Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014 (13.04.): Vytáhla show schované trumfy v posledním castingovém díle? (rekap)

14. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8864 w=420]
Včera večer X Factor naposledy představil své ovečky, které ulovil na svých castinzích. Po katastrofálním minulém dílu jsme asi nikdo moc zázraků nečekal. I když my, jakožto milovníci formátu, jsme stále doufali, že produkce má nějaká zářná esa v rukávu. Má show ještě nějaké trumfy? Překvapil nás někdo? Jak obstál poslední castingový díl v našich očích? A co vy?

Postoupili:

Andrej Depeš

[singlepic id=8855 w=420]
Merťas: Možná by někdo čekal, že podle svého jména bude Andrej zpívat Depešáky, ale nestalo se tak a dotyčný si vzal na paškál větší sousto, Mercuryho. A Andrejovi se musí nechat, že se songem vcelku dobře popasoval. Na začátku sice dost haproval s přetahování tónů a trochu uřvaností, ale song se mu dařilo celkem dál gradovat a ke konci to bylo lepší a lepší. Hlasově to bylo hezké, poslouchatelná, pustil jsem si ho dokonce několikrát, ale osobně si ho momentálně nedovedu představit v něčem jiném, než v songu od Mercuryho. Ale uvidíme, co předvede dál. Na postup dobrý. Ale dál bude potřeba zapracovat i na nějaké sebeprezentaci, protože v tomhle balíčku se mi moc nelíbí jako zpěvácká hvězda.

VojtaP: Žánrově rozpolcený Andrej, srdcem jazzman, ale hlas má do rocku. Bohužel ale po stránce hlasu z něj druhý Freddie nebude, byť se snažil, ale zkrátka se neurodilo. Jeho projev taky nebyl nejhvězdnější a navíc mu těžce docházel dech. Další důkaz toho, že zpívat píseň po Freddiem je sebevražda už předem. Jeho postup je menší záhada, na což jsme si už ale za pět minulých dílů stačili zvyknout.

Ivan Kanich

[singlepic id=8857 w=420]
Merťas: 18letý sympatický, plachý a hezky vypadající kluk přišel na pódium se svou kytarou. Vskutku jsem doufal, aby své vystoupení nepokazil. Svěřil se, že bude zpívat písničku, kterou složil pro svoji přítelkyni, se kterou je osm měsíců a osm let se o ni snažil. Ivanovi se vše vedlo hned od začátku. Skladba vás musí okamžitě v prvních tónech zaujmout, to se povedlo. Zajímavý a hezký text. Krásný a jemný hlas, který ve skladbě strhává pozornost hlavně na sebe a celkově parádní dojem. Pro mě osobně, je toto jedno z nejlepších čísel, které jsem v X Factoru u nás zatím viděl. Mělo totiž všechny kvalitní parametry. Parádní hlas, prožitek, nenucené emoce, jemnost a krása. Paráda. Jen mi trochu vadila ta ego vsuvka Ondřeje o předsedovi těch originálních mužů. To mi kazilo dojem. Ovšem Ivan má ohromný potenciál a je jako dělaný pro tuhle soutěž. Dál se bude muset poprat s tím, aby působil minimálně takhle výborně.

VojtaP:Na začátek tu máme i jeden slaďák. Ivan po osmi letech známosti získal svou drahou polovičku až písní, kterou pro ni napsal. Bylo to tak sladké, že jsem z toho málem dostal cukrovku, po stránce zpěvu průměr, takový typ spíše do boybandu než na sólovou dráhu, ale taky ne úplně nejhorší. Originální píseň jsem také čekal spíše v rodném jazyce, s tou by taky do světa díru neudělal, ale snaha o skládání se cení.

Dáša Šarközyová

[singlepic id=8859 w=420]
Merťas: Mě osobně dění kolem Mamby nezasáhlo. Kdybych u nás o ní nečetl článek, tak bych ani nevěděl, že už někde v soutěži byla, a že její vypadnutí rozvířilo vody. Nikdy jsem jí ani před tím neslyšel zpívat, takže zde píšu pouze na základě dojmů z vystoupení v X Factoru. Od začátku se mi líbilo, že si produkce ani Mamba nehrála na to, že nikde nebyla, rovnou nám řekli, že už někde byla a neprosadila se a že jí to prospělo. Klobouk dolů. Hezky podané. Celkově je to hezká ženská a teď už jen stačí, aby uměla zpívat. Další plus tkví v tom, že si vybrala konečně nějaký plošně poznatelný hit, který diváci znají, tedy hlavně mladší generace. Musím přiznat, že to bylo v rámci našeho X Factoru nadprůměrné číslo. Sice si myslím, že nemá zas tolik unikátní barvu hlasu, ale song umí parádně podat, prožít a předat. Měla tam několik chybiček, občasný falzet, na můj vkus přemíra kudrlinek, ale v celku to bylo moc hezké, kvalitní vystoupení, které také patří k tomu nejlepšímu, co nám show nabízí. Mamba by mohla v dalších kolech uspět a dostat se třeba i do live shows.

VojtaP:Dášu už známe ze třetí slovenské SuperStar. Za ty roky se stačila ještě zdokonalit a dokonce vypadá ještě líp. Její Stay od Rihanny bylo citlivě zazpívané, pro mě s přehledem nejlepší casting v této řadě. Mamba má pověstný „whole package“, není co řešit. Doufám, že ji tentokrát Live shows neminou, protože jednoznačně vyniká nad ostatními postupujícími. Jen škoda, že nedali ukázku ještě z Treasure od Bruna Marse, který Dáša zpívala jako druhý výběr, protože v něm ukázala, že zvládne i energičtější skladby.

Jiří Chadrava

[singlepic id=8858 w=420]
Merťas: Hodně zvláštní týpek z vesnice kousek do Čáslavy. Přiskřípnutý hlásek, afektované chování, podivínský kukuč. Z toho nemůže být nic dobrého. To se potvrdilo, když začal zpívat Stand by Me. Nebyl to úplnej tragéd, měl tam občas záblesk, kdy jsem si říkal, joo to je zajímavý. Ale těch špatných momentů tam bylo víc. Poté dostal druhou šanci se songem od Nicky Minaj. A musíme uznat, že halu vcelku rozparádil. Jeho hlasový projev dokonce v prvních chvílích velmi dobře zněl a měl ambici být zajímavým hlasem, ale to se posléze totálně zbortilo s falzety a s refrénem a posléze bych ho pasoval na loosere. Ovšem porota překvapila a čistě z recese mladíka pustila dál. Vystoupení pro legraci dobrý, ale aby zbytečně nezabíral místo někomu lepšímu.

VojtaP: Po postupu Mamby, kdy to začalo vypadat dost slibně, přišla velká facka. Nejenže Jiří působí lehce nesympaticky, což je vlastně protipól toho, co soutěž hledá, ale také působí škodu i svým zpěvem. Co porotu přimělo k postupu tohoto netalentovaného mladíka, je větší záhada než ztracené Malajské letadlo. Byl to kvalitní materiál, který někdo porotě nasypal do vody nebo pouze lítost?

Igor Berko

[singlepic id=8856 w=420]
Merťas: Igor je sympatický 27letý chlap, který se hudbou už dokonce živí. Hraje v jednom muzikálu v Brně. Do show si vzal známou písničku a dal ji docela obstojně. Když pominu tu podivnou angličtinu, tak v hlase se dají najít pozitiva. Muzikálnost je z něj cítit. Vystoupení to bylo dobré, v rámci show, ale příště by to chtělo přidat.

VojtaP: Igora si můžeme pamatovat s druhé řady Česko slovenské Superstar, kde soutěžil společně s porotkyní Celeste. Nedá se říct, že by udělal nějaké pokroky, v refrénu známé skladby Thousand Years se jeho hlas značně třásl a projev mi přišel plochý, měl by také zapracovat na angličtině, celkově průměrný casting. Nemyslím si, že má Igor naději dojít dále, jak do bootcampu.

Petr Simandel

[singlepic id=8863 w=420]
Merťas: 30letý chlapík, podnikatel z Čech přišel také do této soutěže zkusit své štěstí. Vzal si na paškál duet Žbirky s Gombitovou. Popadnul kytaru, zasednul a jel. Hlas má libozvučný, takový trošku vyšší, ale rozhodně neruší. Ovšem když se pustil do partu Gombitové, tak tam se mi to úplně nezdálo a neměl jsem z toho dobrý dojem. Chvílema mi to přišlo jako taková recese. Ale jakmile se vrátil do mužské polohy hlasu, tak to bylo dobré. Ta ženská byla moc vysoko a pro mě ne moc poslouchatelná. Opět takový lepší průměr v rámci soutěže. Uvidíme, v jakém světle se ukáže Petr dál.

VojtaP: Petr je úkaz, který se jen tak nevidí. Vzít si duet a tak dokonale odlišit zpěváka a zpěvačku, zvlášť pokud se jedná o tak výrazné typy, jako Miro Žbirka a Marika Gombitová, to jsem snad ještě v podobných soutěžích neviděl. Perfektní a zábavný výkon, jsem zvědavý, s čím přijde příště. Jak říkal Pyco, Petr by mohl už překvapit jen tím, že by dal oba zaráz. :)

Miroslaw Witkowski

[singlepic id=8860 w=420]
Merťas: Je hezké, že i k nám jdou zahraniční zpěváci, ale spíše by mě zajímalo, jestli se také objeví v polské verzi show, která u našich severovýchodních sousedů také teď vysílá. To by mohl vědět třeba Lucas. Miroslaw má něco za lubem. On má všechno určitě moc dobře vykalkulované a nevěřím mu ani nos mezi očima. Takovou tu negativní auru u mě ale úplně zbořil jeho podáním song od Marleyho. Čisté tóny, procítěnost, hlasová variace, u mě dobrý. Jeho vystoupení se mi moc líbilo. Je však pravda, že ho musíme pouze slyšet, ten jeho outfit byl otřesný a vůbec neseděl k jeho vystoupení.

VojtaP: V první řadě by to asi Miro nevyhrál samotným outfitem, ještě když jeho styl oblékání moc nesedl k tomu, co měl zpívat, jakoby se chystal zrovna usednout večer k televizi. Miroslaw přijel až Polska porotu přesvědčit o svých kvalitách, vybral si reggae hymnu od Boba Marleyho. Miroslaw dal dobrou zábavnou show. Nevím, na kolik to bude stačit do dalších kol, ale svým podáním při nejmenším pobavil.

Peter Bažík

[singlepic id=8862 w=420]
Merťas: Už když jsem viděl Petera v ukázkách, tak jsem si říkal, že to nebude úplně můj pravý šálek kávy. Já si myslím, že takováhle doba rockerů a chrapláků alá Bon Jovi či Bryan Adams, v těchto pěveckých show je mrtvá. Poslední, kdo byl dle mého takový zástupce této vlny, která se ještě nějak brala, byl Petr Poláček z první české Superstar. To, co přicházelo po něm, mě nenadchlo a nedosahovalo to patřičných kvalit. Pro mě to byla spíše taková napodobenina nebo náhražka. Ta byla bohužel vždy neoriginální a neviděl jsem extra smysl v tom, si to pouštět. Bohužel tohle všechno platí u mě pro Petera. Neoriginální, nezajímavý a obyčejný. Jako na jeden poslech dobrý, ale příště si dám radši originál. Co vymyslí v dalším kole?

VojtaP: Další známá tvář, tentokrát z druhé řady slovenské Superstar, kde se Peter dopracoval mnohem výš než o rok později Dáša. Co si Petera pamatuju, tak tenkrát mi moc neseděl a to se moc nezměnilo. Peter není špatný zpěvák, ale pro mě mu chybí právě ten X Factor. Třeba Miroslav Šalap z minulého dílu mi přišel jako rocker i jako typ do soutěže mnohem zajímavější.

Monika Földesová alias Monika Agrebi

[singlepic id=8861 w=420]
Merťas: Vystoupení Moniky mi přišel na závěr castingů jako úplně trapný vtip, plivanec do obličeje diváka a jako ukázka bezradnosti show, která postrádá tak těžce talentované lidi (nebo jich má jen minimum) a potřebuju do dílu nacpat nějakou nehoráznou vatu. Také by mě zajímalo, kdo vymyslel tu šílenou stylizaci do řádové sestry? Přišla s tím Monika sama nebo to někdo z produkce? Někdo z nás tady dělá blbce. Myslím, že když všichni víme, jak se situace má, tak je dle mého zbytečné do nás tlačit takové nesmysly.

Teď k vystoupení Moniky. Opět říkám jako u ostatních, kteří už někde zpívali. Nikdy jsem Moniku dříve neslyšel a píšu na základě poslechu X Factoru. Patří ji jedno velké plus za to, že si vybrala českou a známou písničku. To sice nese riziko, ale Monika nebyla tragická. Její vystoupení vystihuje většinu vystoupen v této show. Není to nadprůměr, ale ani pod průměr. Má to své slabé, ale také silné chvilky. Intonačně je to chvíli dobrý a pak to zase upadne. Prostě jako na horské dráze. Monika se mi moc nelíbila v nízkých pasážích, kde to mělo sklon k falešnu. Naopak vysoké tóny se nádherně zbarvily a vynikla dobrá barva hlasu. Bohužel zase trochu hořela na frázování a celkově rychlejším sázení slov než je dle mého u songu zdrávo. Celkově to bylo takové rozkolísané vystoupení, které si asi zasloužilo postoupit, protože s trochou vedení hlasových koučů by se s materiálem dalo něco dělat, ale proboha !!! proč to divadlo?

VojtaP: Na závěr bulvárem protřelá sestra Monika. Upoutávky s rádoby řádovou sestrou jsme mohli vidět prakticky už od začátku soutěže. Jako šaráda si myslím, že to bylo naprosto zbytečné, ale kdyby přišla sama za sebe, asi by neudělala takový rozruch kolem své osoby. Co se týče zpěvu, je nutno uznat, že má Monika zajímavou barvu hlasu, která se jen tak neslyší. Bohužel na originál, což je pro většinu zpěvaček Everest, se nevyšplhala. V mých očích mnohem blíže k vrcholu měla už i Gábina Gunčíková ve finále Superstar, která skladbu podala procítěněji a opravdověji. Přesto Monika patří k tomu lepšímu, co jsme mohli z castingů vidět. Na závěr castingů trochu hořkosladká tečka.

Nepostoupili:

Adriana Bajtková

Merťas: Adriana je vystudovaná v operním zpěvu. Na pódiu se přiznala, že už působí cca rok v muzikálech. Tedy jasně se očekává, že bude umět zpívat a postoupí. Je pravda, že si nevybrala úplně tak dobrý song k sebeprezentaci, mohla asi zvolit něco jiného, ale minimálně ukázala, že zpívat umí. Disponuje zajímavou barvou hlasu a ten hlas, tu muzikálnost v sobě prostě má. Bylo to možná chladnější vystoupení, ale jako takhle ji pak zaříznout? Já myslel, že nevěřím svým vlastním uším. To bylo nehorázné. Adriana měla postoupit dál. V tom hlasovém marastu, který v show panuje, se hodí každý dobrý hlas. Nepostup je velkou chybou. Při troše vedení by se holka spravila.

VojtaP: Matroš, který na porotu působil u Jiřího, působil ještě déle. Hned po něm přišla muzikály protřelá Adriana. Její Sway se možná ani zdánlivě nepřiblížil interpretaci Dominiky Mirgové a hlavně na začátku zpívala velmi afektovaně, ale výkon to byl v rámci možností dobrý a Adriana disponuje i zajímavou barvou hlasu. Facka, která přišla po postupu Jiřího, se jako bumerang vrátila s nepostupem Adriany. Možná její projev byl chladný, ale šanci složit reparát dostat mohla, kdoví, třeba ho se správným výběrem složila, zkrátka postoupili i horší…

TOP 3 nejlepších podle Merťase

1, Ivan Kanich
2, Dáša Šarközyová
3, Miroslaw Witkowski

TOP 3 nejlepších podle VojtyP

1, Dáša Šarközyová
2, Petr Simandel
3, Miroslaw Witkowski

Hodnocení 6.castingového dílu podle Merťase

A je to za námi. Šest vcelku dlouhých týdnů, kde jsme byli kolikrát mučeni bídným zpěvem, ale také nás minimálně párkrát hlasový projev soutěžících potěšil. Bylo jich sice jako šafránu, ale nějací se našli. Šestý díl nebyl tragický, nýbrž se vrátil ke svému zlatému průměru, kde nám je vždy servírována docela velká řádka lidí, kteří jsou diametrálně odlišných kvalit. Takže ani dobrý, ani špatný, prostě takovej klasickej průměr v rámci X Factor CZ/SK. Pár zajímavých lidí tento díl přinesl, Minimálně obě naše TOPky skrývají zajímavé zpěváky a zpěvačky. Rozhodně to byl ale lepší díl jak minule. Pátý díl byl vyjma konce tragédie. Šestý to ustál, kromě trapné tečky na konec. Uvidíme, co se ze soutěže vyvine dál. Já se těším, ale zároveň se hrozně bojím.

Hodnocení 6.castingového dílu podle VojtyP

Máme za sebou poslední castingový díl. Co do úrovně talentů to byl určitě jeden z těch lepších. Zazářila zejména Dáša, která se pro mě stává ve své kategorii favoritkou. Je nutno zmínit i obrovské boty ze strany poroty, postup Jiřího a následný nepostup Adriany, byl do očí bijící. Zvláště v porovnání s ostatními postupujícími, Adriana by patřila k těm lepším po stránce zpěvu. K divadlu s falešnou jeptiškou bych se znovu nevyjadřoval. Doufám, že se tato kapitola Bootcampem uzavře a nebude se nadále ždímat. Castingy celkově byly kvalitativně po stránce zpracování i talentů jako na horské dráze. Jsem zvědav na Bootcamp, z kterého postoupí pouze dvacítka nejlepších. Jistě nejsem sám, kdo je na další fáze po lehce únavném šesti týdenním castingovém maratonu zvědavý.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Boban84
Reagovat

dobrej díl, hlas mě nebaví, nevydržím víc jak 20 minut a už přepínám u X Factoru mne přepnout ani nenapadne … škoda, že bude tak málo LIVE

2
bezík
Reagovat

Merťasi, Igor Berko je sice živý, ale zpěvem se zcela určitě živí ;-)

3
Tomáš
Reagovat

Moje Top 3 tohoto dílu:

1 Petr Simandel – Podle mě nejlepší vystoupení tohoto dílu, jsem zvědavý co Petr předvede dál. Řadím ho mezi jednoho z mých největších favoritů.

2 Peter Bažík – Nesouhlasím úplně s tím že éra takových rockerů už skončila, co třeba takový Miro Šmajda? A i kdyby skončila tak já mám asi zastaralý vkus ale pořád mám tyhle týpky raději než ty zbrusu nové hopery a r´n´b frajírky. Petr je charismatický zpěvák a jeho vystoupení mě bavilo a oslovilo, přál bych mu postup co nejdál.

3 Tady to mám dost nerozhodně ale asi by si to u mě o bronzovou medaili střihli Ivan Kanich, Igor Berko, Miroslav Witkowski a Monika Földesová. Všichni se mi líbili zhruba tak stejně, byli dobří a nedokážu teď asi vybrat jednoho z nich který by mě zaujal víc než ostatní tři. Pokud jde o Moniku tak bych v jejím hodnocení ´´Špinarky´´ souhlasil s autory článku s tím že podání Gunčíkové ze SuperStar je podle mě absolutně nedostižné a už nikdo to nikdy v žádné show asi tak skvěle jako ona nezazpívá ( a to po tomto výkonu tenkrát vypadla ! ).

Mamba ač je to určitě velmi kvalitní zpěvačka mě zatím příliš nezaujala a to její charisma z ní na mě nejde ale asi je to dáno tím že takovéto zpěvačky ´´černošských hlasů´´ nikdy nebyli šálkem mého čaje a když už zpěvačky tak mám prostě mnohem raději rockerky. Depeš zpíval Queeny vcelku dobře ale bylo vidět jak se u toho trápí, Mercury zpíval tohle s naprostou lehkostí a u Andreje bych měl rovněž asi problém vymyslet pro něj nějakou jeho vlastní zapamatovatelnou tvář. Chadrava to je kategorie sama pro sebe ale přiznám se že mě bavil, to zase jo a v dalších kolech bych ho viděl mnohem raději než zpěvačky typu Mamby, technicky dokonalé atd. Že nepostoupila Bajtová se ani nedivím, X Factor na bodu mrazu a zjišťuju že už teď si ji vlastně ani pořádně nepamatuju což o něčem svědčí. Jinak celkově zatím rozhodně nejlepší díl oproti těm předchozím takže kéž by se aspoň tahle jakž takž slušná úroveň udržela i dál.

4
Tomáš
Reagovat

Tak podle toho co píše Simandel na FB tak to pro něj bude příští neděli v bootcampu konečná. Strašná škoda a potvrzuje se opět bohužel že v těchhle soutěžích ale vůbec nejde o talent. :(

Reagovat

@bezík: :-D Aj aj, to je tak když píšeš dva články dopoledne a pak už ti oči neberou. :) Opravím. :)

6
Patrik
Reagovat

Tak uz to je i na wiki ze budou 3 live show tyvole mely aspon 4 live 5 semifinale 6 finale …Nechapu ty idioti kteri tam sedej ten stab i reditele …………………Kdyz to zacina bejt zajimavi tak to poserou fakt diki nemam slov

7
Ludvík
Reagovat

@Patrik: Ty 4 live, 5. semifinále a 6. finále, takhle to mají pokud se nemýlím v Polsku

8
Bedy
Reagovat

@Patrik: Tu Wiki stránku spravuju já, tak jsem to tam zatím dal podle ofika oznámení JOJky, o 3 live show. Samozřejmě jsem taky nas*aný, že budou jen 3, a pořád doufám, že další živáky přidají. :)

9
oudee
Reagovat

od ČÁSLAVI ;)

10
Lucas
Reagovat

Merťasi, Miroslaw Witkowski byl minulý rok v polském X Factoru, popravdě jsem si ho moc nepamatoval, i když zazpíval dobře, ale vypadl už někdy v Bootcampu. http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/miroslaw-witkowski-z-dedykacja-dla-siostry,709865.html

11
Patrik
Reagovat

Tak snad vude vic zivaku jinak budem jediny stat ktery ma v xfactoru jen 3 live show ……Jj v polsku takhle maj ……Nemuze te sem pridavat i 4 sezonu Polskeho x factoru

12
Bedy
Reagovat

@Patrik: Polský XFactor už tu myslím je, i letošní řada s Ewou Farnou, akorát nevím, jestli jsou tu rekapy všech zatím odvysílaných dílů..

13
Lucas
Reagovat

@Bedy: Je tu první casting, mám trochu skluz, ale brzy se pustím do zbytku ;)

14
Bob
Reagovat

lidi z PANÁČKA napište někdo do JOJ ať je více LIVE, šak lidi si to přejí tak proč nám nevyhoví?

15
Patrik
Reagovat

Klidne bych napsal ale musi nas nejt vic taky chci aspon 6 live show ale myslim si ze uz to nezmenej

16
Patrik
Reagovat

A kam to mam napsat na jejich fb stranku nebo na email nevite nekde jejich email dik..Chceme proste vic Live show

17
okkvp
Reagovat

Podle upoutávky jsme polovinu postupujících v castingu neviděli – údajně jich postoupilo 104 a 84 z nich ostrouhá

18
Tomáš
Reagovat

Tak sem si pustil všechny vystoupení ještě jednou a jestli jsem o třetím místě v mém žebříčku tohoto dílu neměl jasno tak už mám.

Takže:
1 Petr Simandel
2 Peter Bažík
3 Ivan Kanich

Přijde mi že v XF je víc zajímavých zpěváků než zpěvaček a v Hlasu je to zase přesně naopak.

19
Ludvík
Reagovat

11. 5. 2013
20:15 – X FACTOR – PRVNÍ SEMIFINÁLE
Celosvětově nejúspěšnější pěvecká show vstupuje do semifinálové
části! O osudu a další hvězdné kariéře těch nejtalentovanějších
rozhodne nejen slavná porota Oto Klempíř, Celeste Buckingham,
Sisa Lelkes Sklovska a Ondřej Brzobohatý, ale především vy!
Moderuje Martin Pyco Rausch (100 min) (Premiéra)

22:45 – X FACTOR – PRVNÍ ROZHODNUTÍ
Rozhodněte o osudu a další hvězdné kariéře vašeho oblíbeného
semifinalisty! Kdo má pověstný X FACTOR a vyhraje ceny v hodnotě
přes 5 milionů korun? Nenechte si ujít ty nejnapínavější minuty
a sledujte vyhlášení až do konce. Moderuje Martin Pyco Rausch
(35 min) (Premiéra)

Jak to tak vidím, tak jediná změna oproti podzimním Talentům je snad jenom ten název soutěže… Z X Factoru jsem čím dál více zklamaný…

Přidat komentář