Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Vystřídá Lucii Bílou v X Factoru Matěj Ruppert? (video)

17. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8299 w=615]
Dnes si bulvár nějak začal zase všímat možných porotců v chystaném X Factoru. Díky němu už víme, proč Leoš Mareš dal přednost Hlasu před X Factorem a nově taky, že Lucie Bílá se nakonec v porotě X Factoru neobjeví a vystřídá ji s největší pravděpodobností Matěj Ruppert (zpěvák např. Monkey Business). Touto informací nás obdaroval bulvár Extra.cz. Uvidíme, jak všechny tyto spekulace nakonec dopadnou a koho štáb TV Prima a TV JOJ vybere. Do komentářů klidně pište vaše přání, třeba si je někdo přečte a vyslyší. Mimochodem, Matěj už má jednu účast v pěvecké show za sebou. Nevěříte? :-)

Matěj Ruppert v Caruso show (1997)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Tomík
Reagovat

Tak Matěj místo Bílé to by bylo super a byly by to dvě mouchy jednou ranou. Ta Bílá do X Factoru fakt nepatří, emoce jsou sice super ale ne na úkor profesionality. Pokud bude porota zase rozhodovat o vyřazeném z posledních dvou soutěžících s nejmenším počtem sms tak už úplně vidím Bílou jak vyřazuje někoho fakt dobrého a dává přednost někomu kdo jí prostě je srdíčkem blíž a kdo je hrozný sluníčko. Myslím že v Talentu se předvedla dost. Naopak Ruppert by byl skvělej a byl by to velkej tahák celý show. A jeho vystoupení z Caruso šou taky dobrý, už sem to kdysi viděl a dobře tam ty Beatles dal.

2
Lucas
Reagovat

@Tomík: Souhlasím úplně se vším :) přispíváš sem často? že jsem si tě ještě nějak nevšiml :))

3
Luke
Reagovat

Já chci Markétu Jakšlovou z Verony…a basta….:-)

4
Ludvík
Reagovat

Matěj je zábavný, mohla b s ní být sranda, takže určitě bych byl pro!

5
Tomík
Reagovat

2: Přispívám jak jen to jde. A nedivím se že nevšiml, jsem taková šedá myška. :) Jinak je taky zajímavá otázka moderátorů, Bouček a Kerndlová jak byly původní zvěsti to snad ne, to by to fakt v bitvě s Hlasem projeli. Přímo se nabízí Pyco s Prachařem pokud teda Prachař nebude kouč a jistě jsou moderátorská dvojice sehraná ale to už by to bylo moc stejný jako Talent, měli by to nějak odlišit. Rozborila prakticky neznám a nikdy sem ho nic uvádět neviděl ale už byl stejně vyvrácen. Takže kdo?

Reagovat

Tomík (5) Tlačenka Kerndlová někdy někoho napadla? To snad ne, to by bylo skutečně fiasko. Mimochodem, co dělá Adéla? Není volná na nějakou moderáž s Jakubem Prachařem? :)

7
Honzad
Reagovat

@SUNíčko: Tak Adéla by si Prachaře, při vší úctě k němu, mám ho rád, při moderování pěkně povodila. Sice ne věkově, ale stylem humoru by mi vedle ní přišel jako takový zajíček, což by koneckonců mohla být sympatická kombinace :-)

8
priznivec.obecny
Reagovat

Tak snad to není kachna. Zatím to info beru s rezervou. Bylo by to super, kdy to byla pravda.

9
Tomík
Reagovat

6: O Boučkovi a Kerndlové psal někdo myslím přímo tady hned nějak ze začátku ale snad to byla jen kachna. Banášová ( pokud myslíte tu samou Adélu, Gondíkovou předpokládám nemyslíte :D ) se nějak po SuperStar 2009 nechala slyšet že už tenhle typ show moderovat nechce ale to už je dost dlouhá doba, mohla změnit názor…..každopádně by jako jedna z mála, možná i vůbec jediná měla šanci být lepší než moderátorská dvojice na Nově a Markíze kde hlavní tahoun je především Mareš, jinak Tina sama o sobě by asi byla docela slabá. Hodně by fakt záleželo taky na tom koho by Adela měla k sobě ale nevidím její účast moc reálně.

10
hihi
Reagovat

Prima s Ruppertem počítá od roku 2010. Stačí jen aby podepsal.

11
priznivec.obecny
Reagovat

@hihi: Právě. Tak snad bude souhlasit. A Lucii bych nějak skousla, ale kdyby tam nebyla, byla bych raději.

12
Bedy
Reagovat

Nejpravděpodobnějším kandidátem je samotný Pyco… a doufám, že to tak i bude :)

13
Nofux
Reagovat

Pokud Banášová, tak jedině s Pycem :) neumim si jí moc představit po boku někoho jinýho. Já osobně bych byl nejradši, kdyby se vybodli na 2 moderátory a nechali jen jednoho – a to Pyca :) Jakub by mi nevadil jako kouč.

14
jab
Reagovat

@Nofux: Taky bych byl jen za Pyca. U X Factoru jsem viděl vždy jen jednoho moderátora – u nás kdysi Mareš, v US Lopez, v UK O’Leary…ale je možné, že v jiných zemích mají moderátory dva.

15
Tomík
Reagovat

14: Americký X Factor 2 moderoval Lopez společně s Kardashiovou ale je pravda že ta byla podobně tragická jako naše loňská Zorka.

16
VojtaP
Reagovat

Já bych byl taky pro, aby to moderoval jen Pyco sám. Jak bylo zmíněno výše, tak to většinou má na starosti jen jeden a ono to i stačí, ale samozřejmě návrat legendární dvojice Adela a Pyco by byl zaručený úspěch a hlavně zaručená kvalita. Záleží jestli by Adela přijala,

17
Yorkie
Reagovat

Neověřená informace ale proslýchá se že v porotě X Factoru má zasednout Vladko Dobrovodský.

18
Jakub
Reagovat

Adéla už do podobných projektů jít nechce, souhlasila by jedině s Let´s dance, což pro ní je srdcová záležitost, ale jedině opět s jejím „dvorním“ režisérem Nuňězem. To byl také důvod proč nemoderovala ČS SuperStar 2, protože už se vyměnil režisér. Já jsem jen pro samotného Pyca. Prachař je v Talentu skvělej, ale tam předvádí i dost svého hereckého talentu (vždyť nejzábavnější jsou s Pycem v živákách, když používají různý rekvizity po soutěžícíh). A to v X factoru není, tam to chce daleko větší moderátorský talent.

Reagovat

@Yorkie: Tak to bude hodně mimo informace. Kuchař a v porotě X Factoru? Bohdalky se už někdo ptal, zda to nechce vzít? :-)

20
Honzad
Reagovat

Tak on hlavně v X Factoru (ale obecně v talentových soutěžích) má mít moderátor opravdu funkci průvodce. Někoho, kdo v zákulisí během prvních dílů podporuje rodinu a následně během živého přenosu podporuje samotné vystupující a je jakýmsi zástupcem diváka v samotné soutěži.

Nelíbí se mi, když se moderátor snaží exhibovat, být za každou cenu vtipný a zbytečně tak přeceňovat svou pozici. V Talentu u Pyca s Prachařem tohle funguje, ale X Factor je přeci jenom primárně o hudbě (než o prvoplánové zábavě, myšleno pozitivně). Takže nepotřebuju, ať je to někdo za každou cenu vtipný a akční. Stačí mi, když svou práci odvede na úrovni a show bude příjemně doplňovat, nikoliv se z ní snažit vybočit. Na to jsou jiné typy pořadů.

21
Jakub
Reagovat

@Honzad: Přesně tak a Prachař je opravdu víc takovej komik, kterej dělá tu show a tu moderátorskou práci víc vede Pyco. A v X factoru není prostor pro různé skopičiny, skákání na trampolíně, bouchání do bicích apod. Takže já bych bral jen Pyca. Samozřejmě kdyby byla dvojice Pyco a Adéla, tak to by bylo úplně nejlepší, ale to se bohužel nestane.

22
Jakub
Reagovat

@SUNíčko: Jí se už ptali, jenomže ta řekla, že do toho půjde jedině, pokud tam s ní bude i Milda Zeman. A ten prý do toho nechtěl tak, tak z toho sešlo. :)

Přidat komentář