Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Buďte publikem na natáčení X Factoru 2014

22. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

AKTUALIZACE 22.1.: Přidali jsme bližší informaci ohledně místa a času natáčení na konec článku.

Protože máme dosti všímavé a informované čtenáře (díky Jack.Gibbs), tak již víme, že se můžete stát nejen publikem při nátáčení veřejných castingů Hlasu ČeskoSlovenska 2014, jak informoval Bedy, ale můžete se přihlásit i na nátáčení X Factoru. Co proto udělat? Čtěte dále.

Publikum shání FaceHunters.cz

Publikum pro X Factor 2014 shání castingová agentura FaceHunters.cz, která na svém Facebooku, ale i webových stránkách píše:

Registrace pro kompars – publikum začíná již 18.1. (což už je dnes nepodstatné, když je 20.1.) a poté v pátek 24.1.2014 mezi 9 – 19 hodinou a 31. 1. 2014 9 – 19 h.

Kapacita je omezená a diváci do publika budou vybírání dle pořadí.

Kam na registraci vyrazit? Na Veselí 825/3, Praha 4 (metro Pražského povstání).

Odměna za 1 díl činí 800 Kč, avšak zároveň musí každý zájemce složit jednorázový registrační poplatek pro jejich databázi a to 200 Kč (další castingové projekty této agentury jsou zahrnuty v tomto registračním poplatku).

Tak kdo z čtenářů Panáčka se vyrazí zaregistrovat? Kdo se bude účastnit natáčení X Factoru 2014?

AKTUALIZACE 22.1.: Kde a kdy se bude natáčet?

Po vydání článku se v komentářích rozběhla diskuze, kdy, ale hlavně kde, proběhne samotné natáčení s lidmi, kteří se naberou do publika pomoci těchto castingů. Přeci jen dosud bylo zvykem, že pokud se na něčem federálním podílela TV Joj, tak se vše točilo v Bratislavě.

Napsali jsme do FaceHunters.cz a dostalo se nám odpovědi, že natáčení s tímto publikem proběhne v Praze a to koncem února, počátkem března 2014.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Honzad
Reagovat

Díky za info, nicméně informace o omezené kapacitě (ve sportovní hale, navíc Česku, kde zájem o takovéto show příliš nejsou?) napovídá, že se žádná monstróznost hlavních castingů asi konat nebude…

2
VojtaP
Reagovat

chybí jen zásadní informace, kde se budou castingy natáčet a kdy? I tak bych se rád na natáčení podíval, ale mám jaksi Prahu z ruky a pak registrační poplatek, no nevím. Doufám, že to není poslední možnost, jak se zúčastnit a ještě bude nějaká oficiální registrace od televizí.

3
Radek
Reagovat

Tak tipuji, že natáčet se bude v Praze. Kdy a kde přesně, toť otázka.

4
Bedy
Reagovat

Mě to přijde divné, podle mě se bude natáčet na Slovensku. Vždyť tam měli větší zájem na castinzích, celkově promo a celou tu show tam jaksi berou vážněji, pochybuji, že by nechali castingy natáčet v ČR. Nebo možná castingy v ČR a živáky pak z Bratislavy.

5
VojtaP
Reagovat

@Radek: No byl jsem právě přesvědčený, že se natáčet bude v Brně nebo v Bratislavě, Brno by pro mě bylo na dojezd nejlepší. Třeba to bude na víc místech a toto jsou jen výzvy na Pražský termín. To by bylo úplně nejvíc v pohodě, kdyby ty natáčecí lokality měnili, ne jak u Talentu, záleží, kolik chtějí do toho vrazit.

6
Radek
Reagovat

Vědy, už vidím jak někdo dá 200 Kč, nechá se zlanarit v Praze a pak pojede dělat publikum do Brna či Blavy. Důchodce za těch 800 Kč snad.

7
VojtaP
Reagovat

@Radek: to mě tam taky právě nesedí. Zase by to ale úplně vyřadilo ze hry diváky ze Slovenska. Uvidíme s čím přijdou televize.

8
VojtaP
Reagovat

@VojtaP: aha, teď se dívám, že i Hlas to tak vlastně má, jen Praha, no. Každopádně uvidíme, castingy na více místech by byly ale nejlepší.

9
hihi
Reagovat

Proč to je asi v Praze? Protože má nejlepší prostory na tyhle mega akce a vždycky vám tam dorazí mnohonásobně víc lidí než v Brně nebo Bratislavě. Dvoumiliónový město je o trochu víc než půlmiliónový, nemyslíte? Ty vaše dedukce… Navíc castingy u show Primy se vždycky točí v ČR a přímáky se pak nechají JOJce na Slovensku.

10
james73
Reagovat

V Praze a to koncem února, počátkem března 2014, to je dost pozdě. Tipl bych si, že to bude už natáčení bootcampu a to první kolo se bude natáčet v Bratislavě, když to říkali i na castingu v Ústí.

11
Martin
Reagovat

Moderátorem X Factoru bude PYCO

12
james73
Reagovat

11: Tak to už víme od včerejška o článek níž :D

13
jdworld.blog.cz
Reagovat

Do X factoru se přihlásil Sýkora z Talentu! a Albín z Vyvolených 4.
http://jdworld.blog.cz/1401/do-x-facoru-se-prihlasil-vitez-talentu

14
jdworld.blog.cz
Reagovat

Prima spustila speciál k X factoru. iprima.cz/specialy/xfactor

15
james73
Reagovat

13 – Dost úlet v obou případech, ale Sýkora říká, že chce ukázat, že je všestranný zpěvák nic víc. Tak ho třeba pustí do prvního kola aby se předved a pak ho utnou v lepším případě, já bych ho bral jako hosta v živém přenosu. Ten Albín, to je strašnej exot, ten tam stopro bude, protože i o tragédech je zezačátku tahle soutěž také :D

16
Packa
Reagovat

@jdworld.blog.cz: Dokud se tam nepřihlásí Pátrovič (znalci vědí, pro ostatní – legendární postavička z ČSMT), tak se nezajímám. :D

17
jdworld.blog.cz
Reagovat

@Packa: ten bude zlatý hřeb letošního ročníku :-)

18
okkvp
Reagovat

@jdworld.blog.cz: dík (je strašlivej)

19
Packa
Reagovat

@jdworld.blog.cz: Ne, on by mohl jít pro změnu na Novu do Hlasu, dostal by se k Davidovi do party. Tam by se tak hodil.

20
Tomík
Reagovat

Proboha ten Sýkora se tam hlásí proč jako? Já Talent nesledoval ale co sem tak kde viděl tak ten mě nezaujal vůbec a vyhrál jen díky dojemnému příběhu. A hlásit se hned po jedné výhře do další soutěže to je trošku trapný a nefér k ostatním soutěžícím ne? Asi chce z té popularity vytřískat co nejvíc. Snad ho porota nikam dál nepustí. Naopak Pátrovič by se mi tam líbil, sranda musí být. :D

21
matus
Reagovat

Patrovic bol na kastingu v Bratislave :D

22
Radek
Reagovat

@matus: doufám, že z toho nebudou dělat Talent. Dal bych mu max pár sekund a více s ním v X Faktoru neztrácel čas.

23
Bedy
Reagovat

Na castingu se objevila také Pavlína z VV.

Jinak Prima ve svém speciálu uvedla také článek kde poprvé oficiálně uvádí název Česko Slovenský X Factor.

Zároveň je na jejich stránkách také videoreportáž z českých castingů + fotky. :)

24
priznivec.obecny
Reagovat

20,23 Nedivila bych se, kdyby je z Factoru neoslovili.

Přidat komentář