Panáček v reality show

Jak Ewa Farna změnila český ženský pop

12. Srpen 2023 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Ewa Farna In Time

Když se v roce 2006 objevila na české popové scéně polská teenagerka s rovnátky, velká část diváků i hudebních kritiků jí nevěštila dlouhou životnost. Čas ovšem ukázal, jak podobné předpovědi můžou být krátkozraké. Ewa Farna nejen, že ze scény nezmizela, ale stala se největší hvězdou mladé generace tuzemských zpěvaček a v roce 2021 dokonce porazila Lucii Bílou v Českém slavíku. Jakožto silná osobnost často budí divácké vášně, avšak před jejím fantastickým hlasem musí smeknout i její odpůrci. A protože Ewa dnes slaví třicáté narozeniny, sluší si připomenout, že její role v českém ženském popu byla svého času revoluční.

Celý článek si přečtěte zde. V tomto týdnu vyšel i portrét pana herce Františka Němce, který ve středu oslavil osmdesáté narozeniny. V srpnu se dále můžete těšit na pátý díl seriálu Dirty 2000’s o roku 2004 (s Green Day na titulce), ve kterém bude velká pasáž věnovaná i první české a první slovenské SuperStar, a koncem měsíce vyjde i výběr patnácti zásadních videoklipů krále popu Michaela Jacksona, který by své pětašedesátiny oslavil ve stejný den, kdy moje maličkost oslaví čtyřicátiny.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Prochor
Reagovat

Omlouvám se Ewě, ale mám tady jedno OTčko: už od 30.8 nám začíná nová řada Masterchefa. Ujme se toho někdo ?

Na obrazovky TV Nova se vrací MasterChef Česko. Tentokrát začne souboj o nejlepšího amatérského kuchaře rovnou finálovou šestnáctkou a nový ročník nabídne oblíbené testy chuti a znalostí, stejně jako výjimečné hosty či časově náročné úkoly. A pozor – tentokrát bez možnosti vrátit se do hry! Letos bude navíc přikládána mnohem větší důležitost lokálním surovinám. MasterChefa sledujte každou středu od 30. srpna a o týden dříve na Voyo.
Zdroj: https://tv.nova.cz/clanek/515962-program-tv-nova-na-podzim-2023-ulice-masterchef-i-zlata-labut

Přidat komentář