro mne fantastický, rozjel to tak, že jsem úplně přeslechl ty Sisiny podtóny. Ondřej zabil :-DDD.

102
Kata
Reagovat

Mě se Matěj líbil. Ale aby to byla bomba, musela by to být jiná píseň. On je dobrý tanečník, ale měl by si uvědomit, že je skvělej zpěvák – ja dokázal na castinzích i v domě porotců. Mě hrozně mrzí, že si Matěj zase vybral blbou píseň. Pro něj jsou mnohem lepší pomalé písně s kytarou. Je asi zas ohroženej.

103
Lucas
Reagovat

Matěj skvělý vystoupení, jen bych mu dal jinou písničku. Ota opět trapák, Celeste vtipná a Ondra konečně nějaká dobrá hláška :)

104
Ludvík
Reagovat

Už z USA zkopírovali I sponzora – PEPSI :D

105
bezík
Reagovat

Matěj v těhle „hitech“ nějak ztrácí svoje kouzlo :( a navíc jak se snaží o show, tak blbě zpívá. Cel evidentně nechápe, jak s ním pracovat, aby to bylo dobrý.

106
Monika
Reagovat

Z vystoupeni Mateje jsem mela v hlave vybuch, neco neuveritelne strasneho. Ja ani nejsem schopna se vyjadrovat ke zpevu, jak mi to vystoupeni vadilo. Nejlepsi na tom byl ten autak. Jinak si stojim za tim, ze Tibor je lepsi zpevak nez Matej.

107
VojtaP
Reagovat

Celeste a její tým to těžce přecenili, nejdřív jsem myslel, že je to pro něj dobrý výběr, ale opět se potvrdili moje obavy, že tam bude muset šaškovat, kvůli tomu to znělo, tak jak to znělo… Spoléhám na efekt Bottom 2, že to tentokrát přežije, ale na 100 % to jisté není.

108
Kata
Reagovat

Mě naopak Celeste pobavila. Docela mě překvapuje, že je pohotová a umí se zastat těch svých, Klempíř dneska mluví úplně z cesty. Vyklaádal o alkoholu a nedal si náhodou něco?
A Matěj možná pod tónem byl (já to nepoznám), ale když už řešíme intonaci tak má Sisa teda říct u Joys že byly falešné jak prase. Proč si je Klempíř vybral absolutně nechápu, byly tam mnohem lepší kapely, nesrovnatelně.

109
Monika
Reagovat

Celeste respektive jeji tym, ona je jen tvari, rozhoduji za ni jini, maji absolutne spatny odhad na vyber songu u obou svych zpevaku.

110
Tomáš
Reagovat

Joys byly dnes falešné jak divé svině, fakt tragédie. Kdyby to bylo spravedlivé tak by je dneska Bottom 2 nemělo minout a jestli budou mít zase víc hlasů než Matěj tak už vážně vůbec ničemu nerozumím. Na základě toho co sme zatím viděli bych poslal do Bottom 2 Joys s Brigitou s tím že by Joys už vypadly. Matěj měl sice intonaci rozlítanou ale stejně mě dnes bavil opět zatím ze všech nejvíc. On je pravým opakem Brigity. Brigita je sice možná technicky lepší ale nebaví mě vůbec, Matějovi může haprovat intonace a stejně mě baví, má ze všech soutěžících největší X Factor a snad ho dnes Bottom 2 mine jinak to bude už vážně trapné. Největší trapák je ovšem Otto a to jsem ho měl ze azčátku z celé poroty nejradši. :( Celeste měla ve všem pravdu, on opravdu vybral pro Joys hodně špatnou písničku. A ještě se bude pohoršovat nad Matějem? Ondra ho ale pak tou vtipnou hláškou o starém člověku dobře setřel protože Otto skutečně vaří z vody a pomalu už to začíná vypadat že by v té porotě ani být neměl. On vůbec nedokáže být přirozený a jeho ego sahá snad až do vesmíru.

111
Prochor
Reagovat

Teda nevím, co jsou u Ondřeje „intonační potíže“ ale mně to trhalo uši. Matěj byl prostě falešnej jako prase s odpuštěním. Kdyby takhle zpíval s kapelou na zkoušce, tak ho kapelník stopne a nechá ho začít znova.

112
amna
Reagovat

@Kata: protože by si nasrali do vlastního hnízda a kdyby ve finále jakékoliv mutace XF nebyla jedna na místě vytvořená kapela, něco by se asi stalo ;)

113
dolores
Reagovat

ja tu piesen od JA popravde ani nepoznam, takze chvalabohu ani poriadne neviem, v ktorych miestach bol Matej intonacne mimo. :)) ako celok mi to prislo dobre zaspievane. aj ked ako uz tu bolo povedane, piesen nema pritazlivost pre jednoducheho divaka. dnes je v hale dost hluk, takze ktovie ako je to pocut tam. samozrejmie tie koloratury neboli take dokonale ake ich spieva diva Sisa, ale ani James ich nedava dokonalo .:D a v tom to je.

114
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Přesně tak….

115
Kata
Reagovat

amma: A jo vlastně oni je vytvořili:-) No to se jim teda povedlo. Pro mě jsou teda Joys ještě horší než Laduda a to z Lladudy jsem měla minule záchvat smíchu.

116
Mila2
Reagovat

Katarina výborná, podle očekávání

117
Jonatána
Reagovat

Katarína skvělá. a vypadala o hodně líp než kdykoli předtím.

118
Mila2
Reagovat

ale ty šaty nemusela mít tak krabicozní a výstřih rozhodně jiný, takhle ji to zkracuje krk a celkově ji to moc nesedí

119
VojtaP
Reagovat

Katarína zatím nejlepší!

120
Kata
Reagovat

Katarina byla velice dobrá, výbornej výběr písně a i jí to slušelo vzhledově.

121
Monika
Reagovat

Katarina a zena? To si snad delaji legraci, co ma bejt ten pytel na podiu, vypada jako cerna mura, desna prace stylistu, ale zpivala velmi dobre.

122
dolores
Reagovat

Katarina vyborne odspievane, lepsi uces, lepsi celkovy vyzor. saty dobre, len davat nohy viac k sebe :)) …vidim, ze v Blave ma kopu fanusikov. :D pre mna je ale vykon Terezy z minuleho CSS neprekonatelny. ani nie tak spevom ako celkovo.

Otta dneska hulil ?

123
VojtaP
Reagovat

Ono jde hned poznat, že do toho Ondra nezasahoval :D

124
jab
Reagovat

Katka to zazpívala výborně, ale mě to přišlo trošku akademické. Jemnější verze Terezy Mandzákové mě zaujala víc…

125
Mila2
Reagovat

Ota je dnes asi nalitý, jinak si to nedokážu vysvětlit

126
dolores
Reagovat

teraz vidim, ze dramaturg vymenil poradie Mateja a Petra

127
Mila2
Reagovat

Vojta: mám takový pocit, že Ondra si s Katarinou moc neví rady – naštěstí. Jemu vyhovují takové ty Ladudy, které na něm visí oddanýma očkama dělají to, co jim poradí…

128
bezík
Reagovat

Katka jediná bourá tuhle freak show. Dnes ještě daleko víc jak minule.

129
Jonatána
Reagovat

Prosím Vás, proč to jsou songy s věnováním? copak už tam někdo něco někomu věnoval?

130
Ludvík
Reagovat

Klempíř byl nality i minulý týden :D

131
Motylek
Reagovat

Jůůůů , Bažík zpívá moji zamilovanou….. :-)

132
bezík
Reagovat

@Mila2: taky si myslím, že Katka zaplať bůh si dělá věci po svém a Ondru nepotřebuje.

133
Motylek
Reagovat

Tak Katarína to v Hlasu zazpívala taky super…, ale Peťa je lepší…..

134
Ludvík
Reagovat

@Motylek: moji taky :D já celkově Aviciiho poslouchám rad :D

135
amna
Reagovat

tomu ale říkám zajímavý twist! Peter těma housličkama příjemně překvapil, pobavilo a aspoň někdo trochu vyčnívá :)

136
Mila2
Reagovat

uf, co to tam ten Peter předvádí…

137
Motylek
Reagovat

Peťa úúúú žaaaa snýýýý ♥

138
Ludvík
Reagovat

Ale moc se mi to nelíbilo :D

139
Jonatána
Reagovat

Tak tomu říkám show, která mě pekelně bavila.

140
Motylek
Reagovat

@Ludvík: Tak to jsi moje krevní skupina… :-)

141
dolores
Reagovat

tak tato verzia Wake me up sa mi nepaci. esteze Peter vzal do ruk husle, aspon to ozivil. :)

142
Motylek
Reagovat

@Ludvík: Proč??? Mně jo, výšky vytáhl dobře…

143
Kata
Reagovat

Ach jo, ani Petr, jeden z mých oblíbenců mě moc nebavil. Dobré byly akorát ty housle. Teda nebylo to vyloženě špatné, ale ani bomba. Podle mě si zatím jediná Katka vybrala dobře k sobě píseň.

144
Rena
Reagovat

Peter moc dobrý, překvapil…

145
Mila2
Reagovat

no je fakt, že Sise se z uváleného radobyrockera podařilo udělat nagelovaného popíkmajstra.. nebo to bylo country? mně se to nelíbilo

146
Motylek
Reagovat

@dolores: Dolly, taky to mám naposlouchané v tisíci verzích, ale možná jsem i zaujatá, fakt se mi Bažík líbí vždycky…. Škoda jen těch jeho vlasů, ale šak narostou…. :-D

147
jab
Reagovat

Peter za mne TOUCHDOWN. Zpěv výborný, ale nejvíc se mi líbilo vystoupení jako celek i ta neotřelá verze. Dodnes jsem netušil, že lze zpívat a zároveň u toho hrát na housle, vždycky jsem myslel, že houslisti zpívají, když zrovna nemají housle pod krkem.

148
Monika
Reagovat

Petera uprava me nebavila, cekala jsem podstatne lepsi vykon, ale na vyhazov to rozhodne neni.

149
dolores
Reagovat

to ked porotcovia predpovedaju vitazstvo, to nemusi dopadnut dobre,… alebo zeby mali informacie o pocte SMS z minula ?

150
Lucas
Reagovat

Katarína skvělá, Peter dobrý :) ale hlavně ta Sisa, je skvělá, nemyslel jsem si, že mi bude až tak moc sympatická :)

151
Ludvík
Reagovat

Kdyby tam zůstali Peter, Katarína A Matěj jako 3 finalisti byl bych spokojený :D

152
Motylek
Reagovat

@Lucas: Katarína i Peter skvělí… :-) No aspoň nějaké oživení dnes, nebo to už byla nuda k uzoufání… Už jsem tomu ani nevěřila…

153
Monika
Reagovat

@dolores: Pocty sms imho rozhodne neznaji, proste se jim to libilo tolik, ze by jim nevadil jako vitez, v tom bych nevidela nic vedlejsiho.

154
Monika
Reagovat

Moje TOP 3 by v te bide asi byla Tibor, Katarina, Peter.

155
Motylek
Reagovat

Opravuju – myslela jsem Katarínu z Hlasu…, pardon…. Tady je taky nějaká Katarína? :-D Omlouvám se, že nevím o koho jde..

156
Kata
Reagovat

Vyhráli jsme v hokeji:-)

157
Mila2
Reagovat

já viděla jen závěr Peterova vystoupení a vyděsily mne ty housličky… jinak jupí, porazili jsme NOrsko

158
Rena
Reagovat

@Ludvík: souhlasím..

159
Tomáš
Reagovat

Katarína dneska nebyla špatná. Rozhodně byla dnes zábavnější než Brigita ale moje favoritka to stejně nikdy nebude. Bažík se mi zdál mým uchem lajka ze začátku mírně intonačně nejistý ale pak se do toho opřel a pořádně to rozjel plus přidaná hodnota za housle a bylo to dnes s přehledem nejlepší vystoupení večera kterým u mě překonal i Matěje. Finálová dvojice je jasná a měli by to být Peter a Matěj pokud by nehlasovali jen samí trotlové. A taky by mi vůbec nevadilo kdyby to Bažík celé vyhrál, naopak by mě to hodně potěšilo.

160
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Měla jsi pravdu, neubránil jsem se vzpomínce na Terezku :-) I když to Katka zazpívala výborně, tak Terezčino křehké „norahjonesovské“ podání mě zasáhlo víc (a nejen proto, že se na Terezku koukalo líp než na Katku) :-D

Jinak mě dneska nejvíc bavil Peter, jakkoliv jinak tu odrhovačku nemusím (a účes, který byl kombinací Travolty s Oldřichem Novým, opravdu nebyl ideální), tak jeho verze byla osobitá a velmi zábavná :-D

161
Ludvík
Reagovat

@Monika: ty jsi moc náročný divák :D já se divím že to pořád sleduješ :D

162
zuzana
Reagovat

preco vybrali Matejovi zase jemasa arthura aj minule spieval jeho verziu z x factoru….Matej je uplne iný typ a iný hlas…páci sa mi aj dnes zase posielam jemu

163
dolores
Reagovat

@Motylek: on to tymi huslami skutocne zachranil. len ciste s ukulele by to bolo dost ochudobnene. cakala som iny aranz, na tuto piesen by sa hodila pompeznejsia uprava, ale je to vec nazoru.

@jab: tiez som zasla, ze spieva popri hrani, a ubralo to na kvalite. ale nic to nemeni na fakte, ze priniesol divakom efekt velkeho prekvapenia, podobne ako Chodur, ked zahral na klarinete Paparazzi :D

164
Motylek
Reagovat

@dolores: Dolly – zřejmě na to už nebylo času…, taky mi to přijde takové narychlo spíchnuté, honem honem…., já bych si tam hlavně představovala nějaký pohyb, aby se to rozhýbalo celé…, navíc to bylo katastrofálně zkrácené….

165
Rena
Reagovat

dnes až na ty holky to docela jde, dá se koukat , jen reklam zase neúrekom…

166
Motylek
Reagovat

@zuzana: Zuzko ahoj :-*, přišlo ti to?

167
Ludvík
Reagovat

Já nevím… Tihle me prostě nudí…

168
jab
Reagovat

Tak Ricco a Claudia se mi líbili víc než jsem čekal, nebyli tak hrozně patetičtí jako minule.

169
Prochor
Reagovat

Riko a Klaudia jsou zatraceně vyzpívaní. Celkem se mi to líbilo i když je to stará vykopávka.

170
dolores
Reagovat

Riccov hlas mi dnes neznie prijemne. Klaudiin ani nevravim, ale spolu sa mi pacia viac. celkovo, ale toto vstupenie je strasne cukrikove

171
zuzana
Reagovat

@Motylek: pozriem :-)

172
Rena
Reagovat

Ten Ondra – proč se tak rozvykládává..

173
bezík
Reagovat

Asi jsem cynik ale tohle mi fakt nechutná.

174
Ludvík
Reagovat

No Celeste, Klaudia má do Beyoncé hodně daleko..

175
jab
Reagovat

Moje pořadí
1. Peter
2. Matěj

3. Brigita
4. Tibor
5. Ricco a Cladia
6. Katka

doteď to byly výborné nebo aspoň hodně dobré výkony
.
.
.
.
.
.
7. JoyS

Tip na vyhazovat je jasný :-)

176
dolores
Reagovat

nech mi nikto nic nehovori, ale Klempir je dnes staty jak motorka :D

177
Prochor
Reagovat

Alkoholová Berlínská zeď brání Klempířovi navazovat myšlenky z čehož si Celeste dělá chvílema nehoráznou srandu. Čusíky byly – to se nedá ukecat:-)))

178
zuzana
Reagovat

@Motylek: prislo aj som ti odpisala ale nevidim to v odoslanej poste. prislo ti nieco odo mna?

179
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí:
1.Peter
2.Katka
3.Matěj
4.R+C
5.Brigita
6.Tibor
7.Joys

180
amna
Reagovat

@dolores: zrovna jsem doma sdělila stejnou myšlenku, na kteoru mi přišla odpověď „jak by to jinak mohl vydržet…..“
:)

181
Monika
Reagovat

Ricco a Claudie prekvapili, cekala jsem podstatne vetsi kyc, byli lepsi nez minule. Za me dobry.

182
Motylek
Reagovat

@zuzana: Zuzi, právěže nééé…, Tak to prosím zkus znovu…, já bych samože reagovala…

183
Lucas
Reagovat

Ricco a Claudia dobří, ale pořád mě neberou :) a verzi Purple Rain od Ruth Lorenzo z X Factoru zatím ještě nikdo neměl :))

184
Monika
Reagovat

Na zachranu bych poslala Joys a Mateje. Tipuju, ze tam skonci Joys a Tibor, popripade Matej.

185
Rena
Reagovat

Moje pořadí
1. Peter
2. Matěj
3. Katka
………..
4. – 6. Tibor + Ricco a Cladia + Brigita

……………….

JoyS vyhazov..!!

186
Jonatána
Reagovat

RaC jsem neviděla, dívalal jsem se na 168 hodin, což mi přišlo jaksi zajímavější. Předpokládám, že byli dobrí, ale že byli zase sladcí tak, až by mě z nich bolely zuby. Já je zkrátka nemusím. U mě dnes nejlepší Peter, Katka a Brigita, Matěj proto, protože vím, že je dobrý a je tam jediný Čech. jinak se mi to nelíbilo. doufám, že vyfičí Joys, ale lidi jsou blbí a holky jsou hezké a ukazují nohy, takže asi zůstanou.

187
Tomáš
Reagovat

Ricco a Claudia byli dobří ale Bažíka a Matěje u mě stejně nepřekonali. Za mě pořadí dnešního večera zhruba takovéto:

1 Peter Bažík
2 Matěj Vávra
3 Ricco a Claudia
4 Tibor Gyurcsík
5 Katarína Ščevlíková
6 Brigita Szelidová
7 Joys

Čili do rozstřelu bych poslal Joys a Brigitu ale u té je to asi nereálné. Brigita mě dneska nejvíc nudila ale Joys byly dnes jednoznačně nejhorší a měly by skutečně poprávu vypadnout ať už zazpívají v Bottom 2 jakkoliv protože je prostě vidět že na tuhle soutěž už vážně nemají. Pokud by do Bottom 2 nešly tak je s našimi hlasujícími národy vážně něco hodně špatně.

188
Motylek
Reagovat

Moje pořadí je jednoduché – 1. Peter Bažík

189
bezík
Reagovat

Já to vidím tak :
1. Katka

dlouho nic

2-3. Matěj a Peter

zbytek freak show bez pořadí, pravda, Joys nejotřesnější

190
Prochor
Reagovat

Co se týká holek tak Katka dobrá ale musím dát zapravdu klukům rekapitulistům, že Mamby je škoda. Alespoň uměla zpívat a chybí.
Jenže byla moc velká divoška:
http://www.topky.sk/cl/100313/1392925/Uplne-naha-Mamba-z-X-Factoru–Ukazala-VSETKO-

191
dolores
Reagovat

moje poradie

1. Tibor
2. Katarina
3. Matej
4. Peter
5. Brigita
6. R&C
7. JoyS

zelanie na vyhadzov Joys, tip – bohuzial Tibor, ale je mozne, ze do B2 pojde aj Brigita. porota ju ale zachrani

192
Lucas
Reagovat

Mé pořadí:
Katka
Matěj
Tibor, Peter
Ricco a Claudia
Brigita
Joys

193
Monika
Reagovat

Moje poradi: 1. Tibor
2. Katarina
3. R&C
4. Peter
5. Brigita
6. Matej
7. Joys

194
Prochor
Reagovat

Na vyhazov tipuju umělou dívčí skupinu. Ani Matěj není mimo zónu nebezpečí.

195
Monika
Reagovat

@dolores: Nad Brigitou jsem taky uvazovala, byla na zacatku, vykon nemastny neslany, muze tam zahucet.

196
Prochor
Reagovat

Mně se na Cmoríkovi strašně líbí jeho chraplák a rád bych si poslechl duet s GG.

197
dolores
Reagovat

vdaka Ondrovi mi ten duet mi znel dobre. zachranil ho svojim peknym hlasom. Cmoro asi cital Monikin prispevok, ze vyzera ako decko a pre istotu sa prestal holit :D

198
okkvp
Reagovat

Myslím, že mi dnes stačí akorát ukázky, které jsem právě po přepnutí z hokeje vyslechla. Top Katarina a R&C, zbytek mi zněl převážně zcela běsně

199
Monika
Reagovat

@dolores: No ted vypada jeste hur:-))) Neni dobre u cloveka, ktery ma ridke a rovne vlasy jako pruty nechat si delsi ohoz.

200
Prochor
Reagovat

197 – Dolores jenom se zeptám: má Cmorík svojí kapelu nebo funguje jen jako sólový zpěvák?

201
dolores
Reagovat

pozeram na FB, najviac lajkov ma za dnesne vystupenie Matej, najmenej Joys

202
Ludvík
Reagovat

@dolores: dobré znamení

203
dolores
Reagovat

@Prochor: http://www.pcband.sk/?page=uvod&n_kat=6

inak, ti muzilanti, co s nim hraju su jedni z najlepsich na Slovensku ;) klavesaka Tatara asi budete poznat z CSS 2 z divadla

204
Monika
Reagovat

No nevim asi koukam na jinou stranku FB:-)))) Matej -16, Joys – 16, Brigita -15, Tibor – 16 a ostatni tam nejsou:-)))

206
Prochor
Reagovat

Odpovím si sám Peter Cmorík Band:
http://www.youtube.com/watch?v=GPaOFLQsf2A

207
VojtaP
Reagovat

zase tu máme oblíbené ovlivňování diváků na poslední chvíli, alá Talent…

208
Nofux
Reagovat

Hm, hlasování pořád běží?
A ten Klempíř je fakt tragickej….

209
Prochor
Reagovat

203 – Dolores – vďaka. Až bude v Čechách půjdu mu určitě na koncert.

210
dolores
Reagovat

@VojtaP: to este nebolo zastavene hlasovanie ?

211
VojtaP
Reagovat

@dolores: pořád běží, Pyco to říkal než se začal ptát poroty…

212
dolores
Reagovat

Peter Bic Projekt !!! ti to valcuju..kam sa hrabe Cmorik..:P

213
yeey
Reagovat

hh no jasny, jen at ty 3 mimozy jeste naky hlasy z litosti posbiraj… :-DD

214
Ludvík
Reagovat

Já jsem doufal že dají Hey Now :/ :D

215
Nofux
Reagovat

Se mi líbí jak si vycucávaj ta čísla z hitparád pro Peter Bič Project :D Přitom stačí trocha googlování a člověk zjistí, že to s nima tak horký nebude :))

216
okkvp
Reagovat

Ota už ani neobrací pořádně jazyk? olol (u mě má plus bod)

217
bezík
Reagovat

@okkvp: Ota se asi musí zlejt aby to vůbec dal :D

218
dolores
Reagovat

@VojtaP: asi som ho nepocuvala, okrem toho, ze tu pisem a citam, riesim este aj clenov rodiny :D

219
Prochor
Reagovat

Jenom přemýšlím, jestli si ten název nepřekládají Bitch Project (:-))) ale jsou super. Jako Dance Music slušné.

220
Monika
Reagovat

Nejlepsi vystoupeni vecera prave zaznelo, fakt me to bavilo:-)))

221
dolores
Reagovat

@okkvp: tipujem ze si ho fajne poda bulvar :))

222
Monika
Reagovat

@dolores: Diky za odkaz, u nas vsechny stranky X factoru jsou mrtve, tady to celkem zije:-)))

223
Lucas
Reagovat

Peter Bič Project jsou super, viděl jsem naživo na festivalu a fakt skvělý :))

224
okkvp
Reagovat

@dolores: no nevím jestli jej štáb nebude extra strážit, aby se náhodou nerozpovídal, co si opravdu myslí

225
Monika
Reagovat

Joooo, dolores, pecka:-))))))))

226
Nofux
Reagovat

Tak zdá se, že ovlivňování porotou zafungovalo :)

227
jab
Reagovat

Tak tohle má Matěj (asi) spočítané :-(((

228
Ludvík
Reagovat

Co to ku**a??? :O

229
Honza95
Reagovat

Cože?????? :O

230
okkvp
Reagovat

seberte telefony dvanáctiletým dívenkám, chlapečkům a úchylům

231
Lucas
Reagovat

Bože… To hlasuje jen tak 40 lidí, že to takhle dopadlo, ne? :D

232
Jonatána
Reagovat

Ach bože, Joys opět prolezly. To se dalo čekat, bohužel. Jdu spát, jak Matěj, tak Brigita patří k těm, kterým faním, takže ať vypadne kdokoli z nich,je to průser.

233
bezík
Reagovat

No to mě pos…. Takže Matěj je out, to už je jasný :(

234
Monika
Reagovat

Tak Joys velke prekvapeni, nicmene Brigita i Matej jsou slabi a imho hned dalsi na rane.

235
Prochor
Reagovat

1) Bažík je v pohodě- nemám problém.
2) Katka totéž.
3) R a C – dnes podle mně skoro nej.
4) Tibor – opět totéž (zasloužený postup)
5) Joys – první průšvih (nezasloužený postup).Jsem zvědavý na rekap.
6) Souboj – Sisa je právem šokovaná. Celeste řekne totéž (neřekla – je jí to jedno?!?)
Chápete jí někdo? Ale doufám, že vypadne Matěj – mně to Celeste není jedno.

236
dolores
Reagovat

za Tibora uf, ale Matej ???? zase ho cesky narod nepodporil :((
… pri Brigite ho porota nezachrani.

237
jab
Reagovat

Že Joys budou mít víc hlasů nejen než Matěj, ale i než Brigita, to bych si rozhodně nevsadil…

238
Monika
Reagovat

Matej byl out od zacatku a mam desnou radost, ze jsem to tipnula:-))) Co na nem vsichni vidite nechapu. Pusobi arogantne, ten kvetak na hlave taky nic moc, navic silene songy. Obavam se, ale ze poslou domu Brigitu….

239
Tomáš
Reagovat

Tak tohle už je vážně úplně v prdeli. Nemám na to co říct. Snad jen jaká show takoví hlasující.

240
Monika
Reagovat

Zachrani Mateje, tak si spocitejte krome koucu koho asi da Ondra a Ota? Oba poslou dal Mateje.

241
Ludvík
Reagovat

Je to podplacene a nebo chodí mizerné množství hlasů takže každý poslány rozhoduje… Jinak nechápu úspěch Joys

242
Nicole
Reagovat

Tak to je v prdeli, ať jdou všichni do háje, jsem vážně naštvaná. X-factor je totalni průser

243
Tomáš
Reagovat

Kdyby tam aspoň Matěj skončil s Joys ale on tam zákonem schválnosti skončí s porotou tolik vychválenou Brigitou. Je mi to líto ale tohle už Matěj nemá absolutně žádnou šanci přežít a bohužel z toho bude čistě slovenská soutěž. Kdo tam ale drží Joys to proboha fakt nechápu!

244
Monika
Reagovat

@dolores: Fakt mam obrovskou radost za Tibora. Porad mam pocit, ze je tam nechtenej, porota ho jen srazi, chodi na zacatku-minule druhej, dnes prvni a stejne ten kluk postupuje:-))))) Dnes strasne mile prekvapko, byla jsem na 99% presvedcena, ze tam zahuci.

245
Kata
Reagovat

Tak to je fakt ubohost. To snad nemyslíte vážně tohle bottom two? Postup těch tří šílených Ladud? Wow. Takže finále česko-slovenského Xfactoru s 6 slovenskými zpěváky. matěj ani brigita nebyli rozhodně nejhorší ani náhodou.

246
okkvp
Reagovat

@Monika: Ono je otázka jestli není lepší vyhučet, než se v téhle podivnosti déle máchat a zkazit si původně pracně vydobytý dojem úplně.

247
Jonatána
Reagovat

Jak to tak tady čtu, asi přece jen vydržím. a když tak nad tím přemýšlím, asi bych obětovala Matěje. Měl hodně blbé písničky, minule i teď. a to jsem mu poslala sms. Ostatně i Brigitě a pak ještě Bažíkovi.

248
yeey
Reagovat

tomuhle se da fakt jen smat :-))

249
yeey
Reagovat

aspon jeste jeden vykon od Mateje :-)

250
bezík
Reagovat

No jo, to je těžký. Cel se nějak podařilo tu Matějovu jedinečnost dokonale vymazat. Výsledek se dostavil.

251
dolores
Reagovat

Brigitu som tipovala, ale ze pojde bud s Joys alebo s Tibim, u Mateja som ocakavala efekt zachrany z minuleho B2. zrejme ma Prima asi zase katastrofalnu sledovanost

252
DJ Vlado
Reagovat

Tak myslím, že je definitivně jasné, že hlasů chodí hodně málo, takže rodiny soutěžících mohou pořadím dost zamíchat. A Joys jsou tři, takže mají výhodu. Druhou možností jejich postupu je, že na Slovensku vždycky hlasovalo víc chlapů a Katka s Brigitou holt mají do sexy koček daleko :-) Ale chudák Matěj, teď už to asi odskáče :-(

253
Ludvík
Reagovat

Měli dát hlasování přes internet… Nebo aspoň hlas za 3 koruny jako u vyvolených, 10 korun do toho nikdo nenacpe…

254
Tomáš
Reagovat

235: A co má Celeste asi tak dělat? Tohle už fakt člověku musí být jedině jedno jinak by se z toho zbláznil.

255
VojtaP
Reagovat

Že je Matěj zase v B2 mě ani tak nešokovalo jako to, že tam nejsou Joy$. Hrozná fraška! Nevím co na nich vidí, že je musí porota v probíhajícím hlasování označovat za nejslabší aby je zachránili.

Myslím, že to Otto nebo Ondra pošle do Deadlocku. Docela by mě to sedělo, že Otta pošle domů Matěje.

256
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Doufejme, že podobně budou Slováci tlačit své holky i v Hlase. Ty si to narozdíl od téhle federální trojičky zaslouží :-).

257
dolores
Reagovat

@Monika: Mateja uz imho po druhykrat nezachrania. uvidi sa este v piesni o zachranu, ale ja cakam, ze Sisa si presadi Brigitu dalej.

258
Nofux
Reagovat

No má to výhodu, jak už tu bylo řečeno – uslyšíme Matěje zpívat nejvíc ze všech :))

259
Prochor
Reagovat

244 – Moniko – to be free – diváci nejsou blbí a vědí, že Tibor je dobrý zpěvák a podrží ho.

260
okkvp
Reagovat

@bezík: Jedinečnost ukopali do nenávratna mentoři téměř u všech, akorát Otovi se daří s podporou jedinečné děsnosti u JoyS

261
okkvp
Reagovat

Brigita falešná :(

262
bezík
Reagovat

@okkvp: Katce se daří odolávat. Asi jako jediné.

263
VojtaP
Reagovat

@Monika: V live shows měl špatné písničky, kromě minulého rozstřelu, kde to zabil. Jinak od castingů jasně vyčnívá.

264
Ludvík
Reagovat

Nic moc Brigita

265
Peter
Reagovat

V konečnom dôsledku to Matěj vyhral, odspieval 4 songy zatiaľ čo jeho súperi odspievajú len 3 :D Inak nemám čo povedať… jediný čo tam za niečo stál a druhý krát v Bottom 2. To už asi nedá. A ak aj dá, tak či tak nemá šancu vo finále zjavne.

266
Prochor
Reagovat

Celeste doufám že marně bojuje (jako její hormony s ní) o Matěje a její favorit vypadne. Od DJ Vláda bych chtěl vysvětlení proč by měl Matěj pokračovat po tom, co dneska předvedl.

267
Ludvík
Reagovat

Matěj o několik levlu nad brigitou

268
Nofux
Reagovat

Matěj jasně lepší.

269
Monika
Reagovat

Imho Ota bude i taktizovat, kdo je konkurent pro R&C hlavne Brigita, budou mit stejnou vekovou skupinu fanousku. A Ondrovi se matej libi imho pujde Matej jasne dal.
Jinak to je zas kunkani, me ten kluk taaak nebavi.

270
okkvp
Reagovat

@okkvp: a Matěj též slušně veje na měsíc

271
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ano, to som minule pisala, hlasuje len rodina a kamosi plus par divakov, ale velmi malo. priznam sa, ja tiez neposielam, to by tam musel byt niekto ako Itcho :D ale myslim si, ze pravdu ma aj VojtaP, ze ak este pocas hlasovania porota oznaci za najhorsich JoyS, ich fanusikovia zosilnia posielanie sms.
ak pozries na ten slovensky XF na facebooku, tam Matej kraluje v lajkoch a JoyS tam kazdy tipoval na vyhadzov este predtym, nez to porota zahlasila.

272
Prochor
Reagovat

Ještě dodám, že opravná písnička Matěje byla dobrá. Takže si možná odpovídám sám.

273
Rena
Reagovat

Matěj super, at zustane

274
Kata
Reagovat

Matěj zazpíval skvěle, líp než Brigita. Pro mě byl tohle výkon večera. Výběr té první odrhovačky byla velká chyba, ale hlavní problém je, že X factor v ČR je málokdo sleduje.

275
dolores
Reagovat

Matej bol bohuzial teraz falosny

276
Peter
Reagovat

266 – A čo tak ten pohľad na ten XFactor? Ako sa môže presadiť pani Brigita po súťaži? Je pre ňu na trhu priestor? Pre Matěja je…

277
VojtaP
Reagovat

Otto to beztak pošle do Deadlocku.

278
Rena
Reagovat

tak Ondra chce Mateje…

279
Motylek
Reagovat

Přeju to Matějovi…..

280
Peter
Reagovat

Zablokovanie alebo remíza :D Inak myslím že Ondra to dostal do sluchátka… každopádne účel svätí prostriedky.

281
Ludvík
Reagovat

Joooooo!!!

282
Prochor
Reagovat

Koho posíláte domů?
Sisa je jednička.
Celeste – dalo se to čekat. Reakce diváků taky.Bůůůůůůůůůůůůůůůů
Ondra: Okecává podporu horšího zpěváka. Je to pokrytec. Za mně: Bůůůůůůůůůůůůů
Oto: Berlínská zeď odolala a poslal domů toho správného.
REMÍZA:
Conclusion: Vox Populi Vox Dei: velké zklamání. Budeme i dál poslouchat vytí paviánů.

283
VojtaP
Reagovat

tyjo… tak to je mazec, už jsem myslel, že to má Matěj sečtené… Brigita ovšem měla pokračovat a ne Joy$

284
Jonatána
Reagovat

Musím říct, že mě Brigitino vypadnutí nesmírně mrzí. Doufám, že Matěj ve finále bude mít výrazně zajímavější písničky než dosud.

285
Motylek
Reagovat

Brigita to dnes prohrála tím ohozem…, nevím ani jak to nazvat…

286
dolores
Reagovat

Ondra ma prekvapil, ze poslal Brigitu domov, necakala som to.
ze Brigita mala najmenej hlasov ma neprekvapilo.

287
Nofux
Reagovat

Tak aspoň, že tak. Každopádně se těšim, až tahle fraška konečně úplně skončí.

288
Peter
Reagovat

Na jednej strane to dopadlo super (teda, ideálne mohli vypadnúť Joys) ale Matěj musí mať po tomto riadne dovrzanú psychiku.

289
bezík
Reagovat

Tak Matěje uslyšíme minimálně 5x. Jasný vítěz :D

290
Kata
Reagovat

Matěj by měl příště zpívat pomalou píseň z s kytarou. Jinak Xfactor trapas. Minule byla v duelu aspoň ta laduda. Klempíř si ty Joys snad vyesemeskoval sám, to snad není možný.

291
jab
Reagovat

Jedna pozitivní zpráva dnešního večera: Matěj si oproti minulejšku polepšil minimálně o jedno místo :-).
Jinak čekal jsem, že bude deadlock, měli na něj poslední šanci. Ale nečekal jsem, že v něm Matěj porazí Brigitu.

292
Nicole
Reagovat

Co to tam ten Otto řekl? Že je Matěj debil? Dělá ši srandu? Ti jako bude ostatní urážet? Jinaj Matěj super, jsem ráda :-)

293
Prochor
Reagovat

Výsledek dnešního večera:
Postoupili dva nejhorší výkony:
1) karaoke děvčata
2) Matěj Vávra, který byl z celého večera nejhorší zpěvák.
Proč se vlastně divím?
Chyběla jen Laduda.
Už aby byla středa a konečně si potřetí poslechneme Elis a Lenku.

294
yeey
Reagovat

Ohh yeeahhh :-DD a tvl ten Klempir to je fakt picusss, to neni mozny :-DD

295
dolores
Reagovat

@Peter: aj ja si to myslim, dokonca mam dojem, ze pokyn dostal aj Ondra. vybicovanie emocii a napatia je myslim sucast scenara :)))

296
okkvp
Reagovat

@Motylek: Ohoz měla hrozný na oba živáče – přesně toho jsem se u kategorie Sisy od začátku bála. Navíc i výběr písní byl víc pro Sisu než pro Brigitu

297
Peter
Reagovat

Takže 2x sólo + 3 duety + vystúpenia s mentormi, finále so 17-18 vystúpeniami… Ako sorry Prima a JOJ ale toto je najhoršia spevácka šou ktorá bola u nás kedy odvysielaná… To už snáď Elán je Elán na tom bolo lepšie.

298
Monika
Reagovat

Me by fakt zajimalo kdo je Matejova cilova skupina. Ve starsi kategorii nema absolutne sanci posbirat hlasy a v te mladsi lidi daji prednost Bazikovi a zjevne i lepsimu zpevakovi nez je Matej-Tiborovi. Zadne prekvapeni, ze ten kluk netahne.

299
VojtaP
Reagovat

@Nicole: Je to ubožák, dost přestřelil. Už si o něm oficiálně nemyslím nic dobrého…

300
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Taky doufám, že Slováci v Hlase svoje holky podpoří, teda hlavně Kristínku :-)
Jinak pokud je pravdivá moje teorie (tedy ta druhá o větším počtu hlasujících mužů Slováků), tak je hlavním viníkem toho, že jsou takové slabingryně jako Joys ve finále, je Ondra, protože kdyby nevyhodil Mambu, tak by tam teď byla místo nich :-)

301
dolores
Reagovat

@Nicole: on tam toho dnes povedal viac, ked nemal slovo :DD necakala som, ze bude dnes tak scengany :)) tak aspon je o com hovorit

302
Rena
Reagovat

No, škoda Brigity, ale zazpívala si… Matej má větší budoucnost.. Asi ho to dnes psychicky trochu sejmulo. Už podruhé a o fous. Těším se na něj příště. Vlastně na většinu. Dnes to nebylo tak nudné, jako minule

303
bezík
Reagovat

@Monika: Ten kluk by sakra táhnul, kdyby ho Cel necpala někam kam vůbec nepatří. On asi ví co a jak, bohužel zjevně není ve svých názorech tak pevnej, aby to ustál. Škoda.

304
Prochor
Reagovat

298 – Cílová skupina pubertálních děvčat bez hudebního sluchu. Je to hezounek. Postarší zpěvačka (která zpívá) není jejich cílová skupina. A proto je lepší formát Superstár. Starší zpěvačka se tam sice nedostane ale musí ve finále rozhodovat podle zpěvu ( ale stále hlavně podle sympatií). Je to vlastně paradox.

305
okkvp
Reagovat

Nicméně jde o prdlajs, je to pouhá místní RS. A nakonec když se část obyvatelstva svého času blahem počúravala z Lunetiků, tak pro by totéž nemohlo nastat třeba v případě Joys či kohokoliv jiného

306
suzzy
Reagovat

Nevěřím hlasování ve prospěch JOYS, mnoho diváků nehlasuje, tak stačí několik hlasů od „sponzora“, že by třeba Wronka?

307
Tomáš
Reagovat

Tak to nakonec dopadlo nejlépe jak mohlo ale bylo to teda tentokrát drama až do poslední vteřiny. Brigita byla dnes nejnudnější a když ne Joys tak je dobře že vypadla aspoň ona, zasloužila si dnes vyhazov hned po nich nejvíc. S tím Matějem je to fakt mazec jak utíká hrobníkovi z lopaty. A Klempíř to je fakt zakomplexovanej debil kterej nemá rozumný argumenty a tak se snižuje a snižuje. Nakonec je docela zajímavý ten X Factor sledovat i když je celková úroveň taková jaká je.

308
Monika
Reagovat

Brigitu imho zarizli dve veci hlavne:
a) Sisa velmi spatnym vyberem songu, chtelo to neco hvezdnejsiho, vyraznejsiho, tyhle uspavacky jsou vzdycky o hubu, pokud nemaji nejakou silnou emocni gradaci
b) jeji cilovou skupinou jsou jiste starsi rocniky a ty v prevazne vetsine dali prednost C & R.

309
Nicole
Reagovat

@VojtaP: takže jsem slyšela dobře. To je neskutečný. Ten člověk ši už nezaslouží ani jedno slovo. Chudák Matěj, možná by pro něj bylo lepší vypadnout než poslouchat urážky od takového primitiva

310
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Přesně tak, hlavně by to měl být signál pro Cel, že Matěje blbě mentoruje. Kdyby z něj za každou cenu nedělala showmana a prezentovala ho jako muzikanta – písničkáře, tak by možná v B2 dvakrát neskončil.

311
yeey
Reagovat

@Rena: tak verim, ze celit demenci hlasujicich divaku ho musi psychicky hodne deptat… tvl takovej mladej nadejnej zpevak a v nasich zemich, kde si ve vsech Superstar vecne vsichni kluci mohli krakorat, jak jen chteli a stejnak postupovali, je zrovna on pokazdy v bottom 2 (a ty 3 mařeny si vesele postupujou:-DDDD) … ale je to asi dany celou tou zpackanou soutezi a ze se na to nikdo nekouka, clovek holt rozumny hlasovani ocekavat nemuze..:-) skoda, ze nesel do Superstar nebo Hlasu…

312
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Cel je to jedno prece :-DDD

313
VojtaP
Reagovat

@bezík: souhlasím, vypadalo by to úplně jinak, kdyby dostal něco, co je mu bližší a prodal i svou muzikálnost. Svoje poslední naděje dávám právě do Celeste, že to příště zboří nějakou peckou. Nejlépe dobrá balada u klavíru nebo kytary, klidně bych mu dal i nějakou jeho věc, třeba tu z castingu. Každopádně nemá co ztratit, i když asi na 99 % nevyhraje, tak ať alespoň předvede maximum.

314
okkvp
Reagovat

@Nicole: ono se ale v praxi téhle branže na tleskánky vůbec nehraje, imho se setká s urážkami do očí od stokrát větších nýmandů než je Ota Klempíř

315
Monika
Reagovat

Tak nevim, ale zrovna par diskuteru, kteri ted nadavaji na songy Mateje o par prispevku vyse jasali, jak je to skvely:-))))

316
dolores
Reagovat

@Monika: no cielovka nastiek to asi nebude. Matej nie je typicky plysak,a zrelsie zeny zase preferuju Bazika a Tibora. a navyse Tibora myslim drzi juzne Slovensko. Matej ma asi priaznivcov – ale velmi malo z kazdej kategorie, aj chlapov, a ti nehlasuju.
Bazik ma dost velku podporu imho od katolickej mladeze. a tiez ho pozna kopa deti, lebo jazdil po zakladnych skolach po celom Slovensku s vychovnym koncertom s protidrogovou tematikou.

317
bezík
Reagovat

@VojtaP: Do Cel bych naděje nevkládal, spíš kdyby se sám probral a bacil ji kytarou po hlavě, že už si do toho nenechá kecat :D

318
Ally
Reagovat

Viděla jsem jen ukázky a záchranu..ale i když je mi tady v x faktoru určitě sympatičtější atd Celeste..možná by pro Matěje byl i lepší Ondra jako kouč ?

319
Tomáš
Reagovat

I v tom rozstřelu byl Matěj jednoznačně daleko lepší a zajímavější než Brigita, dal to skvěle a bavil mě. Opět v rozstřelu podal ještě lepší výkon než v soutěžním kole. Sem rád že ho ještě příště uslyšíme i když vím že naději na vítězství nemá.

320
suzzy
Reagovat

Příště musí Matěj s kytarou, to mu sedí. Je fakt, že většina vystupujících už má svou základnu, která pro ně hlasuje a tu Matěj vybudovanou nemá. A běžných diváků už hlasuje málo.

321
Monika
Reagovat

Matej je naprosto typickou ukazkou toho, jak je vyber songu dulezity, v tom je nejvic zakopanej pes. To co zpival dneska se nedalo vydrzet, ja jsem u toho neskutecne trpela. V duchu me napadaly jen slova drz uz hubu, zavri ten zobak sakra a vypadni z podia. Horsi song tam nezaznel, nic tak iritujiciho. Panacek je imho docela specifickej, dost lidi tu ma hlubsi hudebni zamereni nez klasickej Novak. Ja jsem komercnak kazdym coulem, nenavidim jazz, swing, posloucham pouze popik a jemnejsi rock. Radia mi naprosto vyhovuji, milovala jsem Lunetic, Holky, serialy jako Ordinace, Ulice, hlavne nic narocnejsiho:-)))) A jako Novak rikam, kdyby jen sedel a zazpival s kytarou treba Cestu mohl bejt na nejvyssich prickach. Tyhle hruzy se nedaji poslouchat. Stejne tak jsem presvedcena, ze Tibor by mohl klidne skoncit v TOP 2, kdyby dostal song na miru, zpivat umi velmi dobre.

322
VojtaP
Reagovat

@okkvp: jasný, že na něj asi nikde nebudou čekat s otevřenou náručí, možná už se s takovými setkal, těžko říct. Ale označit někoho veřejně v přímém přenosu prestižní soutěže, na kterou si X Factor hraje, za debila, zvlášť, když ten druhý byl v dost nepříjemné pozici a nedostal slovo mi přijde trochu moc. Otto je ubožák, toto si vůbec neměl dovolit, ani ve vtipu. V tomto jsem za Ondrou, nebylo to vtipný.

@bezík: třeba by ji to probralo :D, už po minulém kole měla vycítit, že na to musí od lesa. Jakkoliv vytváření show dneska pomohlo Tiborovi, tak Matějovi to spíš ubližuje a potřebuje to mít co nejjednodušší. Svůj talent nepotřebuje dohánět tanečnicemi a kulisami…

323
Tomáš
Reagovat

320: Přesně to sem chtěl teď taky napsat, příště musí mít Matěj určitě kytaru protože ta k němu prostě patří a hned tím víc zaujme lidi. Koneckonců i ta ´´ruka Vávrovka´´ je asi kvůli tomu že mu chybí kytara a je bez ní takový těžkopádnější. Stejně to nevyhraje ale ať aspoň ještě pořádně zazáří než to celé skončí. Pro mě stále zůstává nepřekonané jeho první vystoupení s vlastní písní a kytarou na castingu, tam byl stejně ze všech dosavadních výkonů nejlepší.

324
bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, nepodceňuj se ! Náhodou, třeba taková Ulice je sakra náročná. Já jak nejsem trenovanej a nepřijdu s tím do kontaktu, tak jsem z toho měl tuhle docela existenciální zážitek. Byli u nás nějací příbuzní , a že prej už to nestihnou do, že se u nás podívají na Ulici. A teda musím říct že to bylo sakra náročný ! Nejnáročnější bylo je nechytit za prdele a nevyhodit ze dveří :D No, ustál jsem to, ale jestli na tohle koukáš bez hlubších následků, máš můj obdiv :D

325
Monika
Reagovat

@bezík: :-)))) Tak tohle bych si nedovolila na navsteve, na to bych koule nemela. To jsou jeste vetsi borci nez ja. Pustila bych si to ze zaznamu nektery z nasledujicich dni. Nicmene je to silne navykove, mam pro ne pochopeni:-)))

326
Scalex
Reagovat

@bezík: Viděl jsem doposud 2612 dílů Ulice. Vyhrávám něco?

327
yeey
Reagovat

@bezík: ja se obavam, ze hlubsi nasledky cehosi jsou v tomhle pripade dlouhodobe pozorovatelne, ale ze to je zrovna Ulici a Ordinaci, to me nenapadlo :-DD

328
okkvp
Reagovat

@VojtaP: Předmětné jsem neslyšela, (přeslechla – nesledovala jsem pozorně) – proto jsem reagovala jen na reakci takto. Otu neomlouvám.

329
bezík
Reagovat

@Scalex: Ufffffffffff !!!! Vyhráváš moje nekonečné žasnutí ! :-o :-o Mě by spolehlivě zabila jen setina tvého výkonu ! :D

330
okkvp
Reagovat

@Scalex: koukáš napřed?

331
bezík
Reagovat

@okkvp: On si ze mě utahuje, že jo ? Tolik dílů to asi nemá. No, mě v tomhle můžete nakecat cokoliv, vím o tom prd :D

332
okkvp
Reagovat

@bezík: on má nejspíš i přímější zdroje než jen Tv, 2612. díl bude podle tv programu na iděsu až v úterý

333
Monika
Reagovat

Ja mam tech dilu „jen“ cca 2000:-)))) Ty prvni jsem nesledovala, ale i tak to povazuji za nejlepsi cesko-slovensky serial, co znam, kam se hrabe Ordinace. Ulice je vyborne natocena, ma skvele herecke obsazeni (s vyjimkou male postizene Miriam) a skvely dej.

334
Scalex
Reagovat

@okkvp, @bezík: : v televizi na to nekoukám vůbec, pouštím si to na Voyo tehdy, kdy mám čas a chuť a po víc dílech najednou. Viděl jsem fakt všechny díly a na Voyu je možné si pustit 2 (někdy i 3) díly napřed. Takže skutečně jsem (v noci z pátka na sobotu) viděl dvoutisící šestistý dvanáctý díl. 8^)

335
dolores
Reagovat

@Monika: aj ja si rada pozriem serial, ak ma zaujme :D dobre sa pri tom relaxuje. lenze ono to vzdy dobre zacne a ked to vyvrcholi, potom uz nalepuju umele dejove linie a je z toho telenovela, a ja tym padom koncim. :D ale napr. Panelak, to je komicky serial, na tom sa nasmejem …. :DDD a nie je nutne vidiet vsetky diely
rada by som si pozrela vasu Prvni republiku, len neviem, ci sa na Slovensku da pozriet, lebo niektore relacie CT pre ine krajiny blokuje

336
yeey
Reagovat

z novackych serialu ja tedy jedine Comeback, je az neuveritelny, jak se jim podarilo vytvorit fakt vtipny cesky sitcom, u ktereho se chvilemi da valet smichy :-) vsechny ty narazky na nasi hudebni scenu, hysterickej Matonoha, neviditelna Sasenka, krkavci mamina Simona a asi nejhustejsi ceska serialova postava ever Ozzak sou fakt na cesky pomery vyborny :-DD

ale zase trochu chapu i to zapaleni pro telenoveloidni serialy, v ceskym podani me to sice uz dlouho nebere, ale na naky americky nobl serialy o problemech teenageru a bohatych lidi se (bohuzel) obcas rad podivam :-DD

337
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: ČT to opravdu blokuje mimo území ČR, ale můžeš to zkusit na ulozto.cz, tam by měly být všechny díly :-) Jinak přiznám se, že První republiku sleduju, přestože to není žádný zázrak (pořád je to ale imho lepší než Ordinace a Ulice, aspoň to není nekonečné), ale chytla mě tam ta detektivní zápletka a zajímá mě, kdo je vrah rodičů té hlavní ženské hrdinky. Mám tam jednoho horkého favorita a s každým dalším dílem se utvrzuju, že je to fakt on. Takže aspoň jeden můj favorit letos vyhraje, když už ne v Hlasu (Lucka je venku a u Kristínky se obávám, že nemá šanci) ani v X Factoru (kde pořádného favorita ani nemám), tak v První republice pravděpodobně ano :-D

338
Bedy
Reagovat

Tak moje dnešní zhodnocení:

Kupodivu mě celý díl výborně bavil, až na pár excesů Otty a výkon Joys.., celkově byl díl lepší než 1. live.

Ze soutěžících se mi líbili především Katka, Peter a Ricco a Claudia. Zbytek až na Joys mi nevadili. Nechápu, jak mohla ta dívčí skupina postoupit.., to vážně ne.

Jinak příště BIG FINAL.., no.. 6 zpěváků..tedy nejprve 6 výkonů..
Po prvním zastavení hlasování 3 vypadávají…. poté 3 zbylí zazpívají každý jeden song.. opět se zastaví hlasování.. vypadne 1.. následně zbydou už JEN 2… ti potom budou zpívat duet se svým mentorem.. + možná každý ještě jeden song? To nevím.. ale jinak to bude probíhat takto no.. + ohlásili jednoho hosta, opět Müllera a Fragille.. ten výběr hostů do těchto pořadu je bohužel chudý, neustále se opakují..

339
dolores
Reagovat

@Monika: tak Ordinacia uz nas davno skoncila – totalna kravina a porazil ju brutalne na lopatky turecky romanticky serial, ktoremu som podlahla aj ja :D

@yeey: tak na ten Comeback si ma nalakal, to by som si rada pozrela

@DJ Vlado: diky, ked skoncia tie RS, tak sa na to dam, aj ked hrozne nerada stahujem

340
dolores
Reagovat

@Bedy: maticka skakava, to bude trvat do pol stvrtej v noci ? :)))

341
Bedy
Reagovat

A hlavně tu nikdo netvrďte, že v X Factoru nejsou dobří zpěváci :) :D. Kromě Joys jsou na tom totiž pěvecky dobře všichni ostatní finalisté… prostě vyjma Joys a Ladudy… :)

342
dolores
Reagovat

jeden komentar mi caka na schvalenie, nechapem, nemam tam ani jeden odkaz .. :-O :))))

343
Bedy
Reagovat

@dolores: no vychází to na 11 nebo 13 songů.. + 1 host.. tak spíš to dají na těch 11 celkem… hold to poběží vše rychleji.., max. to bude tipuju do půlnoci.. sledovanost bude postupem času ještě klesat.. ale sami si za to můžou, když to vše takhle nahrnuli do finále.. 6 soutěžících..kdo to kdy viděl.. přitom by stačily klidně ještě 2 live show, aby to nebylo tak debilní :( :)

344
yeey
Reagovat

@dolores: myslim, ze to davali i na Slovensku, ale nejak se to neprosadilo… nerikam, ze obcas to k lehky trapnosti nesklouzne, ale jinak to obcas nektery cesky stereotypy nadherne vystihuje… viz. prutahy na uradech – http://www.youtube.com/watch?v=VoeiWLum0Iw :-DD

345
okkvp
Reagovat

@dolores: v tuto hodinu už tam žádný nikde nevidím
@Bedy: na místní poměry jistě, a při troše snahy by se do nich vešla i Laduda s Joys

346
Scalex
Reagovat

@dolores: Comeback je vynikající, myslím, že v komediálním žánru nemá v soudobé české tvorbě konkurenci.

347
Nofux
Reagovat

@Scalex: Čtvrtá hvězda? Aspoň pro mě Comeback převyšuje. Ale i ten je dobrej :)

348
Nicole
Reagovat

@okkvp: Samozřejmě, že s ním nebudou v budoucnu jednat jako v rukavičkách, a bude si na to muset zvyknout, ale označit v přímém přenosu soutěže soutěžícího za debila, to už je opravdu přes čáru. Hlavně by si toto Otto neměl vůbec dovolit. Je to člen poroty, měl by mít „v uvozovkách nějakou účtu“ a né se chovat jako buran, urážet. Celou dobu mlel nesmysly, buď byl opilej nebo sjetej a jestli to dělal schválně, aby se vyrovnal Simonovi, tak to bylo dost ubohý. Tohle by si ani Simon nedovolil. Sice je taky někdy zlej a napřesdržku, ale snížit se k takovýmto urážkám? Nikdy. Otto Matěje vůbec nezná, měl by hodnotit jeho výkon v soutěži, ale označit ho za debila? Kde to jsme? Víte jak se musel Matěj asi cítit? Dost to přehnal a pokud jsme to slyšeli my v televizi, celá porota, pak to tedy museli slyšet všichni, i v režii a tak a být na jejich místě, při velkém finále bych mu nařídila veřejnou omluvu.

349
orchis
Reagovat

Na Hlas se nedívám, protože MD. Na XF jsem se těšila. Hezký formát, zajímavě zpracovaný. Teď děkuju, že jsou jen 3 live. Nepředstavovala jsem si, jak moc budu trpět při hodnocení jednotlivých výkonů v live. V tomto ohledu jedině Sisa mluví rozumně a má co říct. Ostatní buď melou nebo nemají co říct. Ondra by se měl držet zpívání a hraní, tam je skvělý. U Oty mi přijde, že ho to ukrutně nebaví a tak „rebeluje“. Ovšem způsobem, který mu moc ke cti není. A Celeste fakt (fuck) není Ewa.
Včera výborná Katka, Petr, R+C a Tibor. Brigita i Matěj totálně zazdění výběrem písně. Kromě Purple rain a AF ale všechny písně byly včera na dvě věci. Na nic a na vůbec nic. A když už je dobrá píseň, tak je stará jak Metuzalém.

350
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Comeback je boží! Nejlepší sitkom jaký u nás kdy natočili…..někerý hlášky a scénky jsou prostě nesmrtelný…. :-D

351
Milena
Reagovat

K chování Klempíře nemám slov, buranské, trapné, neprofesionální.
Včera bylo pár hezkých výkonů. Jsem ráda, že postoupil Tibor- výborně zpívající , hezký slušný mladý muž, Těším se, až ho uvidím v lepších písních. Včera se mi líbilo i duo -výborný song dali kvalitně. Peter to určitě zazpíval i zahrál hezky, ale po té razantní změně zebnějšku i stylu zpěvu už pro mne přestal být zajímavý.Největší XFactor mají pro mne Katka a Matěj -Katka si vede v soutěži dobře, bohužel Matěje se snaží přetvořit a to mu prostě nesvědčí, měl by vzít kytaru a zazpívat po svém. Měly vypadnout holky -trapné, umělé, ale nevadí mi, že šla Brigita -bylo by to stále stejné- statický zpěv v ohromujících večerních šatech, + „příběh“.

352
Monika
Reagovat

sazky:
Claudia a Ricco 2,2
Katarina 2,5
Matej 4
Peter 7
Tibor 15
Joys 15

Ani me tak neprekvapuje vysledek u Mateje, tady ocekavaji, ze ve finale se Cesi zapoji a podpori jedineho Cecha v soutezi. nejvic me prekvapil vysokej kurz u Petera cekala bych neco kolem 4.

353
Nofux
Reagovat

Mně nepřijde, že by nějak nutili Matěje, aby se vzdal kytary. Však sám v medailonku před včerejším vystoupením řekl, že se cítí líp bez kytary.

354
lilijanka
Reagovat

Tiez nechapem, ako mohol byt Matej uz po druhe v Bottom 2. podla mna on a Katka je to najlepsie, co tam tento rok je. Tibor spevacky tiez OK, ale celkovo trochu nevyrazny. A umelo vytvorene a pretlacane Joys? Tot cista katastrofa, len aby sa vyhovelo zahranicnemu formatu, podla ktoreho sa skupina vzdy dostane daleko…Preto mi tie vysledky pridu cele nejake zmanipulovane …Este ze to pozeram len na zahnanie nedelnej depresie :-) Ale na stredajsi Hlas sa vzdy tesim (ten je min. o 2 levely vyssie)…

355
Monika
Reagovat

@Nofux: S tim souhlasim, Matej mel volnost, Celeste se ho ptala, zda chce kytaru ci nikoliv. Matej si sam vybral vystoupeni bez kytary.

356
Ananas
Reagovat

Tak jsem to zrychleně zkoukla, málokdy se mi u pěvecké soutěže stává, abych přetáčela nejen reklamy, ale i vystoupení. Já nějaké ty lehké podtóny a falešnosti naštěstí neslyším, ale tohle bylo celkově hodně hodně nezajímavé. Nejvíc se mi líbil Peter (až na ty vlasové kreace, minule Harry Potter, dnes???), R&C, Katarina.
Porota- Sissa stále výborná, Celeste snesitelná, Ondra zbytečně užvaněný (k čemu ten proslov o ničem při vyřazování?) a Klempíř- byl ožralý nebo zhulený? Hnus.

Brigita vypadla za trest za tu chcíplou velrybu, co na sebe nechala navléknout!

357
piha
Reagovat

Můžu dotaz,prosím?Kde na to můžu kouknout,na iprimě to nějak nemůžu najít,viděla jsem jen Rozhodnutí.Díky.:)

359
piha
Reagovat

@VojtaP: Děkuji!:)

360
Prochor
Reagovat

Nechápu proč někdo kritizuje Celeste že nebyla ochotká poslouchat opilecké pindy Oty i když toho dokázal víc než ona. Ale Celeste má právo říct svůj názor a zastat se svých koní. Já jsem na straně Celeste. Není to drzý spratek ale Ota je trapný opilec.

361
dolores
Reagovat

@yeey: dik, pozriem si aj dalsie videa, ktore sa mi tam ponukaju. nevedela som, ze to islo aj na Slovensku …. ?? mam rada, ked sa pranieruju a paroduju spolocenske aj polit. institucie :)) zo sitcomov mi najviac vyhovuju britske. posledny Jiste, pane premiere, to bolo super! :D

362
dolores
Reagovat

@okkvp: no bolo to tak niekolko minut, este ked som odchadzala. je to prispevok c. 339, nie je tam ziadny link, ale asi to bolo kvoli tomu, ze som odpovedala 3 diskuterom naraz, a system mozno s takou moznostou nepocita :D

363
David Deyl
Reagovat

Pisnicka I Love It bohuzel neni od Sweet Suspense ale od Icona Pop, Sweet Suspense ji jen prezpivaly v X Factoru USA. 1. Joy$ ji zazpivaly otresne. 2. Cele vystoupeni bylo zkopirovane od Sweet Suspense ve vyse zminovanem X Factoru USA. Chtelo by to nejaky originalni napad Oto, a ne to jen kopirovat. To same plati k Joy$, nemate sve vlastni napady aby jste museli kopirovat neci vystoupeni? Ubohost. 👎

364
VojtaP
Reagovat

@David Deyl: Davide, toto info o setlistu bylo jen převzato z oficialnich stranek, samozrejme jsme si toho taky všimli a na levnou kopii jsem poukazal i v rekapu. :) produkce xf holt nema temer v nicem původní nápady, ne jen tady v tom jednom vystoupení. Bohužel…

Přidat komentář