Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Mamba má na konte nový videoklip! Pozrite sa…

22. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=9182 w=615]

Dáša Mamba Šarköziová chce využiť svoj potenciál zo speváckej šou X FACTOR. Rozhodla sa vydať svoj prvý singel, ktorý je na svete len pár hodín. Dáša, sa mohla dostať aj do finálových kôl, no jej mentor Ondřej Brzobohatý sa nakoniec rozhodol, že si ju do finále neberie. Dáša si vybrala umelecké meno Mamba Dasha a jej singel sa volá Goodbye boy. Ako sa vám páči?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Monika
Reagovat

Srajda bez napadu, stokrat vykradenej motiv, nic co by posluchac imho chtel slyset znova. ja jsem to nevydrzela poslouchat ani jednou do konce. Pusobi to na me stylem honem honem rychle musim neco nahrat za kazdou cenu, nez se na me zapomene.

2
Tomáš
Reagovat

Tenhle styl jde úplně mimo mě, nebaví mě to. Mamba mi ve finále vůbec nechybí.

3
Monika
Reagovat

Ani mne tam nechybi, takovejch tuctovek je v kazde pevecke soutezi nekolik. Stejne se hodi tak maximalne do muzikalu.

4
dorka
Reagovat

Mamba Dasha… :-)))))

5
dolores
Reagovat

celkom obstojna skladba, no cakala by som nieco v slovencine. aj ked motiv sa dost opakuje, da sa to pocuvat. Mamba mi vyhovuje predovsetkym vyrazovo, ma v hlase nieco magicke. velka skoda, ze ju Ondrej neposlal do finale XF, s tou Ladudou si prilis nepomohol.
podla popisu pod videom Mambu uz manazuje Lumir Mati, co je pre nu prislub do buducnosti. (je to manazer Celeste a tusim aj Moniky Bagarovej) hadam z nej nieco vykrese a pomoze jej. :)

6
Nofux
Reagovat

Můj styl hudby to neni, ale je to dost slušný. Podepsaný pod tim je management i producenti co spolupracují s Celeste a slyšet to je :) Tak snad se Mambě bude dařit. Akorát to jméno „Mamba Dasha“ mi přijde strašně komický :D

7
Jai Kudo
Reagovat

Další zbytečná písnička a Mamba Dasha je úděsný patvar…..ona by nemusela být jako zpěvačka marná, ale proč všichni musí zpívat takový shity….? (protože jim tady nikdo nic pořádnýho nesloží, já vím….)

8
jab
Reagovat

Není to můj styl, ale úplně špatné to taky není. Mamba je na tom opravdu výrazově hodně dobře. Jestli to prorazí, netuším. Spíš ne.

9
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Souhlas, dalsi zoufalej vykrik do tmy, kterej skonci v kosi. Takovyhle songu jsou plne supliky a nikdo je nechce, neni v tom zadna vyjimecna linka, ktera by udrzela pozornost posluchace, po chvili ani nevim, co posloucham.
Kdyz jsem poprve slysela song Cesta od Kluse s Krystofem, okamzite bylo jasne, ze to bude velkej hit. Chce to slozit neco vyjimecneho, tyhle (pod)prumerne srakory jsou k nicemu.

10
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Jéé, toho Matiho jsem si nevšiml! No tak to už je tuplem všechno jasný……Mati je příslib do budoucnosti v čem? Že bude dělat kvalitní muziku nebo že bude „slavná“ jako Celeste? Jasně, 9 z 10 si vybere druhou možnost. Já si ale víc vážím toho 1 z 10, který zvolí první možnost. btw už jenom čekám, kdy Monička pod jeho vedením vybalí něco jako: dus dus umcaca elktro elektro pop pop duc duc….. :-D

11
Tomáš
Reagovat

Proč se můj příspěvek neodeslal?

Přidat komentář