Panáček v reality show

Celebrity Camp: seznamte se se soutěžícími

28. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Celebrity Camp

Přesně za týden startuje v TV JOJ nová reality show Celebrity Camp, v níž se 26 celebrit v prostředí exotických filipínských ostrovů pustí do napínavého soutěžení ve stylu Survivora. Mezi celebritami najdeme herce, zpěváky, televizní moderátory, sportovce, ale i politiky. Ne všechna jména budou asi čeští diváci znát, proto si je v tomto článku trochu přiblížíme. Pro účely soutěže byli na začátku rozděleni do dvou týmů:

Tým modrý:

Miro Noga (47 let)
herec, kterého u nás známe hlavně z televizního seriálu Ranč u zelené sedmy, dále např.z filmů Bumerang, Stůj nebo se netrefím, Hanele. Na Slovensku se proslavil také jako humorista, spolu se Štefanem Skrúcaným připravovali rozhlasové a televizní satirické pořady a nahráli i několik hudebních CD.

Zuzana Belohorcová (31)
moderátorka, která se na televizní obrazovce objevila nejdříve jako hlasatelka a rosnička v STV. Proslavila se ale jako „učitelka sexu“ v eroticky laděném pořadu Láskanie na Markíze. Od roku 2003 jsme ji mohli vidět v podobné roli v Peříčku na Nově. Do Markízy se vrátila ještě jednou, když uváděla reality show Big Brother-Súboj. Po odchodu z televize působí střídavě v Česku i na Slovensku jako moderátorka společenských akcí a modelka.

Zuzana Hajdu (31)
sexy moderátorka, která na TV JOJ uváděla hlavní zpravodajskou relaci. Loni v květnu se ji televize rozhodla stáhnout z obrazovky (důvodem bylo její časté koktání, nekontrolovaný smích v živém vysílání a neprofesionální chování na veřejnosti). Po blonďaté krasavici s hlubokým výstřihem okamžitě sáhla STV, těsně před její premíérou v hlavních zprávách ovšem ze spolupráce sešlo. Od té doby pracuje jako delegátka v Egyptě.

Ivana Christová (36)
první československá Miss z roku 1989. Jako modelka pak působila hlavně v New Yorku a Paříži. Nahrála několik CD, moderuje společenské akce, aktivně se věnuje charitě na pomoc pacientům onkologie.

Eva Máziková (57)
zpěvačka, která už více než 30 let žije v Německu, ale na popularitě doma ji to neubralo. Objevila se i ve filmu Pacho, hybský zbojník (1975). V loňském roce byla jednou ze soutěžících show Hviezdy na ľade, hned na začátku si však nešťastně při tréninku zlomila kotník a musela ze soutěže odstoupit. TV JOJ ji proto nabídla účast alespoň v Celebrity Campu.

Pavol Drapák (42)
zpěvák, známý jako frontman skupiny Metalinda, kterou po čtrnácti letech opustil a rozhodl se pro sólovou kariéru.

Jannete Drapáková (36)
manželka zpěváka Pavla Drapáka. V Celebrity Campu tak byli jedinou manželskou dvojicí v soutěži.

Ibrahim Maiga (43)
zpěvák a herec, pocházející z afrického Mali. Určitě si ho vybavíte ve filmech Fontána pre Zuzanu 2 a 3, ke kterým složil i některé písničky.

Róbert Beňo (44)
manažer, komunální politik a bývalý televizní moderátor na Markíze, kde také později zastával funkci ředitele Centra umělecké tvorby. Před loňskými volbami působil ve funkci mluvčího ministra hospodářství.

Karol Kučera (33)
bývalý tenista, který dosáhl až na 6.příčku v žebříčku ATP. S profesionální kariérou se definitivně rozloučil po finále Davis Cupu v roce 2005, v němž se se slovenskou reprezentací postavili proti Chorvatům.

Janko Lehotský (59)
skladatel a zpěvák legendární skupiny Modus. Na TV JOJ účinkoval už v jiné reality show, Hviezdy na ľade, kde byl nejstarším krasobruslařem. Po skončení soutěže dostal dokonce nabídku na reprezentaci Slovenska na Mistrovství světa v krasobruslení seniorů.

Štefan Maixner (38)
fotbalista, bývalý slovenský reprezentant, hráč bratislavského Slovanu a Artmedie.

Paviel Rochnyak (23)
vlasový stylista, který se stará o účesy mnoha slovenských celebrit. Pochází z Ukrajiny, část života prožil na Kypru, kde se objevil v televizní show podobné Celebrity Campu.

 

Tým červený:

Aneta Parišková-Dočekalová (32 let)
oblíbená televizní moderátorka. Deset let se objevovala v hlavní zpravodajské relaci na Markíze, vloni z ní odešla a začala se věnovat politické kariéře. V Alianci nového občana (ANO) zastávala manažerský post, po neúspěšných volbách se ovšem nyní rozhodla dát politice definitivně vale. TV JOJ ji v těchto dnech nabídla práci v novém zpravodajsko-publicistickém pořadu, takže by se na televizní obrazovky mohla brzo vrátit. Dobrodružné soutěže jí nejsou cizí, účinkovala i ve slovenské Pevnosti Boyard, vysílané na Markíze.

Braňo Ondruš (34)
oblíbený moderátor hlavní zpravodajské relace na TV JOJ. Předtím působil jako moderátor Televizních novin v konkurenční Markíze, krátce zkoušel také politickou kariéru ve Straně demokratické levice.

Ľudovít Kaník (41)
podnikatel a politik, jako předseda nyní už neexistující Demokratické strany se stal ministrem práce, sociálních věcí a rodiny. Ministerský post dobrovolně opustil po vypuknutí skandálu s podezřelým čerpáním peněz ze strukturálních fondů EU jeho rodinnou firmou.

Silvia Šuvadová (34)
herečka, která si zahrála například po boku Zdeňka Svěráka v Koljovi. V roce 2002 se odstěhovala do Los Angeles, kde se snaží prosadit v amerických filmech (naposledy Rychle a zběsile: Tokijská jízda).

Danica Jurčová (30)

herečka, kterou si můžete pamatovat z devítidílného pohádkového seriálu O ztracené lásce, z filmů Milenci a vrazi, Vratné lahve a zanedlouho ji uvidíte v hlavní ženské roli filmu Bestiář Ireny Pavláskové.


Zuzana Plháková (30)
podnikatelka a politička, v minulém volebním období byla poslankyní za SDKÚ.

Zora Czoborová (40)
fitnesska, trojnásobná mistryně Slovenska ve fitness, mistryně světa v aerobiku za rok 1994. Po ukončení profesionální kariéry si otevřela vlastní fitness centrum, objevovala se ve cvičebních relacích na Markíze a TV JOJ. Vloni se zúčastnila reality show Hviezdy na ľade, kde skončila na třetím místě.

Natália Wallachová (35)
fitnesska a moderátorka, kterou diváci znají jako půvabnou cvičitelku z ranního vysílání TV JOJ. V roce 1997 se stala finalistkou Mistrovství Slovenska ve fitness.

Johny Mečoch (29)
tanečník, který účinkoval v reality show Miliónový tanec v televizi JOJ. Skončil v ní těsně před branami finále, když v osmém kole dobrovolně ze soutěže odstoupil. Ve stejné televizi pak uváděl seznamovací show pro mladé Ruším ťa!

Fedor Flašík (49)
úspěšný podnikatel, který je na Slovensku často označován jako „mediální mág“. Kromě reklam pro velké firmy připravoval také volební kampaně pro politické strany (HZDS, Smer). Při této práci se seznámil se svou nynější manželkou, europoslankyní za stranu Smer, Monikou Beňovou.

Marek Ťapák (46)
herec, kterého jsme naposledy mohli vidět v televizním seriálu Záchranáři z prostředí horské služby ve Vysokých Tatrách. S natáčením v extrémních podmínkách má ale zkušenosti i z ne zrovna úspěšného československého filmu Sagarmatha (1988), odehrávajícího se na Mount Everestu (ve filmu hrál také např.Bořivoj Navrátil, Oldřich Kaiser a Miroslav Vladyka).

Karol Csino (30)
zpěvák a herec, který si zahrál např. ve filmu Černí baroni, seriálu Nemocnice na kraji města po 20 letech, hostoval i v muzikálech Pomáda a Dracula. Proslul (pokud se to tak dá vůbec nazvat) jako bývalý milenec Ivety Bartošové.

Sagvan Tofi (42)
zpěvák, herec, manekýn a neúnavný lamač ženských srdcí. Spolu s Lukášem Vaculíkem se proslavili v československých buddy movie Vítr v kapse a Kamarád do deště 1 a 2 (vzpomínka na jejich otravný diskotékový hit Dávej, Ber mnohé pamětníky budí ze spaní dodnes). Je autorem libreta k muzikálu Děti ráje složeného z písniček Michala Davida a Františka Janečka, který ovšem stále nespatřil světlo světa.

Celebrity Camp

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1