Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: Kdo se nakonec v Domech porotců dostal přes Otu a Celeste? (rekap + foto)

28. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8972 w=615]
V aktuálním díle federální a pěvecké soutěže X Factor jsme se dostali do další fáze. Do slavných „domů“ porotců. Sice jsme se k nim (zřejmě) nepodívali, ale to vezmi čert, hlavně že se zpívá. Představilo se nám deset pěveckých vystoupení. Pět skupin a pět kluků. Kdo zazpíval nejlépe? Kdo by si zasloužil postup? Komu všechno sedlo? A dozvíme se, kdo půjde dál? Hodnotí Merťas a VojtaP.

Skupiny – Oto Klempíř

[singlepic id=8947 w=615]
Merťas Oto vyfasoval skupiny a je to snad dobrá volba. Ke svému rozhodování si vybral Nightwork. Kluci ze zaniklé kapely si pobrečeli, jak je to strašné, že vydělávají vlastně tak !!!málo!!! peněz (zdá se snad dnes někomu 25 tisíc měsíčně málo?) a mohlo se jít zpívat.

VojtaP: Oto napříč svému přesvědčení dostal skupiny, osobně myslím, že zvolili toho pravého. Své skupiny si pozval do pražského hudebního klubu SaSaZu a v rozhodování mu pomůžou členové dnes již neexistující skupiny Nightwork – Jakub Prachař a František Soukup, což je taky správná volba, kluci zažili se skupinou téměř raketový start a jejich hity se svéráznými texty a chytlavou melodií ve své době točily rádia do zblbnutí. Co víc si může současný interpret přát? Akorát to prý moc nenese…

JOY$ (Lady Gaga – Born This Way)

[singlepic id=8971 w=615]
Merťas Trojka holek si dala konečně dohromady svůj název a mohlo se jít zpívat. K vystoupení si vybraly pecku od Lady Gaga, Born This Way. Musí hodně šlapat do pedálů, protože jejich poslední vystoupení nebyla vůbec světová, spíše naopak. A u Otty holky hodně překvapily. Odešly veškeré předešlé chyby, vytáhly rovné a čisté hlasy a šlapalo to. Takhle by to mohlo vypadat. Akorát jsem se obával konce, kde se holky posunuly do vyšších poloh a tam to trochu skřípalo. Ale celkově se holkám vystoupení povedlo a musí jen doufat, že ostatní předvedou slabší výkony.

VojtaP: Seznamte se s JOY$, na to, že holky spolu působí jen pár týdnů vypadaly, jakoby se znaly roky. Pro skupinu je obrovská výhoda, když si členové sednou, hned je vidět týmový duch. Děvčata chtějí Otovi ukázat, že se takhle už narodily a zvolili hit od Lady Gaga. Ve společných pasážích měly pár velkých momentů, v těch sólových se ukázala slabina zpěvačky v barevné sukni, což je průměrný a trochu roztřesený hlas, ostatní členky to ale dobře kompenzují. Ke konci se už sice objevily nějaké disharmonie a zbytečné prvky, ale celkově se dá říct, že jsou JOY$ konzistentní skupinou s jistým příslibem dalšího růstu.

CRABSLIDE (Imagine Dragons – Demons)

[singlepic id=8974 w=615]
Merťas Ajťáci a prodavač hokejových výstrojí spolu zpívají už tři roky a X Factor by jim měl otevřít nové dveře k byznysu. Vystoupení na bootcampu bylo parádní, tak se čeká zásah i u Oty. Na paškál si vzali Imagine Dragons. Crabslide ukázali, že zpívat rozhodně umí a do téhle soutěže patří a viditelně a hlavně slyšitelně se hlásí do live show. Kluci se s profláklou hitovku popasovali na výbornou a hlavně se ukázalo, že ve svém středu mají i dalšího dobrého zpěváka a víme, že frontman taky zpívat umí. Působili hodně kompaktně a celistvě. Velká otázka, jestli dokážou zaujmout lidi. Covery v jinších hávech by jim mohly pomoci. Vystoupení to bylo ale celkově hodně dobré. Řekl bych až nad poměry.

VojtaP: Crabslide se více projevili až na bootcampu se slušným coverem 1D. Tentokrát si berou další aktuální skupinu Imagine Dragons. Hned na začátku mě zaujal hlas kytaristy, který dříve nebyl slyšet. Kupodivu si to dával ještě mnohem líp než frontman, ten byl od začátku hlavní slabinou kapely. Demons pro ně byla dobrá volba, song si upravili do klidnější polohy a to jim hodně sedlo, vyznění písně zůstalo nedotčeno a žádné výrazné chyby jsem taky nepostřehl. Příjemné vystoupení, jejich zatím nejlepší v soutěži, s podobnými úpravami by klidně mohli uspět v Live shows.

The Moment (James Blunt – Bonfire Heart)

[singlepic id=8975 w=615]
Merťas Holky se v soutěži zatím tak trochu vezou. Jednou jsou vynikající a podruhé zase úplně otřesné. Na ten velký zásah se teprve čeká. Potřebují ho jako sůl. A má jim k tomu pomoci James Blunt a jeho Bonfire Heart. Osobně bych ale řekl, že si na tom holky trochu vylámaly zoubky. Bohužel v sólových partech se ukázalo, že to nejsou jednotlivě silné zpěvačky a problémy byly citelně slyšitelné. Povedlo se jim zasáhnout první náběh na refrén, tam ve společné pasáži zněly hodně dobře, ale poté se celé vystoupení bortilo jako domek z karet a bohužel ke konci se vystoupení stalo se jaksi méně poslouchatelné. A ani ty přidané kudrlinky jim moc nepřidaly. Holky si dle mého zavřely cestu do live shows. Definitivně ukázaly, že pěvecky mají mezery a na postup nemají.

VojtaP: S děvčaty z The Moment je to jako na houpačce, jednou skvělé, podruhé čtyři adeptky na hvězdnou pěchotu v jednom balení. U Oty potřebují pořádně zapůsobit. S Jamesem Bluntem se ale těžce minuly. Jen se potvrdilo, že ve svém středu mají pouze jednu jakž takž dobrou zpěvačku, ostatní (zejména dívka v modrém a červeném) působí jako její vokalistky, které se snaží, ale nemají na to, zkrátka jsou hodně slabé. Společné pasáže jim šly také jen na začátku, poté se začalo zbytečně kudrlinkovat a celé to šlo ke dnu. Jen týmový duch nestačí. The Moment svoji šanci v Domech porotců promrhaly.

Lady Jam (Alicia Keys – Girl On Fire)

[singlepic id=8976 w=615]
Merťas Parta se dala dohromady hlavně kvůli X Factoru a byli spolu jen tři týdny před soutěží. Dočasně přišli o jednoho člena, protože měl své pracovní povinnosti. Kapela a hlavně ústřední zpěvačka si vzala docela velký šálek v podobě Alicii Keys a její song Girl is on fire. Zpěvačka se snažila, seč jí roztřepené hlasové síly stačily. Samozřejmě, nějaké chybičky se objevily, ale bylo to vystoupení celistvé, poslouchatelné a líbil se mi znovu ten nový háv songu. Dodává to písničce úplně jinou šťávu. Vystoupení bylo moc hezké a je další skupinou, která se hlásí o postup. Jak říkal Prachař, je to hlavně o té zpěvačce. Jakmile to ona pokazí, jde to na vrub celé kapely. Jestli postoupí, tak se budou muset soustředit hlavně na výkony frontmanky.

VojtaP: Zajímavá parta z Nového Jičína se dala dohromady pouze kvůli X Factoru a už účast u Oty „doma“ berou jako svoje vítězství. Dobrý přístup! Od mých předstartovních favoritů jsem čekal ale víc, Alicia Keys je pro Karlu evidentně Everest, jejich výběr jsem nepochopil. Kapela stojí a padá na jejím výkonu a ten dneska nebyl moc dobrý. Při vší smůle zněla víc nejistě než kdy před tím a s každým refrénem se trápila. Ocenit se dá opět originální úprava. Jak zaznělo v minulém Hlasu, když se zpívá Girl On Fire, musí na pódiu ze zpěvačky létat plameny, u Karly to byl pouze malý táborák, byť se snažila ze všech sil rozpoutat pořádnou vatru, bohužel se neurodilo. Škoda, Lady Jam je zajímavé uskupení, jen si pro svou velkou šanci měli vybrat něco, co zpěvačce sedne líp a kde se může ve větší míře ukázat i šikovnost kapely.

Ricco a Claudia (The Great Big World & Christina Aguilera – Say Something)

[singlepic id=8977 w=615]
Merťas Celá dvojka si uvědomuje, že dopředu je táhne příběh. Ale oni to tak nechtějí. Chtějí se prosadit hlavně zpěvem. Ale od toho příběhu se prostě nejde odtrhnout. To je bude provázet stále. To se budou snažit v nádherné písni Say Something. A přesně takovýhle šlágr dvojice potřebuje. Tentokrát mi ani nevadila Riccova barva hlasu, ale udržel ho pěkně v nízké tónině a bylo to naprosto parádní. Claudia hrála trochu druhé housle, ale celkově to bylo parádní vystoupení. Bylo to procítěné, ale jak říkali hosté, ten cukrkandl je hmatatelný a ne každému tento styl sedí. Hlasově to však bylo hodně dobré a také se hlásí do live show. Oto to bude mít rozhodně těžké. Čtyři z pěti vystoupení byla v rámci soutěže nadprůměrná.

VojtaP: Ricco & Cloudia zásadně odmítají tvrzení, že je dopředu táhne ouze Riccův vozík a hodlají to dokázat. Aby se tak stalo, tak si pradoxně vybrali nejsmutnější píseň loňského roku. Ne ne, tady se na city vůbec hrát nebude. Vystoupení dopadlo přesně podle mých předpokladů, zazpívané perfektně, bez chyby, ale emoce hrozně přehrávané a to od obou, víc patosu už je snad jen v Ordinaci. Kdybych měl srovnat dva výkony, tak verze Alexe & Sierry mi přišla mnohem víc vkusná a autentická.

Koho Oto vybere?

Merťas Otovi výběr moc nezávidím, i kdybych tam seděl, tak mám jasno. Dál bych poslal Lady Jam a Crabslide. Obě skupiny jsou v moderním hávu, snaží se muziku dělat s dobou, dobře zní a celkově jsou zatím jejich předešlá vystoupení nejkonstantnější. Obě dámské skupiny nemají dostatečný drajv, teda hlavně The Moment se ukázaly velice špatně, JOYS na druhou stranu zabojovaly, a dvojice Ricco a Claudia bohužel způsobují cukrové záchvaty.
No, teďka je nad slunce jasné, kdo má teda dneska vroubek. Jak říká sám Oto v reklamě na chipsy. Dle mého asi vybral to „nejhorší“, co mohl. Zpívající duo bych ještě překousnul, zazpívali parádně a jejich hudební kvality jsou vynikající, bohužel s nutnou dávkou patosu, ale holky z JOYS je nestabilní prvek, u kterého se bojím, že selže.

VojtaP: Oto je v těžké situaci. Podle výkonů by na tom byly nejlíp rozhodně Ricco & Claudia a poté Crabslide, ostatní vystoupení úplně neukočírovali. Za mě bych poslal dál určitě Crabslide a pak bych si nejspíš hodil mincí mezi JOY$ a Lady Jam. Poslední dvě jmenované úplně nezazářily, ale znamenají příslib. R&C nejsou vůbec můj šálek čaje.
R&C nakonec k mému údivu postoupili. Samozřejmě po pěvecké stránce oprávněně, jen se mi nechce věřit, že to bylo Otovo rozhodnutí. Před Domy porotců jsem právě kvůli Otově přístupu odhadoval, že toto bude za outsidery. Mrzí mě nepostup jedné z kapel, zajímalo by mě, jak by to fungovalo v Live shows. Na JOY$ budu v Live shows zvědavý, sice to není jakkoliv úžasné seskupení, ale jistý potenciál tu je. Uvidíme.

Koho by poslal dál Merťas po Domech porotců?

Crabslide a Lady Jam

Koho by poslal dál VojtaP po Domech porotců?

Crabslide a Lady Jam

Koho nakonec vybral Otto?

Ricco a Claudia
JOY$

Chlapci – Celeste Buckingham

[singlepic id=8946 w=615]

Merťas Celeste se usadila v Bratislavě. Její pětka kluků má v sobě velký potenciál. Od čtyř se určitě očekává kvalita a od pátého se čeká překvapení nebo propad. Držím jim palce a čekám super pěvecká čísla. Celest pomůže rozhodovat star Richard Muller.
VojtaP: Celeste si pro svoje chlapce vybrala heliport bratislavského hotelu. Produkce jí nadělila papírově nejsilnější kategorii, uvidíme, jestli ji pohřbí nebo to s ní nakonec celé vyhraje. Asistovat u hodnocení a výběru jí bude slovenský zpěvák Rišo Müller.

Tomáš Kaliárik (Amy Winehouse – Valerie)

[singlepic id=8978 w=615]
Merťas Tomášovi se zatím po celou dobu soutěže poměrně daří a uvidíme, co předvede na heliportu pro Celeste. Tomáš zpíval dobře, ale neubráním se několika výhradám. Bohužel mi na Tomášovi chybí nějaká originalita. Mám pocit, že jsem to už někde slyšel. A ve vystoupení mi scházel trochu drajv, přišlo mi to takové líné a bez náboje. Celkově to bylo vystoupení na vysoké úrovni, ale scházel mi ten x factor.

VojtaP: Tomáš poprvé výrazněji zazářil až v duetu s Matějem Vávrou na Bootcampu, byl jsem zvědavý s čím přijde. Vybral si Valerie a šlo mu to, od castingu už mu tolik nedělala problémy intonace, ale lepší než zmíněný Bootcamp to nebylo. Tomáš má výhodu ve vizáži a příjemném vystupování, ale to jeho někteří konkurenti mají taky. Stejně jako Merťas mám pocit, že není dostatečně originální, těžko odhadovat, čím by byl pro soutěž, potažmo náš showbusiness přínosem. Měl by doufat, že ostatní nebudou tak dobří, takto zapadne do průměru.

Tibor Gyurcsík (One Republic – Counting Stars)

[singlepic id=8979 w=615]
Merťas Tibor je hudbou otřískaný harcovník a zpěv je pro něj denní chleba. Soutěží také prochází jako nůž máslem. Jak to bylo na heliportu? Dle mého pro Tibora špatně. Sice vystoupil z takové své všední role a ukázal trošku jinou barvu hlasu, ale celkově mi vystoupení neznělo a doslova můžu říct, že mě nebavilo. Jeho cédéčko bych si asi nekoupil. Není to však špatný zpěvák, ale znovu, jako u Tomáše, něco mi v tom, nějaká ta přidaná hodnota. Uvidíme, jak zazpívají další.

VojtaP: Už minule jsem se vyjádřil, že je mi Tibor nesympatický, jeho vystupování mi přijde takové hrané na kameru, neautentické. Pokud bych se měl zaměřit pouze na zpěv a podání hitu od mé oblíbené kapely One Republic, tak bych měl také několik výhrad. Byť Tibor použil zatím u něj neslyšené polohy, kde zněl dobře, tak jako celek to pro mě nemělo ty pravé „gule“, chyběla tomu naléhavost, větší emoce v projevu. Tibor jakoby se bál ušpinit a ztratit tak permanentní úsměv na rtech a nažehlenou košili.

Matty Rebel (Passenger – Let Her Go)

[singlepic id=8980 w=615]
Merťas Matty se prezentuje jako rebel. V soutěži tam taky tak nějak působí, ale pro mě je to trochu omyl. V celé fázi soutěže nepředvedl jedno pořádné vystoupení, které by mělo nějakou extra hlasovou váhu. Co na heliportu? Překvapí? Konečně to vypadá, že Matty taky umí zpívat. Vyvaroval se falešných tónů, byla mu vybrána písnička, která mu dokonale seděla, a odzpíval se vztyčenou hlavou. Pro mě převýšil zatím své dva předešlé konkurenty. Matty překvapil a mohutně se hlásí o místo v živých show. Dokonce si ho tam i dovedu představit, že bude bořit davy slečen a mohl by i oslovit i další.

VojtaP: Matty celou dobu působí, jakoby se v soutěži ocitl omylem, působí nevyzrále nejen pěvecky, ale i jako osobnost, vzhledem k věku se není čemu divit. Matty se přiznal, že svůj výběr neustále nacvičoval, tak jsem byl zvědavý, co z toho bude. Známý provařený hit od Passengera podal s citem a ukázal barvu, která u něj zatím nebyla slyšet, celkově odzpíval slušně. Zde se odehrálo zatím největší překvapení, Matty se určitě překonal a zatím se posunul na vrchol, jenže ještě nás čekají dva výkony a to zrovna od našich favoritů.

Lukáš Grüner (Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child)

[singlepic id=8981 w=615]
Merťas Lukáš má x factoru na rozdávání. Asi nejvíc ze všech, kteří jsou v soutěži. Musí si dát hlavně pozor na angličtinu. Je ostřílený z ulice, tak snad nebude nouze o čisté vystoupení. Lukáš prokázal, že na live show má a patří do něj. Neotřelý projev, podání, hlasově zajímavé a originální. Super. Lukáš dokonce i na začátku držel výbornou angličtinu, až na konci se sice výslovnost trochu rozjela, ale to přičítám tomu, že se položil do songu a nechal se songem pohltit. Co na plat. Lukáš do živáků patří.

VojtaP: Lukáš mě zaujal hned na prvním castingu, o něm lze říct, že má nějaký x factor, působí uvěřitelně a má zajímavou barvu hlasu, kterou ukázal i v úpravě tanečního hitu. Lukáš ukázal svou originalitu a zazpíval to bez chyby a procítěně. Svou reputaci si po Bootcampu napravil a projít by určitě měl.

Matěj Vávra (Enrique Iglesias – Tonight (I’m Loving You))

[singlepic id=8982 w=615]
Merťas Matěj od castingu staví svou kariéru kousíček po kousíčku. Na silných základech staví silnou kariéru. Jeho vystoupení na heliportu bylo jedno z nejlepších, které jsme v soutěži slyšeli. Nádherné, procítěné, čisté a hlasově nejlepší vystoupení, které soutěž nabídla. Matěj roluje do live show. Má z kluků nejlepší hlas a místo v živáku si zaslouží.

VojtaP: Jak se říká „to nejlepší na konec“. Matěj má společně s Lukášem velkou naději celou show vyhrát. Z kluků měl jednoznačně nejjistější projev a průměrnou píseň v akustické úpravě pozvedl o několik úrovní. Super, takových vystoupení jen houšť a větší kapky! Celeste má před očima hvězdu letošního X Factoru a neměla by ji přehlédnout.

Koho Celeste vybere?

Merťas Celeste to nemá jednoduché. Protože všech pět kluků je na dobré pěvecké úrovni a všichni zazpívali dobře. Přesto má její pětka jasné dva favority. Lukáš a Matěj jsou na tom z kategorie nejlíp. Oba by v live show zářili originalitou a profesionálním projevem. Zkrátka by dělali dobrou hudbu.
Celeste naštěstí nakonec vzala Matěje Vávru. Nejžhavější želízko v ohni, a Tibora. Místo něj bych radši viděl Lukáše. Tibor nejspíš nebude pro masu lidí, má takový trochu odstup. Lukáš mi přišel takový bližší publiku. Ale to už je asi subjektivní dojem. Tibor také zpívat umí a nebojím se, že by to byl z jeho strany nějaký provar, naopak. „Jen“ teď půjde hlavně o ty osobní sympatie.

VojtaP: Kluci jsou jednoznačně nejsilnější kategorie, o čemž jsme se mohli v tomto díle přesvědčit. Kvalitou svých hlasů jsou velmi vyrovnaní, tudíž být na místě Celeste bych se rozhodl na základě aktuálního výkonu. Ty nejlepší jsem i předem tipoval, postoupit by tedy měli Lukáš a Matěj, které si dokážu představit, že vedle sebe stojí na úplném konci soutěže a po ní dělají dobrou hudbu.
Celeste nakonec vzala Matěje Vávru, kdyby ne, tak bych pochyboval o její kompetenci. Postup Tibora byl pro mě také velkým překvapením, stejně jako u skupin R&C. Možná v soutěži nebudou pěvecky špatní, ale ani jednomu asi fandit nebudu a jejich desky po soutěži vyhledávat taky ne. Celeste měla raději vzít Lukáše a možná bych pochopil i postup druhého Matěje.

Koho by poslal dál Merťas po Domech porotců?

Lukáš a Matěj

Koho by poslal dál VojtaP po Domech porotců?

Lukáš a Matěj

Koho nakonec vybrala Celeste?

Tibor Gyurcsík
Matěj Vávra

TOP 3 nejlepších výkonů podle Merťase

1, Matěj Vávra
2, Lukáš Grüner
3, Ricco a Claudia

TOP 3 nejlepších výkonů podle VojtyP

1, Matěj Vávra
2, Lukáš Grüner
3, Crabslide

Hodnocení první části Domů porotců podle Merťase

Dnes to bude krátké. Dům porotců přinesl několik hodně dobrých vystoupení, které stojí za to si pustit a fanouškovi hudební show by neměli ujít. Nutno pochválit produkci, že měla naprosto parádní zvuk, který nebyl rušený žádnými okolními vlivy, ale bylo slyšet jen a pouze interpreta. Perfektně nazvučené jako v americké verzi. Ovšem musím taky ale říct, že ač pěvecké výkony byly parádní a poslouchatelné, tak mi v nich zase chyběl ten krůček ke star quality. Tam došel jen Matěj Vávra. Bojím se, že by zbytek soutěžících v jiných pěveckých tuzemských show neuspěl. V rámci X Factoru to bylo výborné. V obecné rovině? Trošku průměr. Ale nemůžu říct, že bych se u některých vystoupení nebavil a nezaposlouchal, jen to nebylo vždy úplně ono.

Hodnocení první části Domů porotců podle VojtyP

Domy porotců jsou podle mě zatím nejlépe zpracovanou fází. Vše dobře odsýpalo a slyšeli jsme hodně dobrých výkonů. Nebyly to však taková úžasná hvězdná vystoupení, které by strhly internety po celém světě, jako jsme zvyklí, když se k nám po netu dostane virálním způsobem vystoupení třeba z ruského X Factoru. V rámci letošního ročníku ale cítím u soutěžících zlepšení s každou další fází, to nadšení mi jen trochu kazí fakt, že ta další bude velmi krátká.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 59
1
Patrik
Reagovat

Ta sledovanost CR jen pres 320 tisic lidi na to koukalo sklamani

2
dolores
Reagovat

prave som sa dozvedela, ze Tibor ucinkoval aj v madarskom XF. slovensky bulvar ho teraz pranieruje za to, ze to nepriznal vcera v medailoniku. takze okrem Bazika, Agrebi, Mamby dalsi ex….

3
lukefry21
Reagovat

@Patrik: Bohužel, čekal jsem to. Zpracování sice bomba, ale na druhou stranu přišlo mi, že to bylo včera takové trochu divácky náročnější… :) Já jsem si to užil, ale někdo, kdo se chce při neděli uvolnit a bavit se včera asi nesetkal s úspěchem… ;-)

4
irena
Reagovat

Jsem asi jedna z mála kterou vůbec neoslovil Lukáš, zpěv OK, ale nějaký x factor pro mě neměl ani náhodou, tak mi nechybí. Jsem ráda za Matěje Vávru a kdybych si měla vybrat druhého, byl by to překvapivě druhý Matěj. Pořád jsem si říkala že to byl omyl mít ho v pětce, ale příjemně mě překvapil. Co se týká Tibora, vidět ty jeho úsměvy nemusím, ale zpívá slušně a kromě toho si taky myslím že zrovna on to stejně nevyhraje. Co se týká skupin, se slzou v oku vzpomínám na All x a vůbec celý první x factor.

5
Monika
Reagovat

Lukas prilis nebavil ani me. Sympatak ano, ale zpev byl pro me nudny a nezajimavy. Nejvice se ovsem rozchazim s postupem kapely Joy divka v cernem tricku je hvezdna pechota jako vysita, Tato slecna neumi zpivat vubec.

6
Prochor
Reagovat

Přiznám se, že jsem si X-factoru ještě nenašel nikoho, komu bych fandil (na rozdíl od Hlasu).

7
Luke
Reagovat

@irena: Tak když pro tebe Lukáš nemá Xfactor, tak to by mě zajímalo, jak si teda ten Xfactor představuješ ? Ten kluk má takovy charisma, které jde vidět na sto honů a to nemusí ani začít zpívat…

8
Monika
Reagovat

Otazka X factoru je ciste subjektivni zalezitost, kazdej to vnima jinak. Lukas je sympatickej chlapik pro me, ale prilis obycejnej, takovych brnkacu na kytaru je na kazdem rohu tucet. Hraje na kytaru sotva prumerne, zpiva prumerne, neni na nem nic mimoradneho. kdyby tu nepadalo jeho jmeno v diskuzich uz bcyh si ho ani nevybavila.
Jinak mam to stejne s prochorem neni tam vylozene nikdo, kdo by me nejak extra zaujal a prala mu vitezstvi. zatim mi je zcela fuk, kdo dojde nejdale.

9
Luke
Reagovat

@Monika: To máš pravdu, že takovejch brnkačů na kytaru je mraky, ale ti hrají jen tak u táboráku, nebo na nádraží, kde čekají, až jim kolemdoucí hodí nějakou korunu a nestojí za nic…pár takových znám….Lukáš se od ostatních odlišuje, je jiný, zajimavý týpek a věřím, kdyby postoupil do live, tak má šanci prosadit a možná i vyhrát a hlavně by to byl zajímavej týpek do Showbyznisu…Takový jako on tady nikdo není(asi jenom Tomáš Klus)…
Tady ti soutěžící jsou všichni na jedno brdo v podstatě..pořád stejná písnička a když se někdo objeví, kdo se úplně odlišuje od zbytku soutěžících, zpěvěm, zjevem, projevem, tak by se sakra měl prosadit….Kdo už jiný ?
A říct, že zpívá průměrně ? No na to se nedá už ani nic říct….a vlastně nevím, proč na tvůj příspěvek reaguju, když mě neustále tvýma příspěvkama přesvědčuješ, že hudbě ale vůbec, vůbec nerozumíš….

10
Monika
Reagovat

@Luke: No vidis a toho tveho genia hudebniho porota s Haberou vyhodila, to jsou ale preci volove, kteri hudbe vubec ale vubec nerozumi:-)))))

11
jab
Reagovat

@Luke: Lukáš má potenciál, ale podle mne by na sobě měl ještě pracovat. Můžu říct, že pro písničkáře a muzikanty mám většinou slabost, ale on šel tak trochu mimo mne, jen jsem si všiml, že má zajímavou barvu a aji solidně intonuje, nic mě u něj neruší. Pro mne má pořád trochu nevýrazný přednes, i když včera se mi líbil asi nejvíc za celou soutěž. Pořád však ve mně nedokázal vyvolat to co třeba Ondra Ruml, Ľuboš Babic (hlasově velmi podobný typ), Itcho Pčelár nebo ze zahraničí Luke Friend nebo Alex Preston. Ani si ho neumím moc představit do showbusinessu, on mi spíš zapadá do klubů, možná i na nějaké městské akce. Ale možná s něčím vlastním by fakt hudebně „prokoukl“. Nicméně, pokud by postupovali tři, asi bych vzal do live shows jeho (a možná vyměnil Gyurcsíka za Kaliarika, ale tam mi to bylo celkem šumák), přece jen by to pak bylo docela různorodé. Nicméně něvěřím, že by ohrozil Matěje Vávru, ten byl včera imho daleko před ostatníma klukama.

12
Luke
Reagovat

@Monika: a opět jsi nezklamala, že se odvoláváš na někoho jiného, tentokrát na Haberu a opět jsi potvrdila svoji neznalost…
Pokud vím, tak tenkrát vypadl po duetech, kde zpíval písničku nonstop, kerá vznikla kdysy v minulém století…
Myslel jsem tím, že by se prosadil v tom svém stylu a ne v písničče od Michala Davida, na které si vylámali zuby i ostatní tenkrát..tak ještě aby nevypadl…To je jak kdyby měla Sklovská zpívat hip hop….jen tak pro srovnání…ty nádhero…a doufám, že už tě to docvakne…
Kadej příspěvek tady beru na panáčkovi, ale ty tvoje bludy, co píšeš, nemůže brát nikdo vážně tady a myslím, že nejsem sám, kdo si to myslí….

13
Luke
Reagovat

@jab: ale právě by bylo zajimavé, jestli by se prosadil, to by mě zajímalo, jestli by prorazil, nejen do klubů ale i někde dál :-)

14
okkvp
Reagovat

V názoru na Lady Jam se s rekapisty diametrálně rozcházím. Souhlasit můžu jen s tím, co padlo v tv – že jsou jen o té zpěvačce. Mně ovšem přišla pokaždé dost strašná. Crabslide mi přijdou nudně proviční. Místo Ricca s Claudií bych sice taky brala raději něco jiného, ale nic takového nebylo. Podle mého vyběr k postupu velmi solidní.
U kluků bych sice raději viděla postoupit Lukáše než Tibora, protože mi přijde zajímavější, ale s volbou nemám zásadní problém. Kostkovaný Matěj výkonem pozitivně překvapil, ale osobnostně na postup imho nemá. Čerstvé náctky by asi uchvacoval, ale já na tyhle mámě ztracené hošánky neberu.

15
Monika
Reagovat

@Luke: Vyhodil ho Habera a spol? Vyhodil. Byl v zivacich? Nebyl. Tak zase nemel kraviny, kdyby byl excelentni, tak proste projde, at zpiva cokoliv. Zdar, nebudu s tebou ztracet cas.

16
Luke
Reagovat

@Monika: TY si opravdu případ, takže když není někdo v live přenosech, tak není excelentní ? Že nezazpívá všechno ? Ale kdyby to ten dotyčný zazpíval všechno, tak řekneš, že je,,technický dokonalý“ ale že je nudný..viz případ Veronika Stýblová třeba že…
A když se chce věnovat jednomu žánru, ve kterém vyniká, tak je špatný podle tebe, když zazpívá vše tak je technický dokonalý, ale nudný(podle tebe samozřejmě)…
Holka holka ty si číslo…takovy argumenty, že Porota nepustí někoho do live, tak je špatný…
Kolikrát záleží i na štěstí… jakou dostane, kdo písničku, jestli mu sedne nebo ne

:-D :-D :-D bože holka s tebou je sranda opravdu

17
Scaramanga
Reagovat

@Luke: Ona vsak nenapisala, ze je spatny, to ju fakt vytrhavas z kontextu. Proste jej nie je pritazlivy, chyba chemia a tym padom aj charizma, ktora je vzdy subjektivna. Inak, Lukas je zaujimavy urcite, oproti ostatnym naklonovanym vyzorovo aj hlasovo spevakom a muzikantom. A pravda je, ze taky typ v nasich koncinach velmi nie je a chyba.

18
Luke
Reagovat

@Scaramanga: Dobře nenapsala, že je špatný, ale není excelentní podle ní, ale ona nerozlišuje žánry ve kterých jsou dotyční zpěváci dobří a ohání se tady s porotou v superstar, kde musel zpívat Nonstop, který zkazil a proto vypadl…a tím pádem, ten zpěvák nemá v live šou co dělat, podle ní…
Ale ona nechápe, že ne každý vše odzpívá..někdo je holt dobrý v rocku někdo v popu…

19
Luke
Reagovat

@Scaramanga: Copak ve světě úspěšní zpěváci nebo zpěvačky zpívají více žánrů aby byli úspěšní ? No nezpívají, každý si jede to svoje v čem je dobrý…

20
Ananas
Reagovat

@Luke:
Mně dost otrávil ten argument k vyhazovu Lukáše, že by se neobešel bez kytary. No a co? Z té přece mohli udělat přednost.

21
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Hledají X Faktor, ne univerzálního zpěváka.

22
Luke
Reagovat

@Ananas: přesně tak no

23
Jai Kudo
Reagovat

@Luke: Samozřejmě, že ve světě úspěšní zpěváci zpívaji různé žánry…..není to podmínka, ale není to ani neobvyklé. Ona Monika je tady proslavená svými nekompromisními negativními komenty k čemukoliv, některé argumenty jsou sice mimo, ale s tím, že Lukáš má X Faktor pouličního drnkače, souhlasím. Není mně nějak nesympatickej, ale pár drnkačů v podchodu u nádraží v Brně je taky sympatickejch a nejdou do X Faktoru… :-D

24
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: no, zase, že by se ti multižánroví dali přehazovat vidlemi ? :D Tak jistě, třeba bardi jako Tom Jones, ale kolik takových je ? Spíš ta „multižánrovost“ spočívá dneska v tom, že je na nich patrný vliv třeba řady žánrů, které si ve svém kotlíku přetaví na nějakou originální směs, vytvoří si jakýsi vlastní žánr, než že by vyloženě cestovali mezi žánry jako takovými.
U toho Lukáše je škoda, že není lepší kytarista, tím by tomu totiž dodal takovou tu třešničku a výrazně by se odlišil od těch co slýcháš na tom nádraží ;-) Takhle to mělo jistý provinční nádech, nicméně u mě by jako číslo dvě jasně postoupil.

25
Mila2
Reagovat

@Ananas: Celeste k vyhazovu Lukase musela něco říct, tak holt řekla to s tou kytarou. Stejně si myslím, že porotci mají na rozhodování, kdo postoupí, pramalý vliv… Je fakt, že Lukáš se od těch ostatních kluků včera lišil, ale nejslabší nebyl. Holt se prostě nehodil. On asi nikdy nevyprodá stadion, když už, tak se z ulice přesune do malých klubů. Mně je to sympatické

26
Mila2
Reagovat

Ti zbylí kluci mi přišli takoví šamponci, především Tibor. Možná by se hodili spíš do klučičí skupiny, jako byli třeba East 17, hodili by na sebe bílé košile, pod tím vysportovaná těla a dívky by omdlévaly blahem…

27
Ananas
Reagovat

@Mila2: prostě je škoda, že postupují jen dva. Byl by větší prostor pro pestřejší nabídku. Lukáš by oslovil právě ty, kterým šamponci vadí z principu.
No nic, prostě je mi líto, že nepostoupil.

28
Tomáš
Reagovat

Moniko Lukáš je výjimečný a jestli je někdo průměrný tak je to jedině ten tvůj Tibor kterej Lukášovi nesahá X Factorem ani po paty. Že byl takový týpek jako Lukáš už ve dvou soutěžích a ani jednou to nedotáhl do finálových kol přičítám debilitě porot/produkce a ne jemu. Hlavně že takový nýmandy jako například Šepse nebo Šmidáka dál pustili….každý dělá chyby a i poroty a i produkce a na jejich názoru nemusí být vůbec nic objektivního. Musím říct že to že se Lukáš nedostal do finálových kol ani v X Factoru kde podle mě fakt zářil ( v SuperStar dejme tomu, tam sem ho moc neregistroval ) mě sere ještě daleko a mnohonásobně víc než když mi v minulých letech neprošli do finálových kol Jerguš Oravec a Jaromír Hnilica. Lukáš mě zaujal ještě víc než oni. Bohužel mám pocit že za jeho nepostupem je tentokrát hlavně nesmyslné zkrácení finálových kol a že kdyby bylo klasicky 12 finalistů ( z každé kategorie tři ) tak by tam i Lukáš byl. Sere mě to strašně protože když se člověk nedostane do finálových kol tak je to jako kdyby tam ani nebyl. I kdyby vypadl jako první tak už je to v pohodě protože už tam je a je součástí té hvězdné sestavy ale on tam prostě bohužel není. A nejsmutnější na tom je že on to ani ten Matěj Vávra na milion procent nevyhraje, bude to Mamba a nebo nějaký jiný úplně zbytečný vítěz. Já si ještě počkám jak to v neděli dopadne s Peterem Bažíkem, s jeho postupem už vůbec nepočítám, pokud postoupí tak mě to příjemně překvapí a pokud ne tak mi to bude už jedno. Jsem už zvyklý na to že vidím všechno jinak než většina ostatních lidí. A jsem za to rád.

29
jfnwlk
Reagovat

Ono u skupin bylo jasné, že postoupí ty vokální. Kapely, kde je jeden zpěvák, a zbytek hudebníci, to prostě nemá smysl. Jeden girl band vytvořili a bylo jasné, že půjde dál, ačkoliv mi ty JOYS přišly falešný jak sviňa a radši bych tam viděl tu druhou dívčí skupinu. Ale zase mají styl a příběh. Love Jam mě určitě nebavili, nuda, takže pak bych spíš volil Crabslide. Ale o postupu tý cigánský dvojky bylo rozhodnuto, prostě tohle tv show chce. Spíš mi nejde na rozum, proč nevytvořili žádnej boy band.

Kluci, no tam už byl špatný výběr z bootcampu. Gyurcsík už vyhořel v mnoha soutěžích v Maďarsku. Kdyby se měl stát hvězdou, tak by se jí už dávno stal. Na jeho místě bych klidně radši viděl někoho z gangsterů – ruskej rapper nebo ten uklizeč ve fitku. Bylo by to zajímavější. Další osobností byl Lukáš Grüner. Sorry, ale tehle týpek nemá X Factor, nedělejme z exotů bohy. Je mu 26, vypadá jak čtyřicetiletá socka, mluví jak tatar a sympatie teda ve mě nevzbuzuje. Pro mě naprosto odporný člověk, na kterýho se velmi špatně dívá. Ruku na srdce, je vadnej a je potřeba si to přiznat, i když může mít díky svýmu mimozemskýmu chování sympatie outsiderů. Potom ten mladej Slovák, hrozně tuctovej, nezájem. A nakonec dva Matějové. Víte, Vávra sice hezky zpívá, ale nikdy z něj hvězda nebude. On právě nemá ten X Factor, on nemá jak zaujmout, je prostě šeď nejšedější ze všech šedí. Matty Rebel je miláček teenagerek, myslim ekonomicky, a dám do tv show pro puberťáky někoho, ke komu můžou vzhlížet. Ne, oni to neudělají. On by byl prostě zajímavější pro lidi, byl by vidět příběh, emoce. V Hlasu bych poslal dál díky lepšímu zpěvu Vávru, ale u X F jsem myslel, že jde trochu o něco jiného. A ten X Factor má pro mě Rebel, ale ne Vávra. Takže Celeste podle mě nevybrala dobře.

Nicméně, je mi to nějak jedno, zas to tak neprožívám, protože pěvecké show už jsou jen díky kvalitní tv zábavě, hezky se na to dívá, ale o ty zpěváky a jejich kariéru už asi nikomu nejde.

30
patos
Reagovat

Já som fandil Lady Jam.
Posla MNA ta baba spieva najlepsie ZO všech tych Bab vo skupinách. Ma charisma jako blazon a cudujem sa ze sté taky zavistivi a neprejicny. Lady Jam mali postoupit další su najviac originální a na nic sa nehrají ako r s claudiou. Zasluzi si sancu
,

31
patos
Reagovat

Já bysom najradsej spojil do dua spevaka z crabslide a spevacku z lady jam jako sa pozerat na Richarda s claudiou

32
Filip
Reagovat

ted.. kdyz uz je to na „lidech“.. tak to vyhraje ricco a claudia… zaujmuli nejvetsi cast publika + maji profesionalniho manazera + maji velkou podporu(napr. od kaliho fanousku)

33
Tomáš
Reagovat

29: Má se k tomuhle smysl vůbec nějak vyjadřovat? Nemá a tak se k tomu ani nijak vyjadřovat nebudu.

32: Tak ať to klidně vyhrají, za mě pořád lepší než Mamba nebo Agrebi i když právě jedna z nich je podle mě dost pravděpodobnou vítězkou. Můj favorit je jednoznačně Matěj a bude i Peter Bažík ( kdyby náhodou zázrakem postoupil ).

34
Tomáš
Reagovat

Podle toho jak tak mapuju X Factor na facebooku a podobných serverech tak to vypadá že má u nás fakt show minimum fanoušků a ani se skoro nikdo o soutěžící nezajímá = bude chodit asi hodně málo hlasů a to pak může vyhrát prakticky kdokoliv.

35
Tomáš
Reagovat

Jinak bych ještě dodal že tenhle poslední díl X Factoru byl jinak skvěle udělaný a podle mě svou kvalitou zcela překonal všechny dosavadní díly Hlasu. Opravdu sem si chvílema připadal jak kdybych sledoval americkou verzi ( a to hlavně u kategorie Chlapců ). Nebýt toho Lukášova vyřazení tak by to bylo ideální. Myslím že si X Factor tak nízkou sledovanost nezaslouží ale je to známka hlavně toho že češi a slováci už jsou těmito druhy show přesyceni a měla by už skutečně následovat několikaletá pauza ( a to říkám jako fanoušek těchto show ). Je ale pravda že když porotci vyházejí ty nejzajímavější kusy před finálovými koly tak zle očekávám že pak v Live Show může jít kvalita prudce dolů.

36
Mila2
Reagovat

nebudu už hodnotit soutěžící, ale malá zmínka k porotě: tak jako v Superstar pro mne bylo velkým příjemným překvapením porotcování Ewy Farné, tak v XFactoru je pro mne velkým nepříjemným překvapením, ba spíš přímo zklamáním, hodnocení Celeste a Oty Klempíře. Pokud rozhodovali opravdu za sebe a nikdo jim to nediktoval (o čemž vážně pochybuji), tak mají pramálo hudebního vkusu

37
Tomáš
Reagovat

36: Souhlasím s tebou a taky mám za to že postup Tibora a Ricca a Claudie a možná ani Joys nebyl z jejich hlavy. Proč má ale produkce zájem na tom aby byli do finále vybráni méně kvalitní a u diváků méně oblíbení zpěváci a aby tím šla úroveň a tím pádem i sledovanost ještě dolů to nechápu. Podle mě Lukáš byl jasný favorit, přirozený, uvěřitelný a lidský a dokázal strhnout publikum, jemu by hodně lidí fandilo a možná by to fakt i vyhrál. A to tam někdo vzadu asi nechtěl. Takže místo originální muzikantské osobnosti to opět vyhraje nějaké ( i když kvalitní ) karaoke. Jenom mě to utvrzuje v tom že tyhle soutěže už prostě u nás nemá asi vůbec žádný smysl dělat protože to vždy co se týče soutěžících dopadne stejně – začíná to nadějně ale skončí to jako brak.

38
Luke
Reagovat

@Tomáš: k příspěvku 29 se nemá cenu vyjadřovat…jako když napíše, že Lukáš je exot a socka a že je vadnej…tak to si opravdu nevidíš do huby ty frajere…a jedinej exot seš tady ty

39
jab
Reagovat

@Mila2: Tak Celeste vybrala ještě celkem dobře, nejlepší kluk jde dál…ale toho Ota taky nepobírám, ty jeho výběry byly pro mne jak zlý sen.

40
Mila2
Reagovat

@jab: jak už jsem tady několíkrát zminovala, v kategorii chlapců jsou pro mě všichni tak nějak stejní až na Lukáše – a je škoda, že nejde dál, jinak mne ale nikdo z nich nezaujal. A v těch skupinách jsem fandila klukům. Ale nijak to neprožívám, tuhle řadu XFactoru zpackali od začátku, tak od ní nic nečekám

41
Ananas
Reagovat

@Mila2:
U Cel jsem neměla žádná očekávání, takže zklamat nemohla. Ale Ota…V castingu si užíval roli zlého muže, urážel bez věcných argumentů (nejčastější fráze-pro mne nudné). A teď!:((

42
Mila2
Reagovat

@Ananas – jo, to máš pravdu, Ota se chvílemi tvářil jako tvrdák, ale pak to totálně zabil.. Ale řekla bych, že dvojice Ricci a Cladia je tlačena slovenskou produkcí a že je to hlavně kvůli slovenským divákům. Na Slovensku se asi trocha toho patosu snese.. nebo spíš víc než trocha.. Dolores, to nebylo na tebe, ani na ostatní slovenské panáčkovce…

43
Tomáš
Reagovat

Když si vezmete že Zázrivý byl v prvním Talentu třetí a La Goya nebo jak se jmenovali v dalším Talentu taky tak to Ricco a Claudia fakt můžou klidně i celé vyhrát. A dobře produkci tak když vyhodili Lukáše. Podle mě bude zbytečný vítěz ať už vyhraje kdokoliv kromě Matěje, ten jediný jde fakt s vlastní kůží na trh ale určitě to ani omylem nevyhraje.

44
Ananas
Reagovat

@Mila2:
A může pak takovýhle vítěz produkci něco přinést v budoucnu? Prodají něco? (To nemyslím jako řečnické otázky)

45
Milena
Reagovat

Můj favorit je Matěj, pochybuji, že ho někdo překoná. Jedině snad Bažík, pokud se dostane dál.
Proboha jen ne Agrebi a Mamba.

46
bezík
Reagovat

@Ananas: Já nevím, ale já bych řekl že produkci nějaká budoucnost vůbec nezajímá. To už je věc jiných. Produkce vybírá to, co jí podle jejího názoru přinese co největší sledovanost. To je jediné co řeší, nějaká budoucnost je jí šumafuk.

47
Ananas
Reagovat

@bezík:
Myslela jsem, že účastníci (vítězové) obvykle podpisují nějakou smlouvu do budoucna?

48
VojtaP
Reagovat

@bezík: budoucnost je může taky zajímat v tom smyslu, že úspěch vítěze můžou zúročit při promu na další řadu. Vzhledem k číslům jim to ale může být šumafuk, další (minimálně ne federální) řada nejspíš jen tak rychle nebude…

49
Tomáš
Reagovat

45: A to se vsaď že to bude Mamba nebo Agrebi kdo celou soutěž vyhraje. Bažík se nedostane stejně jako Lukáš ani do finále a Matěj v něm vypadne mnohem dřív než by si zasloužil. Tak už to hold chodí. :(

50
bezík
Reagovat

@Ananas: netuším jak je to přesně v X Faktoru. Třeba v SS musí vítěz podepsat agentuře a má asi i nějaké závazky k TV, která jich může či nemusí využít. Ale to už netrápí samotnou produkci pořadu.

51
jab
Reagovat

@Tomáš: Mám ti připomenout jak to tu vypadalo loni a jak to nakonec dopadlo? :-). Nestahuj gatě dokud je brod daleko :-).

A Bažíka bych neodepisoval. Myslím, že Sisa bude chtít mít ve finále chlapa a Bažík je pro tuhle soutěž přece jen použitelnější než Bronislav (byť Vařílkovi fandím o něco víc).

52
síma
Reagovat

Ty kluky neresim, muj favorit byl lukas takze uz to pro me nema smysl sledovat
to same u skupin — lady jam meli ze vsech nejvetsi originalitu. Bavili me od zacatku jejich covery. Hlavne ta Alicia Keys byla skvela a Karla si myslim je vyborna zpevacka. Tak jak rekl Oto, je hodne dobra. V live by urcite ukazali hodne zajimaveho. Meli postoupit a ota je podle me urcite vybral ake zasahla produkce
s lady jam bych dal poslala crapslide i kdyz tam mi vadi ten hlavni zpevak. Ale urcite zahrali lip nez Joys tady taky beztak zasahla ruka produkce
jsem zvedava na holky.boze jestli postoupi posahana marina uz to fakt vypinam

54
liz
Reagovat
55
liz
Reagovat

Suhlasim s tebou
mna taky najviac zaujali lady Jam a Crabslide mozno o nich este pocujeme respekt pred nimi

56
fx
Reagovat

Výkony mi přišly super (nejspíš proto, že po castingových kolech už jsem od zpěváků nic nečekal, jakkoliv už boot camp byl zajímavý), ale finální výběr mě natolik znechutil, že už pro mě nemá smysl to dál sledovat… Z kapel bych býval vybral The Moment, rozhodně ne Joys, které zpívaly snad ve svahilštině (angličtina to rozhodně nebyla) a totálně příšerně. Ricco a Claudia jsou pro mě něco naprosto nevkusného a neposlouchatelného, na úrovni Michala Davida… Někam ke kolotočům proč ne, do XF nikoliv. Z kluků mě extrémně zklamal nepostup Lukáše, protože zajímavější hlas jsem v CZ pěveckých soutěžích už dlouho neslyšel. Tibor je pro mě nudný patron, nudnější byl snad jen kdysi Ševčík v SuperStar. Celkově mě totálně zklamalo.

57
Patrik Alias
Reagovat

Musím souhlasit s klukama. Za skupiny bych urcite poslal dal Crabslide a Lady Jam a urcite ne Ricca s Cl ani Joys. Crabslide mě zaujali sice až v tomto kole ( v bootcamu vůbec a v prvním castingu absolutně ne), ale celkem příjemně. ….Navíc se zjistilo, že i kytarista celkem slušně zpívá. Na ústředního zpěváka ale nemá….. Ten má silné charisma a slušně zabarvený hlas. Tohle přesně má i zpěvačka z Lady Jam, karolína. Krásná barva hlasu, úplně jiná než jakou mají ostatní zpěvačky v soutěži…. Líbí se mi, dobře se poslouchá a dobře se na ni dívá a to bych řekl i o její kapele, i když souhlasím s výroky porotců, že spíš představují její „křoví“ ale nevidím v tom problém. …..Pokud jim to takhle vyhovuje. Rozhodně měli postoupit, protože jejich vystoupení bylo aspoň trochu originální. Ostatní se jen snažili napodobit interprety. ….
Po znechucení z rozhodnutí Oty, které doteď nechápu, protože Lady Jem i Crabslide prostě byli!!!!! lepší než Rico, jsem si už nechtěl ani pouštět vyhodnocení kluků u CELESTE. Ale přemohl jsem se a to byla chyba. Jak sakra mohla pustit dál Tibora, sakra????? Rozpouští se mi led v mrazáku, když se na něho jenom podívám. Je to nechutný člověk a nemůžu si pomoct-není gay?

58
Veselica
Reagovat

FX tos vystihl!!!Rica bysem taky videla tak maximalne jako hudebni vsuvku nekde u kolotocu.Vzdyt ti lidi uz davno maji svoje klipy a cedecka,co chteji proboha jeste vic?svoji sanci meli a promarnili,ted maji nechat volnou cestu ostatnim,co chteji prorazit.tibor by se mel stydet za tu svoji falesnou skromnost.Pry ,,tohle je nejdulezitejsi den meho zivota,, a pritom uz se dostal do finale madarskeho faktoru.Rico v rozhovoru me absolutne sokoval.Jeho arogance by se dala krajet jak je husta!!!!Libil se mi Matej pankac,ale je to porad takove amaterske.Neohromi,neurazi.
Kapely me taky nastvaly.Cekala jsem poradny narez a ne takove suche akusticke vystoupeni.Ale chapu ze to nejlepsi na nas asi ceka v LIVE kolech.I presto se mi nejvic libili Lady Jam.Zpevacka je vyborna a v rozhovorech pusobila hrozne mile a sympaticky a vubec ne arogantne jako ty tri radoby modelky co postoupily.Ti kluci byli taky hrozne namysleni.Tohle prece nemame zapotrebi v hudebnim svete.Dalsi namyslene muzikanty,co jeste nic nedokazali ale honi si ego.End

59
Tomáš
Reagovat

56: Úplný souhlas s Lukášem a Tibora se ti podařilo vystihnout taky naprosto přesně. Mě Lukášovo vyřazení zklamalo prostě až natolik extrémně že už mi celý X Factor začíná být docela u zadku a začínám litovat že sem se vůbec ještě na letošní X Factor a Hlas začal dívat když vím jak to vždycky dopadá. Televize nám prvně naservíruje naprosto skvělýho borca s kvalitami pomalu vítěze a pak ho jen tak odstřihnou a ani ho nepustí do živých show? Tohle prostě nemá vůbec žádnou logiku a nic jiného než diváka zklamat ty naše televize ani neumí ať už je to Nova nebo Prima. Prostě Lukášovo vyřazení je naprosto fatální chyba a až moc velká rána která se přejít nedá takže už zase zastávám názor že nemá smysl tyhle soutěže sledovat. Teď už to dokoukám ale je to zbytečnost protože skutečný vítěz už to nevyhraje, pitomá Celeste ho vyhodila. To co hledám v těchhle show nenajdu, je mi to sice nabídnuto ale jen tak na okraj a pak s tím rychle pryč aby to náhodou nebylo až příliš dobré.. Takže to budu muset hledat někde jinde.

Přidat komentář