Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Tichou bitvu televizí vyhrála JOJ: Získala exkluzivitu s FremantleMedia!

13. Září 2014 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020, X Factor, ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=6119 w=420]
Televízii JOJ skončili tento rok opcie na viaceré formáty od FremantleMedia. O mnohé formáty zo spoločnosti FremantleMedia mala záujem aj Televízia Markíza. Tichá vojna televízia skončila včera. Ako prvý informáciu priniesol Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group, na svojom verejnom Facebook profile. „Som rád, že vám ako prvým môžem oznámiť, že TV JOJ práve vyhrala práva na Got Talent, X Factor a mnoho ďalších formátov z dielne Fremantle Media do roku 2018. Veľmi sa teším. Pekný večer všetkým.“ Televízia Prima predĺžila spoluprácu so spoločnosťou FremanleMedia už minulý rok.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

SuperStar 2020, X Factor, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Tomáš
Reagovat

Takže další X Factor?

2
LuLuFairy
Reagovat

@Tomáš: To snad ne :D

3
lukefry21
Reagovat

@LuLuFairy: Během následujících 4 let je to poměrně pravděpodobné ;-)

4
Tomáš
Reagovat

Docela se FremantleMedia divím. Za ten letošní zprzněný X Factor bych Jojce ani Primě už žádnou další licenci nedal. Mimochodem z dílny FremantleMedia je i SuperStar, takže to znamená, že už žádná další nebude, když Nova s Markízou licence na pořady této firmy až do roku 2018 prohrály? Pokud tomu teda dobře rozumím…

5
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: O SuperStar se v tom článku nic nepíše, Grega mluvil o X Factoru, Talentu a dalších formátech od Fremantlu, ale to imho neznamená, že JOJ koupila práva na všechny jejich formáty (a mají jich mnohem víc než ty tři, které my známe). Navíc Superstar (Idol) je natolik výrazná a zavedená značka, že by ji určitě nezapomněl zmínit, kdyby na ni koupili práva :-)

6
Tomáš
Reagovat

DJ Vlado: Aha, tak díky za vysvětlení. :)

7
Dlouha Andrea
Reagovat

Milí porotci chtela bych vám zaspívat můžete jsi mě prosím poslechnout je mi 14 let a velmi
ráda spívám prosím co nejdřív mi odepište s pátky

Přidat komentář