Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Takto bude vyzerať scéna X Factoru!

9. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=9052 w=615]

Podarilo sa nám získať exkluzívnu fotografiu scény X Factoru. V nedeľu sa môžu diváci tešiť na prvý priamy prenos X FACTOR – prvé semifinále. Prípravy sú v plnom prúde. Scéna je postavená v Inchebe, kde sa točili aj kastingové kolá, no tentokrát je scéna väčšia a honosnejšia. Aj diváci si prídu na svoje pretože oproti kastingovým kolám si bude môcť vychutnať priamy prenos oveľa viac divákov. Ako sa vám páči? (len pripomíname, že nejde ešte o finálnu verziu scény)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Ludvík
Reagovat

Ty tři přenosy mohli v klidu udělat někde venku :D… Nicméně scéna vypadá skvěle, jako vždy, i když radši mám tu scénu jako mají v Británii… tahle je z nejnovějšího USA X Factoru jako přes kopírák

2
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: Mám to stejně, ta britská tak nějak víc lahodí oku a je prostornější. Tato mi přijde z této fotky i o něco menší než v USA.

3
Bedy
Reagovat

@Ludvík: taky jsem říkal, že kvůli 3 nedělím se nemuseli moc snažit.. absolutně ty 3 přenosy stejně nechápu a nepochopím..

4
Tomáš
Reagovat

3: To se totiž ani pochopit nedá.

5
Patrik
Reagovat

vypada to dobre skoda tych 3 live show

6
Dušan
Reagovat

načo viac live show pri týchto finalistoch ? :D :D :D

7
aranka
Reagovat

Díky, ale my v ČR nemáme zájem, nezajímají nás slovenští soutěžící :)

8
Nofux
Reagovat

Trochu off-topic, ale do ranku reality show to patří. Budete dneska někdo sledovat finále Eurovize? Podle mě je to letos jedno z nejlepších ročníků v historii a navíc neni vůbec jasný vítěz, takže každý očekává nejnapínavější výsledky od roku 1998.
Kdyby to někoho zajímalo, tak od 21:00 najdete na http://eurovision.tv live stream.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Nofux: můžeš pak sepsat rekap. Budeme rádi. Eurovizi jsme se kdysi i na Panáčkovi věnovali, když tam byli účastníci z ČR. Ale moc zájmu to nevzbudilo. Předem díky.

10
Dušan
Reagovat

inak.podla mna fakt Mamba nakoniec dostane divokú kartu a objaví sa v prvom live prenose, lebo zmazala moj koment napísaný v tom zmysle, že tam bude :))

11
Patrik
Reagovat

@Nofux: jj budu vítězu tam je hodne ale byl bych rad kdyby vyhrala ukrajinka vím že neni nejlepši ale kdyz ted ta ukrajina je na tom spatne tak by byli aspon trochu stastny ale vim ze to nevyhraje pral bych to ji nebo z montenegra

12
dolores
Reagovat

@Dušan: to mi ani nehovor, lebo tomu uverim, a ked to nebude pravda, tak budem smutnaaa ://

13
dolores
Reagovat

@Nofux: pozeram prave bodovanie na ORF a zatial to s prehladom vyhrava fuzata Conchita :))

14
Patrik
Reagovat

cochita to vyhrala

15
Jai Kudo
Reagovat

@Nofux: Panebože co je tohle za soutěž ???? :-(

16
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Freak show ! :D

17
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: „Bod pro ČR, že jsme tento rok opět vynechali Eurovizi. Hudební soutěž, kde vyhrávají vousatý zpěvačky nebo holky, co ten večer nastřílely do publika nejvíc konfet, není zas tak moc hudební soutěž, jako spíš přihlouplá estráda.“ – Jarda Konáš, Hudební masakry – podepisuji :D

18
Nofux
Reagovat

No, to je celkem ubohej a dost povrchní pohled na tuhle soutěž :) poslechni si všechny písničky a pak suď. Na druhém místě skončilo Nizozemsko s country baladou a žádnou bombastickou a výstřdní show k tomu nepotřebovali https://www.youtube.com/watch?v=4ggBPAm5XLA

Přidat komentář