Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Ochutnejte 2. díl X Factoru 2014 (video)

11. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8617 w=615]
Zítra Hlas ČeskoSlovenska, ale již o pár dní později, v neděli 16.3. nás čeká 2. díl X Factor 2014. TV Joj vypustila malou video ochutnávku, kde láká na překvapení, ale i skandál. To vše dělá skvělou hláškou „Hlas mají všichni, ale X Faktor jen ti nejlepší“ Tak se pojďte na tu upoutávku podívat.

)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
kakaa
Reagovat

Klasickej až lacinej chyták, jak získat diváky na další díl. Samozřejmě žádnej skandál nebude, stejně tak dojímavej příběh nijak nebude vybočovat ze zavedených standardů. Ale funguje to. Kopne se Prima doprdele a pustí ten samej jingl?

2
TomášX
Reagovat

„X Factor si podmanil Slovensko“….. No to tak :D Ale jako reklama dobrá. Měla by jí nasadit i Prima, ale ta si radši vytvoří nějakou horší a nebo dají ty stejné z minulého týdne, však proč se snažit žejo… :/

3
Rice
Reagovat

Skandál to bude velký, psali o tom před pár týdny zde: x-factor-2014.cz/x-factor-sutaz-sprevadza-prvy-skandal/a

4
Rice
Reagovat

Oprava linku, skočilo mi tam ačko za url adresu :o)
x-factor-2014.cz/x-factor-sutaz-sprevadza-prvy-skandal/

5
Lucas
Reagovat

Tak uvidíme i Páju z VyVolených :)

6
Patrik
Reagovat

Skandal tam je stou jeptiskou nebo co to je …Ale zpivala pekne

7
okkvp
Reagovat

@Lucas: Kdybychom ji jenom viděli, tak by to ještě šlo. Bohužel ji i uslyšíme

8
Spike
Reagovat

True. Th&;2#8a17ts why we had this one tested by a professional before accepting it. The guy testing it didn’t want to put it down. He loved it!Thanks for? your comment.

Přidat komentář