Panáček v reality show

Top 10 singlů CZ&SK zpěvaček za poslední dekádu (Bonus 2)

Top 10 singlů CZ&SK zpěvaček za poslední dekádu (Bonus 2)

Desítka singlů českých a slovenských kapel v čele se zpěvačkou
Jak jsem vám před více než měsícem slíbil, v šestém dílu občasníku věnovaného singlům českých a slovenských zpěvaček za desátá léta a začátek dvacátých let se zamĕřím na singly kapel, v jejichž čele stojí zpĕvačka. Desítka, kterou jsem tentokrát vybral, je žánrově tak pestrá, jak by řekla Wednesday (Jenna Ortega) „jakoby se tu poblila duha“, jelikož v ní mám dvě čistě popové písně, dvě z oblasti rocku, dvakrát folk, dvojí electropop, jedno reggae a jeden mix soulu a jazzu. A jak už jsem předeslal minule, jedné zpěvačce se povedl stejný rekord jako Emmě Drobné v desítce duetů Slovenek a mám ji tu hned třikrát.

Celý článek si přečtěte zde. V červenci se dále můžete na blogu těšit na komentovanou diskografii legendárních Queen, kteří slaví 50 let od vydání debutového alba, čtvrtý díl seriálu Dirty 2000’s o roku 2003 (na titulce s Black Eyed Peas) a připomínku klasické rodinné komedie Past na rodiče, u níž letos uplynulo čtvrtstoletí od premiéry.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!