Panáček v reality show

Celebrity Camp: 6.část – Urvi, co můžeš

22. Duben 2007 | napsal(a): | reality show: Celebrity Camp

Stejně jako před týdnem, i tuto sobotu před hlavním pořadem Celebrity Campu běžela první část LIVE show, která rozebírala nejdůležitější kauzu poslední doby. Tou se stala dramatická situace, kdy při jednom úkolu zpěvák Pavol Drapák málem zkolaboval. V televizním studiu už na tento zážitek vzpomínal s úsměvem, potvrdil, že příčinou byla kombinace paniky, nízkého tlaku a nedostatečného pitného režimu. Moderátor Miňo Urbaník si ještě hosta vyzkoušel, jestli by sám dokázal poskytnout první pomoc. Pro Drapáka snadný úkol, protože deset let jezdíval se sanitkou. Uvidíme, jestli nebude muset někoho zachraňovat hned v tomto šestém díle.

V první soutěži proti sobě nastoupila šestice zástupců z každého družstva a jejich úkolem bylo nejdříve najít tři váčky, přičemž jeden se ukrýval ve větvích stromu, pro jeden se bylo třeba ponořit pod hladinu moře a poslední byl zahrabaný v písku na pláži. Ve váčcích byly kousky dřevěného puzzle, ze kterého měli poskládat obrazec. Nejvíce času zabralo hledání posledního vaku, modří si naštěstí dobře rozdělili úlohy, nechali Karola Kučeru u stolku skládat první část puzzle a ostatní pomáhali s hrabáním. Získali tím náskok nad červenými, kteří se hrabání věnovali všichni a spíše si překáželi. Modří tak stihli poskládat obrazec (prasátko) v době, kdy červení ještě marně hledali v písku.

Další body si mohli modří připsat ve druhé napínavé soutěži, v níž také oba týmy bojovaly současně proti sobě. Po odstartování se vždy jeden soutěžící chopil tyče s drátěným okem na konci, toto oko měl provléci elektrickým drátem nataženým mezi dvěma sloupy. Nesměl se ovšem drátu dotknout, protože pak by se okamžitě rozezněl bzučák a bylo třeba začít znova. Na konci trasy si z nádoby vzal papírek s nápovědou, tu si zapamatoval, papírek spálil v ohni a vydal se stejnou cestou zpátky. Udržet pevnou ruku po celou trasu na písčitém podkladu nebylo zrovna lehké, to poznala hlavně Ivana Christová, která se s neustálým bzučením hodně natrápila. Červení byli úspěšnější a jakmile se vrátil jejich poslední člen, mohli dát dohromady všech pět nápověd (výhonky, tráva, nábytek, vor, tyč) a hádat, co mají tato slova společného. Po chvíli přemýšlení na to přišli (bambus) a ujali se vedení 2:1.

Jestliže v první disciplíně soutěžící skládali puzzle s obrázkem prasete, ve třetím úkolu se s tímto zvířetem setkali znovu. Tentokrát ovšem v podobě vonícího pečeného selátka na rožni. Cílem bylo v časovém limitu pěti minut ukousnout z pečínky co nejvíce masa a odnést ho v zubech do připravených misek, v žádném případě nesměli používat ruce. Diváci se tak dočkali nezvyklých záběrů, jak ve vážených celebritách převládly animální pudy a trhaly maso jako divoké hyeny. V zápalu boje si Zora Czoborová dokonce ulomila kus předního zubu (ale ukořistila nejvíce masa ze všech, 1,4kg). Opět se ale opakovala situace, kdy po skončení časového limitu vhodil Johny Mečoch do misky ještě jeden kus masa (to samé se stalo při úkolu s lovením ryb a byl důrazně napomenut). Tentokrát už moderátorům došla s Johnym trpělivost. Přestože byl čerevný tým lepší (natrhal přes 7 kilo masa, skoro o 1 kg víc než modří), byl kvůli porušení pravidel diskvalifikován a nesmírně důležité tři body získali modří.

Z rozhodnutí štábu samozřejmě červení nebyli moc nadšeni. Argumentovali tím, že měli diskvalifikovat pouze Mečocha a při vážení nepočítat jeho misku. Ikdyž by tak přišli o 800 gramů masa, stále by nad modrými vyhráli. Brali to jako příliš přísný trest a vzbudilo to také silné hádky. Nejdříve se Fedor Flašík pokoušel schválně provokovat Ibiho Maigu, pak se ale do sebe pustili Ibi a Johny, málem došlo i na rvačku. Nic to ale nezměnilo na tom, že na kmenové radě musí někoho ze svého středu vyloučit červení.

Protože se ale s diskvalifikací stále nemohli smířit, při nominacích se červení rozhodli vzbouřit. Hlasovali navzájem jeden pro druhého (vždy ve dvojicích), takže porota složená z modrých jejich divadýlko brzo prohlédla a už dopředu věděla, jaké jméno při nominacích právě zazní. Trochu veselí vzbudila Zora Czoborová, která hlasovala pro Anetu Pariškovou-Dočekalovou „protože má nejkrásnější zadek ze všech“, a Aneta, která naopak hlasovala pro Zoru, „protože ji má velmi, velmi ráda“. Porota si z toho udělala legraci a podusila Anetu otázkami, jestli jejich přátelství nepřeroste do lesbického vztahu a co na to asi řekne doma její manžel, český podnikatel David Dočekal? Aneta tuto hru hrála s nimi, ale uvidíme, jestli to někteří diváci třeba nevezmou vážně… Jediný člověk, pro kterého červení nehlasovali, byl Johny Mečoch. Ten se ve své řeči nejdříve obhajoval, že při úkolu nepodváděl, pouze jen porušil pravidla hry (?), a poté oznámil, že ze soutěže dobrovolně odstupuje. Při závěrečném loučení s ostaními si ještě neodpustil svým nezapomenutelným slovníkem okomentovat své spoluhráče (jeho kontroverzní vyjadřování se stalo náplní také noční LIVE show, ale tentokrát jsme se z ní celkem nic moc zajímavého nedozvěděli).

Po odchodu Johnyho do filipínských věčných lovišť se už celebrity těšily do postele, ale předtím ještě dostaly za úkol vybrat nejslabšího muže (červení) a nejslabší ženu (modří). Po krátké diskuzi se u červených víceméně dobrovolně přihlásil Braňo Ondruš, o tom, že modří nominují Janette Drapákovou, se nedalo pochybovat. Co to má ale všechno znamenat, to se celebrity tento večer ještě nedozvěděly, mohly se jen vrátit zpátky na loď (resp.na pláž), oba nominovaní zůstali přes noc s moderátory. Pokud si troufneme trochu zavěštit, tak se znich nejspíš stanou kapitáni nově sestavených červených a modrých týmů, v nichž budou původní soutěžící promíchaní. Uvidíme, jestli tato předpověď vyjde.

Pokračování příště.

jak kdo hlasoval




(Klikněte pro větší obrázek)

videa ke stažení

– Všechny epizody v archívu TV JOJ
– 6.epizoda v lepší kvalitě (část 1, část 2, část 3, část 4)

související články

Celebrity Camp: 5.část – Horor na stříbrném jezeře
Celebrity Camp: 4.část – Večeře je v troubě
Celebrity Camp: 3.část – Tanečnice z Lúčnice
Celebrity Camp: 2.část – Ryba z doby kamenné
Celebrity Camp (1.část)
Celebrity Camp: seznamte se se soutěžícími

Celebrity Camp

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
baraa
Reagovat

Jen nutno podotknout, že Ivana CH. to měla těžké, s tím drátem, protože Janko L.,který soutěžil před ní, o něj při odchodu zavadil a rozhoupal ho.
A taky, že Petra P. napsala Zore C. špatnou váhu, kdyby se nespletla a miska Johnyho M. by byla odečtena, zvítězili by modří.
Vzhledem k nekomentování tady to je ale jedno, protože to asi nikdo nekouká, mně se to líbí, minimálně maj lepší úkoly než v našem trosečníku, celkem se teším na další díl, jen kdyby mi to nestálo tolik dat:-)

2
Toony
Reagovat

baraa: ale kouká ;) – taky se mi CC líbí, a nemám u něho pocit trapnosti, jako u Trosečníka.
Soutěže i přes nesrovnatelný rozpočet s nějakými velkými zahraničními produkcemi jsou docela dobře provedené a rozmanité – jen mi tedy v tomto dílu přišlo, jako značně promarněná šance při soutěži s „drátem“, tohle mi přišlo, jako totálně odfláknuté. Protože si myslím, že určitě někdo na těch ostrovech má ohýbačku a dokázal by udělat pěkné tvary (vlny, spirálu, šneka…), a dráhu rozdělit třeba na 3 části…, což by IMHO rozhodně vypadalo líp.

3
patrik
Reagovat

No Trosečník byl lepší kdyby byl 2x týdně jako tahle hloupost.

4
Anonymní
Reagovat

Pro baraa a Toony:Také sledují CC a od počátku,baví mne to,baví mne sledovat celebrity při plnění úkolů ale taté to,jak se mezi ními rozvíjejí různé vztahy….,je to rozhodně zábavnější než náš Trosečník :-) Jen škoda,že diskuze k CC je tak malá :-( Alespoň nějaký pokus o diskuzi probíhá na http://www.okoun.cz/boards/celebrity_camp,kam vás srdečně zvu :-))

5
Plaisir
Reagovat

Ten Anonymous nade mnou jsem já,zapomněla jsem vyplnit nicka,omlouvám se :-)

6
Plaisir
Reagovat

….do třetíce :-) ,posílám znovu ale tentokrát doufám funkční odkaz na

http://www.okoun.cz/boards/celebrity_camp

7
xraven
Reagovat

Doufám že tu bude opět odkaz na stažení dílů….protože na webu TV JOJ je to nekoukatelné. Děkuji….CC se mě docela i líbí.

8
Radek
Reagovat

Co kecáte Trosečník byl supr a ne tahle P…

Přidat komentář