Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Chcete se zúčastnit natáčení X Factoru 2014?

29. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8327 w=615]

Chcete se radši zúčastnit natáčení Hlasu ČeskoSlovenska v Praze? Pak si přečtěte podrobné informace, jak na to.

Tak právě nyní máte jedinečnou příležitost. Jednotlivci i skupiny se mohou přihlásit na e-mailové adrese komparz@joj.sk Natáčení se uskuteční v bratislavské Incheba aréně, která sídlí na Videnskej ceste a to ve dnech 3., 4., 5., 7. a 8. února.

Nástup zájemců o komparz o 11 a 16 hodině. Natáčení bude probíhat vždy zhruba do 22 hodiny večerní. Zdrojem informace je web TV JOJ.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
Reagovat

Tak panáčci, chce někdo jít na Hlas nebo na X-factor? Já se docela chystám, že bych dal i oboje, ať je nějaká sranda ;-) Ale sedět tam sám, to je nuda :-P

2
VojtaP
Reagovat

@Nick Flyer: já chci jet na X Factor, jen se ještě rozhoduju, který den.

3
Ludvík
Reagovat
4
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Koukal jsem na to…, mají i docela dobré promo video X Factor Global :)

6
Mirek
Reagovat

Ahoj, myslíte že mám šanci uspět v X Factoru? Ukázka mého zpěvu zde. http://www.youtube.com/watch?v=Y9k2FWKgTx4

7
Lucas
Reagovat

@Mirek: Zkusit to určitě můžeš, jen bych si vybral něco modernějšího :)

8
priznivec.obecny
Reagovat

@Mirek: Artikulace a hlas se mi u tvého zpěvu líbí teda hodně a až se nebudeš tolik hlídat, až budeš víc ostřílený a tudíž se víc uvolníš, tak to by mohlo být super. Vybrat si něco jiného, s tím souhlasím.

9
VojtaP
Reagovat

@Mirek: Myslím, že určitě šanci máš. Vyber si určitě nějakou modernější baladu, ne nutně českou, to by mohlo tvému hlasu sedět. Souhlasím s priznivcem, že to chce se ještě trochu ostřílet, ale potenciál tam je. Nevím jestli už mi trochu nešibe z Idolu :D, ale hlasově a typově mi trochu připomínáš Nicholase z loňského britského Factoru.

10
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Mě se u Mirka právě díky té artikulaci líbí ta čeština. Na konci slova je krásně třeba slyšet „t“, nebo krásné otevřené, tak akorát samohlásky atd.. Já slyším u hodně mála lidí takovou češtinu a to už je pak krásná záležitost. Tak já si myslím, že k hlasu AJ a k tý krásný výslovnosti ČJ… Mě se zdá, že neprohloupí ani u českého songu, ale umět ho vybrat. Fakt je, že anglických hitů je víc.

11
Tomík
Reagovat

@Mirek: Máš skvělou barvu hlasu, skvěle zpíváš a něco zajímavého z tebe vyzařuje. Že by to byl ten X Factor? Mě to teda dost zaujalo a v tomhle případě mi ani ta starší skladba nevadí, dokonce se mi to popravdě líbí víc než od Gotta. :-D Nevím kolik ti je ale jak sem tě viděl tak mě hned napadlo ´´nový Adam Kukačka ´´. Za mě rozhodně ANO!

12
Jai Kudo
Reagovat

@Mirek: Mirku, tobě se tahle písnička a tahle hudba fakt líbí?!?!?! Za mě teda určitě do X-Faktoru ne! (sorry, ptal ses, odpovídám).

Tohle mě na těch soutěžích fakt irituje, mladí zpěváci, kteří by měli být průkopníky nových stylů, moderní muziky, moderních hudebních názorů, zpívají starý vykopávky…….
U Mirka to částečně vysvětluje fakt, že je produktem Školy popového zpěvu v Olomouci, bohužel.

13
Lucas
Reagovat

@Jai Kudo: S tím souhlasím, ten styl se do X Factoru vůbec nehodí.. jedině si vybrat něco moderního, ale ještě těžko říct, jestli to má Mirek rád..

14
Mirek
Reagovat

Děkuju moc za všechny názory, priznivec.obecny a Tomík: Dodali jste mi odvahu na ten casting jít! Vůbec jsem s tak pozitivními ohlasy nepočítal. A děkuji samozřejmě i za ty negativní. Na prvním castingu budu zpívat zahraniční píseň od Bryana Adamse. Starší hudbu mám raději ale vím že svět jde dopředu. Pokud se dostanu někam dál, určitě budu celého Panáčka pozdravovat..)

15
priznivec.obecny
Reagovat

@Mirek: Drž se :).

16
Tomík
Reagovat

Chlapi co děláte? Podle mě má Mirek potenciál hodně podobný vítěze podobných show jako je X Factor. Mě zaujal hodně, přiznám se že dokonce i víc než Martin. Přeju mu vše nejlepší a jistě nás ještě všechny překvapí…jenom tak dál!

17
Iveta
Reagovat

Já narozdíl od vás některých slyším když se zaposlouchám v Mirkově hlasu Patrika Stoklasu! To zabarvení je úplně stejné, možná že ještě dokonalejší! Omlouvám se všem ale právě jsem se zhroutila! :(

18
jab
Reagovat

@Mirek: Je teda vidět, že zpívat umíš a ten hlas v té písni zní pevně, není to rozklepané, ale nějak tam nemám čeho se chytnout. Nejsem žádný učitel zpěvu a ani jsem se zpěvu nikdy aktivně nevěnoval, ale z pozice hudebního fanouška bych ti doporučil se víc zaměřit na práci s dynamikou a víc se sžít s textem písně. Zpíváš tam, že ta dotyčná „má švih, má šarm“, ale mě to zní hrozně mechanicky a příliš v jedné rovině. Chtělo by to trochu víc emocí, v tomto konkrétním případě jakési nonšalance :-). Jinými slovy, zatím mám u tebe trochu problém s uvěřitelností projevu. Jinak rovněž souhlasím s názory, že bys měl zabojovat i s něčím novějším :-).
Suma sumárum, ztrapnit by ses s tím u castingu neměl. Nicméně doporučuji si důkladnbě projít text zpívané písně a před porotou se zaměřit na to, abys ho předal co nejuvěřitelněji. V porotě imho sedí typy osobností, které by ti takové věci mohly vyčíst.
Přeju hodně štěstí na castingu :-).
P.S.: Co přesně od toho Adamse tam chceš zpívat?

19
Tomík
Reagovat

Já už mám favorita a ještě to ani nezačalo. :-)

20
Ananas
Reagovat

@Mirek:
Zlom vaz!

21
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Zdravím Jabe. Souhlasím. Zachytil jsi to taky a tím, že jsi to podrobněji rozepsal, tak je jasnější směr pro úvahy co dál a jak. To jsme právě tu taky psali ohledně toho uvolnění. Podle mě se Mirek pečlivě soustředí na techniku. Ale vidím v tom i klad. Mě se to líbí, že se pak v téhle rovině ukotví a pak zvolní a bude pracovat na osobitosti. Podle toho jak si vedl celkově, tak tam schopnost přednesu byla. Je mi jasný, že to píšeš hlavně kvůli tomu, že jde už do nějakýho boje, tak by se měl rychle posunout. Že se přihlásil mu určitě pomůže tyhle dobrý a nutný změny provést. I kdyby neprošel, už jeden „kopanec“ za nějakým převratem má. Takový efekt nastane určitě. Je mladej, může to zkoušet víckrát, víckrát nahodit akcelerace…

Přidat komentář