Panáček v reality show

Gorilla.cz: Celebrity Camp – A je dotočeno!

28. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Celebrity Camp

Logo Celebrity Camp O tom, co všechno vás v Celebrity Campu čeká, samozřejmě musím mlčet, ale můžu vás uklidnit, myslím že máme dostatek zajímavého materiálu. Celebrity Camp je show, která se svým rozsahem rovná dvěma řadám Survivora. Na celebrity tudíž čekal náročný program, kdy musely absolvovat tři soutěže denně a k tomu každý večer vyřazování. Ve srovnání se dvěma soutěžemi za tři dny v Survivorovi podstatný rozdíl. Pokud jste v bulváru četli, jak celebrity na ostrově Sangat chlastají, moc tomu nevěřte. Samozřejmě, že na začátku měly Welcome party, pak už je ale čekalo extrémně drsné vylodění a od té doby se většina z nich nezastavila.
Celý článek o natáčení nové reality show „Celebrity Camp“ pro TV JOJ na filipínských ostrovech si můžete přečíst na gorilla.cz

Celebrity Camp

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
PoleCat
Reagovat

Bude to jenom pro slovenskou televizi?

2
Toony
Reagovat

PoleCat: dotazoval jsem se na Celebrity Camp u Primy, ale neodpověděli

imho se to na českou televize může dostat maximálně o letních prázdninách (čas repríz) – jinak to nemá šanci, aby se u nás vysílal, i přesto, že to má docela známé tváře i u českých diváků např. Sagvan Tofi, Zuzana Belehorcová, Ivana Christová, tenista Karol Kučera, Danica Jurčová, Ibi Maiga. Ale ta slovenština je bohužel v dnešní době pro českého diváka už těžko překonatelný handicap – imho by se to muselo celý titulkovat a něco takového nedá žádná televize do jarního Prime-time.

Něco jiného je myslím, kdyby to bylo třeba napůl a mluvilo se tam česky i slovensky, ale show jen ve slovenštině bohužel.

3
Táta
Reagovat

Upřímně velké ambice ale o proti US Survivor je to o 7 levelů níže zdaleká to nemá na survivora. Ale musím uznat proti cz trosečník to je zdaleka lepší.

Přidat komentář