Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Natáčení X Factoru včetně poroty začne 3. února v Bratislavě

23. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8327 w=615]
Na konkurenčním serveru Gorilla.cz, který je velmi dobře informován o dění na přípravách X Factoru a to z důvodu, že jeho provozovatel se na X Factoru přímo podílí, se objevil další střípek do skládanky X Factor CS. Natáčení před porotou, která bude dle slov ředitele TV JOJ odhalena do konce ledna, začne již 3. února v Bratislavě.

A stále máte možnost se zúčastnit X Factoru i v roli soutěžícího. Stačí vyplnit formulář a přiložit svoji zvukovou nebo video nahrávku.

A jak tedy porota X Factoru?

Na Gorilla.cz se dále píše, že můžeme zapomenout na všechny spekulace typu Klus, Vondráčková, Soukup, Dyk apod. a dovolím si citovat profil porotců X Factoru

V porotě zasednou především ,,porotcovsky“ nové tváře. Jde o výrazné osobnosti s jasnými názory, za které se nestydí, dokáži si za nimi stát i pokud by měly jít proti proudu a jsou připravené za své svěřence skutečně bojovat. Porotci v X factoru schvalují totiž v živých přenosech nejen výběr písní, ale i kostýmů a celkového ladění výpravy a musí být schopni ustát značný tlak od svých kolegů, kteří jim logicky půjdou v některých situacích po krku (resp. jejich svěřencům). I proto tvůrčí tým X factoru vybral osobnosti, které mají dlouholeté zkušenosti, zvládnou takový tlak ustát, jsou kreativní a názorově vzájemně odlišné.

A můžete se v komentářích pustit do nových spekulací, kdo tedy bude v nejbližších dnech představen médiím jako porotce X Factoru.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 48
1
Bedy
Reagovat

Jsem rád, že se potvrzují informace o natáčení (Castingy v Bratislavě, Bootcamp bo některé z Judges Houses v Praze, Live show budou dle mého buďto v Brně či Bratislavě).

Co se týče poroty, osobně to stále vidím na Celeste, Matěje Rupperta, Kuliho a Lucii Bílou, i když ji již bulvár vyřadil, ale nevím. Případně bych tam chtěl producenta Michala Horáčka, který se objevil také nově v pořadu J. Klímy na Primě, takže by možná nějaká spolupráce šla. :)

Reagovat

@Bedy: Live show vidím na Bratislavu, kdo by něco natáčel v Brně :))) Jinak, kdo je prosím tě Kuli? :-))

A Michal Horáček není nová porotcovská krev, takže ten to dle výše citované definice být nemůže. Imho.

3
okkvp
Reagovat

@SUNíčko: Celeste je snad potvrzená a ta imho zas sotva naplňuje ono „osobnosti, které mají dlouholeté zkušenosti“. Nějaký starší pardál by ale v porotě asi měl být

4
Tomík
Reagovat

3: Určitě má na mysli Kuliho, zpěváka z Desmod a toho bych tam chtěl taky.

Reagovat

@okkvp: No zrovna ta je na Gorile takto zmíněna. I já nesouhlasím, ale to je tak jediné, co mohu dělat :-)

6
james73
Reagovat

V jiném článku na gorille psali, že tam bude jedno jméno, které se v mediích vůbec nezmiňovalo. Jsem hodně zvědavý.

7
Bedy
Reagovat

@SUNíčko: Jj, asi Bratislava no. Jinak Kuli je zpěvák z Desmodu, za Slovensko bych tam asi jiného zpěváka nechtěl, bo mě nikdo jiný ani vhodný nenapadá. :)

Co se týče Horáčka, máš pravdu, že se to neshoduje no, to je asi jen moje přání, má producentské zkušenosti a zastal by tu „starší krev“.. navíc působil dost sympaticky, myslím, že byl jen v 1 Superstar, to už je doba. I když zase není možná ani tolik známý, např. na Slovensku.

8
hihi
Reagovat

Pokud budou castingy v Bratislavě, tak těžko budou přímáky taky tam. Takže Praha. Lepší prostory, zařízení, více lidí, celková větší noblesnost. Přeci jen Bratislava působí vedle Prahy jako vesnice. Rozhodli dobře. Navíc Slováci jsou v Česku jako doma, zatímco Čechům se na Slovensko moc jezdit nechce, co si budem nalhávat :D

9
Ludvík
Reagovat

Do X Factoru se přihlásila i Pája z Vyvolených (iprima.cz/novinky/pavlina-z-vyvolenych-jde-do-x-factoru?special=487229)

10
Nofux
Reagovat

@hihi: Tak větší blábol jsem tu už nějakou dobu nečetl.

11
Lukas Franta
Reagovat

@SUNíčko: Mas pravdu Radku, ze na konci toho clanku je psano o zkusenostech – to se samozrejme uz k Celeste nevztahuje, tyka se to jen tech zbyvajicich. Jinak na ni ale vsechno sedi, je to osobnost a na svuj vek vyzrala, v Cesku a na Slovensku je to v soucanosti nejuspesnejsi mlada zpevacka, ktera navic podobnou soutezi prosla a to je jeji velka vyhoda. Co presne se ti nelibi?

12
james73
Reagovat

11 – A kdy se tak výhledově dozvíme další jména? Bude to ještě tenhle týden?

13
hollyoaks
Reagovat

@hihi: všetko sa bude natáčať na slovensku žiadna praha či brno ked sa čechom nechce cestovať tak nejdu bratislava nie je žiadna dedina

14
james73
Reagovat

13 – akorát bootcamp se bude natáčet v Praze, když castingy jsou v Bratislavě a na x factor hledají publikum do Prahy na konec února… a taky určitě část judges houses bude v Česku. Ale počítám, že živé přenosy budou normálně v inchebe, jako u talentu 2 a 3.

15
fx
Reagovat

11: Lukáši, já výběr jen chválím… Pyco je moderátorská špička (spolu s Adélou), Celeste je nejzářivější mladá star široko daleko a přesně jak jsi psal, má zkušenosti s obdobnou soutěží a ví, kam to člověka může katapultovat – lepší výběr vůbec nemohl být.

Tak jsem jen zvědavý na další porotce. Zmiňoval jsem tady už v jiné diskuzi, že by se mi jednou jako porotce líbil třeba Radek Banga (jakkoliv nevím, nakolik je to reálné)… Pokud vím, skládal pro SuperStaristy, je šoubyzem protřelý, umí se vyjadřovat trefně a otevřeně a v medailonku porotce by se dal taky snadno vychválit „Gipsy.cz si jako první a zřejmě jediná česká kapela zahrála na největším festivale na světě Glastonbury. Videoklip k singlu Romano hip-hop se hrál hojně na MTV a kapela doposud hraje po celém světě. Gipsy.cz se zúčastnilo také dvou národních kol Velké ceny Eurovize a jednoho mezinárodního.“

16
Tomík
Reagovat

15: A ještě by mohl Gipsy k televizním obrazovkám přitáhnout spoustu mladých lidí protože pro ně by byl podle mě jako kouč atraktivní. V hlavě to má srovnané a ví co dělá, já bych ho tam taky bral. Ale šance že by sme se zrovna my s tímhle nápadem trefili do toho co už je asi dané jsou hodně malé takže tam nejspíš nebude. Skvělá volba bude ale i ten Matěj Ruppert pokud tam bude.

17
Ondrasze
Reagovat

@james73: Můžu se zeptat, kde si našel, že shánějí publikum do Prahy? Přeci jen nějaký placený komparz by se hodil – přispělo by to akorát na cestu do Prahy :-)

19
Špinavej Joe
Reagovat

Je pravda že v porotě X Factoru má jako jeden z koučů zasednout Vladimír Stibořík ze zdejšího Panáčka?

20
DJ Vlado
Reagovat

@Špinavej Joe: Můžu tě ubezpečit, že to pravda není :-) Odkud znáš moje občanské jméno? :-)

21
Špinavej Joe
Reagovat

20: Škoda. Kdo by neznal takovou celebritu. :-)

22
Lukas Franta
Reagovat

V Praze se nic s publikem natacet nebude.

23
Radek
Reagovat

@Lukas Franta: ten castingovy nábor je tedy fake a jen se chce někdo na X Factoru prizivit?

24
fx
Reagovat

16: Jj, teď už je to rozhodnuté, to je mi jasné… Spíš jsem to myslel jako takový nápad do budoucna :-) S Matějem Ruppertem jako dobrou volbou souhlasím. Stejně tak jsem nadšený z volby Celeste. X Factor jde cestou výběru mladých talentovaných lidí (do poroty), kteří mnohem více rozumí současné popmusic, než vyčpělé obstarožní hvězdy v Hlasu, to je super :-)

25
Ondrasze
Reagovat

@Lukas Franta: Ou. Na výlet do Prahy je todle vždy dobré :-) Je asi zbytečné ptát se, kde to teda bude a která castingová agentura to bude mít na starost co? Předpokládám, že to budou stále interní informace :( Ale tak zkusit to můžu :-)

26
Martin
Reagovat

Tohle bych chtěl zahrát v Bratislavě, co myslíte, mám šanci?
http://www.youtube.com/watch?v=2CYk9bd0CDo

27
Lucas
Reagovat

@Martin: Já myslím, že jo :)

28
VojtaP
Reagovat

@Martin: Dobréé, taky si myslím, že jo.

29
Honzad
Reagovat

@Martin: Sice to nemá nijak veliký tah na branku, ale je to originální a zábavné, přesně o tom by X Factor měl být. Nápaditý cover, ukázka slušného muzikanství i hlasu. Palec nahoru, držím palce :)

30
Lucas
Reagovat

Přesně jak říká honzad :) taky držím palce! Až přijdu domů, mrknu i na další videa :) a i působíš tak sympaticky, což je plus :)

31
james73
Reagovat

Castingy v Bratislavě jsou od 3.2 do 10.2.

32
Tomík
Reagovat

@Martin: Šanci máš určitě.

33
priznivec.obecny
Reagovat

@Martin: Já se taky mrknu na videa. Zajímá mě ještě tvůj rozsah. Hlas vyloženě hezký, líbivý, příjemný. Máš osobitý a vkusný přístup k performance.

34
Martin
Reagovat

Děkuju za komentáře… no můj rozsah, já nikdy nebudu takový ten velkohlasový typ :)) spíš mi jde o performance, zábavu, interpretaci, originalitu a emoce než o hlasivkovou prostituci :)

35
Martin
Reagovat

https://soundcloud.com/martin-novotny-1/nez-vazn-pol-t-e-x-factor tohle je moje autorská tvorba:)) tím bych se prezentoval uplně nejradši :(

36
Lucas
Reagovat

@Martin: Tak se o tom zmiň a třeba budeš mít možnost zazpívat i svojí tvorbu :)) třeba jako Ella Henderson :)

37
Martin
Reagovat

já se zmínil :)))

38
Lucas
Reagovat

@Martin: OK, tak to jsem zvědavej, co dál :)) poslouchal jsem i pár dalších písniček a tvůj hlas se dobře poslouchá :)

39
Martin
Reagovat

Děkuju, vypadá to, že mě čeká 3.2. cesta do Bratislavi

40
Martin
Reagovat

teda Bratislavy :D

41
Lucas
Reagovat

:D :D tak snad to vyjde :) jinak to už je vlastně za chvíli, už by nám mohl oznámit tu porotu! :D

42
VojtaP
Reagovat

@Martin: Právě přemýšlím, že bych jel už toho 3. se mrknout na casting, tak třeba tě uslyším i na živo. :) Jak říkal Lucas, určitě se o vlastní tvorbě zmiň i před hlavní porotou, třeba tě nechají předvést i tuto originální tvorbu. Navíc je to zase něco jiného než ten mashup, btw dost chytrý a povedený mashup, pokud s ním vystoupíš, tak určitě zaujmeš. Jinak ostatní tvoje covery jsou taky dobré, je vidět, že tě to baví a máš kam růst, to je dobrý základ pro tuto soutěž. Držím palce!

43
Milan
Reagovat

@Martin: A už vám vůbec řekli, kam se máte v Bratislavě dostavit? :) Dost by mě zajímalo, kde se to bude natáčet… Jinak držím palce, mashup je povedený, šanci určitě máš! :)

Reagovat

Martine, a aby tvá tvorba byla více vidět, tak už máš u nás na Panáčkovi článeček :-) http://reality-show.panacek.com/35689-prorazi-martin-novotny-v-x-factoru-video.html

45
priznivec.obecny
Reagovat

@Martin: Tak nemyslela jsem to nějak špatně. Jen, že jsi se ptal, jestli máš šanci a v těchto soutěžích dávají totiž různý songy a jestli je ten rozsah tak akorát k těm vybíraným songům, tak potom ve Factoru máš šanci. Proto jsem se nad tímhle zamyslela. Takže tak.

46
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Nejsem odborník, ale myslím, že z nedostatku rozsahu se lze „vylhat“, stačí, aby soutěžící měli možnost upravovat si přidělené songy dle svých potřeb ;-).

47
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: No, a taky jak je člověk vybvený i s dechem. Co, jsem zaregistrovala už z minula, tak tím umí taky pěkně zavařit, viz. Kurz…Taková Lady Karneval :)))). Nebo to byl Trezor?Já taky nejsem odborník. Aspoň je sranda. (Martine, nečti…).

48
Lucas
Reagovat

Btw. toto jsem psal k článku XF Australia, ale málokdo si všimne, tak pro ty, co to zajímá:
Vyšel nový singl I Am Australian, kde spolu zpívají Dami Im, Nathaniel Willemse,
Samantha Jade, Taylor Henderson (X Factor), Justice Crew (Australia’s Got Talent) a Jessica Mauboy (Australian Idol) – https://www.youtube.com/watch?v=mDdfekMDSCA

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p403x403/1013980_10151864789337231_542620843_n.jpg

Přidat komentář