Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Chystají televize JOJ a Prima Xtra Factor? (video)

15. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8295 w=615]
Ředitel televize JOJ se v odpovědích na divácké dotazy na webu televize vyjádřil, že k X Factoru chystají doplňkový projekt. Je možné, že půjde o tzv. spin off, čili program, který vychází z hlavní show. V britské verzi má své pevné místo už od 3. série a běží vždy hned po hlavní show na vedlejším programu ITV 2, aktuálně jej moderuje Caroline Flack a Matt Richardson, který loni vystřídal na této pozici stříbrného finalistu 6. série Ollyho Murse. Jistou obdobu znají diváci Slovensko Hl’adá Superstar, kdy ještě v době vysílání na STV1 běžel Superstar Magazín. O co vlastně jde?

Náplň

Náplní Xtra Factoru je odhlečenou formou přinášet vystoupení a záběry, které se do hlavní show nevlezli, ale nejsou o nic méně zajímavé. Většinou než na ty dobré soutěžící se soustředí na exoty, ale později ukazují i neodvysílané vystoupení favoritů. Součástí jsou také zábavné rozhovory a hry se soutěžícími a porotou.
Pro ty, kdo trochu rozumí, je tu pár ukázek, jak může být Xtra Factor zábavný

Xtra casting

V Live shows se Xtra Factor stále nese na stejné zábavné odlehčené vlně. Opět vidíme záběry ze zákulisí show, mimo jiné také porota a soutěžící odpovídá živě na telefonické dotazy diváků a diváků ve studiu a na dotazy ze socilních sítí. Se soutěžícími dělají moderátoři rozhovory, kde se vyjadřují k výrokům poroty. Mimo jiné je součástí také celebrity panel, kdy po každé jiná skupinka známých osobností společně s moderátory glosuje průběh soutěže. Ani v této části nechybí vtipné skeče.

Závěr

Bylo by určitě skvělé, kdyby takový doplňkový program televize chystali, jistě by si diváky našel a posílil tak ratingy sesterských kanálů. Klíčový je však výběr moderátorů a vlastně celého týmu, který pořadu zaručí nadhled a spád.

Dívali byste se na Xtra Factor?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Ludvík
Reagovat

Bylo by to fajn.. rozhodně co jsem viděl Britský Xtra Factor tak ty exklusivní záběry a rozhovory s porotci po live show jsou zajímavé… já jen doufám, že bude X Factor hlavně vysílán 2x týdně jako v původni verzi, ale malinko se obávám že to zase všechno natlačí co jedné neděle až někdy do 1 do rána :-/

Přidat komentář