Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: Sledovanost kolem půl milionu, na Slovensku vyrovnaná s posledním dílem Hlasu (sledovanost)

14. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

Poslední castingový díl X Factoru si ve sledovanosti v ČR oproti předchozímu dílu mírně polepšil. Sledovanost se stále pohybuje nad půl milionem diváků. Na Slovensku show vyrovnaná s posledním dílem Hlasu. Čtěte dále.

Zatímco pátý díl X Factoru sledovalo 524 tisíc diváků starších 15 let, poslední castingový sestřih si mírně polepšil, tentokrát na 546 000 diváků starších 15 let. Od 20:00 skončil tedy X Factor opět až na 3. místě, a to za nováckým seriálem Doktoři z Počátků (1541 tisíc diváků starších 15 let), a za českým filmem Můj vysvlečenej deník na ČT1 (616 tisíc diváků starších 15 let). V kategorii mladších diváků vede jednoznačně Nova se svým seriálem. Doktoři uhráli share v kategorii 15-54 27 %, X Factor procent 16. Doufejme, že si X Factor s další nastupující další show ve sledovanosti polepší a vyhoupne se např. nad 600 000.

Sledovanost X Factoru na Slovensku

Na Slovensku se X Factor dotáhl na zatím poslední odvysílaný díl Hlasu. Pěvecká show na JOJce nakonec dosáhla podíl 27,6 % při ratingu 10,8 % ve skupině 12-54. X Factor si tak od minulého týdne opět velmi polepšil a tentokrát přeskočil o pár procentních bodů konkurenční Hlas.

Sledovali jste 6. díl federálního X Factoru? A jak si soutěž povede příští týden, při očekávaném Bootcampu?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Packa
Reagovat

Máte někdo odhad, jaká byla sledovanost první řady Superstar (s Anetou)? Nebo nechce se to někomu prosím najít?

2
Bedy
Reagovat

@Packa: To bohužel netuším, na Wiki ani tady ve starších článcích na Panáčkovi jsem to nenašel…

3
bezík
Reagovat

@Packa: První finále SS v roce 2004, kdy vyhrála Aneta sledovalo 3,34 milionu diváků. Finále federální SS v roce 2009, kdy vyhrál Chodúr vidělo 2,54 milionu diváků.

4
Bedy
Reagovat

@bezík: tjn. ten 1. ročník, to byl hit.., něco úplně nového pro nás.., to byla éra :)

5
Martin
Reagovat

Mě se stejně nechce věřit, nebo spíš chce, ale je mi z toho šoufl, že milion a půl lidí sedí u TV NOHA u nějakýho pitomýho seriálu

6
Bedy
Reagovat

@Martin: To mám bohužel stejné, ta sledovanost papundeklových seriálů typu Ulice, Ordinace, Doktoři, Cesty domů apod. mi zvedá kufr, fakt nechápu vkus českého diváka…ale s tím nic neuděláme no :(

7
Martin
Reagovat

Ne že bych nekoukal na seriály, to teda zas jo, ale seriály české výroby kromě Dokonalýho světa stojej za starou belu.

8
Bedy
Reagovat

@Martin: Já některé české seriály taky sledoval, najdou se i výjimky, ale ty romantické slátaniny, které jsem psal výše, mi přijdou tragické. :)

9
Packa
Reagovat

@bezík: Moc děkuju. :)

10
Patrik
Reagovat

Tak uz to je i na wiki ze budou 3 live show tyvole mely aspon 4 live 5 semifinale 6 finale …Nechapu ty idioti kteri tam sedej ten stab i reditele …………………Kdyz to zacina bejt zajimavi tak to poserou fakt diki nemam slov

11
Luke
Reagovat

já prostě nevěřím tomu, že bodou jenom 3 live šou…šli by sami proti sobě…už když to dělají jak v jiných státech, tzn. castingy před diváky, bootcamp, domy porotců..tak mě neříkejte, že by to tak odflákly a dali jenom tři live šou ? Jako jít do toho s tím, že skončí na konci května ? A vůbec je nevzrušuje, že na konkurenčních stanicích se pojede do konce června a oni ne ? Tomu nevěřím, ani náhodou…a kdyby to tak bylo, že budou tři live šou….??? Tak si to asi spletli s talentem….Vážená produkce x factor není to samé jako ČSMT, tak doufám, že si to uvědomíte včas…BUDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČEK

Přidat komentář