Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

TV JOJ bude vysílat spin-off X Factoru pod názvem „X Factor – After X“!

5. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8295 w=615]

Televize JOJ nakonec opravdu spustí plánovaný podpůrný projekt pro svůj jarní tahák X Factor. Nejde o původní nápad, v britské verzi show má již své pravidelné místo Xtra Factor, který tamní show doplňuje již od 3. řady a pro svou zábavnost se těší velké divácké oblibě. Slovenská verze se bude jmenovat X Factor – After X a bude vysílat každou středu večer od 22:30 na TV JOJ. Jestli show dostane vlastní moderátory zatím není jasné. Televize Prima se nejspíš k vysílání spin-offu nepřidá.

Oficiální popis pořadu z programových plánů:

Středa 12.3. 22:30 – X Factor – After X
Čo sa deje po vypnutí kamier X Factoru? Viac výkonov speváckych talentov z kastingov, rozhovory s moderátorom, porotcami a exkluzívnymi hosťami. Súťaže, reakcie súťažiacich na hodnotenia poroty a odpovede na otázky z rôznych sociálnych sietí.

Hlavní show nás čeká v neděli a spin-off ve středu, což je pro tento formát nezvyklým dnem. V britské verzi je totiž vysílán na sesterské stanici ihned po skončení hlavní části. Nabízelo se tedy vyčlenit pro formát slot na jedné ze sesterských stanic JOJ Plus nebo WAU hned po odvysílání hlavní show. Hlavní součástí pořadu při Live shows jsou rozhovory s finalisty i porotou ihned v daný večer, zaručí to tak nejčerstvější dojmy. Je otázkou, zda se po odvysílání předtočených dílů After X přesune nebo nikoliv.

Související články:

Pokud vás zajímá, jak Xtra Factor vypadá v britské verzi a na co vše se můžeme možná těšit, se dočtete zde:

Chystají televize JOJ a Prima Xtra Factor? (video)

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Lukáš
Reagovat

Nemůžu to dneska v programu JOJky nějak najít. Nějaká změna programu?

Přidat komentář