Panáček v reality show

Celebrity Camp: 20.část – Kladívko a jehla

13. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Celebrity Camp

Po napínavém rozstřelu z minulého dílu přišel Pavol Drapák nejen o manželku, ale i o poslední možnost, jak spolu s Braňem a Zuzanou zvrátit průběh hry, která už je těsně před branami finále. Aby to ale bylo ještě trochu napínavé, štáb si přichystal další twist. Při ranním snímání karet (ani tentokrát nikdo nenašel eso) držela Petra Polnišová v ruce pouzdro s překvapením, zajícem v pytli, a hledala nějakého zájemce. Chvíli o tom uvažoval Pavol, ale nakonec si pouzdro otevřela Zora. Překvapení to ale nebylo moc příjemné. Z přiloženého dopisu se dozvěděla, že její hlas se na kmenové radě nebude započítávat. Pokud by vyhrála druhou disciplínu, tak rovněž nebude mít dva hlasy, ale jen jeden. Najednou tak svitla jiskřička naděje pro Braňa a jeho druhy. Pokud by vyhráli druhou disciplínu, měli by 4 hlasy a koalice taky 4, takže by se opakoval rozstřel. Ještě tedy není vše ztraceno.

V první disciplíně se sice soutěžilo konečně o lákavou odměnu, ale jinak byla zase spíš pro zábavu. Hrála se dětská hra Městečko Palermo, kterou možná znáte také z letních táborů anebo jste ji mohli vidět ve VyVolených 1, kde si s ní ve vile krátil čas Vladko a spol. Pravidla tak není třeba vysvětlovat, jako mafiáni byli losem určeni Braňo a Karol, který si svou roli náležitě herecky užíval. Ostatní se snažili uhodnout, kde je postupně popravuje, ale nepovedlo se jim to. Mafiáni vyvraždili celé městečko, za odměnu se mohli ubytovat v luxusní klimatizované vile. Karol i Braňo byli nadšeni z pohodlných postelí, ale hlavně ze skutečného splachovacího záchodu, který neviděli už přes 20 dní.

Klíčová druhá disciplína byla zaměřena na výdrž a koncentraci (také v Survivoru se v závěrečných dílech objevují takovéto vytrvalostní soutěže). Soutěžící se rozestavili pod šibenice s kbelíky s vodou, předpažili levou ruku, na kterou jim bylo přivázáno lanko od desky držící kbelík, navíc měli dalším provázkem zavěšené závaží v podobě plechovky s vychlazeným pivem. Kdo nevydržel a ruku spustil, shodil na sebe obsah kbelíku a byl vyřazen. Moderátorka Petra Polnišová hráče občas pokoušela čokoládovou tyčinkou. Chvilka nepozornosti stačila, aby krátce po sobě skončili Pavol, Zuzka i Braňo. V tom okamžiku už nebyl o co hrát, protože koaliční pětce mohlo být jedno, kdo tuto soutěž vyhraje, měli už jisté, že kmenová rada bude v jejich režii. Není divu, že se tak dobře bavili a postupně hru končili. V závěru zůstal jen Zora a Karol, který ale fitnessku nechal schválně vyhrát, aby měla na kmenové radě také jeden hlas. Cítil se sice trochu trapně, že ho poráží žena, ale Zora mu podala přednášku o tom, jak dobře zná fungování lidských svalů a jak toho dokázaa využít k odpočívání při plnění úkolu.

Obvykle by v tuto chvíli nastávala třetí disciplína o imunitu, ale protože se rychle stmívalo, poprvé za celou dobu natáčení se úkol přesunul až na druhý den. V něm byli soutěžící rozdělení do párů a vzájemně pěvně připoutaní za ruce. Takto spojení se vydali na překážkovou dráhu současně s další dvojicí. Hned po startu museli překráčet bambusové příčky, pak přeskákat mezi čtyřmi dřevěnými podstavci, společnými silami zatlouct kladívkem do kmene stromu tři hřebíky, opět opatrně překonat bambusové kladiny, na pláži pak měli navléci na jehlu nit (což po usilovném běhu a zatloukání nebylo vůbec snadné) a stejnou trasou se vraceli zpět. Z prvního rozběhu postoupila dvojice Karol+Ľudo, ze druhého Pavol+Braňo. Překvapivě vypadla superžena Zora s Markem, protože se jim dlouho nedařilo navléci nit. Problémy měl i Pavol při zatloukání hřebíků, jeho kmen byl totiž tvrdší než soupeřův. Proto si před startem finálového rozběhu mohli o volbu dráhy střihnout. Dráhu vyhrála dvojice Ľudo+Karol a skutečně na tom něco bylo, se zatloukáním se tolik netrápili a celý závod vyhráli.

O imunitě se tedy rozhodovalo mezi nima. Na řadu přišel opět úkol podobný hře Jenga z 11.dílu. Ob hráči se postupně střídali a opatrně vhazovali do sklenice s vodou různě velké mince. Komu voda přes okraj sklenice přetekla, prohrál. Hra to byla napínavá, záleželo na šikovnosti a strategii, jaké mince zvolit. Smůla padla nakonec na ex-ministra Kaníka a Karol se mohl radovat, že konečně něco v životě vyhrál.

Výsledek večerní kmenové rady byl dopředu jasný. Koalice měla k dispozici pět hlasů a Marek už posledně Braňovi sliboval,že bude další na řadě, takže Braňo byl se svým osudem smířený. V nominačních proslovech se sice opět řešilo, že důvodem bylo to, že nedodržel slovo a neodstoupil. Braňo se opět obhajoval stejnými slovy, že nechtěl opuště svůj malý tým, když měli reálnou šanci zvrátit průběh hry. Nic to ovšem nezměnilo na tom, že dostal všech pět hlasů, hlasy opozice neměly žádný význam, proto je nastříleli nazdařbůh Markovi, Ľudovi a Anetě. Braňo se v závěrečné řeči pochlubil SMS zprávou od manželky, která byla na jeho výkon hrdá a těšila se netrpělivě na jeho návrat, což pro něj znamenalo daleko víc než nějakých 5 miliónů.

Pokračování příště.

jak kdo hlasoval




(Klikněte pro větší obrázek)

videa ke stažení

– Všechny epizody v archívu TV JOJ
– 20.epizoda v lepší kvalitě (část 1, část 2, část 3, část 4) credits: energyS

související články

Celebrity Camp: 19.část – Titanik
Celebrity Camp: 18.část – Rozhodne nakonec o vítězi také náhoda?
Celebrity Camp: 17.část – Kdo neskáče, není Čech. Hop,hop,hop!
Celebrity Camp: 16.část – Kamarád do deště
Celebrity Camp: 15.část – V tom domě straší!
Celebrity Camp: 14.část – Dva čuníci
Celebrity Camp: 13.část – Dezertéři
Celebrity Camp: 12.část – Zachraňte Nema
Celebrity Camp: 11.část – Kdo s kým vlastně zametá
Celebrity Camp: 10.část – Filipínské delikatesy
Celebrity Camp: 9.část – Smažené chobotničky
Celebrity Camp: 8.část – Pijte kokosové mléko!
Celebrity Camp: 7.část – Škatule, hejbejte se
Celebrity Camp: 6.část – Urvi, co můžeš
Celebrity Camp: 5.část – Horor na stříbrném jezeře
Celebrity Camp: 4.část – Večeře je v troubě
Celebrity Camp: 3.část – Tanečnice z Lúčnice
Celebrity Camp: 2.část – Ryba z doby kamenné
Celebrity Camp (1.část)
Celebrity Camp: seznamte se se soutěžícími

Celebrity Camp

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!