Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Chcete se zúčastnit natáčení Hlasu ČeskoSlovenska?

30. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8372 w=615]

Chcete se radši zúčastnit natáčení československého X Factoru v Bratislavě? Pak si přečtěte podrobné informace, jak na to.

Máte to blíže do Prahy než do Bratislavy a proto se nemůžete zúčastnit natáčení československého X Factoru? Nemusíte být smutní, staňte se součástí Hlasu! Přijďte se podívat na jeho natáčení! Nepropásněte šanci vidět na vlastní oči kouče Hlasu Daru Rolins, Martu Jandovou, Josefa Vojtka, Michala Davida a Majka Spirita a buďte součástí výběru budoucí pěvecké hvězdy!

Natáčení nového ročníku soutěže Hlas startuje už 3. února a vy se právě nyní můžete přihlásit na jeden z natáčecích dnů. Termínů je zatím hafo. A pozor, jedna vaše registrace se rovná vstupu rovnou pro čtyři osoby. Neváhejte a zaregistrujte se na http://tv.nova.cz/vstupenky

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
Reagovat

Tak panáčci, chce někdo jít na Hlas nebo na X-factor? Já se docela chystám, že bych dal i oboje, ať je nějaká sranda ;-) Ale sedět tam sám, to je nuda :-P

Reagovat

@Nick Flyer: To je skoro na malý promo článeček, aby o tom vědělo více čtenářů a třeba bude pěkná návštěvnice bakule.

Reagovat

@SUNíčko: Tak napadlo mě to, jak jsem kdysi byl a psal o natáčení ČSMT, tak že se letos budu snažit obrážet tyhle natáčení a budou aspoň produktivní a užitečné články ;-)
Nechceš, jako pražák, jít taky na Hlas?
PS: Co je bakule?

Reagovat

@Nick Flyer: tak já už na natáčení Hlasu byl, ale i tak o tom uvažuji. Viděl bych to na tu neděli 9. nebo ten další víkend.

Reagovat

@SUNíčko: Spíš ten další, když předchozí je x-faktor ;-)

Reagovat

@Nick Flyer: oki, o víkendu sepíši nějakou výzvu pro čtenáře.

7
Bedy
Reagovat

Když tam budete, bude super nějaké porovnání obou natáčení, :) těším se na váš report. Nejradši bych jel na X Factor, ale Bratislavu mám bohužel dost daleko, takže nakonec budu spoléhat jen na vaše info :).

8
VojtaP
Reagovat

@Nick Flyer: Já chci jet určitě na X Factor, ale ještě nevím, který den, hodilo by se mi už pondělí, pak možná pátek nebo sobota.

9
hihi
Reagovat

Jel bych na XF, ale Bratislava? Na to z vysoka kašlu. A Hlas nevim, pro mě to byla nejnudnější show co tu kdy byla, takže to mě moc neláká. Takže ať si ty naše televize nase*ou.

10
martin
Reagovat

tak to je super zase

11
Ondraszek
Reagovat

SUNíčko – a nějaká castingová agentura to neřeší? přeci jen nějaká kačka by se hodila :-)

12
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Ondraszek: nemám ponětí. Mám jen to info, co je na ofiko webech.

13
l.l.
Reagovat

Zdravím, vstupenky na natáčení Hlasu jsou zdarma ?

Reagovat

@l.l.: Ano, určitě.

15
karolina
Reagovat

Ahoj chci se zeptat kde seženu lístky na hlas ??

Přidat komentář