Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: První Domy porotců již dnes, začínáme s týmy Celeste a Oty (foto + video)

27. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8964 w=615]

Už dnes se dočkáme 1. části jedné z nejočekávanějších fází X Factoru, těšte se na Domy porotců! Představí se nám týmy Celeste Buckingham a Oty Klempíře, tedy kluci a skupiny. Fáze Judges Houses je v zahraničních verzích velmi oblíbená a často se v ní dočkáme těch nejlepších výkonů v rámci celé soutěže, povede se něco podobného i u nás? A kam že si vlastně porotci své svěřence pozvali?

V 1. díle věnovaném Domům porotců se nám představí pětice kluků (ZDE jejich seznam + informace), kteří se na heliportu Bratislavského hotelu Kempinski River Park pokusí zaujmout nejen svou mentorku, Celeste Buckingham, ale také jejího hvězdného poradce, kterým bude známý slovenský zpěvák Richard Müller.

[singlepic id=8946 w=615]

Další kategorií, která se nám večer představí, jsou skupiny a kapely pod vedením Oty Klepmíře. Ten si do známého pražského hudebního klubu SaSaZu a k sobě domů pozval nejen svých 5 soutěžních formací (ZDE jejich seznam + informace), ale také hvězdné poradce ve složení Jakub Prachař a František Soukup z nedávno rozpadlé oblíbené skupiny Nightwork.

[singlepic id=8947 w=615]

Zde několik promo videí televize JOJ na dnešní epizodu:

Kdo podá svůj nejlepší dosavadní výkon? A které 2 soutěžící z každé kategorie byste rádi viděli jako finalisty? Prozatím můžete jen tipovat a diskutovat, konečná rozhodnutí porotců se dozvíme už dnes večer, od 20:15 na Primě a 20:30 na JOJce. :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Tomáš
Reagovat

http://www.super.cz/258978-ktery-z-nich-ma-nejvetsi-x-factor-5-fesaku-jejichz-plakaty-mohou-brzy-zdobit-divci-pokojicky.html Tomáš Kaliarik je strašně přeslazený, líp bych to nenapsal. A právě to je to co mi na něm tak vadí. Takže za mě do finále Lukáš Grüner a Matěj Vávra ale nevěřím tomu že to tak dopadne. U Skupin je mi to úplně jedno.

Přidat komentář