Panáček v reality show

Celebrity Camp: 22.část – Semifinálová šestice

19. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Celebrity Camp

Soutěžení na Filipínách skončilo, ale o celkovém vítězi rozhodnou teprve televizní diváci v průběhu živě vysílaného středečního semifinále a sobotního finále. Aby si diváci udělali obrázek o jednotlivých semifinalistech, připravila televize JOJ rekapitulační díl, shrnující dosavadní průběh celé hry. Takže se teď do hlasování mohou zapojit klidně i ti diváci, kteří třeba Celebrity Camp vůbec nesledovali (a bohužel takových je na Slovensku opravdu hodně).

Zhruba v polovině hry se zformovala „silná pětka“, která si dala slib vzájemně se podporovat a dotáhnout to společně až do finále (údajně si také slibili, že kdokoliv z nich vyhraje 5 miliónů, společně si je pak mezi sebou rozdělí). Jedním z této koalice byl herec Marek Ťapák, který byl takovou šedou eminencí. Získal si dostatečný respekt, aby mohl na kmenové radě prosadit nominaci koho chtěl. Například pod pohružkou svého odchodu ze hry dosáhl vyloučení Sagvana, s nímž se příliš nepadl do noty už od začátku. Sagi mu často připomínal, jak při úvodním vylodění málem nedoplaval a z moře ho musela tahat Zora. Až na úkoly na vodě se mu ale dařilo, v závěrečné fázi hry dokázal vyhrát pět individuálních soutěží. Jako obtížnému soupeři mu proto také dvakrát na kmenové radě hrozilo vyloučení, vždy to bylo v souboji s Janette Drapákovou. V 7.dílu se naštěstí zachránili oba, protože se z rozhodnutí štábu vyřazování nekonalo, v 19.dílu už v rozstřelu Janette porazil a zajistil tak koaliční pětce definitivní místo ve finále.

Populární moderátorka Aneta Parišková-Dočekalová sice působila křehce, ale svou houževnatostí v soutěžních úkolech porážela i fyzicky zdatnější soupeře, sama vyhrála dokonce tři individuální soutěže. Zato v úkolech, kde šlo o komunikaci s domorodci, se jí moc nedařilo, tam byla spíš nesmělá. Její smysl pro spravedlnost a touha po vítězství vedla k tomu, že často protestovala proti výsledku soutěže a dohadovala se s moderátory. Přestože na začátku hry prohlašovala, že se nebude s nikým spolčovat, nakonec se stala nejzapálenější obhájkyní její koaliční pětky, takže se třeba dokázala na kmenové radě ostře a dlouho hádat s Danicou.

Exministr práce a sociálních věcí Ľudovít Kaník si jako politik držel odstup a moc rozhovorů na kameru jsme s ním neviděli. Měl ale dobrou fyzičku (exceloval zejména při potápění) a klidně si to v soubojích rozdal s „černým bačou“ Ibim. Nepodařilo se mu vyhrát žádný individuální úkol, ale byl spíš dobrým týmovým hráčem. Spolu s Karolem vyhráli nejvíce kolektivních soutěží – 19. Jeho slovník politika ovšem překvapivě obsahoval pěknou zásobu peprných nadávek, patřil tak mezi nejvypípavanější účastníky.

Největší bojovnicí celého Celebrity Campu byla fitnesska Zora Czoborová. Se svojí dokonalou fyzickou kondicí neměla prakticky s žádným úkolem problémy, v pohodě porážela i svalnaté muže. V tomto střihovém díle jsme si tak mohli připomenou třeba její heroický výkon v jezírku uprostřed džungle nebo její obětavé zápolení s vlnami při jízdě za vodním skútrem, kde se málem utopila. O to překvapivější pro všechny bylo zjištění, že tato superžena se bojí tmy a úkol ve strašidelném domě nezvládla dokončit. Pro svoji koaliční pětku vymýšlela herní taktiku, například dovedla správně načasovat popužití divoké karty. Jako silnému hráči ji také dvakrát hrozilo vyřazení na kmenové radě, nejnahnutější to měla v 11.díle, kdy podstoupila napínavý a důležitý rozstřel se Štefanem Maixnerem u hry Jenga. Kdyby tenkrát zaváhala, mohli jsme ve finále vidět úplně někoho jiného, třeba Robo Beňa a Ivanu Christovou.

O herci Karolu Csinovi se spekulovalo, jestli právě se Zorou na Filipínách neprožili románek. Každopádně to mezi nimi jiskřilo a trávili vedle sebe hodně času. Při jedné takové siestě na ostrově se připletli k porodu štěnátek. Tyto záběry se v tomto speciálním díle odvysílaly vůbec poprvé. Spolu s Markem vytvořili v závěru hry „testosteronové duo“, které vynikalo v silových disciplínách. Jako člen koalice držel obvykle na kmenových radách basu a musel tak často hlasovat proti svému přesvědčení. Nerad tak vyloučil Štefana nebo dlouholetou kamarádku Danicu. Vzepřel se jedině při hlasováni proti Sagvanovi. Samotnému Karolovi vyřazení nikdy nehrozilo, za celou dobu dostal jen dva hlasy, a to víceméně z recese.

„Učitelka lásky“ Zuzana Belohorcová byla po většinu soutěže spíše v ústraní, možná proto, že se před kamery hrnuli jiní. Rozhodně se ale nedá říct, že by se jen vezla, jak prohlásil Marek v minulém díle. Zuzka se zúčastnila vůbec nejvíce soutěží ze všech celebrit – 49. A nebála se ani těch fyzicky náročných a šla do nich s vervou. Trochu jí nešly jen ty vědomostní kvízy, kde párkrát dokázala opravdu zaperlit, inu blondýnka. Ve hře se držela spolu se svou kamarádkou Zuzkou Hajdu, po jejím odchodu se přimkla k Braňově opozici. Ikdyž byla tato skupinka brzo na odstřel, za celou dobu sama získala na kmenových radách jen 3 hlasy a jako jediné nekoaliční hráčce se probojovala do semifinále.

Teď už to bude jen na televizních divácích, kteří v hlasování rozhodnou, kdo z nich se stane celkovým vítězem.

Pokračování příště.

jak kdo hlasoval




(Klikněte pro větší obrázek)

videa ke stažení

– Všechny epizody v archívu TV JOJ
– 22.epizoda v lepší kvalitě (část 1, část 2, část 3, část 4) credits: energyS

související články

Celebrity Camp: 21.část – Poslední den
Celebrity Camp: 20.část – Kladívko a jehla
Celebrity Camp: 19.část – Titanik
Celebrity Camp: 18.část – Rozhodne nakonec o vítězi také náhoda?
Celebrity Camp: 17.část – Kdo neskáče, není Čech. Hop,hop,hop!
Celebrity Camp: 16.část – Kamarád do deště
Celebrity Camp: 15.část – V tom domě straší!
Celebrity Camp: 14.část – Dva čuníci
Celebrity Camp: 13.část – Dezertéři
Celebrity Camp: 12.část – Zachraňte Nema
Celebrity Camp: 11.část – Kdo s kým vlastně zametá
Celebrity Camp: 10.část – Filipínské delikatesy
Celebrity Camp: 9.část – Smažené chobotničky
Celebrity Camp: 8.část – Pijte kokosové mléko!
Celebrity Camp: 7.část – Škatule, hejbejte se
Celebrity Camp: 6.část – Urvi, co můžeš
Celebrity Camp: 5.část – Horor na stříbrném jezeře
Celebrity Camp: 4.část – Večeře je v troubě
Celebrity Camp: 3.část – Tanečnice z Lúčnice
Celebrity Camp: 2.část – Ryba z doby kamenné
Celebrity Camp (1.část)
Celebrity Camp: seznamte se se soutěžícími

Celebrity Camp

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!