Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: Pokles diváckého zájmu, zejména na Slovensku (sledovanost)

7. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

5. castingový díl X Factoru si ve sledovanosti v ČR oproti předchozímu dílu mírně pohoršil. Sledovanost se stále pohybuje nad půl milionem diváků. Na Slovensku zažila show zatím největší propad. Čtěte dále.

Zatímco čtvrtý díl X Factoru sledovalo 582 tisíc diváků starších 15 let, předposlední casting si opět mírně pohoršil, tentokrát na 524 000 diváků starších 15 let. Od 20:00 skončil tedy X Factor až na 3. místě, a to za nováckým seriálem Doktoři z Počátků (1508 tisíc diváků starších 15 let), a za českým filmem Nevinnost na ČT1 (753 tisíc diváků starších 15 let). V kategorii mladších diváků vede jednoznačně Nova se svým seriálem. Doufejme, že se X Factor udrží nad hranicí 500 tisíc diváků, a s dalšími fázemi sledovanost poroste.

Sledovanost X Factoru na Slovensku

Na Slovensku zažil X Factor nejhorší propad od začátku svého vysílání. Tentokrát mu uškodil především film Podfukáři vysílaný na Markíze, ten dosáhl rekordního podílu sledovanosti. X Factor nakonec dosáhl na TV JOJ podíl jen 23,7 % při ratingu 9,5 % ve skupině 12-54.

Sledovali jste 5. díl federálního X Factoru? A jak si soutěž povede příští týden, při posledním castingovém sestřihu?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Ludvík
Reagovat

Opět? Co já vím tak do teď měla sledovanost vzrůstající tendenci… BTW máš tam napsané Sledovanost Hlasu místo X Factoru…

2
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Díky, psal jsem to ve spěchu tak tam jsou chyby :). Opravím.

3
Patrik
Reagovat

Tenhle xfactor je podle me takovej mensi propadak jak by nebyl hlas tak by v xfactoru bylo vic talentu .Jak by byla nekdy v budoucnu 2 sezona v xfactoru tak bych ji uplne prekopal porotu bych vymenil krome oty Dal bych casting do o2 areny jak to bylo napriklad isrelskem xfactoru v nokia rene kde pulku zabraly a bylo to supeř ale tohle to nikdy u nas nebude .Ty barvy hruza.Klidne bych dal ty jak byly v Usa a Israely ty podle meho nazoru byly super .Bootcamp bych dal nekam jinam napr do divadla ne ze u nas vyhodej lodi pozasinaj barvy to je proste na nic.Judge house bych nechL myslel jsem si celeste je pozve do usa neudelalato smula aspon ze ta ewa farna si pozvala divky z polskeho xfactoru jak daj x factor aspin za 4 roky tK to bude jednicka v tv o tom nepochibuju ale ted bych tel eruuuu jinych soutezi na priklad amazing race

4
joker
Reagovat

Více o jeptišce, která bude v X Factoru:
xfactor2014.cz/2014/04/porote-zazpiva-falesna-jeptiska-ktera-nafotila-lehtive-fotky/

Přidat komentář